Σελίδα 245 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 145195235240241242243244245246247248249250255 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.661 έως 3.675 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εγω θα ειχα απαιτηση απο τον παο ΜΟΥ να κερδισει αυτο το παιχνιδι

απο τον γαυρο τι απαιτηση εχεις , μετα απο 2 ξεφτυλες με την σαιντ ετιεν, εργοτελη, παοκ κλπ κλπ?
    σιγουρα εχεις αλλα μας την κρυβεις ..

μην λες τοσο αψηφιστα
    ασχετα απο το καποιο λαθος του διαιτητη υπερ του οσφπ..
    γιατι εκτος εδρας, δεδομενου του παιχνιδιου με λιγες φασεις, 10 παικτες, 2 οφ σαιντ που ηταν γκολ και ενα δοκαρι δεν εχω κανενα παραπονο
    ΕΣΥ? τι εχεις να θυμασαι? μια κεφαλια του μπελουτσι(ο οποιος ακουμπησε μπαλα 3 φορες)
    τελος παντων, μην λεμε μια ζωη τα ιδια..αμα δεν καταλαβαινετε τι να κανουμε..

στα του βαζελου κστι που ηθελα απο ποιο πριν να γραψω αλλα δεν..

φαινεται η αμυνα να εχει στρωσει, ο βυντρα ειναι αλανθαστος, ο πολωνος ξερει τις θεσεις που τον βαζει να παιξει, ο σαριεγκις κανει λιγα αλλα καλα,
    μονο ο νιλσον σου προκαλει μια ανασφαλεια στις τριπλες πασες αλλα δεν τον θεωρω κακο για την θεση

μου φανηκε πως ηταν καλο το ποιο επιθετικο σημερινο σχημα
    αλλα η εμμονη να παιζει ο σαλπι δεξια ποτε δεν μαρεσε, νομιζω οτι χανεις καποια πραγματα που εχει πολυ καλα οταν παιζει μεσα στην περιοχη.

θα μου αρεσε ενα 4-4-2 με
    for
    ρουκαβινα
    σαλπι
    που και οι δυο εχουν καλη επαφη με τερμα και
    κεντρο κλασσικα
    ζιλμπερτο
    σιμαο
    και προωθημενοι παικτες με φαντασια δυο απο τους
    καρα ιβανσιτς
    γκαμπριελ κλευτον

και κατι που εγραψε κατα την διαρκεια του αγωνα και μου κανε εντυπωση ειναι οτι ο παο εχει την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα..
    δεν το περιμενα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    απο τον γαυρο τι απαιτηση εχεις , μετα απο 2 ξεφτυλες με την σαιντ ετιεν, εργοτελη, παοκ κλπ κλπ?
    σιγουρα εχεις αλλα μας την κρυβεις ..

μην λες τοσο αψηφιστα
    γιατι εκτος εδρας, δεδομενου του παιχνιδιου με λιγες φασεις, 10 παικτες, 2 οφ σαιντ που ηταν γκολ και ενα δοκαρι δεν εχω κανενα παραπονο
    ΕΣΥ? τι εχεις να θυμασαι? μια κεφαλια του μπελουτσι(ο οποιος ακουμπησε μπαλα 3 φορες)
    τελος παντων, μην λεμε μια ζωη τα ιδια..αμα δεν καταλαβαινετε τι να κανουμε..

Δηλ... Το να χανεις απο τον δευτερο παοκ.... Ειναι ξευτιλα...????

Aσε βρε φιλε τις ξεφτυλες και τους εργοτεληδες..... Αστο δεν σε παιρνει......

Τωρα αν εσυ σε ολο το παιχνιδι αν η μονη φαση που ειδες να απειληθηκατε ηταν η κεφαλια του μπελουτσι...???? Ψαχτο......

Απλα...Εχετε χαρη που τραυματιστικε ο αντζας στο καλυτερο του φετινο παιχνιδι ...

Και οτι μεινατε με δεκα με αδικη αποβολη...... ( κατι που σας ξυπνησε και σας εδεσε στην διαρκεια του παιχνιδιου...) Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι απο εκεινη την ωρα κανατε καλλυτερο παιχνιδι !

