Σελίδα 25 από 115 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1721

Θέμα: Περί κινητών τηλεφώνων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κόντρα στο ρεύμα ψηφίζω win...
    Αυτά που θέλει να κάνει το 95% των χρηστών τα κάνει άψογα, γρήγορα, απροβλημάτιστα και με hardware των 100,00 παρακαλώ...
    Τώρα αν δεν έχει τις εκατομμύρια (άχρηστες κατά 99%) εφορμογές του android ή το πούλ-μουρ του iPhone προσωπικά χέστηκα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σόρρυ μαν μου, διακόπαρα και δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Κόντρα στο ρεύμα ψηφίζω win...
    Αυτά που θέλει να κάνει το 95% των χρηστών τα κάνει άψογα, γρήγορα, απροβλημάτιστα και με hardware των 100,00 παρακαλώ...
    Τώρα αν δεν έχει τις εκατομμύρια (άχρηστες κατά 99%) εφορμογές του android ή το πούλ-μουρ του iPhone προσωπικά χέστηκα.

δεν είναι άχρηστες οι εφαρμογές. Σε κάποια φάση της ζωής σου η φαινομενικά άχρηστη εφαρμογή θα σου χρειαστεί.

Εγώ πχ όταν έκανα λειζερ στα μάτια και για ένα μήνα έπρεπε να βάζω κάθε λίγες ώρες διάφορα κολλύρια, με βοήθησε
    στο ios πάρα πολύ μια "άχρηστη" εφαρμογή που είναι για τα γερόντια να παίρνουν τα χάπια τους.
    Ή όταν αγόρασα action camera είχα πρόβλημα γτ μόνο η γκοπρο είχε αππ για windows.
    Η ο εξπλορερ ήταν μαύρο χάλι μπροστά στον chrome.
    To viber κακογραμμένο και πολύ πίσω σε εξέλιξη
    Και μύρια όσα.

Τώρα άμα θες ένα τηλέφωνο, να κάνεις κλήσεις, να στέλνεις τζάμπα μνμ μέσω ίντερνετ ή να ενημερωθείς για κάτι εν κινήσει είσαι ΟΚ, αλλά μέχρι εκεί.
    Ήμουν κάτοχος lumia 925 φοβερό και φθηνό κινητό, ποιότητα νοκια ( <3 ) εξαιρετική κάμερα, αλλά το έδωσα γτ το store μου έδενε τα
    χέρια.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    βασικα επι εποχη win 8, το λειτουργικο ηταν καταθληπτικο...επισης πρωην κατοχος 925, νομιζω το ομορφοτερο τηλεφωνο που εχει περασει απο τα χερια μου εβερ, και εχουν περασει πολλα...

το θεμα ειναι οτι τα win πανε κατα διαολου, τα 10 ειναι κακο λειτουργικο, με πολλα μπακγκς...και γενικα μυριζει το πραγμα, μιας και μικρομαλακη κανει πολυ περιεργες κινησεις τελευταια...

Ο Ναντέλα φαίνεται πως έχει χαράξει τελείως άλλη στρατηγική σε σχέση με τον Μπάλμερ.

Το τμήμα κινητής φαίνεται πως το έχει απαξιώσει, ενώ θέλει να προωθήσει τα προγράμματα της
    στις ανταγωνίστριες πλατφόρμες. Πόνταρε στο surface αλλά δεν νομίζω ότι θα του βγει.
    Τώρα λένε ότι θα βγάλει και all in one pc. Δεν καταλαβαίνω γτ δεν ασχολείται μόνο με το
    software που είναι τα δυνατά της χαρτιά

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ο παντελας γενικα ηρθε σα μεσσιας, αλλα κατα τη γνωμη μου παει απο τη μια μλκια στην αλλη...

το τμημα κινητης το εχει σκοτωσει, και απορω πως δεν βλεπουν εκει περα οτι ολα ηδη περιφερονται γυρω απο το mobile, και στο μελλον ακομα περισσοτερο...εγω περιμενα μεχρι και τα 10αρια τα win, μπας και γινει τιποτα, να δοκιμασουμε και κατι αλλο...και ηρθε η πληρης απογοητευση, μιας και δε τα βλεπω να υπαρχουν για πολυ καιρο ακομα...τωρα τα περι cloud...γελαει ο κοσμος, νο1 software εταιρεια στον κοσμο, να ασχολειται με τις cloud υπηρεσιες σαν βαση...

οσο για το all in one pc....θελει να ανταγωνιστει τα μακ, στα χωραφια των μακ...οποιος θελει να παρει μακ, θα σκασει τα λεφτα του μακ....αυτοι θελουν να πουλησουν στα λεφτα του μακ το πισι τους, που απλα δεν παιζει...αντι να κοιταξουν να χωθουν στη mid κατηγορια...τελος παντων...προσωπικα το μελλον το βλεπω σκοτεινο για την μσ....κριμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ο παντελας γενικα ηρθε σα μεσσιας, αλλα κατα τη γνωμη μου παει απο τη μια μλκια στην αλλη...

