Σελίδα 25 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 887

Θέμα: MZ Riders Greece!!!

Παναγιώτη, χάρηκα που σε διάβασα. Άκης από Καλλιθέα Αθηνών.
    Η ΜΖ σου είναι ακόμα μάχιμη;

Νέο μέλος
    Ο βαγγέλης παροπλιστηκε στα 88000 χιλ και για να μην καταστραφει εντελως χαριστηκε σε εναν φιλο πορωμενο πολυ παλιο ΜΖετοβιο-οταν ηταν φοιτητης δικαβαλος με την μετεπειτα γυναικα του ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!!- και τωρα ζει τη δευτερη νιοτη του πληρως ανακατασκευασμενος αναμεσα σε ανθρωπους που τον αγαπανε και κυκλοφορει κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τωρα ειμαι σε φαση ανακατασκευης των δυο TS 250/1 που εχω, ένα του 1976 και ενα του 1983.Αυτο του 76 ειναι ο παππους Βαγγελης και ειναι ηδη κυπελλουχος πριν βγαλει μια ζημια ηλεκτρολογικης φυσεως που τον εκανε να παροπλιστει για αρκετα χρονια αλλα τωρα θα ξανα καπνισει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φτιάχνεις σε μάστορα;

Νέο μέλος
    Όχι φίλε.Μόνος μου.Μόνο αν ήθελα κάτι χοντρό σε κινητήρα, ή σε ηλεκτρολογικά.Για το μόνο που θα το ανεβάσω Αθήνα είναι για να του βάλω το κιτ το 12βολτο.

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patousas Προβολή μηνύματος
    Ακόμα το σλόγκαν που κυκλοφορούσε χρόνια ήταν ότι τα ΜΖ ήταν οι BMW των φτωχών!!!!!!!!!!!!!
    ΛΑΘΟΣ!!! Απεναντίας, οι BMW είναι οι ΜεΖέδες των νεόπλουτων!!!
    4.Οι παλιοί γνωρίζουν και οι νέοι το διαπιστώνουν ότι μετά από λίγο η πίσω βαλβίδα του στοπ-που είναι εσωτερική στο πίσω ταμπούρο-παραδίδει το πνεύμα και το στοπ αναβει μόνο από την βαλβίδα του μπροστινού.Οι παρατηριτικοί θα έχουν προσέξει ότι εξωτερικά έχει ένα μικρό λαμάκι που η εσωτερική του πλευρά κάνει σώμα και ανάβει το στοπ.Εμείς το προεκτύνουμε λίγο-για μερακλήδες-και κάνει σωμα εξωτερικά με την επαφή του φις του καλωδίου, δουλεύει πάντα!!!!
    Παναγιώτη, ευχαριστούμε για τα χρήσιμα τεχνικά κολπάκια που παραθέτεις, θα ήθελα να μας διαφωτίσεις με περισσότερη λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο σημείο, και ει δυνατόν με καμιά φωτογραφία ή σχέδιο, διότι είναι όντως ένα σημείο στο οποίο οι ΜεΖέδες (και τα Simson) πάσχουν! Ο δικός μου έχει πατέντα με "κανονικό" διακόπτη ποδόφρενου/κωλοφάναρου, αλλά έχω δει πολλούς με τη "μαμά" πατέντα, στους οποίους είτε δεν ανάβει ποτέ το φανάρι από ποδόφρενο, είτε μένει πάτοτε κολλημένο! Όσο και να το πειράξεις, μόλις ζεσταθεί το ταμπούρο ή κουνηθεί μισό χιλιοστό το ελασματάκι από τη θέση του, το πρόβλημα επανέρχεται...

...το νου σου!!

Παναγιώτη, στο ΜΖ ΕΤΖ 251, η βαλβίδα STOP πίσω φρένου είναι ακριβώς δίπλα και λίγο από μέσα στο πλαϊνό καπάκι της μπαταρίας. Δεν είναι μέσα στο πίσω ταμπούρο. Νόμιζα οτι και στο ΕΤΖ 250, έτσι είναι.
    Μήπως αναφέρεσαι στα πιο παλαιά ΜΖ;

Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 13505_595573687126994_1301181651_n.jpg‎   419089_377662865584745_1192989297_n.jpg‎   MZ-Lisa-Kalaschnikow.jpg‎  

Όχι φίλε.Μόνος μου.Μόνο αν ήθελα κάτι χοντρό σε κινητήρα, ή σε ηλεκτρολογικά.Για το μόνο που θα το ανεβάσω Αθήνα είναι για να του βάλω το κιτ το 12βολτο.
    Σε ποιον μάστορα θα πας για το κιτ;

Μόνο στο Μοτο Τρίτη την έβαλε:
    http://www.mototriti.gr/data/usedbik...ies/134802.asp
    Άψογο φαίνεται. Εξάτμιση καλή και cremeca δοχείο υγρών φρένου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STO DIAOLO Προβολή μηνύματος
    Μόνο στο Μοτο Τρίτη την έβαλε:
    http://www.mototriti.gr/data/usedbik...ies/134802.asp
    Άψογο φαίνεται. Εξάτμιση καλή και cremeca δοχείο υγρών φρένου.
    Η εξάτμιση φαίνεται λίγο άκυρη... να είναι καμιά Sebring, ή έβαλε ό,τι βρήκε ο μάστορας; Σα να είναι από 4χρονο μου δείχνει!!
    Eπίσης η τρόμπα φρένου μάλλον δεν είναι Grimeca, αλλά γιαπωνέζα! Πάντως έτσι κι αλλιώς, καλύτερη από την μαμά ΜΖ!!
    ...το νου σου!!

Τώρα που το λες, σαν να φαίνεται το μάτι ελέγχου υγρών της τρόμπας, στο πλάι. Δηλαδή όχι όπως είναι στην τρόμπα cremeca: Μπροστά όπως καθόμαστε στην μηχανή και βλέπουμε τιμόνι. Η εξάτμιση δεν είναι η γνήσια. Το «καλή» αφορούσε την εικόνα για φθορά-χρήση. Το πλαϊνό καπάκι είναι από 251.

Πολύ πείραγμα, και δε μου πολυαρέσει το γενικό βάψιμο με ασημένιο σπρέι (αυτή την εντύπωση δίνει η φωτό) από το σκελετό μέχρι και στα πλαϊνά του κινητήρα... επίσης η απουσία φλασακίων με προβληματίζει... τέλος πάντων, πραγματικά δείχνει όμορφο, αλλά εγώ ψηφίζω χαλαρά original look!!
    ...το νου σου!!

Σωστά. Δεν έχει ούτε κωλοφάναρο. Ότι έσπαγε-χάλαγε, το καταργούσε!
    Ούτε τα μαύρα πλαστικά των μπουκαλών υπάρχουν.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    ΛΑΘΟΣ!!! Απεναντίας, οι BMW είναι οι ΜεΖέδες των νεόπλουτων!!!

Παναγιώτη, ευχαριστούμε για τα χρήσιμα τεχνικά κολπάκια που παραθέτεις, θα ήθελα να μας διαφωτίσεις με περισσότερη λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο σημείο, και ει δυνατόν με καμιά φωτογραφία ή σχέδιο, διότι είναι όντως ένα σημείο στο οποίο οι ΜεΖέδες (και τα Simson) πάσχουν! Ο δικός μου έχει πατέντα με "κανονικό" διακόπτη ποδόφρενου/κωλοφάναρου, αλλά έχω δει πολλούς με τη "μαμά" πατέντα, στους οποίους είτε δεν ανάβει ποτέ το φανάρι από ποδόφρενο, είτε μένει πάτοτε κολλημένο! Όσο και να το πειράξεις, μόλις ζεσταθεί το ταμπούρο ή κουνηθεί μισό χιλιοστό το ελασματάκι από τη θέση του, το πρόβλημα επανέρχεται...

Καλησπέρα από Πάττρα.Στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω θα πάω στον φίλο να τραβήξω μια φωτο και μετα θα μου πήτε τον τρόπο να την ανεβάσω.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STO DIAOLO Προβολή μηνύματος
    Παναγιώτη, στο ΜΖ ΕΤΖ 251, η βαλβίδα STOP πίσω φρένου είναι ακριβώς δίπλα και λίγο από μέσα στο πλαϊνό καπάκι της μπαταρίας. Δεν είναι μέσα στο πίσω ταμπούρο. Νόμιζα οτι και στο ΕΤΖ 250, έτσι είναι.
    Μήπως αναφέρεσαι στα πιο παλαιά ΜΖ;
    Όχι φίλε στα ETZ είναι μέσα θα ανεβάσω φωτό.

Παρόμοια θέματα

1. Rider Sainct killed in Egypt crash
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 12:18
  2. Please help... όχι και ghost rider!!!
    από viki στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2004, 15:02
  3. Shadow Rider - This is not what you expect!... RapidShade
    από RapidShade στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2004, 13:17
  4. ΩΧ,ωΧ.....ο X-rider....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 10:46
  5. Searching For A Russian Speaking Rider