γιατι εισαι ψαρι????Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
hypnotize :hypnotize :hypnotize
Καλά εγώ μηχανές χάζευα. Πως βρέθηκα να μανουριάζομαι πάλι με βάζελους;
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
γιατι εισαι ψαρι????Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
hypnotize :hypnotize :hypnotize
Καλά εγώ μηχανές χάζευα. Πως βρέθηκα να μανουριάζομαι πάλι με βάζελους;
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ώπα ρε παιδί,κόψε κάτι να ψωνίζουμ' από σένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
η χρονια ειναι σωσμενη ετσι και αλλιως αν περασουμε στους 8 και παρουμε κουπα..
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
βασικα αμα θελετε κατι απο ευρωπη, δωστε εμας λεφτα να το φερουμε γυρνωντας απο τα παιχνιδια,Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ώπα ρε παιδί,κόψε κάτι να ψωνίζουμ' από σένα.![]()
![]()
γιατι εσεις ουτε σε 10 χρονια δεν βγαινετε εξω απο ελλαδα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ηθελα κάτι από Ισπανία αλλά κοστίζει πολλά ρε γαμώτο.Πρόσεχε πάντως τώρα που θά'ρθουν οι Σπανιόλοι,μη σάς κάνουν κανένα σκηνικό όπως οι πουρκουάδες στούς γαύρους και τρέχετε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
βασικα αμα θελετε κατι απο ευρωπη, δωστε εμας λεφτα να το φερουμε γυρνωντας απο τα παιχνιδια,
γιατι εσεις ουτε σε 10 χρονια δεν βγαινετε εξω απο ελλαδα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μεχρι το 58 δηλ που επαιζε με 11 τι καλλυτερο ειδες...???? ( γιατι για εμενα η μεγαλη μας ζημια ηταν που μεινατε με δεκα...)Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
a kai kati allo giati exw diavasi arketes kotsanes![]()
den boreis na katigories ton panathinaiko extes pou den nikise...telos.
epaize me deka
ektos edras
me 10 paiktes
me duo katharotata of side sfurigmena anapoda
me ena penalti pou den dothike.
me ton gauro na kanei MIA fasi , tou beloutsi.
imarton diladi.....meta lete giati krazoume kapoious oti lene kotsanes
![]()
Δεκτο....
Το ειπαμε....
Εχουμε τρελαθει σε ολους τους αγωνες καθε σαββατοκυριακο να βλεπουμε τετοια οφσαιντ...Το αλλοθι σας εγινε στο χθεσινο αγωνα αυτο τωρα...??
Ποιο πεναλτυ...????
Μια φαση...??? Μαλιστα....
ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα... ( και οχι μονο καποιοι...) Απο εκει και περα....Αναλογα το κραξιμο που διακρινει τον καθεναν.... Υπουλο , βρωμικο, με χιουμορ ( γενικα μιλαω..) Ολοι λεμε τις κοτσανες μας και ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα......
![]()
ε μα ρε φιλε, πως να μην κραξουμε? αφου σε ολο τον αγωνα ο ενας εποπτης εκανε ενα λαθος, και ο αλλος 2, και τα 3 ηταν κατα του βαζελου και με τεραστιες αξιωσεις τα 2..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα...
![]()
αυτα γινονται καθε εβδομαδα φετος..
τι αλλο να γινει δηλαδη? να σφυριξει πεναλτι στην σεντρα υπερ σας?
καλα που ηταν και το παλικαρι ο διαιτητης που σφυριξε γενικα οκ, και δεν εδωσε πεναλντι στον γκαλετι..
οποιοςδηποτε αλλος σφυριζε θα εδινε πεναλντι..(ΔΕΝ ΗΤΑΝ)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ε μα ρε φιλε, πως να μην κραξουμε? αφου σε ολο τον αγωνα ο ενας εποπτης εκανε ενα λαθος, και ο αλλος 2, και τα 3 ηταν κατα του βαζελου και με τεραστιες αξιωσεις τα 2..
αυτα γινονται καθε εβδομαδα φετος..
τι αλλο να γινει δηλαδη? να σφυριξει πεναλτι στην σεντρα υπερ σας?
καλα που ηταν και το παλικαρι ο διαιτητης που σφυριξε γενικα οκ, και δεν εδωσε πεναλντι στον γκαλετι..
οποιοςδηποτε αλλος σφυριζε θα εδινε πεναλντι..(ΔΕΝ ΗΤΑΝ)
Παλι ολο το βαρος σας πεφτει στην διαιτησια.......Τεσπα.....
Τελειωνω λοιπον εδω με μια ερωτηση ( σε εσενα και σε ολους του φιλους...)
Προσωπικα πιστευω οτι ο οσφπ αμα επαιζε παλι χθες με τους γαλλους ( με τα ιδια ακριβως λαθη των εποπτων ) θα μαζευε ΠΑΛΙ μια χαλαρη τριαρα.... Εσυ τι λες...???
![]()
oxi re man, den eipa oti paixame balara, oute oti perimenw apo mia fasi sto 90 gia na diekdikisw kati.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μεχρι το 58 δηλ που επαιζε με 11 τι καλλυτερο ειδες...???? ( γιατι για εμενα η μεγαλη μας ζημια ηταν που μεινατε με δεκα...)
Δεκτο....
Το ειπαμε....
Εχουμε τρελαθει σε ολους τους αγωνες καθε σαββατοκυριακο να βλεπουμε τετοια οφσαιντ...Το αλλοθι σας εγινε στο χθεσινο αγωνα αυτο τωρα...??
Ποιο πεναλτυ...????
Μια φαση...??? Μαλιστα....
ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα... ( και οχι μονο καποιοι...) Απο εκει και περα....Αναλογα το κραξιμο που διακρινει τον καθεναν.... Υπουλο , βρωμικο, με χιουμορ ( γενικα μιλαω..) Ολοι λεμε τις κοτσανες μας και ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα......
![]()
apla sou lew oti epaiza me deka, ekana 3 faseis (sigoura oxi arketes) kai adikithika kai sto telos.
apo ta paixnidia pou klinomai pisw kai me sfurokopaei o antipalos, kai lew pali kala pou glitwsa, mou arese to paixnidi pou eida.
sugritika milaw loipn me to pws eimaste toso kairo se tetoia paixnidia.
den eipa oute oti giname omadara oute tipota.
eksalou ksereis oti egw krazw prwtos tin omada mou edw kai poly kairo.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
βιλλα στο λεω και παραπανω, η παναθα εχει ΠΑΡΑΔΟΣΗ στην ευρωπη δεν ειναι σαν την εθνικη..
αν δεν καταλαβαινεις δεν μπορω να το γραψω ποιο απλα..
συμφωνώ
"έπαθε... πλάκες από την Μπέογκραντ, την Γκρασχόπερς,
την Τζβικάου (ομάδα της Β΄κατηγορίας στην Ανατολική Γερμανία), την Αρτζες Πιτέστι,
την Αούστρια Βιέννης."
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Παραδεξου το...χρειαστηκε να ψαξεις πολυ για να βρεις αυτα τα ονοματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
συμφωνώ
"έπαθε... πλάκες από την Μπέογκραντ, την Γκρασχόπερς,
την Τζβικάου (ομάδα της Β΄κατηγορίας στην Ανατολική Γερμανία), την Αρτζες Πιτέστι,
την Αούστρια Βιέννης."
5αρες εχει φαει και ο Παναθηναϊκος εξω πολυ πιο προσφατα, αλλα οπως και να το κανουμε, ο περισσοτερος κοσμος εχει συνδεσει την δικη μου ομαδα με τα ιστορικα διπλα, τις δυο φορες στους τεσσερις και την μια στον τελικο....αντιθετως ο γαυρος θυμιζει την 7αρα απο τα δευτερα της Γιουβε και το απολυτο ξεφτιλσιμα απο ομαδες διαττοντες αστερες που δεν τις ηξερε ουτε η μανα τους...
Ακομη και με την φετεινη ομαδα που κατα την γωμη σας ειναι υποδεεστερη της δικης σας, εχουμε φτασει στο σημειο που λογιζεται ως η μεγαλυτερη σας επιτυχια στην Ευρωπη ολων των εποχων...
![]()
Πάντως πλάκα-πλάκα χθες από δυο ομάδες 100.000.000 ευρω συνολικά είδαμε 2.5 φάσεις και οι τερματοφύλακες ήταν θεατές. :ZZZ: Από τον Νικοπολίδη και τον Galinovits πιο πολύ κουράστηκα εγώ σήμερα να γράφω στο πληκτρολόγιο![]()
![]()
![]()
Μια χαρα τα λες Γιωργο οπως και αναγνωριζω απολυτα το ποσο αντικειμενικος εισαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
oxi re man, den eipa oti paixame balara, oute oti perimenw apo mia fasi sto 90 gia na diekdikisw kati.
apla sou lew oti epaiza me deka, ekana 3 faseis (sigoura oxi arketes) kai adikithika kai sto telos.
apo ta paixnidia pou klinomai pisw kai me sfurokopaei o antipalos, kai lew pali kala pou glitwsa, mou arese to paixnidi pou eida.
sugritika milaw loipn me to pws eimaste toso kairo se tetoia ηpaixnidia.
den eipa oute oti giname omadara oute tipota.
eksalou ksereis oti egw krazw prwtos tin omada mou edw kai poly kairo.
Επετρεψε μου ομως να εχω την δικη μου αντιδραση μετα το παιχνιδι για....
Την φανατικοτητα του παναθηναικου για νικη στο συγκεκριμενο παιχνιδι για λογους οπως.....
Διαιτησια........
Ποιοτικοτερη ομαδα....
Πλασματικη βαθμολογικη διαφορα........
Δημοσια Απαιτηση Διοικησης για νικη παση θυσια.....
Και γενικα σε μια φαση που ο παο επρεπε να κλεισει στοματα......
Που σε συνδιασμο με τις ασχημες εμφανισεις του γαυρου την τελευταια περιοδο...
Απανωτες ηττες
Τραυματισμους....
Ανικανοτητα παγγου.....
Εσωτερικοι καυγαδες......
Πραγματικα μονο ομορφα δεν τα εβλεπα τα πραγματα πριν το παιχνιδι.....
Απο εκει και περα.... Για αυτο υποστηριζω αυτα που υποστηριζω.....
Σε οποιαδηποτε αλλη φαση που θα συναντιομασταν ( οι δυο ομαδες ..... ) Θα αδιαφορουσα παντελως για ενα απο τα πιο ασχημα ντερμπυ που εχουν γινει ποτε.....
![]()
![]()
![]()
Οταν περασεις τους ισπανους..... Και τους αμεσως επομενους....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ακομη και με την φετεινη ομαδα που κατα την γωμη σας ειναι υποδεεστερη της δικης σας, εχουμε φτασει στο σημειο που λογιζεται ως η μεγαλυτερη σας επιτυχια στην Ευρωπη ολων των εποχων...
![]()
Εχεις ακομη......![]()
![]()
μα δεν διαφωνω...ηταν ενα παιχνιδι που ΕΠΡΕΠΕ να παρουμε οπωσδηποτε για διαφορους λογους.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μια χαρα τα λες Γιωργο οπως και αναγνωριζω απολυτα το ποσο αντικειμενικος εισαι....
Επετρεψε μου ομως να εχω την δικη μου αντιδραση μετα το παιχνιδι για....
Την φανατικοτητα του παναθηναικου για νικη στο συγκεκριμενο παιχνιδι για λογους οπως.....
:
θες για γοητρο
θες για να δωσουμε απαντησεις.
θες για την κατασταση που ηταν ο γαυρος.
για για για.....
αντι αυτου, ειδαμε μια σουπα που και οι δυο ομαδες πηγαιναν για το Χ, με τους προπονητες να κοιτανε το πως να ΜΗ βγουν χαμενοι.
οι δικοι μας αναθαρησαν λιγο μετα την αποβολη, και ειχαμε δυο ευκαιριες, και αυτες απο καθαρα προσωπικες ενεργειες. (στημενη μπαλα στο σουτ του καραγκουνη, καθετη πασα στον κλευτον και ......τα υπολοιπα τα ξερεις. )
ΔΕΝ μου αρεσε το πως παραταχτηκαμε...δεν μου αρεσε ο τροπος αναπτυξης, δεν μου αρεσε....
να μην πω παλι για τον προπονητη γιατι θα πεσουν να με φανε.
αναγνωριζω οτι φτασαμε στο σημειο να παιζουμε με ενα τελειωμενο γαυρο, και αντι να τον αποτελειωσουμε να ιεμαστε ευχαριστημενοι που καναμε 2 ευκαιριες σε ολο το παιχνιδι.
απλα αυτο που ειπα, ηταν οτι πρωτη φορα ειδα διαιτητη να ΜΗΝ τσιμπαει απο τις εκνευριστικες βουτιες των γαυρων....να προσπαθει να σφυριξει οτι βλεπει ( οι εποπτες ειναι αλλο θεμα ) να αφηνει το παιχνιδι να παιζεται και τετοια.
αυτο ειπα.....
σιγουρα μου φταιει η διατησια σε καποια σηματνικα σφυριγματα.
σιγουρα μου στοιχισε η αποβολη του σαριεγκι.. (μην πειτε οτι βοηθησε γαιτι παιξαμε καλυτερα ειναι λαθος αντιμετωπιση....μπορει με ολους τους παικτες να αλλαζαμε σε πιο επιθετικο το σχημα χωρις να φοβομαστε για πισω ) αλλα ΔΕΝ στεκομαι σε αυτα.
αντιθετως οπως προειπα....στεκομαι στο οτι περιμενα απο την ομαδα μου να δω μια φαση , και την ειδα στο 90.
απλα , το δοκαρι, και η φαση του 90 (κραυγαλεα, δεν νομιζω να μην συμφωνεις ) μου δινουν το ¨δικαιωμα¨να φωναζω για τυχη-διαιτησια....αφηνωντας παλι στην ακρη το οτι ημουν χωμα.
![]()
αυτό πιστεύεις εσύ....γιατι είναι ομάδα σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ο περισσοτερος κοσμος εχει συνδεσει την δικη μου ομαδα με τα ιστορικα διπλα, τις δυο φορες στους τεσσερις και την μια στον τελικο....αντιθετως ο γαυρος θυμιζει την 7αρα απο τα δευτερα της Γιουβε και το απολυτο ξεφτιλσιμα απο ομαδες διαττοντες αστερες που δεν τις ηξερε ουτε η μανα τους...
εγώ πιστεύω τα ακριβώς αντίθετα![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w