το τμημα κινητης το εχει σκοτωσει, και απορω πως δεν βλεπουν εκει περα οτι ολα ηδη περιφερονται γυρω απο το mobile, και στο μελλον ακομα περισσοτερο...εγω περιμενα μεχρι και τα 10αρια τα win, μπας και γινει τιποτα, να δοκιμασουμε και κατι αλλο...και ηρθε η πληρης απογοητευση, μιας και δε τα βλεπω να υπαρχουν για πολυ καιρο ακομα...τωρα τα περι cloud...γελαει ο κοσμος, νο1 software εταιρεια στον κοσμο, να ασχολειται με τις cloud υπηρεσιες σαν βαση...

οσο για το all in one pc....θελει να ανταγωνιστει τα μακ, στα χωραφια των μακ...οποιος θελει να παρει μακ, θα σκασει τα λεφτα του μακ....αυτοι θελουν να πουλησουν στα λεφτα του μακ το πισι τους, που απλα δεν παιζει...αντι να κοιταξουν να χωθουν στη mid κατηγορια...τελος παντων...προσωπικα το μελλον το βλεπω σκοτεινο για την μσ....κριμα...

κι εγώ είχα κάποιες ελπίδες ότι τουλ με τα win10 θα έρθουν και τα google apps και όλα τα άλλα που έταζαν
    αλλά την ψυλιάστηκα τη δουλειά και το έδωσα το lumia

όσο για το aio pc σωστά όπως είπες θα το κοστολογήσει ακριβά. έτσι όπως έκανε πέρισυ με το surface book
    και εφαγε τα μούτρα της. Που πας ρε Καραμήτρο να πουλήσεις στα αμερικανάκια λαπτοπ σε τιμή macbook;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Win συσκευή ούτε σε dummy.
    Έτρεξα και αγόρασα το lumia 800 και ακομα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
    Μπαταρία 8ωρη και συγχρονισμος ανύπαρκτος.
    Κάνε λογαριασμό Outlook, κάνε λογαριασμό xbox, άλλαξε το Outlook σε Hotmail γιατί είμαι η ΜS και έτσι γουστάρω και πάρε τα @ρχιδια μου από επαφές. ......
    Ψάξε μ@λακα να βρεις οοοολα τα τηλέφωνα από το μηδέν.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    το θεμα ειναι οτι τα win πανε κατα διαολου
    Κατά διαόλου με μερίδιο παγκοσμίως 0,7% ;;;; Αισιόδοξο σε βρίσκω.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Win συσκευή ούτε σε dummy.
    Έτρεξα και αγόρασα το lumia 800 και ακομα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
    Μπαταρία 8ωρη και συγχρονισμος ανύπαρκτος.
    Κάνε λογαριασμό Outlook, κάνε λογαριασμό xbox, άλλαξε το Outlook σε Hotmail γιατί είμαι η ΜS και έτσι γουστάρω και πάρε τα @ρχιδια μου από επαφές. ......
    Λίγα post παραπάνω έγραφα κι εγώ την ίδια ακριβώς φράση, ότι πήρα ένα Lumia 532 και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Το τηλ. ήρθε με windows 8.1, αναβάθμισα σε 10άρια και πριν 2 εβδομάδες που έγινε η ενημέρωση της anniversary edition, άρχισε η υποβάθμιση... με κυριότερο χαρακτηριστικό ότι η μπαταρία κράταγε σκάρτες 8-9 ώρες, απλά και μόνο με το τηλ στην αναμονή. Αφού λοιπόν ετοιμαζόμουν να το σουτάρω χωρίς να έχει κλείσει δίμηνο χρήσης, μου ήρθε φώτιση κι έκανα 2 φορές soft reset, διέγραψα και τον λογαριασμό outlook και... η μπαταρία είναι σήμερα στην 4η ημέρα και είναι ακόμα στο 74%

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator

Κι' έκατσες, κι' έψαξες όοοοοοολα τα τηλέφωνα ρε μ@λάκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Η συγκεκριμένη συσκευή (800)ήταν ίσως η χειρότερη που έβγαλε η νοκια.
    Αφού έφαγα την φόλα με την αγορά της ,μετά ανακάλυψα τα διάφορα τεχνολογικά φόρα (μου)όπου έπεφτε το θάψιμο της αρκούδας για την συγκεκριμένη συσκευή.
    Όλοι οι τότε χρήστες είχαμε αγοράσει με την ονομασία και την εγγύηση του ονοματος " Νοκια" κατά νου .......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Κι' έκατσες, κι' έψαξες όοοοοοολα τα τηλέφωνα ρε μ@λάκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Άσε. ....μου κόστισε αρκετό χρήμα η μαλακια.
    Χάθηκαν νούμερα που δεν έπρεπε. .....

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Άσε. ....μου κόστισε αρκετό χρήμα η μαλακια.
    Χάθηκαν νούμερα που δεν έπρεπε. .....

Εκανες ξανά γύρα όλα τα κωλόμπαρα για να τα ξαναβρείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παρόμοια θέματα

1. Κατά-χρηση κινητών τηλεφώνων;
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 17:16
  2. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 21:41
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 17:39
  4. περι βενζινης