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είπαμε.. το παιχνίδι ήταν σούπα... στα υπέρ του ΠΑΟ οτι απο το 55+ έπαιζε με 10 και είχε χώσει τον ΟΣΦΠ στην περιοχή του. Αλλά απο εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν το κλασσικό "κλωτσοπατινάδα" style που γίνεται σε κάθε ντέρμπυ. και φυσικά.... under....

Για το basket... γαύροι ηρεμήστε... μπράβο για την νίκη, αλλά να υπενθυμίσω οτι απο πριν οι Πράσινοι έλεγαν οτι δεν είναι και τόσο σημαντικό το παιχνίδι για αυτούς (ίσως γιατί την κούπα την πήραν στο προηγούμενο... ).

Αφήστε να δούμε στο τέλος τι θα γίνει γιατί σίγουρα ο ΠΑΟ , έχει την ίδια "δικτατορία τίτλων" που έχετε και εσείς στο ποδόσφαιρο...

Πάντως το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο απο την σούπα που είδαμε στο ασπρόμαυρο τόπι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και όταν τα γράφει και ενας υποστηρικτής του γαύρου (δηλωμένος άλλωστε) νομίζω οτι δεν χωράνε και πολλά σχόλια.

http://www.sport-fm.gr/article/167254

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ε μα αυτο σου λεω, οτι ακομη και με 10 θα το ειχατε ρουφηξει το μπαλακι, αλλα παρενεβει δις ο "απο μηχανης εποπτης" και σας γλυτωσε...οποτε δεν μπορω με την δικη σου ευκολια να πω
    "ασχετως απο καποιο (καποια ειναι) λαθη του διατητη" θα επρεπε να κερδισουμε...

εκτος και αν πιστευεις οτι ενα 0-2 με 10 παικτες θα ηταν ψιλα γραμματα...

και μην μου πεις οτι αδυνατουσαμε να το επιτυχουμε...μετα να σας εβλεπα...

Τωρα...... ( αν ο παπους μου ειχε....@ ) Ειχατε και φασεις βρε χυμα κανονικες και λαβατε....

( Θα σε ακουσει και κανενας και θα νομιζε οτι σε ολο το παιχνιδι εγιναν μονο οι φασεις που φωναζετε εσεις....... Για διαιτησια.....

Ασε να εχουμε καποιες και εμεις.... Και ελα να βγαλουμε υποθετικο σκορ μετα......

Το θεμα ειναι φιλε οτι το χθεσινο παιχνιδι επρεπε να το ειχες καθαρισει με ενα 2-0 ΧΩΡΙΣ τις φασεις που αδικηθικες......

Με ψυχολογια πατο λογο σουτεν...

Με αρκετους παιχτες να προερχονται απο τραυματισμους και χωρις καν σωστη προπονηση στα ποδια τους...

Με βασικο παιχτη απων λογο διαφορων και καυγαδων με προπονητη....

Πιστευω οτι ειναι σαφεστατο αυτο που λεω.......

Τι δεν μπορεις να καταλαβεις....

Το οτι μου λες οτι αδικηθηκες...???

Και εγω αδικηθηκα σε φαση μισο γκολ.... Δεν μου λεει κατι αυτο...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ο ολυμπιακος σε ολο το παιχνδι ειχε 2 φασεις ολες κιολες1η το σουτ του τοροσιδη 2η την κεφαλια του μπελουτσι.φιλε σορρυ κιολας αλλα μ φενονται @@ριες αυτα π λες,το δεν ειχα βαισκους,ψυχολογια κλπ αστο για τις ερασιτεχνικες ομαδες.Αν καποιος αναπληρωματικος δε μπορει να αναπληρωσει τα κενα τοτε δε αξιζει να παιζει και να πληρωνετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    ο ολυμπιακος σε ολο το παιχνδι ειχε 2 φασεις ολες κιολες1η το σουτ του τοροσιδη 2η την κεφαλια του μπελουτσι.φιλε σορρυ κιολας αλλα μ φενονται @@ριες αυτα π λες,το δεν ειχα βαισκους,ψυχολογια κλπ αστο για τις ερασιτεχνικες ομαδες.Αν καποιος αναπληρωματικος δε μπορει να αναπληρωσει τα κενα τοτε δε αξιζει να παιζει και να πληρωνετε.
    Γιατι...??? Η ψυχολογια εχεις την εντυπωση δεν παιζει βασικο ρολο...????

