ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Όλη αυτή η κουβέντα για μια καμπάνα από ντουκάτι που προσγειώθηκε εκεί μετά απο high στην 11 στις Σέρρες;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γιατρέ μου....φίλτατε γιατρέ μου....μΕ αρέσεις γιατί είσαι και σύ του Ηράκλειτου και των "Σκωτεινών"....αλλά.....
αυτό το "ενσυναίσθηση" δεν είναι λίγο μεταφυσικό...???
δηλ. οι εσωτερικές διαδικασίες ενός -αποδεδειγμένα ατελούς και πεπερασμένου- νευρικού συστήματος, πόσο ρόλο μπορούν να παίξουν στην τιμή του Π για παράδειγμα..???
πολύ μεγάλη σημασία "μας δίνεις" , και με κατά κάποιο πολύ "εγωιστικό" τρόπο, κάθε ύπαρξη και η ερμηνεία της πρέπει σώνει και καλά να περιλαμβάνει και τον άνθρωπο μέσα...???
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Οχι, αν το νοιωθεις, αλλα και αν ειναι, που ειναι το προβλημα?
Μαλλον καμια. Ο ανθρωπος ειναι αναφορα για τον ανθρωπο, τιποτε αλλο.
Που το βλεπεις (και το ξαναβλεπεις) αυτο? Συζηταω για το πως ο ανθρωπος ερμηνευει, και οχι για το ποια ειναι η 'ερμηνεια'. Μαλιστα λεω οτι δεν τιθεται καν θεμα 'ερμηνειας'.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Έσβησα το σεντόνι (για να δείτε τί καλό παιδί που είμαι)
Βασικά το έσβησα γιατί δεν κουβεντιάζονται νομίζω αυτά τα πράγματα έτσι.
Θα συμφωνήσω με τον Big σε ένα βαθμό, αλλά το φάντασμα του Καντ (κι όχι μόνο αυτού) θα μας στοιχειώνουν για πολύ καιρό ακόμα
Το πρόβλημα διαχωρισμού νοούμενου-φαινομένου, ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να γίνουν ένα κάρο υπερβάσεις (είτε αισθήσεων δικών μας, είτε κατηγοριών του αντικειμένου είτε είτε είτε......) για να φτάσουμε πλέον σε ένα επίπεδο ενσυναίσθησης που να αφορά το αντικείμενο κι όχι "εμάς" ώστε να έχει νόημα η ενσυναίσθηση υπό αυτή την έννοια, δεν είναι piece of cake. Μάλλον είναι αδύνατο.
Τέσπα.![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε