Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
σε ειδα γ@μημενε κουτακια με το toyota να σφαζεις το καρακοκκινο στην θησεως στην καλλιθεα.μακαρι να ερχοταν νταλικα απο απεναντη να σε επερνε απο κατω.ΓΑΜΗΜΕΝΕ Ε ΓΑΜΗΜΕΝΕ
Σε είδα χθες το πρωι με τον ZουΖουRα σε κατάσταση "αντιπροσωπείας" , στον Κορυδαλλο.
Μπλουζακι - αυτοκόλλητα moto.gr
Σε ειδα να βγενεις σιγα σιγα απο την ακρη του δρομου οπου ησουν παρκαρισμενος ενω ερχομασταν και να μην κοβεις, αρχισα τα καντηλια μολις σε ειδα, που να ηξερα οτι ειχες τοσο στενη σχεση με αυτα βρε πατερ!
Εντάξει, πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει....
Σας βλέπω καθημερινά εν δυνάμει ατυχήματα πάνω στα πάσης φύσεως μοτοσακά σας που πήρατε λόγω κρίσης...
Αρχίζω πλέον να φοβάμαι να κυκλοφορώ ανάμεσά σας....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα ηλίθιο κατασκεύασμα με το αυτοκίνητο του νοσοκομείου να το παίζεις υπεράνω και να έχεις το κινητό στο χέρι και να είσαι σε θέση που να μην χωράει άλλος να περάσει. Σε πλάκωσα στα μπινελίκια γιατί από κουβέντες δεν καταλάβαινες, τα οποία πάλι δεν καταλάβαινες.
Από ντοματούλες όμως κατάλαβες μια χαρά και άρχισες να στριγκλίζεις. Ήταν και κάποιο κανάλι εκεί και αμέσως ήρθαν κάμερα και δημοσιγράφα. Έκαναν φόκους στο τραύμα μου και μετά έψαχναν εσένα αλλά ως δια μαγείας την είχες κάνει.
Δεν πειράζει, τουλάχιστον έβγαλες την σάλτσα για το φαγητό σήμερα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε είδα χθες το βράδυ βλαμένε/ηλίθιε παπάκια να κυκλοφορείς χωρίς φώτα (καλά..κράνος ούτε γι'αστείο), να πηγαίνεις σα συγκαμένος που λέει και η διαφήμιση και να πλανάρεις οσάν τράτα σε φουρτούνα και ο λόγος;;; Έστελνες μήνυμα!!!
Όταν ήρθα δίπλα σου πήγες να κρύψεις το κινητό σα σχολιαρόπαιδο που το πιάσαν στις τουαλέτες να :a31: αλλά το χ3σιμο δεν το γλύτωσες!
σε είδα κλασική γυναικα γυρο στα 40 να οδηγάς με τερμα το κάθισμα μπροστά, να θες να προσπεράσεις το σταματημένο λεωφορειο ενω με έβλεπες οτι ερχόμουν και οταν σταμάτησα μου εδειξες να παω πιο δεξια σιγα μην ανεβω και στο πεζοδρόμιο για να περάσεις. οχι μωρή δεν παω πιο δεξια να περιμένεις πισω απο το εμπόδιο σου αμα δεν εχεις ορατότητα που πας? είχες μεσα τον μπαρμπα και δεν ειπα τπτ, αν και εσυ θειο δεν το βούλωσες κατι έλεγες αλλα συνέχιζα να σε κοιτάζω με το ιδιο απαθές βλέμμα.
Σε είδα Smartάκια να πετάς από το παράθυρο το πλαστικό ποτήρι με το φρέντο και το καλαμάκι στο δρόμο μπροστά μου.
Να ευχαριστείς που δεν είχα είχα κοντά το μηχανάκι να σε λούσω με το ποτήρι και τα μισολειωμένα παγάκια!
Σε είδα στα Σεπόλια την Παρασκευή. Παλιό ΧΤ (νομίζω) είχα ξαναδεί. Ακράνωτο οδηγό είχα ξαναδεί. Σκυλί στο ρεζερβουάρ (νομίζω μπουλντογκάκι) κάπου είχα ξαναδεί. Τέτοια φάτσα σκυλάκου όμως να κοιτάζει καθισμένος στα πίσω πόδια, τα αυτιά να πετάνε από τον αέρα και στη μουσούδα τα γυαλιά σαν αυτά που φοράγανε παλιά οι αεροπόροι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Θα ορκιζόμουν ότι χαμογέλαγε κιόλας. Η εικόνα μου'φτιαξε το κέφι για όλη μέρα...
σε ειδα ρε κολωταριφα μπροστα στα ματια μου εγινε.το σαββατο γυρισα απο διακοπες και ανεβαινα την φορμιωνος να παω σπιτι μου μαζι με την δικια μου.
ησουν παρκαρισμενος λιγο πριν το φαναρι που αμα στριψεις δεξια για να πας νικηφοριδη μπροστα μου ηταν ενα παπι το φαναρι ηταν κοκινο το ειδα απο μακρι και λεω ας στριψω αριστερα να μπω απο ανδριανουπολεως ρε ταριφα ξεπαρκαρες χωρις να κοιταξεις και χτυπησες το παλικαρι με το παπι που ηταν με κοπελια τον εσκισες η δικια μου να φωναζει το ποδι του παιδιου λεω εγω ωχ παει το ποδι το εκοψε,παλι καλα ηταν ενταξει.
παρκαρα την μηχανη γιατι με επιασε τρελα γιατι στο μυαλο μξυ ηρθε το ατυχημα του αδερφου μου.
πηγα και ειπα στο παιδι να φωναξει την τοτα και εκανες τον αλεκο,ετσι μου ελεγες τιποτα θα σε φυτευα επιτοπου,π6υ ηρθε το φιλαρακι σου απο το καφενιο να πει στο παλικαρι ενταξει δεν εγινε και τιποτα.
Σε βλέπω συνεχώς με το λευκό Panigale στον Πειραιά και στα πέριξ.![]()
The only easy day was yesterday.
σε ειδα ηλιθιε πιτσιρικο με το ξυρισμενο κεφαλι να διασχιζεις καθετα τη δαβακη στην καλλιθεα και εαν δεν εκοβα θα σε ενβολιζα ,πανω που ειχα ανοιξη το γκαζι , σου εριξα τα μπινελικια σου ,στα γρηγορα και εν κηνιση τα ακουσες , ελπιζω να μην παρεις κανεναν αλλον στο λαιμο σου που δε θα προλαβει να κοψει .