Παναγιώτη, χάρηκα που σε διάβασα. Άκης από Καλλιθέα Αθηνών.
Η ΜΖ σου είναι ακόμα μάχιμη;
Παναγιώτη, χάρηκα που σε διάβασα. Άκης από Καλλιθέα Αθηνών.
Η ΜΖ σου είναι ακόμα μάχιμη;
Ο βαγγέλης παροπλιστηκε στα 88000 χιλ και για να μην καταστραφει εντελως χαριστηκε σε εναν φιλο πορωμενο πολυ παλιο ΜΖετοβιο-οταν ηταν φοιτητης δικαβαλος με την μετεπειτα γυναικα του ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!!- και τωρα ζει τη δευτερη νιοτη του πληρως ανακατασκευασμενος αναμεσα σε ανθρωπους που τον αγαπανε και κυκλοφορει κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα ειμαι σε φαση ανακατασκευης των δυο TS 250/1 που εχω, ένα του 1976 και ενα του 1983.Αυτο του 76 ειναι ο παππους Βαγγελης και ειναι ηδη κυπελλουχος πριν βγαλει μια ζημια ηλεκτρολογικης φυσεως που τον εκανε να παροπλιστει για αρκετα χρονια αλλα τωρα θα ξανα καπνισει!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι φίλε.Μόνος μου.Μόνο αν ήθελα κάτι χοντρό σε κινητήρα, ή σε ηλεκτρολογικά.Για το μόνο που θα το ανεβάσω Αθήνα είναι για να του βάλω το κιτ το 12βολτο.
ΛΑΘΟΣ!!! Απεναντίας, οι BMW είναι οι ΜεΖέδες των νεόπλουτων!!!![]()
![]()
![]()
Παναγιώτη, ευχαριστούμε για τα χρήσιμα τεχνικά κολπάκια που παραθέτεις, θα ήθελα να μας διαφωτίσεις με περισσότερη λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο σημείο, και ει δυνατόν με καμιά φωτογραφία ή σχέδιο, διότι είναι όντως ένα σημείο στο οποίο οι ΜεΖέδες (και τα Simson) πάσχουν! Ο δικός μου έχει πατέντα με "κανονικό" διακόπτη ποδόφρενου/κωλοφάναρου, αλλά έχω δει πολλούς με τη "μαμά" πατέντα, στους οποίους είτε δεν ανάβει ποτέ το φανάρι από ποδόφρενο, είτε μένει πάτοτε κολλημένο! Όσο και να το πειράξεις, μόλις ζεσταθεί το ταμπούρο ή κουνηθεί μισό χιλιοστό το ελασματάκι από τη θέση του, το πρόβλημα επανέρχεται...
![]()
...το νου σου!!
Παναγιώτη, στο ΜΖ ΕΤΖ 251, η βαλβίδα STOP πίσω φρένου είναι ακριβώς δίπλα και λίγο από μέσα στο πλαϊνό καπάκι της μπαταρίας. Δεν είναι μέσα στο πίσω ταμπούρο. Νόμιζα οτι και στο ΕΤΖ 250, έτσι είναι.
Μήπως αναφέρεσαι στα πιο παλαιά ΜΖ;
Μόνο στο Μοτο Τρίτη την έβαλε:
http://www.mototriti.gr/data/usedbik...ies/134802.asp
Άψογο φαίνεται. Εξάτμιση καλή και cremeca δοχείο υγρών φρένου.
Τώρα που το λες, σαν να φαίνεται το μάτι ελέγχου υγρών της τρόμπας, στο πλάι. Δηλαδή όχι όπως είναι στην τρόμπα cremeca: Μπροστά όπως καθόμαστε στην μηχανή και βλέπουμε τιμόνι. Η εξάτμιση δεν είναι η γνήσια. Το «καλή» αφορούσε την εικόνα για φθορά-χρήση. Το πλαϊνό καπάκι είναι από 251.
Πολύ πείραγμα, και δε μου πολυαρέσει το γενικό βάψιμο με ασημένιο σπρέι (αυτή την εντύπωση δίνει η φωτό) από το σκελετό μέχρι και στα πλαϊνά του κινητήρα... επίσης η απουσία φλασακίων με προβληματίζει... τέλος πάντων, πραγματικά δείχνει όμορφο, αλλά εγώ ψηφίζω χαλαρά original look!!![]()
...το νου σου!!
Σωστά. Δεν έχει ούτε κωλοφάναρο. Ότι έσπαγε-χάλαγε, το καταργούσε!
Ούτε τα μαύρα πλαστικά των μπουκαλών υπάρχουν.