Η "ανάποδη" λειτουργία ειναι η "σωστή" σε touch screen.
Από τότε που άλλαξε στα Mac (εδώ και πολλά χρονια), προσπαθώ να καταλάβω γιατί το είχαμε τόσα χρονια ανάποδα.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα κύκλο φορησουν πολλά apps για να το αλλάξετε.
Η "ανάποδη" λειτουργία ειναι η "σωστή" σε touch screen.
Από τότε που άλλαξε στα Mac (εδώ και πολλά χρονια), προσπαθώ να καταλάβω γιατί το είχαμε τόσα χρονια ανάποδα.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα κύκλο φορησουν πολλά apps για να το αλλάξετε.
Δεν είμαι σίγουρος γιατί αυτόν τον καιρό παίζω με άλλα λειτουργικά αλλά νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου την λειτουργία tablet. Κοιτάξτε μήπως αλλάζει από κει. Σίγουρα καπου θα υπάρχει ρύθμιση
Ναι είναι γιατί στο χωριό εδώ πάνω δεν είχαμε τάμπλετ με windows 3, ούτε με 3,1 ούτε με 95 ούτε με 98, xp, vista, 7, 8 κλπ. Φαντάσου ακόμα και σε κάτι χρέπια λειτουργικά slackware και redhat που στήναμε με δισκετούλες 3.5" xwindows και φτιάχναμε δικά μας κέρνελ πάλι λάθος ήταν. Ε, μάθαμε στραβά, τι να γίνει τώρα; Δεν έχουμε ακουμπότζαμο, δεν θέλουμε για την ώρα ακουμπότζαμο, στα παπάρια μας το ακουμπότζαμο γενικώς και όταν αλλάζεις πισί και δουλεύεις σε παλιότερα windows άντε πάλι από την αρχή.
@Βάσκα δεν είναι ενεργή η επιλογή ταμπλέτας.
εδιτ: εν τω μεταξύ θεωρητικά ΥΠΑΡΧΕΙ επιλογή να γυρίσεις στον παλιό τρόπο σκόρλινγκ που πλέον λογίζεται ο "ανάποδος" το σπιτάκι σας μέσα ηλίθιοι, αλλά η ΗΡ δεν τον έχει συμπεριλάβει στις προηγμένες επιλογές του μενού του πόντικα και της πινακίδας της συνάπτιΞ, άσε δε που ο οδηγός πλέον βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι συμβατός με τον νέο πίνακα ελέγχου.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 08/08/2016 στις 09:21.
Θα το κοιτάξω ρε Γιάννη μιας και σήμερα θα φτιάξω του σπιτιού που το δουλεύει η μικρή. Η χαζομάρα αυτή είναι μόνο στην επετειακή έκδοση??
@Nikos_abel
Η λογική των πολλών είναι η επικρατέστερη μάστορα και τώρα που κι εσείς με τα mac γίνατε μέλη της μεγάλης παρέας (γιατί μέχρι πρότινος παίζατε μόνοι σας στη γωνία), μην περιμένετε να έχετε και άποψη. Σωστό είναι αυτό που λένε οι πολλοί.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
σε ένα χάκιντος που είχα φτιάξει "κανονικά" ήταν το σκρολ, μαλακίες λέει ο εξωγήινος. σιγά μην έρχονται εν ειρήνη τα λαμόγια.
κάτσε να κάνω ένα reboot να γελάσουμε
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
εμ, εμ... OS 8 ήταν τότε; νομίζω. Δεν ήταν ανάποδο πάντως![]()
αν ήταν ανάποδο πάντως θα το θυμόμανε, το πρόβλημα μου με το OS ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω να δουλέψουν οι κάρτες δικτύου κλπ, οπότε έπαιξα όσο έπαιξα και μετά ο δίσκος έφαγε φορμάτ και έγινε αποθήκη.
η μπάρα πότε κατέβηκε κάτω στα μακ; τι κακό και τούτο, όλα τα "καλά" τα αλλάζουνε οι άτιμοι.