Σελίδα 25 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle

Re: Σε είδα...και πάγωσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
    Γυρίζω σήμερα από τη δουλειά τώρα πριν μια ώρα. Κίνηση, κακό στην αττική οδό.
    Στην έξοδο Πεντέλης έχει γίνει δυστύχημα. Θύμα μοτοσυκλετιστής....
    Δεν ξέρω πως έγινε...δεν είδα.... αλλά πάγωσα κι ακόμα δεν έχω συνέλθει.....
    Μαλακας "ανθρωπος" που εκανε λαθος εξοδο και οπισθεν για να ξανα μπει Αττικη.....

................................

Μακαρι το παλικαρι να ειναι καλα...
    Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Ώρα 12μιση, μέσα στην εθνική στο ύψος της Σούδας στο ένα ρεύμα (στο προς Ρέθυμνο) 3 κατσίκες να τρώνε από κλαδί πεταμένο μέσα στο δρόμο ( ! ) και απέναντι ακριβώς 2 σκυλιά, μέσα στο αντίθετο ρεύμα, να γαυγίζουνε στις κατσίκες.
    Και οι διερχόμενοι να μην κόβουνε έστω λίγη ταχύτητα, κάτι να αποφύγουνε αν χρειαστεί...
    Παράνοια...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ώρα 12μιση, μέσα στην εθνική στο ύψος της Σούδας στο ένα ρεύμα (στο προς Ρέθυμνο) 3 κατσίκες να τρώνε από κλαδί πεταμένο μέσα στο δρόμο ( ! ) και απέναντι ακριβώς 2 σκυλιά, μέσα στο αντίθετο ρεύμα, να γαυγίζουνε στις κατσίκες.
    Και οι διερχόμενοι να μην κόβουνε έστω λίγη ταχύτητα, κάτι να αποφύγουνε αν χρειαστεί...
    Παράνοια...

εχεις σκεφτει να τραβας βιντεακια ολα αυτ που βλεπεις και μετα να τα φτιαξεις σαν ενα λευκωμα? θα εχει ενδιαφερον..
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    εχεις σκεφτει να τραβας βιντεακια ολα αυτ που βλεπεις και μετα να τα φτιαξεις σαν ενα λευκωμα? θα εχει ενδιαφερον..
    Παλαιότερα τραβούσα εμπλοκή φωτογραφίες. Τελευταία (και μετά ένα άσχημο θανατηφόρο το Δεκέμβριο που μας πέρασε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΙΟ) έχω σιχαθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν κάνω τον κόπο καν να σταματήσω να τραβήξω.
    Απλά απορρώ με την ανοησία των ανθρώπων...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα, καθυστερημένε, με το τσόππερ/κάστομ/ότι-στο-διάολο-ήταν-αυτή-η-αηδία-που-καβαλάς, να διασχίζεις κάθετα τη Λαμπράκη, από Ταξιαρχών, με κατακόκκινο και 15 χλμ/ώρα. Είχα ελαττώσει ταχύτητα (ερχόμενος από το προηγούμενο, μόλις πράσινο, φανάρι της Λαμπράκη) γιατί έτερος καθυστερημένος κουτάκιας έκανε το ίδιο δύο δευτερόλεπτα πριν από σένα (ίσως με βαθύ πορτοκαλί) και σκέφτηκα μπας και... Γιατί να μην έχω ένα μπούσα να σε εμβολίσω...

Τουλάχιστον, ηλίθιε, ξεκράνωτε, βερμουδόβλακα, επιτάχυνε λίγο όταν κάνεις τη μαλακία σου, μήπως αποφύγεις το ατύχημα και την επόμενη φορά...
    Life begins at 45°.

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Ρε κοπελιά σε ειδα
    δηλαδη ελεος, ασε κατι και για τον γαμπρο. Στο περιβολακι την Νικαια επι της Αθηνας για τον δρομο προς τις καφετεριες... (προς κ.κ. ενδιαφερομενους)
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

σε ειδα τυπε με το hp2 motard

να με περνας μετα τα κτελ προς πειραια

και γαμω τα εργαλεια,μπραβω ρε μεγαλε

σε είδα χθες κοπελιά με το ασπρο-ροζ gsxr(γραμμενο princess στο ντεποζιτο) να εχεις τρακάρει στην πίτσος και ψιλολυπήθηκα το μοτέρ(αφού βεβαια είδα οτι ήσουν καλα)...

σε είδα βλάκα κουτάκια αλβανέ να τρως ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ στην ψαρρων και αναπαυσεως.....
    το πέτυχες καλά το beverly και έστειλες "ταξίδι" οδηγο και συνοδηγο!!
    ο οδηγος λιγες γρατσουνιες,η κοπέλα από πίσω να σφαδάζει από τον πονο...(αλλα ευτυχώς πρεπει να ειχε σπάσει απλα το πόδι)
    τυχερός που οι υπόλοιποι που είχαν μαζευτεί απλα σε έβριζαν αν και σου άξιζε κάτι παραπάνω....

και τέλος το καλύτερο......με είδα σήμερα να αγοράζω το ολοκαίνουργιο SHOEI μου και να γελάνε και τα μουστάκια μου..ΜΕ 'ΓΕΙΑ μου

είδα ακόμα τους διακόπτες ρεύματος να κατεβαίνουν από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και να σβήνουν
    σχεδόν όλα τα φανάρια στον Πειραιά.....

το νου σας μάγκες, είναι επικίνδυνο........μην περνάτε αέρα τα σβηστά φανάρια!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 4aug89
    σε είδα χθες κοπελιά με το ασπρο-ροζ gsxr(γραμμενο princess στο ντεποζιτο) να εχεις τρακάρει στην πίτσος και ψιλολυπήθηκα το μοτέρ(αφού βεβαια είδα οτι ήσουν καλα)...
    ε οχι και να στεναχωρηθεις για το συγκεκριμενο μοτερ!!!το ειχε κατακρεουργησει το μηχανακι...φοραγε ροζ μανετες,ζαντες,σελα κλπ!
    μακαρι να ειναι καλα η κοπελια!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε ειδα πορτοκαλι busa αραγμενο εξω απο ενα ξενοδοχειο στο Καρπενησι,ημουν με το κουτι και σταματησα να το χαζεψω...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 4aug89

και τέλος το καλύτερο......με είδα σήμερα να αγοράζω το ολοκαίνουργιο SHOEI μου και να γελάνε και τα μουστάκια μου..ΜΕ 'ΓΕΙΑ μου
    ΛΥΠΑΜΑΙ και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη κοπελα ... αλλα πριν απο λιγο καιρο μπροστα μου στην ευθεια με ουτε 20 χαω ειδα κοπελα με ακριβως την ιδια περιγραφη μοτοσυκλετας να πεφτει πανω σε παρκαρισμενο αμαξι και με τα ποδια κατω

ΑΝ ειναι η ιδια... που ΜΑΛΛΟΝ ειναι γιατι ποσα ειναι ετσι... τοτε αν διαβαζει για ΜΕΝΑ η να παρατησει τις μηχανες η να παρει μια αλλη ποιο χαμηλη και με λιγοτερο γκαζι. Και δε το λεω ουτε με εμπαθεια ουτε με κακια αυτο.

επισεις....

Μεγεια το κρανος
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

το κανει συχνα δηλαδη..
    ε αφηστε την τοτε.
    ετσι γουσταρει το κοριτσι.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε είδαμε Καπετάνιε στην Εθνική πριν τo Autofestival.
    Είδες κι εσύ ένα μουρλό μάπετ να έχει κρεμαστεί από το παράθυρο του συνοδηγού, να σε χαιρετάει και να της φεύγουν τα γυαλιά από το κεφάλι...

Sorry man...

Και η απορία της ημέρας: Πότε πήρε ο Ηλίας Transalp?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

Και η απορία της ημέρας: Πότε πήρε ο Ηλίας Transalp?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

..μηπως απο οταν πηρε ο γιωργος tiger?? :rotflmao: :rotflmao:

μαλλον το λινιασμενο βρετανικο θελει χερια για να παει... κ προφανως οχι του ηλια...
    στριβω, αρα υπαρχω..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF