Σελίδα 25 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    συνεχίζετε και διαφωνείτε;... δεν το έχουν πάρει χαμπάρι πως οτι και να πουν δεν αλλάζει κάτι;.. ίσα ίσα τώρα που βρίσκουν κόντρα και την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Η επίταξη έχει ισχύσει κανονικά, θα χάσουν τις άδειες τους ακόμα νωρίτερα απο τα 3 χρόνια και πλέον και οι ένοπλες δυνάμεις είναι έξω και έχουν αναλάβει τις μεταφορές και τροφοδοσίες.

Το έχουμε πεί δέκα χιλιάδες φορές... να το πούμε άλλη μία.

Η διαταγή της Ε.Ε. είναι να γίνουν και διάφορα άλλα. ΚΑΙ ΝΑΙ... Θα κάνουμε οτι λένε για ενα πολύ απλό λόγο... ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥΣ... το έχετε χωνέψει καλά αυτό;

Αν δεν γίνουν αυτά θα πάρουμε απο τα τρία το μακρύτερο όσον αφορά τις επόμενες δόσεις. Αν δεν πάρουμε λεφτά πάμε για στάση πληρωμών και τότε όλοι καθόμαστε στο αγγούρι.

Τα υπόλοιπα που συζητάμε εδώ είναι για να κάνουμε χαβαλέ.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

τα καναμε σκατα και τωρα πρεπει να τα φαμε.
    αυτοι ειμαστε κυριοι, καταλαβετε το.
    Το πρωι δουλευω στην μαντρα υλικα οικοδομων του πατερα μου ,την υπολοιπη μερα ειμαι στο μαγαζι και πηγαινω νυχτερινο σχολειο, ααα εχω και ενα γιο που τον εχω ολα τα ΠΣΚ του χρονου,μαλλον της πουστιες της εκανα το βραδυ στον υπνο μου.:ZZZ:

http://www.youtube.com/watch?v=x8h5g5p2P9I

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ολο αυτο και τελικα δεν μας ειπες ΠΟΣΑ βγαζεις και σες ποσο χρονο κανεις αποσβεση εσυ την αδεια που ειχε ο πατερας σου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το πρωι δουλευω στην μαντρα υλικα οικοδομων του πατερα μου ,την υπολοιπη μερα ειμαι στο μαγαζι και πηγαινω νυχτερινο σχολειο, ααα εχω και ενα γιο που τον εχω ολα τα ΠΣΚ του χρονου,μαλλον της πουστιες της εκανα το βραδυ στον υπνο μου.:ZZZ:

ρε Πανο δεν το λεω για σενα. μιλαω για το συνολο των ελληνων. μην το προσωποποιεις.
    πολλοι παλευουν να τα βγαλουν περα χρονια τωρα και δεν κλεβουν την εφορια και δεν..και δεν...και δεν...

αλλα παιρνει ΚΑΙ αυτους η μπαλα...δυστυχως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Διαφωνω καθετα και οριζοντια Σταυρο

Περασαν οι εποχες οι καλες για ολους μας ??? Να μην περναγαν Σταυρο ... Να καναμε και εμεις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ οπως οι φορτηγατζηδες

Αλλα ειπαμε .. να μην ανεβει ο δικο μας μισθος , να πεσει ο μισθος του δημοσιου δασκαλου,γιατρου,φορτηγατζη κτλ κλτ

Αυτη δεν ειναι λογικη , σε μια χωρα που την ρημαζουν οι φοροι και πλεον το ΔΝΤ

παρτε το χαμπαρι ολοι σας .... η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΠΑΡΑΛΥΣΗ των παντων ειναι ο μοναδικος
    δρομος να ανατραπει μια κατασταση

Κι ας μην παμε διακοπες φετος ... Εαν ειναι δυνατον ... τα μπανια του λαου ΠΑΝΩ απο τα δικαιωματα του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους φορτηγατζηδες ...ευχομαι να χρειαστουν να κατεβουν τα τανκς ΜΗΠΩΣ και ξυπνησει ο νεοελληνας και καταλαβει ποσο απατεωνες φασιστες τον κυβερνανε
    καταλαβαίνω την διαφωνία σου και γω υπέρ των απεργιών είμαι και μακάρι να βρίσκουν το δίκιο τους οι απεργοί, όταν έχουν όμως

γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση φίλε μου και ανεξαρτήτως κρίσης, ΔΝΤ κτλ αυτό με τα κλειστά επαγγέλματα είναι μια ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος όλων που επιτελείται εδώ και 40 χρόνια, και είναι καλό να αλλάξει και επιτέλους να ελευθερωθεί το επάγγελμα και έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια και χωρίς να υπάρχει χρήση. Δεν μπορεί κάποιοι να έχουνε προνόμια και κλειστό κύκλο επαγγέλματος και να μην μπορεί να μπει άλλος. Οτι ισχύει για όλους τους άλλους πρέπει να ισχύει και για αυτούς, όσο απολάφσαν τα προνόμια καλώς, τέλος σε αυτή την ΑΔΙΚΙΑ, άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

μάλλον αυτό που ήθελε να πει devils είναι "τα ΚΑΝΑΝΕ σκατά και τώρα πρέπει να τα ΦΑΜΕ.
    αυτοί είμαστε κύριοι, καταλάβετε το."

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    υπαρχουν δουλειες με πολυ περισσοτερες ευθυνες που δεν παιρνουν ουτε το 1/8 των χρηματων,δεν μαζευεται η κατασταση ουτε δικαιολογειται.τα κλειστα επαγγελματα για καποιο λογο ειναι κλειστα και για καποιο λογο θελετε τοσο πολυ να μεινουν κλειστα

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    υπαρχουν δουλειες με πολυ περισσοτερες ευθυνες που δεν παιρνουν ουτε το 1/8 των χρηματων,δεν μαζευεται η κατασταση ουτε δικαιολογειται.τα κλειστα επαγγελματα για καποιο λογο ειναι κλειστα και για καποιο λογο θελετε τοσο πολυ να μεινουν κλειστα
    http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    καταλαβαίνω την διαφωνία σου και γω υπέρ των απεργιών είμαι και μακάρι να βρίσκουν το δίκιο τους οι απεργοί, όταν έχουν όμως

γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση φίλε μου και ανεξαρτήτως κρίσης, ΔΝΤ κτλ αυτό με τα κλειστά επαγγέλματα είναι μια ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος όλων που επιτελείται εδώ και 40 χρόνια, και είναι καλό να αλλάξει και επιτέλους να ελευθερωθεί το επάγγελμα και έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια και χωρίς να υπάρχει χρήση. Δεν μπορεί κάποιοι να έχουνε προνόμια και κλειστό κύκλο επαγγέλματος και να μην μπορεί να μπει άλλος. Οτι ισχύει για όλους τους άλλους πρέπει να ισχύει και για αυτούς, όσο απολάφσαν τα προνόμια καλώς, τέλος σε αυτή την ΑΔΙΚΙΑ, άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων
    33000 χιλιαδες φορτηγα,εισαι σιγουρος οτι ειναι κλειστο το επαγγελμα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia

Το αν ενα επαγγελμα ειναι ανοικτο η κλειστο, δεν εχει να κανει με το πληθος των επαγγελματιων που το 'εξυπηρετουν' αλλα με το σχετιζομενο νομικο καθεστως.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ωραια ...γιναμε ολοι ειδικοι και λεκτορες....

Εγω ξερω μεχρι να ξεμπερδεψουμε τις πετονιες καποιος αλλος θα εχει φαει τα ψαρια...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
    και βέβαια είμαι σίγουρος όταν δεν ισχύει ό,τι ισχύει στην ελεύθερη αγορά

δε πα να ναι και 83000 δε λέει τίποτα απολύτως αυτό, απορώ και που το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα γιατί είναι και χαζό

πχ πες πως είμαι προγραμματιστής (δεν είμαι, παράδειγμα είναι) και υπάρχουν άλλοι 120000 προγραμματιστές αλλά είναι κλειστό το επάγγελμα όπως το δικό σου και άδειες στην αγορά έχουν μόνο 33000 που είναι υπεραρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες της Ελλάδας, οι υπόλοιποι προγραμματιστές γιατί να πάρουν το πούλο ή να πρέπει να πληρώσουν 100000 ευρώ για να έχουν δικαίωμα να εργαστούν???????????

το σωστό είναι να μπορούν όλοι να δουλέψουν εφόσον έχουν τις γνώσεις και η αγορά θα διαλέξει τους καλύτερους, πιο αποδοτικούς και πιο φτηνούς από αυτούς και οι υπόλοιποι θα αλλάξουν επάγγελμα και θα ασχοληθούν με κάτι άλλο αν δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και δεν τους χωράει η αγορά. Το ίδιο ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει για όλους, δεν κατουρήσαμε εμείς στο πηγάδι και εσείς οι έξυπνοι να έχετε προνόμια που έδωσε η χούντα και έχουν μείνει αναλλοίωτα στο χρόνο.

ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ είναι λοιπόν το επάγγελμα σου, και ναι είμαι βέβαιος γι' αυτό όπως και κάθε νοήμον άνθρωπος, αν νομίζεις πως απευθύνεσαι σε ηλίθιους, καλό είναι να αναθεωρήσεις, αν όχι μη γράφεις χαζά επιχειρήματα.

Υ.Γ. Είμαι διατεθειμένος προσωπικά να χάσω και τις διακοπές μου για δίκαια αιτήματα απεργών και έχω κατέβει πολλές φορές σε απεργίες, ξέρω πως είναι να αδικείται κάποιος, αυτό με τα κλειστά επαγγέλματα είναι ΛΑΘΟΣ και έπρεπε πολλά χρόνια να είχε καταργηθεί ακόμα και κρίση να μην είχαμε.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	addddddddddd.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	65,7 KB 
ID:	205771
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 25 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10