Eiχες αξιολογο σουτ απο πατσα.....

Ειχες παλι ξερο σουτο απο το υψος του πεναλτυ του μπελουτσι.....

Ειχες την φαση με Σπυροπουλο -γκαλετι

Ειχες την ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ η οποια δεν δοθηκε στο σπρωξιμο τσαμπουκα του χριστοδουλοπουλου ( μιας και απο εδω μεσα ολοι ειδαμε την αδικη
    αποβολη του σαριεγκι αλλα κανενας την δικαια μη δοθεισα του χριστοδουλοπουλου..)

Το οτι αυτη η ομαδα η μονη φυσιολογικη της καταληξη ηταν οτι καποια στιγμη θα καιγοταν το ξερουμε ολοι αυτο.....

Οσο για αναπληρωματικους και τις παπαριες που λεω... για πεσ μου εσυ αν βλεπεις καμμια διαφορα απο ερασιτεχνικη ομαδα οσο αφορα τα υπολοιπα περα απο την βασικη ενδεκαδα που παιζει ο οσφπ τοσους μηνες..???? Αν βλεπεις ελα να ξανασυζητησουμε.......

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    το οτι δεν εχεις παικτες ειναι λαθος και προβλημα σου.
    απο τον οσφπ μονο αυτες θυμαμαι
    τωρα για ψυχολογια οι επαγγελματιες οφειλουν να την ξεπερασουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    τωρα για ψυχολογια οι επαγγελματιες ωφηλουν να την ξεπερασουν
    Τραβα πεστο στον Λετο αυτο......

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή τώρα θα μας πείτε πως η διαιτησία έκανε λάθη εκατέροθεν?

Οκ. ας δεχτώ ότι έπρεπε ο Χριστοδουλόπουλος να πάρει κόκκινη κάρτα. (αν και ο Τοροσίδης επίσης έσπρωχνε και μόλις τον ακούμπησε ο Λάζος βούτηξε με υπέρμετρο στόμφο όπως όλοι οι γαύροι κάνουν στην πρώτη ευκαιρία)

Αφού πάμε με το γράμμα των κανονισμων, έπρεπε να πάρει κόκκινη και ο Ντιόγκο αφού συνέχισε την φάση μετά το σφύριγμα του οφσάιντ, και κόκκινη ο Μπελούτσι που πήγε κατευθείαν στα πόδια του Βύντρα για να του κόψει την μπάλα. Όσο για την κόκκινη του σαριέγκι, και καθαρό φουλ να ήταν το δεύτερο μαρκάρισμα στον Γκαλέτι (συγχαρητήρια για την βουτιά), δεν βγάζεις έτσι εύκολα δευτερη κίτρινη σε ντέρμπι, υπάρχει και η παρατήρηση.

Από την άλλη, δίνει 2 οφσαϊντ που ήταν 100% γκόλ. Το πρώτο που ο Σάλπι είχε περάσει και τον Νικοπολίδη και το δεύτερο που γίνεται το (καθαρό) τράβιγμα-πέναλτι στον Κλεύτον. Για να μην μιλήσω για τις τουλάχιστον 10 φορές που κόψαμε την μπάλα στο κέντρο καθαρά και κοβόταν η αντεπίθεση με ανύπαρκτα ή ανάποδα φουλ.

Όταν φτάνει ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας Ζιλμπέρτο Σίλβα να λέει ότι πρώτη φορά στην καριέρα του αδικείται η ομάδα του συστηματικά σε όλη την σεζόν, όλα τα άλλα περισσεύουν. Και ας είσαστε όχι +11, αλλα +111. Ειδικά η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι ντροπή να πάρει πρωτάθλημα και για αυτό δεν φταίει η ανυπαρξία των άλλων, όπως έντεχνα πλασσάρουν οι "αντικειμενικοί", αλλά το ανεκδιήγητο σπρώξιμο που έχετε πάρει στο 80% των φετινών σας παιγνιδιών και οι τόσοι βαθμοί -έχω χάσει το μέτρημα- που έχει χάσει ο ΠΑΟ από τα κοράκια.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Ειχες την ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ η οποια δεν δοθηκε στο σπρωξιμο τσαμπουκα του χριστοδουλοπουλου
    Εγώ εκεί είδα ......... πρώτα να σπρώχνεται ο Χριστοδουλόπουλος την ώρα που είναι σκυμμένος ........ όχι τρομερά έντονα, αλλά σπρώχτηκε ................ και μετά να σπρώχνει εντονότερα αυτός !!!

Άρα κίτρινη ή κόκκινη ΚΑΙ στους δύο ..........

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	59326.jpg 
Προβολές:	72 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	157249
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εγώ εκεί είδα ......... πρώτα να σπρώχνεται ο Χριστοδουλόπουλος την ώρα που είναι σκυμμένος ........ όχι τρομερά έντονα, αλλά σπρώχτηκε ................ και μετά να σπρώχνει εντονότερα αυτός !!!

Άρα κίτρινη ή κόκκινη ΚΑΙ στους δύο ..........

πρόβλημα μυωπίας μάλλον....

μαπα το ντέρμπυ..απόλυτα δίκαιο το Χ

κανείς δεν μπήκε να το κερδίσει...μπήκαν κ οι δυο να μην χάσουν όπως στον πρώτο γύρο...

κατα τ'αλλα συνεχίστε στο γνωστό σας άθλημα....ξερετε πιο...περί διαιτησίας...

το πέναλτυ στον γκαλέτι απο το σπυρόπουλο όμως.....φερμουάρ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    @STOUBI: Προσπαθεις να απαξιωσεις την αποδοση του Παναθηναϊκου με καθε τροπο και να περασεις στο ντουκου τα διατητικα λαθη, που οπως και να το κανουμε δεν ηταν ενα αναποδο πλαγιο και ενα αυστηρο φαουλ, αλλα δυο φασεις για γκολ και μια αποβολη παικτη...

τα περι ψυχολογιας κτλ ειναι αστεια...ντερμπι ηταν και μαλιστα μεταξυ αιωνιων! Θυμαμαι και στον πρωτο γυρο που ηρθε η ομαδα σου που "χριζεται" για αλλη μια φορα πρωταθλητης στο ΟΑΚΑ, ποσο υπεροχο ποδοσφαιρο παιξατε...ουτε παικτες σας ελειπαν τοτε, ουτε ψυχοτραλαλα ειχατε απο ηττες...

αυτη τη φορα παιζατε στην εδρα σας, με "διασφαλισμενη" διαφορα βαθμων και το μονο που ειχατε να κανετε ηταν να αποδειξετε την "αδιαμφισβητητη" υπεροχη των +11 απεναντι σε μια ομαδα που υποτιθεται οτι ειστε πολυ καλυτερη απο αυτη. Θεμα γοητρου δηλαδη και ισως μια εμμεση απαντηση σε αυτα που λεμε για την διαιτησια...

Και οι δυο προεχρομασταν απο ευρωπαϊκα παιχνιδια οποτε το θεμα κουραση ισχυε και για τους δυο...ασε που εσεις πηγατε στη Γαλλια και κανατε περιπατο αναψυχης, μην μου πεις οτι δωσατε των αγωνα της ζωης σας...

Ολα υπερ σας ηταν και μαλιστα απο τη στιγμη που μειναμε με δεκα ειχατε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να αποδειξετε επιτελους την περιβοητο "φτιαξτε πρωτα ομαδα και μετα μιλαμε" που επικαλειστε μονιμως..

Αρα, μηπως θα επρεπε να εχεις περισσοτερες απαιτησεις εσυ απο την ομαδα σου;

Εγω ειμαι ευχαριστημενος αφου ακομα και με 10 ειχα τις ευκαιριες μου να σου βαλω γκολ...εσυ;

ότι να ναι

φοβερή και η διαιτησία στο μπάσκετ....μονο οι πράσινες φανέλες του ελειπαν....

υ.γ "Μηδέν παθητικό σε 5 φετινά ντέρμπι με τους πρωτοπόρους και φυσικά αήττητος στο πρωτάθλημα από Τεν Κάτε, Μπάγεβιτς και Σάντος!"

απλά πολύ απλά ο Θρύλος αυτήν την περίοδο κάνει "κοιλιά" και χτες ήθελε το Χ....και το πήρε πολύ μα ΠΟΛΥ εύκολα....γιατι? πολύ απλά γιατι ΔΕΝ υπάρχει ομάδα στην ελλάδα που να μπορεί να τον κοντράρει...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα