Σελίδα 25 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Σε είδα Λευτέρη που ήρθες να παραλάβεις τα αυτοκολλητάκια σου και χαρηκα που τα είπαμε και απο κοντα! Πάντα όρθιος!!!

ΜΑΛΛΟΝ σε είδα κι εσένα McTalas στην Κηφισίας στις 21:20 με το CBR... σου κόρναρα αλλα δεν! ΧΕΖ δεν ειναι η πινακίδα σου?
    Σε είδα και εγώ από κοντά και χάρηκα πολύ που τα είπαμε! Τσάκω και από μένα μια
    Σε είδα μετά στο γύρνα φίλε με το Vstrom μπλε στην άνοδο Κηφισίας που ενώ είμασταν σε διήθηση, έκανες στην άκρη και μου έκανες νόημα να περάσω. Αναταπέδωσα με ένα
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Σε είδα Λευτέρη που ήρθες να παραλάβεις τα αυτοκολλητάκια σου και χαρηκα που τα είπαμε και απο κοντα! Πάντα όρθιος!!!

ΜΑΛΛΟΝ σε είδα κι εσένα McTalas στην Κηφισίας στις 21:20 με το CBR... σου κόρναρα αλλα δεν! ΧΕΖ δεν ειναι η πινακίδα σου?
    οχι Μητς, ΑΟΝ ειναι η δικια μου...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

σε ειδα γ@μημενε κουτακια με το toyota να σφαζεις το καρακοκκινο στην θησεως στην καλλιθεα.μακαρι να ερχοταν νταλικα απο απεναντη να σε επερνε απο κατω.ΓΑΜΗΜΕΝΕ Ε ΓΑΜΗΜΕΝΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε είδα χθες το πρωι με τον ZουΖουRα σε κατάσταση "αντιπροσωπείας" , στον Κορυδαλλο.
    Μπλουζακι - αυτοκόλλητα moto.gr

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Σε ειδα να βγενεις σιγα σιγα απο την ακρη του δρομου οπου ησουν παρκαρισμενος ενω ερχομασταν και να μην κοβεις, αρχισα τα καντηλια μολις σε ειδα, που να ηξερα οτι ειχες τοσο στενη σχεση με αυτα βρε πατερ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Σε είδα χθες το πρωι με τον ZουΖουRα σε κατάσταση "αντιπροσωπείας" , στον Κορυδαλλο.
    Μπλουζακι - αυτοκόλλητα moto.gr
    PacMan

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εντάξει, πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει....

Σας βλέπω καθημερινά εν δυνάμει ατυχήματα πάνω στα πάσης φύσεως μοτοσακά σας που πήρατε λόγω κρίσης...

Αρχίζω πλέον να φοβάμαι να κυκλοφορώ ανάμεσά σας....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα ηλίθιο κατασκεύασμα με το αυτοκίνητο του νοσοκομείου να το παίζεις υπεράνω και να έχεις το κινητό στο χέρι και να είσαι σε θέση που να μην χωράει άλλος να περάσει. Σε πλάκωσα στα μπινελίκια γιατί από κουβέντες δεν καταλάβαινες, τα οποία πάλι δεν καταλάβαινες.

Από ντοματούλες όμως κατάλαβες μια χαρά και άρχισες να στριγκλίζεις. Ήταν και κάποιο κανάλι εκεί και αμέσως ήρθαν κάμερα και δημοσιγράφα. Έκαναν φόκους στο τραύμα μου και μετά έψαχναν εσένα αλλά ως δια μαγείας την είχες κάνει.

