Σελίδα 25 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Απλό ,

έχεις όχημα = ναι

έχει πινακίδες = ναι

έχει ασφάλεια = όχι = 250€

Τόσο απλό , το κινείς δεν το κινείς , είσαι δεν είσαι εδώ είναι αδιάφορο για το νομοθέτη που έτσι και αλλιώς ορίζει πως κάθε όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο αν έχει πινακίδες .

Banned
    "Απλό ,

έχεις όχημα = ναι

έχει πινακίδες = ναι

έχει ασφάλεια = όχι = 250€

Τόσο απλό , το κινείς δεν το κινείς , είσαι δεν είσαι εδώ είναι αδιάφορο για το νομοθέτη που έτσι και αλλιώς ορίζει πως κάθε όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο αν έχει πινακίδες . "

Αρα εξισου απλα δημιουργεις αλλους 200.000 παρανομους που εχουν ενα οχημα με πινακιδα-που θα κοψουν- και ασφαλιζαν για ενα 3μηνο το καλοκαιρι και τους μετατρεπεις σε ταλιμπαν διχως πινακιδα και ασφαλεια(διοτι ποιος θα πληρωνει τελη + ασφαλεια για 1 ετος οταν κανει χρηση μονο 1 ή 2 μηνες σε καποιο νησι/χωριο)

μια χαρά...

επειδή στις μαλακίες του κράτους υπάρχει παντα απάντηση η λύση είναι πάλι απλή.

καταθέτεις κ κυκλοφορείς κανονικά....(και με πινακίδα και με αδεια κυκλοφορίας)

απλά "χάνεις" την αδεια κυκλοφορίας....πας στην ασφάλεια να πάρεις χαρτί και βγαζεις νέα αδεια.

πας καταθετεις νεα αδεια κ πινακίδα

μετα φτιαχνεις μια πινακίδα (πολλοί λόγω μεγέθους πινακίδας τις έχουν αλλάξει με μικρότερες οπότε...)
    την κοτσάρεις πάνω, εχεις την ¨χαμενη¨ αδεια κ συνεχίζεις ωραία κ όμορφα την ανασφάλιστη ζωή σου.

η πιθανότητα σε έλεγχο να σε πιάσουν είναι μηδαμινές...ομοίως και αν φας κλήση (εκει εξάλλου λόγω ανασφάλιστου θα πέσει @@).Το πολύ πολύ για να μην μπλέκεις με αδεια κυκλ. δηλώνεις ότι δεν την έχεις πάνω σου

αυτα τ όμορφα στις μαλακίες του κράτους που η μονη του μανία είναι πως θα γεμίσει τα ταμία γαμώντας κοσμο κ κοσμάκη

υ.γ το 50% των ανασφάλιστων που κυκλοφορούν ή φαίνεται να κυκλοφορούν είναι ΚΡΑΤΙΚΑ.
    φυσικά κ πρέπει να υπάρξει λύση...παντως η συγκεκριμένη μονο λύση δεν είναι

γιατί ΤΙ ακριβώς θα σταματήσει όσους κυκλοφορούν ανασφάλιστοι απο το κυκλοφορούν και χωρίς άδεια κυκλοφορίας?πραγματικά δεν βλέπω που θα βοηθήσει αυτη η μαλακία που σκέφτηκαν.Μα και πριν κινούνταν με τον ίδιο σκοπό,να αποφύγουν τους ελέγχους των μπάτσων.Το ίδιο θα κανουν κ τώρα.
    το μονο που θα κάνει είναι όποιοι έχουμε ενα μηχανάκι παρκαρισμένο είτε λόγω βλάβης είτε λόγω εποχής να τρέχουμε στις εφορίες.ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    Τελευταία τροποποίηση από la_villa; 09/01/2013 στις 15:23.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Θελω να ακουσω τις διαμαρτυριες των Δ.Υ. για την αυξηση του φορτου εργασιας.
    Γιατι πηγαινοφερνουν τις πινακιδες ο κόσμος συνέχεια!

Να δειτε που οι ασφαλιστικες θα βγάλουν (αν δεν έχουν ηδη) ασφαλιση εβδομαδας/15μερου/μηνα κτλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    μια χαρά...

επειδή στις μαλακίες του κράτους υπάρχει παντα απάντηση η λύση είναι πάλι απλή.

καταθέτεις κ κυκλοφορείς κανονικά....(και με πινακίδα και με αδεια κυκλοφορίας)

απλά "χάνεις" την αδεια κυκλοφορίας....πας στην ασφάλεια να πάρεις χαρτί και βγαζεις νέα αδεια.

πας καταθετεις νεα αδεια κ πινακίδα

μετα φτιαχνεις μια πινακίδα (πολλοί λόγω μεγέθους πινακίδας τις έχουν αλλάξει με μικρότερες οπότε...)
    την κοτσάρεις πάνω, εχεις την ¨χαμενη¨ αδεια κ συνεχίζεις ωραία κ όμορφα την ανασφάλιστη ζωή σου.

η πιθανότητα σε έλεγχο να σε πιάσουν είναι μηδαμινές...ομοίως και αν φας κλήση (εκει εξάλλου λόγω ανασφάλιστου θα πέσει @@).Το πολύ πολύ για να μην μπλέκεις με αδεια κυκλ. δηλώνεις ότι δεν την έχεις πάνω σου

αυτα τ όμορφα στις μαλακίες του κράτους που η μονη του μανία είναι πως θα γεμίσει τα ταμία γαμώντας κοσμο κ κοσμάκη

υ.γ το 50% των ανασφάλιστων που κυκλοφορούν ή φαίνεται να κυκλοφορούν είναι ΚΡΑΤΙΚΑ.
    φυσικά κ πρέπει να υπάρξει λύση...παντως η συγκεκριμένη μονο λύση δεν είναι

γιατί ΤΙ ακριβώς θα σταματήσει όσους κυκλοφορούν ανασφάλιστοι απο το κυκλοφορούν και χωρίς άδεια κυκλοφορίας?πραγματικά δεν βλέπω που θα βοηθήσει αυτη η μαλακία που σκέφτηκαν.Μα και πριν κινούνταν με τον ίδιο σκοπό,να αποφύγουν τους ελέγχους των μπάτσων.Το ίδιο θα κανουν κ τώρα.
    το μονο που θα κάνει είναι όποιοι έχουμε ενα μηχανάκι παρκαρισμένο είτε λόγω βλάβης είτε λόγω εποχής να τρέχουμε στις εφορίες.ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    Σήμερα πριν λίγο από Νέα Ιωνία ως Αγία Παρασκευή 8χλμ απόσταση ,μπλόκα 4 !
    Το πιο καλό πάντως είναι ότι είχαν σταματήσει μόνο μηχανάκια γιατί αν είχαν σταματήσει αμάξια θα είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό .
    Περαστικά μας , που δεν το βλέπω...

Το 250 πως δικαιολογείται? Σαν πρόστιμο? Αφού η ασφάλιση δεν γίνεται σε κρατικό φορέα. Και κάτι άλλο: όπως έχει προγραφεί για να υπάρξει κύρωση (πρόστιμο) πρέπει να βεβαιωθεί η παράβαση (από αστυνομικό έλεγχο πχ). Δεν στέκει η "δυνητική" περίπτωση να έχεις υποπέσει σε αυτή!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Θελω να ακουσω τις διαμαρτυριες των Δ.Υ. για την αυξηση του φορτου εργασιας.
    Γιατι πηγαινοφερνουν τις πινακιδες ο κόσμος συνέχεια!

Να δειτε που οι ασφαλιστικες θα βγάλουν (αν δεν έχουν ηδη) ασφαλιση εβδομαδας/15μερου/μηνα κτλ
    MHNA SIGOYRA .ALLA THA EINA POLY AKRIVO PAKETO KAI THA EXEI APEIRES EXERESEIS.

Εμένα πάντως διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος μου ήρθε εικόνα μπάτσοι με Land Rover στην Αλεξάνδρας να σταματάνε μόνο Africa και Tiger.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    [...]

Τόσο απλό , το κινείς δεν το κινείς , είσαι δεν είσαι εδώ είναι αδιάφορο για το νομοθέτη που έτσι και αλλιώς ορίζει πως κάθε όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο αν έχει πινακίδες .
    Αυτό περιλαμβάνεται στο νόμο που λένε ότι θα ψηφιστεί ή ισχύει ήδη;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Απο εδώ μέσα το έχω διαβάσει , αν θυμάμαι καλά από κάποιο νομικό .

Ας μας πει κάποιος που κατέχει τους νόμους καλύτερα με βεβαιότητα .

όπα ρε παιδιά dld εγώ πoυ μπορεί να έχω 1-2 project bikes που στην ουσία δεν τα κυκλοφορώ και τα έχω μονο για πιστα και φυσικά δεν σηκώνουνε ασφάλεια αφού δεν έχουνε tpt πάνω τους και μεταφέρονται συνήθως με trailer δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να με αναγκάσουνε να πληρώσουνε ασφάλεια ...
    όπως είπε και σε προηγούμενο post κάποιος σιμφορουμιτις
    μέχρι και ευρωπαϊκό δικαστήριο σηκώνει ...
    δεν είπα εννοείτε να βάλουνε ΟΛΟΙ ασφάλειες γιατί δεν πάει άλλο να ανησυχείς αν θα σε τρακάρει κανεις και δεν θα έχει να σου πλήρωση το πανάκριβο μηχανάκι σου (p.x. rsv4 Factory) που το πληρώνεις κάθε μηνα με το σκατο σου παξιμάδι ...αλλα να έχουμε και μια λογική αυτό είναι λάθος και mpazei από παντού
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Κράτος μπουρδέλο! Έχω γενικά αρχίσει να φτάνω στα όρια μου & θα αρχίσω να το γράφω απίστευτα στα @@ μου, αυτό το και δήθεν οργανωμένο σκατόπραμα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην βλάπτω τους συνανθρώπους μου. Κατά τα αλλά...

Φωτιά & τσεκούρι!

οι μοτοσυκλετες για πολλους ειναι εποχιακα οχηματα και γιαυτο ειναι εντελως κουλο να εφαρμοστει κατι τετοιο... Για τα αυτοκινητα καλα θα κανει να εφαρμοστει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Κράτος μπουρδέλο! Έχω γενικά αρχίσει να φτάνω στα όρια μου & θα αρχίσω να το γράφω απίστευτα στα @@ μου, αυτό το και δήθεν οργανωμένο σκατόπραμα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην βλάπτω τους συνανθρώπους μου. Κατά τα αλλά...

Φωτιά & τσεκούρι!
    +1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Εγώ είμαι ναυτικος. Μπαρκαρισμένος εδώ και έναν μήνα. Η ασφάλεια στο μηχανακι λήγει σε 1 μήνα περίπου και του αυτοκινήτου σε 2.
    Δηλαδή, μόλις με το καλό γυρίσω, θα πρέπει να πληρώσω: 250 + 250 (τα πρόστιμα) + ασφάλεια μηχ. + ασφάλεια αυτ. ???????

Γιατί θα πρέπει να πληρώσω + 500 ευρώ? Τα χρωστάω σε κανέναν? Τα οχήματα είναι σκεπασμένα και τακαρισμένα στο γκαράζ. Ποιόν ενόχλησα?

Πάμε καλά?

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων