το παιχνιδι ηταν ψιλο μουφα,απο το 15 αρχισα να νυσταζω αν και το ειδα ολο ως το τελος.η διετησια ηταν απο μετρια εως κακη,ευνοηθεικε πολυ ο ολυμπιακος,ο παο σε καποια σημεια αν και με 10 επαιξε πολυ καλητερα απο τον οσφπ
το παιχνιδι ηταν ψιλο μουφα,απο το 15 αρχισα να νυσταζω αν και το ειδα ολο ως το τελος.η διετησια ηταν απο μετρια εως κακη,ευνοηθεικε πολυ ο ολυμπιακος,ο παο σε καποια σημεια αν και με 10 επαιξε πολυ καλητερα απο τον οσφπ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]
ακουγεται σα να σας αδικησε η διαιτησια αν και εγω πιστευω πλεον οτι μιλαμε απλα για αχρηστους και χωρις δολο απλα με βλακεια αλλα εσεις προσπαθοντας να μοιασετε στα χανουμια μαλλον θα προτιμησετε να λετε τα δικα σας
ρε φιλε αν ηταν οντως απο βλακεια πως εγινε και δεν αδικηθηκε καθολου ο οσφπ?
ρε μαγκες σοβαρα τωρα.....γιατι επεσαν δακρυγονο/α στο Φαληρο σημερα????περασα απο εκει κατα τις 9.20 περιπου και πηγα να μεινω απο αναπνοη και δεν εβλεπα απο ο τσουξιμο????ηταν κανεις να μας πει???μηπως πηγε να γινει κανα ντου στο ΣΕΦ μετα την μπαλλα????
γιατι ειχε καμια ευκαιρια για να αδικηθει ?Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ρε φιλε αν ηταν οντως απο βλακεια πως εγινε και δεν αδικηθηκε καθολου ο οσφπ?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μαλλον ειχεΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Το πρώτο οφφ-σαϊντ ήταν σε τετ-α-τετ με τον κηπουρό δηλαδή μισό γκόλ.
Η αποβολή Σαριέγκι χωρίς επαφή .............. τι να λέμε τώρα !!!
Και το τελευταίο οφφ-σάϊντ ήταν ΠΕΝΑΛΤΥ !!!
το οφ σαιντ πιο ευκολα το δινεις παρα το αφηνεις εκτος αν εισαι σιγουρος (αυτο για τα οφ σαιντ)Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
μαλλον ειχε
η καρτα με τη πρωτη ματια λες οτι ειναι.
δε θεωρω οτι αδικηθηκε εσκεμενα.
κανεις λαθος η αμφιβολια στο οφ σαιντ ειναι υπερ του επητηθεμενου και οχι του αμυνομενου
οκ κανω λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
κανεις λαθος η αμφιβολια στο οφ σαιντ ειναι υπερ του επητηθεμενου και οχι του αμυνομενου
![]()
no problemΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
σορρυ βγηκε λιγο με υφος αυτο το ποστ δε το ηθελα![]()
![]()
απλα διαφωνουμε αλλα οι μπυρες-μπυρες
![]()
Yπερβολικο σε βρισκω.......Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μην ξεχνας οτι για πολλοστη φορα σας προστατεψαν απο την ηττα...αλλο δεν μπορεις να κερδισεις και αλλο δεν σε αφηνουν να κερδισεις....εχει διαφορα![]()
![]()
![]()
Στο ξαναλεω...... Οι πιθανοτητες και σε αυτο το ντερμπυ ηταν σε μεγαλο ποσοστο υπερ σας...
Εγω θα ειχα απαιτηση απο τον παο ΜΟΥ να κερδισει αυτο το παιχνιδι ( ασχετα απο το καποιο λαθος του διαιτητη υπερ του οσφπ..) ΕΣΥ...????
Κατσε και θα με θυμηθεις οταν οι πιθανοτητες σε καποιο ντερμπυ θα ειναι τουμπαλιν....![]()
ναι ο σκοπος πιστευω πως δεν ειναι να μαλονουμε,αλλα να κανουμε κατι να αλλαξει το ποδοσφαιρο μας,γιατι ο μονος τροπος να αλλαξει ειναι να αλλαξουμε εμεις οι φιλαθλοι.Αντε μπας και μοιασουμε ποτε την αγγλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
no problem
απλα διαφωνουμε αλλα οι μπυρες-μπυρες
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκουντηδες και λοιπα παπαγαλακια που πηρατε αερα και μιλησατε για αλλαγη σελιδας στο μπασκετ θα φατε τα μικροφωνα σας .....φιεστα και κουπα στο ΣΕΦ πελατες
Οσο για το ποδοσφαιρο........... ουτε κορακια ουτε εποπτες θα σας σωνουν σε λιγο καιρο...... ο κοκκινος θιασος εχει παρει την κατηφορα....... 35 λεπτα εναντιον 10 και κανατε μια κεφαλια
Παντως σας εχουν προπονησει καλα στις βουτιες....... ο μενδρινος μολις μπηκε τραβηξε την καλυτερη βουτια....![]()
Ε μα αυτο σου λεω, οτι ακομη και με 10 θα το ειχατε ρουφηξει το μπαλακι, αλλα παρενεβει δις ο "απο μηχανης εποπτης" και σας γλυτωσε...οποτε δεν μπορω με την δικη σου ευκολια να πωΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Yπερβολικο σε βρισκω.......![]()
Στο ξαναλεω...... Οι πιθανοτητες και σε αυτο το ντερμπυ ηταν σε μεγαλο ποσοστο υπερ σας...
Εγω θα ειχα απαιτηση απο τον παο ΜΟΥ να κερδισει αυτο το παιχνιδι ( ασχετα απο το καποιο λαθος του διαιτητη υπερ του οσφπ..) ΕΣΥ...????
Κατσε και θα με θυμηθεις οταν οι πιθανοτητες σε καποιο ντερμπυ θα ειναι τουμπαλιν....![]()
"ασχετως απο καποιο (καποια ειναι) λαθη του διατητη" θα επρεπε να κερδισουμε...
εκτος και αν πιστευεις οτι ενα 0-2 με 10 παικτες θα ηταν ψιλα γραμματα...
και μην μου πεις οτι αδυνατουσαμε να το επιτυχουμε...μετα να σας εβλεπα...
α και οσο για το μπασκετ, μου θυμισατε το ανεκδοτο με τον τυπο στη παρτουζα που φωναζει "να οργανωθουμε ρε παιδια! εχω φαει 10 και εχω ριξει εναν..."
καλυτερα ετσι, θα ειναι πολυ πιο κ@υλ@ οταν θα ξαναπαρουμε το πρωταθλημα μεσα στο ΣΕΦ (εκτος και αν καθαρισουμε νωρις με 3-0 νικες...)