Σελίδα 247 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 147197237242243244245246247248249250251252257 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.691 έως 3.705 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Οι άλλοι όμως κάνουν ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ρεκόρ ................ της μεγαλύτερης αρνητικής διαφοράς τερμάτων ................. 7 διαφορά ...............
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ξέρεις τι προσπάθεια θέλει να φας 7 ...................
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μου φαινετε θελει λιγο περισσοτερη προσπαθεια απο το να τρως ΕΣΥ ......

ΤΕΣΣΕΡΑ ( 4 ) !!

( Που ξερεις... Ισως προλαβεις καποτε και εσυ να χαιρεσε με δικα σου..... Παντελονια..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Η προιστορια λεει οτι η ομαδα μας μετα απο καλα αποτελεσματα στην Ευρωπη κανει γκελα στο πρωταθλημα..... ας ελπισουμε οτι αυτη τη φορα θα παιξουν οπως με βερντερ ωστε να τους μαμισουμε σεμνα και ταπεινα την κυριακη
    Ας το ελπισουμε......

( Παντως την δικαιολογια ..... Στην καβατζα την εχετε παντα ... Ετοιμη.)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τελικά ο black_ είναι σίγουρος για την 4η θέση....να σου πω και εγώ το ίδιο είμαι....

4αρες και 5αρες η Βέρντερ ναι αλλά και 23 γκολ παθητικό....
    ήταν που ήταν δηλ τις έλειπαν και 2 βασικότατοι ...

αλλά την κυριακή έχει τσαπου κόκκινη....ξέρετε εσείς η παραδοσιακή που τρώτε κάθε χρόνο...

Ρε γιατι του πικραινεις...????

Τοσο καιρο ειχαν .....

Να τα πουνε ολοι μαζι.....

Να θυμηθουνε.........

ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Την Κυριακη να δεις που θα μιλησει η ψ*λη μας..
    ψ*λη μας...???

ψ*λη μας...???

ψ*λη μας ..??

( ρε... τι θελει να πει αυτος τωρα...... )

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Μπράβο στον βαζελουά, καθώς τέτοια αποτελέσματα μόνο αυτός έχει πάρει... αλλά ρε παιδιά όποιος λέει ότι τα γκολ δεν ήταν κωλόφαρδα μάλλον θέλει οφθαλμίατρο...

Στο πρώτο ο Μάντζιος έκανε λάθος κοντρόλ και καθότι το μπακ έχει μάθει να παίζει με παίκτες που ξέρουν να κάνουν κοντρόλ, μπερδεύτηκε και έφυγε αλλού. Μου θύμισε το γκολ του Βρύζα στο Χάιμπουρι, που μην έχοντας δεξί πόδι, έκανε κατά λάθος τρελή προσποίηση και έστειλε αδιάβαστους δύο αμυντικούς και τον Σήμαν.

Το δεύτερο ήταν γκολάρα. Φυσικά τυχερό, καθώς τέτοια σουτ μπαίνουν 1 στα 500, αλλά στην τελική όποιος δεν δοκιμάσει δεν πετυχαίνει... Δε νομίζω ότι ο τερματοφύλακας φταίει αφού η μπάλα κατέβηκε πολύ απότομα... Είπαμε 1 στα 500...

Για το τρίτο δεν συζητώ... ούτε στο μπιλιάρδο δεν γίνονται αυτά, αλλά όπως και να 'χει το τεμάχιο μετράει. Μου κάνει όμως εντύπωση που το χρέωσαν στον Τζιόλη αν και η μπάλα πήγαινε 2-3 μέτρα έξω... Μάλλον αυτογκόλ έπρεπε να χρεωθεί.

ΥΓ Για τα γαμ$#%νη τη Λίβερπουλ κανείς δεν θα πει... Αυτοί κι αν είναι παράγκα!!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μπράβο στον βαζελουά, καθώς τέτοια αποτελέσματα μόνο αυτός έχει πάρει... αλλά ρε παιδιά όποιος λέει ότι τα γκολ δεν ήταν κωλόφαρδα μάλλον θέλει οφθαλμίατρο...

Στο πρώτο ο Μάντζιος έκανε λάθος κοντρόλ και καθότι το μπακ έχει μάθει να παίζει με παίκτες που ξέρουν να κάνουν κοντρόλ, μπερδεύτηκε και έφυγε αλλού. Μου θύμισε το γκολ του Βρύζα στο Χάιμπουρι, που μην έχοντας δεξί πόδι, έκανε κατά λάθος τρελή προσποίηση και έστειλε αδιάβαστους δύο αμυντικούς και τον Σήμαν.

Το δεύτερο ήταν γκολάρα. Φυσικά τυχερό, καθώς τέτοια σουτ μπαίνουν 1 στα 500, αλλά στην τελική όποιος δεν δοκιμάσει δεν πετυχαίνει... Δε νομίζω ότι ο τερματοφύλακας φταίει αφού η μπάλα κατέβηκε πολύ απότομα... Είπαμε 1 στα 500...