Δεν πειράζει, τουλάχιστον έβγαλες την σάλτσα για το φαγητό σήμερα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Σε είδα χθες το βράδυ βλαμένε/ηλίθιε παπάκια να κυκλοφορείς χωρίς φώτα (καλά..κράνος ούτε γι'αστείο), να πηγαίνεις σα συγκαμένος που λέει και η διαφήμιση και να πλανάρεις οσάν τράτα σε φουρτούνα και ο λόγος;;; Έστελνες μήνυμα!!!
    Όταν ήρθα δίπλα σου πήγες να κρύψεις το κινητό σα σχολιαρόπαιδο που το πιάσαν στις τουαλέτες να :a31: αλλά το χ3σιμο δεν το γλύτωσες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    σε είδα κλασική γυναικα γυρο στα 40 να οδηγάς με τερμα το κάθισμα μπροστά, να θες να προσπεράσεις το σταματημένο λεωφορειο ενω με έβλεπες οτι ερχόμουν και οταν σταμάτησα μου εδειξες να παω πιο δεξια σιγα μην ανεβω και στο πεζοδρόμιο για να περάσεις. οχι μωρή δεν παω πιο δεξια να περιμένεις πισω απο το εμπόδιο σου αμα δεν εχεις ορατότητα που πας? είχες μεσα τον μπαρμπα και δεν ειπα τπτ, αν και εσυ θειο δεν το βούλωσες κατι έλεγες αλλα συνέχιζα να σε κοιτάζω με το ιδιο απαθές βλέμμα.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα Smartάκια να πετάς από το παράθυρο το πλαστικό ποτήρι με το φρέντο και το καλαμάκι στο δρόμο μπροστά μου.
    Να ευχαριστείς που δεν είχα είχα κοντά το μηχανάκι να σε λούσω με το ποτήρι και τα μισολειωμένα παγάκια!

Σε είδα στα Σεπόλια την Παρασκευή. Παλιό ΧΤ (νομίζω) είχα ξαναδεί. Ακράνωτο οδηγό είχα ξαναδεί. Σκυλί στο ρεζερβουάρ (νομίζω μπουλντογκάκι) κάπου είχα ξαναδεί. Τέτοια φάτσα σκυλάκου όμως να κοιτάζει καθισμένος στα πίσω πόδια, τα αυτιά να πετάνε από τον αέρα και στη μουσούδα τα γυαλιά σαν αυτά που φοράγανε παλιά οι αεροπόροι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Θα ορκιζόμουν ότι χαμογέλαγε κιόλας. Η εικόνα μου'φτιαξε το κέφι για όλη μέρα...

σε ειδα ρε κολωταριφα μπροστα στα ματια μου εγινε.το σαββατο γυρισα απο διακοπες και ανεβαινα την φορμιωνος να παω σπιτι μου μαζι με την δικια μου.

ησουν παρκαρισμενος λιγο πριν το φαναρι που αμα στριψεις δεξια για να πας νικηφοριδη μπροστα μου ηταν ενα παπι το φαναρι ηταν κοκινο το ειδα απο μακρι και λεω ας στριψω αριστερα να μπω απο ανδριανουπολεως ρε ταριφα ξεπαρκαρες χωρις να κοιταξεις και χτυπησες το παλικαρι με το παπι που ηταν με κοπελια τον εσκισες η δικια μου να φωναζει το ποδι του παιδιου λεω εγω ωχ παει το ποδι το εκοψε,παλι καλα ηταν ενταξει.

παρκαρα την μηχανη γιατι με επιασε τρελα γιατι στο μυαλο μξυ ηρθε το ατυχημα του αδερφου μου.

πηγα και ειπα στο παιδι να φωναξει την τοτα και εκανες τον αλεκο,ετσι μου ελεγες τιποτα θα σε φυτευα επιτοπου,π6υ ηρθε το φιλαρακι σου απο το καφενιο να πει στο παλικαρι ενταξει δεν εγινε και τιποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σε βλέπω συνεχώς με το λευκό Panigale στον Πειραιά και στα πέριξ.
    The only easy day was yesterday.

σε ειδα ηλιθιε πιτσιρικο με το ξυρισμενο κεφαλι να διασχιζεις καθετα τη δαβακη στην καλλιθεα και εαν δεν εκοβα θα σε ενβολιζα ,πανω που ειχα ανοιξη το γκαζι , σου εριξα τα μπινελικια σου ,στα γρηγορα και εν κηνιση τα ακουσες , ελπιζω να μην παρεις κανεναν αλλον στο λαιμο σου που δε θα προλαβει να κοψει .

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε