Έτσι ακριβώς, αυτά προσπαθούσα να γράψω και εγώ μέσες άκρες αλλά λίγο η κούραση της δουλειάς λίγο η αυπνία, τα έγραψα λίγο ασύνδετα (τώρα που τα ξαναδιάβασα φρέσκος το καταλαβαίνω...).
Το 1190 ανήκει στην ίδια κατηγορία με το GS1200, tenere 1200, crosstourer 1200, stelvio1200, multi1200, capo1200 και κάποια ακόμα που τώρα μου διαφευγουν αλλά δεν έχει σημασία...Αυτά όλα τα μηχανάκια έχουν κάποιες δυνατότητες χρήσης και λειτουργίας, δεν θα έθετα ποτέ σαν βασικό κριτήριο επιλογής τους το αν την επόμενη μέρα της αγοράς τους μπορώ να ξεκινήσω το ταξιδάκι μου ανά τον κόσμο από επαρχιακό και χωματόδρομο...Επίσης το γεγονός ότι το 950-990 λόγο "γονιδίων" στεκόταν παλικάρι και στο χώμα δεν σημαίνει ότι όσοι το πήραμε γίναμε Μεόνι στην σέλα του...όσοι έχουν χέρια μόνο το ένοιωσαν...παρόλα αυτά όλοι οι υπόλοιποι,(πλην των χεράδων) παραπονιούνται ότι το 1190 δεν θα είναι το ίδιο καλό στο βουνό...
Το 1190 δεν φτιάχτηκε προφανώς για μονοπάτια και σκληρό εντούρο, αλλά τους χωματόδρομους του ταξιδευτή τους γουστάρει και τους έχει...Τώρα αν για τον γύρο του κόσμου είναι έτοιμο δεν το ξέρω ακόμα, λογικό είναι να θέλει τον χρόνο του για να ωριμάσει, έτσι νομίζω συμβαίνει παντα...
Το μόνο θέμα που έχει ενδιαφέρον στην ουσία είναι να δούμε τι θα κάνει η αγορά...θα συνεχίσει μονοκούκι gs1200 ή θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα μοιραστεί η πίτα; Εδώ πάντως που διαβάζω περιοδικά έχω την εντύπωση ότι οι δημοσιογράφοι είναι γερμανοί μέτοχοι της BMW... μιλάμε για ίστρο... Σε συγκριτικό με το tiger1200 k crosstourer 1200 έτυχε ένα χαλίκι να τρυπήσει το φυγείο του χόντα που δεν είχε σιδερένια σίτα...το σχόλιο..."αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ στον αερόψυκτο κινητήρα του BMW..."
Καλές βόλτες μάγκες...εδώ ψιλοβρέχει και έχει 3 βαθμούς...το σκέφτομαι...αν δεν δυναμώσει η βροχή...
υ.γ. Στην τελική και μένα η Ατζελίνα με ψιλιχαλάει, έχει ένα σφράγισμα στον κάτω δεξιά τραπεζίτη...δεν θα την έπερνα...