Για το τρίτο δεν συζητώ... ούτε στο μπιλιάρδο δεν γίνονται αυτά, αλλά όπως και να 'χει το τεμάχιο μετράει. Μου κάνει όμως εντύπωση που το χρέωσαν στον Τζιόλη αν και η μπάλα πήγαινε 2-3 μέτρα έξω... Μάλλον αυτογκόλ έπρεπε να χρεωθεί.

ΥΓ Για τα γαμ$#%νη τη Λίβερπουλ κανείς δεν θα πει... Αυτοί κι αν είναι παράγκα!!!!

ρε φιλαρακι γραφε πιο συχνα λεμε....
    εισαι ο μονος που γραφει και κατι σοβαρο εδω και αρκετα ποστακια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

τυχερο το γκολ αλλα μιλάμε για μια πολύ ομορφη φαση που ξεκινησε απο οργανωένη αντεπίθεση και ολοι οι παιχτες του παναθηναικου μεσα στην περιοχη ειναι ξεμαρκάριστοι...
    και να ειναι να αρχισουμε να μιλαμε για τυχη
    να μιλήσουμε για τρομερή ατυχία στο δοκάρι του Καραγκουνη, για ατυχια στο σουτ μεσα απο την περιοχή του Καραγκουνη, για ατυχια στην φάση του Σίλβα για το 4-0 και αντε να βγάλεις άκρη....

αν ηταν τυχερα αυτα τα γκολ της Ανορθωσης τι ήταν???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τυχερο το γκολ αλλα μιλάμε για μια πολύ ομορφη φαση που ξεκινησε απο οργανωένη αντεπίθεση και ολοι οι παιχτες του παναθηναικου μεσα στην περιοχη ειναι ξεμαρκάριστοι...
    και να ειναι να αρχισουμε να μιλαμε για τυχη
    να μιλήσουμε για τρομερή ατυχία στο δοκάρι του Καραγκουνη, για ατυχια στο σουτ μεσα απο την περιοχή του Καραγκουνη, για ατυχια στην φάση του Σίλβα για το 4-0 και αντε να βγάλεις άκρη....

ρε ζουζουρα......
    ΡΕ ΖΟΥΖΟΥΡΑ.....
    ατυχια η φαση του καραγκουνη;;;;; αυτο που τραβηξε μια σεντρα και του βγηκε με πορεια προς το τερμα; αντι να λαμε παλι καλα που πηγε προς τα εκει η μπαλα, λεμε πω πω ατυχια;;;
    Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ;;;;

ατυχια το σουτ που επιασε ο αμπαλος ΜΟΝΟΣ του μεσα απο την περιοχη και η μπαλα πηγε ΕΞΩ απο το σταδιο;;;
    η του σιλβα που δεν ειχε δυναμη να πλασαρει οταν περασε τον τερματοφυλακα, και απλα την εστειλε πανω στον αντιπαλο;

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Kαι για να συγχίσω τους 2 αποπάνω .................

ΚΑΑΡΑΓΚΟΥΟΥΝΗΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε ζουζουρα......
    ΡΕ ΖΟΥΖΟΥΡΑ.....
    ατυχια η φαση του καραγκουνη;;;;; αυτο που τραβηξε μια σεντρα και του βγηκε με πορεια προς το τερμα; αντι να λαμε παλι καλα που πηγε προς τα εκει η μπαλα, λεμε πω πω ατυχια;;;
    Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ;;;;

ατυχια το σουτ που επιασε ο αμπαλος ΜΟΝΟΣ του μεσα απο την περιοχη και η μπαλα πηγε ΕΞΩ απο το σταδιο;;;
    η του σιλβα που δεν ειχε δυναμη να πλασαρει οταν περασε τον τερματοφυλακα, και απλα την εστειλε πανω στον αντιπαλο;
    με τη λογικη που βγαζετε ολα τα αλλα τυχερα...με τη ιδια λογικη βγαζω και εγω τα άλλα ατυχα...
    ολα μπαινουν κ ολα χανονται....
    εβαλε το δυσκολο κ εχασε το ευκολο

και σιγουρα σε αυτον τον ομιλο η τυχη χρωσταει στον Παναθηναικο και δεν χρωσταμε...μην κλαιτε τη μοιρα σας γιατι η ομαδα ξεκιναει να παιζει λιγο μπαλα και διαψευδεστε...
    αν θα συνεχιστει θα το δουμε....
    εξαρταται απο τους παιχτες κατα κυριο λογο...οπως φανηκε οταν θελουν μπορουν και εχουν τις βασεις να παιξουν μπαλα....δουλεια γινεται...απο αυτους εξαρταται....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

με τη λογικη που βγαζετε ολα τα αλλα τυχερα...με τη ιδια λογικη βγαζω και εγω τα άλλα ατυχα...
    ολα μπαινουν κ ολα χανονται....
    εβαλε το δυσκολο κ εχασε το ευκολο

και σιγουρα σε αυτον τον ομιλο η τυχη χρωσταει στον Παναθηναικο και δεν χρωσταμε...μην κλαιτε τη μοιρα σας γιατι η ομαδα ξεκιναει να παιζει λιγο μπαλα και διαψευδεστε...
    αν θα συνεχιστει θα το δουμε....
    εξαρταται απο τους παιχτες κατα κυριο λογο...οπως φανηκε οταν θελουν μπορουν και εχουν τις βασεις να παιξουν μπαλα....δουλεια γινεται...απο αυτους εξαρταται....

δεν διαφωνουμε σε αυτο..εξαλου το ειπα και πιο πανω.
    η ομαδα επιτελους εδειξε...πασες...κινηση...αυτοματισμους.
    αυτα περιμεναμε επιτελους να δουμε...μπας και δουμε και κατι καλυτερο επιτελους

όπου γης Το avatar του/της iosif
    φανταζομαι οτι οι οπαδοι της βρεμης θα αποθεωσαν την ομαδα τους. ειδαλως θα πρεπει να πεταξαν και αυτοι τα κασκωλ τους.........
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

καλά τα γκολ τις ανόρθωσης δεν ήταν όλα τυχερά...

απο την άποψη ότι κάναν απίστευτα χοντρές μαλακίες οι αμυντικοί της Ιντερ...ειδικά στο πρώτο...

γαμώτο εγώ π[ερίμενα να νικήσει να γίνει της πόπης στην ευρώπη...

αλλά να λέμε και την αλήθεια...
    η Ανόρθωση παίζει ποδόσφαιρο...πέρα απο τα γκολ είτε λάθη είτε τυχερά έφτιαξε φάσεις όπως και έφαγε φάσεις...στην Γερμανία δεν γίναν ευκαιρίες περα απο ότι μπήκαν τρία γκολ...το λογικό αποτέλεσμα βαση εμφάνισης στο χορτάρι ήταν 0-0

η Ανόρθωση θα κάνει κι άλλες κηδείες...όσο και να γελάγαμε στην αρχή εκει έχουν κάνει τρομερή δουλειά...η ομάδα δεν κάθεται πίσω μόνο ούτε στο κέντρο αλλα δημιουργεί και μπροστά...εντάξει φέτος έχει και μια φοβερή δόση τύχης,πιστεύω ξεπέρασε και την αντίστοιχη του βάζελου, αλλα το κυνηγάει και πολύ,κατι που δεν κάνει ποτε ο βάζελος.

υ.γ η Ατλέτικο πέρασε τρελό χειρουργείο....τέτοιο σφύριγμα ούτε ο Καραγκούνης δεν παίρνει...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    καλά τα γκολ τις ανόρθωσης δεν ήταν όλα τυχερά...

απο την άποψη ότι κάναν απίστευτα χοντρές μαλακίες οι αμυντικοί της Ιντερ...ειδικά στο πρώτο...

γαμώτο εγώ π[ερίμενα να νικήσει να γίνει της πόπης στην ευρώπη...

αλλά να λέμε και την αλήθεια...
    η Ανόρθωση παίζει ποδόσφαιρο...πέρα απο τα γκολ είτε λάθη είτε τυχερά έφτιαξε φάσεις όπως και έφαγε φάσεις...στην Γερμανία δεν γίναν ευκαιρίες περα απο ότι μπήκαν τρία γκολ...το λογικό αποτέλεσμα βαση εμφάνισης στο χορτάρι ήταν 0-0

η Ανόρθωση θα κάνει κι άλλες κηδείες...όσο και να γελάγαμε στην αρχή εκει έχουν κάνει τρομερή δουλειά...η ομάδα δεν κάθεται πίσω μόνο ούτε στο κέντρο αλλα δημιουργεί και μπροστά...εντάξει φέτος έχει και μια φοβερή δόση τύχης,πιστεύω ξεπέρασε και την αντίστοιχη του βάζελου, αλλα το κυνηγάει και πολύ,κατι που δεν κάνει ποτε ο βάζελος.

υ.γ η Ατλέτικο πέρασε τρελό χειρουργείο....τέτοιο σφύριγμα ούτε ο Καραγκούνης δεν παίρνει...
    ]

μιλαμε οτι οντως δεν την παλευεις με τιποτα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    φανταζομαι οτι οι οπαδοι της βρεμης θα αποθεωσαν την ομαδα τους. ειδαλως θα πρεπει να πεταξαν και αυτοι τα κασκωλ τους.........
    Μπαααα......δεν χρειαζεται!!!

αλλωστε τα ΜΜΕ στη γερμανια δεν τους κανουν πλυση εγκεφαλου οπως στην ελλαδα..........
    οποτε αυτοι στη χειροτερη, γιουχαρουν απλα μετα απο μια ηττα και.........τελος!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε