περασατε απο τα μερη μου.....
στριψατε στις δαντελενιες στροφες μας με θεα τη θαλασσα........
βαλατε βενζινα στο βενζιναδικο του θειου μου............
μπλεξατε τον κωστα με την ασφαλτο..........
αυτος επειδη ειναι καλη ψυχη σας πηγε απο τον μικρο χωματοδρομο που βγαινει Κρεμαστη,και οχι απο το μεγαλο που παει απο το χωριο Μαρι..........
το Κυπαρρισι το λετε Παραλια,που λεγεται και ετσι αλλα ολοι με το πρωτο το λεμε,
περασατε απο το πειρατικο λιμανι του Γερακα...........
ειδατε το βραχο της Μονεβανσιας.........
μηπως να ερχοσαστε πιο συχνα εδω κατω να κερναμε και τσακωνικο μελιτζανακι?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Είμαι 100% σίγουρος ότι ο τουρίστας με το νοικιάρικο polo θα με θυμάται με τρόμο για όλη του τη ζωή. Θέλεις να καταστρέψεις τον τουρισμό της Πελοποννήσου, δεν εξηγείται αλλιώς...
Να βρω ένα ζευγαράκι Dunlop Mutant και να ψηλώσω το fazer? Θα ξαναπάμε χώμα; Πλάκα είχε!
Το νησάκι της Ωραίας Ελένης
Απο εδώ επιβιβάστηκε στο Super Fast της εποχής "Λεωνίδας ο Ρόδιος" (12 νίκες σε αγωνίσματα δρόμου), με τον κονιόρδο τον Πάρη, αυτοδημιούργητος νεόπλουτος με τα @@ του μπαμπά...
Αυτά είχε μάλλον ακούσει και η Ελένη και ορεγόταν, αλλά όντας η πρώτη ξανθιά, μπέρδεψε τον Πρίαμο με τον ...Πρίαπο...έτσι όταν έφτασε στην Τροία, τα ...τρία που αντίκρυσε την έκαναν να λιποθυμήσει απο το συγκούργκουλο που έπαθε. Έτσι καταλαβαίνοντας την πατάτα που έκανε και το κάζο που θα ακούσει (κάτι αντίστοιχο σαν να είχες GSXR και να το δώσεις για ΚΤΜ...) έστειλε ΠΜ σέ εναν φίλο της απο την Χίο, τον Μήτσιο τον Χιωτέυς, που την είχε βοηθήσει σε μια μετακόμιση στο παλάτι, να πει στον Νέστορα οτι.....την απήγαγαν...την καψερή.....
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά...
![]()
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε Μαναλίσι Ταλιμπάν...
Σου χύνεται η θάλασσα ρε έξω απ τη φωτογραφία !!!
![]()