Βλέπε παραπάν πούρα στα μπουτάκια... κι άσε τους συνειρμούς να σε συνεπάρουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εσύ προτείνεις να συνεχίσουμε με δανεικά ε; Δε βγαίνει η δουλειά να παίρνεις δάνειο για να εξοφλήσεις το προηγούμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να τυλίγεις πούρα στα μπουτάκια σου ξέρεις;
Γεωργία δεν έχουμε
Βιομηχανία δεν έχουμε
Γενικά παραγωγή δεν έχουμε...
Πως λες να ζήσουμε;
![]()
Ας αρχίσουμε να φτιάχνουμε και τίποτα.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να τυλίγεις πούρα στα μπουτάκια σου ξέρεις;
Όχι αλλά ξέρω πιό προχωρημένα κόλπα![]()
Εκτός αυτού δεν θυμάμαι ποτέ να πρότεινα σαν λύση τον Υπαρκτό....
Ή τον ανύπαρκτο...
Ασε τι προτίνω εγω....Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Εσύ προτείνεις να συνεχίσουμε με δανεικά ε; Δε βγαίνει η δουλειά να παίρνεις δάνειο για να εξοφλήσεις το προηγούμενο.
Αν πω τι προτίνω βλέπω να με κυνηγάνε σε όλες τις ηπείρους![]()
Επιστροφή στο χωριό.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πως λες να ζήσουμε;
Γιατί όχι;
Πλούσιος δε θα γενεί κανείς αλλά μπάρεμου δε θα πεθάνει τση πείνας.
(θα έγραφα τουρισμός αλλά δεν ξέρουμε τι είναι το τουριστικό προιόν οπότε και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις κάτι που δεν ξέρεις με τι ομοιάζει...)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ααααα, εσυ λες να αρχισουμε σαν ΙΔΙΩΤΕΣ να δουλεύουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Αφου στην Ελλαδα η επιχειρηματικότητα εχει δαιμονοποιηθει απο συγκεκριμένη πολιτικη μερίδα και ό,τι καμώνεται απο ιδιωτη, κακώς καμωνεται
Δες το θρεντ με τα σκουπιδια πχ...
Αρα; Αδιεξοδον![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν δεν εχουμε την στήριξη του Ευρώ και της ΕΕ, έτσι όπως έχουμε καταντήσει, ούτε να φάμε δεν θα έχουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Όχι αλλά ξέρω πιό προχωρημένα κόλπα![]()
Εκτός αυτού δεν θυμάμαι ποτέ να πρότεινα σαν λύση τον Υπαρκτό....
Ή τον ανύπαρκτο...
Κια μπορεί κάποιος πιο πάνω να λεει ότι το αποδέχεται για να ζήσουν καλυτερα τα παιδιά του αλλά δεν εχει σκεφτεί πιθανά άλλα σενάρια που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα....
Αν ζώντας με δανεικά που δεν μπορείς να αποπληρώσεις, κινδυνεύει η εθνική σου κυριαρχία, σκέψου να μην έχεις ουτε τα δανεικά...
Μιλάμε σε πραγματικές βάσεις τωρα ή είναι θεωρητική η κουβέντα; Για να ξέρω πως θα συνεχίσω σε πιθανή μελλοντική μου απάντηση
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Επιστροφή στο χωριό.
Γιατί όχι;
Πλούσιος δε θα γενεί κανείς αλλά μπάρεμου δε θα πεθάνει τση πείνας.
(θα έγραφα τουρισμός αλλά δεν ξέρουμε τι είναι το τουριστικό προιόν οπότε και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις κάτι που δεν ξέρεις με τι ομοιάζει...)
Εγώ δεν έχω χωριό.... τι θα κάνω; θα παω στην παραλία να την δω ψαράς ή δάσκαλος Windsurf;
και καλά ψαράς.... αντε και πιάνεις καμια γόπα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για πες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν ζώντας με δανεικά που δεν μπορείς να αποπληρώσεις, κινδυνεύει η εθνική σου κυριαρχία, σκέψου να μην έχεις ουτε τα δανεικά...
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Για πες...
Θες κι άλλο; Βρίσκω μια βάση στα γραφόμενά του.
Τι θες να σου πω;Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Για πες...
Χωρις λεφτα, δεν εχει καυσιμα, χωρις καυσιμα δεν εχεις στρατό.
Χωρις στρατό μπουκάρει όποιος θέλει και δεν του λένε και τίποτα κανενας γιατί χρωστάμε και στον Ευρωπαιο μανάβη....
![]()
Ναι θα ήθελα να μάθω τι θα συμβεί ...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Θες κι άλλο; Βρίσκω μια βάση στα γραφόμενά του.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Ούτε εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ δεν έχω χωριό....
Αλλά αν δεις αγγελίες, στα περισσότερα χωριά κάνουν ΚΡΑ να βρουν κάποιον να του δώσουν σπίτι και να περιποιείται την περιουσία (και συμμισιακά).
Το χωριό είναι, για εμένα, η μοναδική λύση πρακτικά εφαρμόσιμη άμεσα...
Το έχω ψάξει, και εδώ και Πελοπόννησο
(και βασικά λίγα με κρατάνε μην την κάνω)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ότι θα συμβεί σε κάποιον που δεν πληρώνει το στεγαστικό του.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ναι θα ήθελα να μάθω τι θα συμβεί ...