τελεια περασαμε παιδες!!! να ειστε ολοι καλα
δεν με χασατε αγορινα, ειπα στον Mitsos1 οταν βαζαμε βενζινη οτι δεν θα ερχομουνα λουτρακι...καλά γυρίσαμε, ωραία ήταν και στο Λουτράκι, το παιδί με το tiger κάπου το χάσαμε στο δρόμο όλα καλά
δεν με χασατε αγορινα, ειπα στον Mitsos1 οταν βαζαμε βενζινη οτι δεν θα ερχομουνα λουτρακι...καλά γυρίσαμε, ωραία ήταν και στο Λουτράκι, το παιδί με το tiger κάπου το χάσαμε στο δρόμο όλα καλά
να σαι σίγουρος ότι δεν το κατάλαβε πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από NIKOS_21
δεν με χασατε αγορινα, ειπα στον Mitsos1 οταν βαζαμε βενζινη οτι δεν θα ερχομουνα λουτρακι...![]()
Εσείς είσασταν στην Πλώρη με τις μηχανές παρκαρισμένες στον πεζόδρομο?
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Χαχα υπέροχη πόζα. Μπράβο στο φωτογράφο.
Life begins at 45°.
2 στο πεζόδρομο, 2 στο δρόμο εμπρός από την καφετέρια, το όνομα της μου διαφεύγειΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Εσείς είσασταν στην Πλώρη με τις μηχανές παρκαρισμένες στον πεζόδρομο?
![]()
![]()
καλά τα λες.. :a47: :a47: :a47: :a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
όταν με το καλό περάσουν τα χρόνια και το moto.gr θα το τρέχει ο lettas να ξέρεται οτι θα τρέχει και θα κάνει καψόνια σε νέους και όταν θα τον ρωτάνε με απορία γιατι τόσο αγριότητα θα γυρνάει να τους απαντάει αναπολόντας το παρελθόν:
"ξέρετε τι έχω περάσει εγώ εδω μέσα ρε ψάρακλες .... "![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Πλώρη λεγόταν η καφετέρια, κάθησα για καφέ με την γυναίκα μου κατα τις 7 παρά τέταρτο (ποδαράτοι είμασταν).... αλλά δεν σας ξέρω ρε γμτ... απλά είδα τις μηχανές, που να πάει το μυαλό μου.......Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
2 στο πεζόδρομο, 2 στο δρόμο εμπρός από την καφετέρια, το όνομα της μου διαφεύγει
Next time!!!!
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Και πολύ καλά έκανες! Το κομμάτι μετά το Βαλτεσινίκο στο γυρισμό ήταν απίστευτο! Μιλάω για τις φωτό 24 και 25, εμείς προλάβαμε και περάσαμε πριν μας πιάσει η βροχή!Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
οσοι δεν ηρθαν πιστευω θα ηθελαν να δουν και λιγη διαδρομη να δουν και που πηγαμε βρε παιδι μου.
καποιες φωτο ειναι εν κινησει και απο κινητο οποτε μην εχετε πολλες απαιτησεις για ποιοτητα ληψης.
επισης να ευχαριστησω το μηχανακι μου που μου επετρεπε να οδηγω-φωτογραφω με ανεση.
αμα δεν παινεψεις το μηχανακι σου θα πεσει να σε πλακωσει. δεν λεει η παροιμια? :rotflmao::rotflmao:
Σε μένα απευθύνεσαι, φιλαράκι? Σε παραπέμπω στο εξής λινκ: http://www.moto.gr/forums/search.php...archid=5070638Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
κοτ, κοτ κοττ,κοτττ
Και ορίστε τι τράβηξα: Reminder: charge batteries
Life begins at 45°.