Σελίδα 25 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 152021222324252627282930 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και σας είχα συμπαθήσει ρε φούστηδες.....
    Σου το έχω ξαναπεί, να προσέχεις τις κολεγιές που κάνεις, αλλά δεν ακούς.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εεεεεεεε ρε γλεντιααααααα:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Έμα μίλα και συ, πάρε θέση, στα δύσκολα κοκοκο ε;

P.S. I love you :love:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και σας είχα συμπαθήσει ρε φούστηδες.....
    κοίτα καλά παιδιά παιδιά είναι...

(αμολάνε που και που καμία αλλά δε μπραζ καλή καρδιά έχουν)
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ποιο πολυ νοιαζει σε καποιους οι μερικες δεκαδες φανατικοι του παισιου και των προφητειων του
    Παρα οι χιλιαδες των αλλων
    αν ήταν φανατικοί, θα είχαν αποδώσει μόνοι τους τη δικαιοσύνη λιντσάροντας τον Λοΐζο. Αντ' αυτού άφησαν στη δικαιοσύνη την υπόθεση...

Τώρα αν το δεδικασμένο, (το οποίο έχει ήδη εφεσιβληθεί) είναι ορθό ή όχι, θα το δείξει η συνέχεια. Προσωπικά δεν έχω τα πρακτικά της δίκης για να κρίνω και να καταλάβω βάσει ποίας λογικής κρίθηκε βάσιμη η κατηγορία περί εξύβρισης κατ' εξακολούθηση, και βλασφημίας, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει αγιοποιηθεί ο γέρων από την Εκκλησία μας. Κανονικά θα έπρεπε να έχει καταδικαστεί όπως είπε και ο "θυμωμένος" για προσβολή μνήμης νεκρού σύμφωνα με το άρθρο 365 του Ποιν. Κώδικα. αδίκημα το οποίο τιμωρείται με 6 μήνες φυλάκιση. Εφόσον η ποινή που επεβλήθη είναι παραπάνω αυτό σημαίνει ότι είναι σε συνδυασμό με κάποια άλλη κατηγορία. Συνεπώς εμείς όλοι τώρα εδώ είμαστε έξω από τις πόρτες του δικαστηρίου και κάνουμε εικασίες γιατί και πως και αν. Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση του δικαστή κρίνεται και αξιολογείται, και με τις διαστάσεις (εκτός Ελλάδος) που έχει πάρει το θέμα, κανείς δικαστής δεν θα ήθελε να καταδικάσει λανθασμένα...

Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω (ή δεν θέλω να καταλάβω) προς τι αυτή η εμπάθεια των αθέων, ή αλλόθρησκων στη χώρα μας να χτυπήσουν όσο περισσότερο μπορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία. Θεωρούν ότι τους καταπιέζει η ύπαρξή της? Τι ενδιαφέρουν έναν άθεο τα εσωτερικά της Εκκλησίας? Τι τον ενδιαφέρει αν ένας ιερέας δεν είναι άξιος? Αφού δεν μετέχει στο ποίμνιο του. Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό είναι το (καθ' όλα ακατανόητο) μίσος.

Όσο για τις συγκρίσεις μεταξύ αιμοπνίχτων όπως ο Χίτλερ, με ένα γεροντάκι από το Άγιο Όρος, ουδέν σχόλιο.
    Ένας γέροντας δε, ο οποίος στην τελική δεν επεδίωξε να γίνει φίρμα, αλλά ο κόσμος τον έκανε γνωστό με αποτέλεσμα να τον πιάνει και ο κάθε πικραμένος στο στόμα του...

1ον τους πληρώνουμε όλοι.

2ον προσυλητίζουν τα παιδιά μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    αν ήταν φανατικοί, θα είχαν αποδώσει μόνοι τους τη δικαιοσύνη λιντσάροντας τον Λοΐζο. Αντ' αυτού άφησαν στη δικαιοσύνη την υπόθεση...
    Το έκαναν στο θέατρο «Χυτήριο» ΑυτόνΑ δεν τον ξέρανε
    Τώρα αν το δεδικασμένο, (το οποίο έχει ήδη εφεσιβληθεί) είναι ορθό ή όχι, θα το δείξει η συνέχεια. Προσωπικά δεν έχω τα πρακτικά της δίκης για να κρίνω και να καταλάβω βάσει ποίας λογικής κρίθηκε βάσιμη η κατηγορία περί εξύβρισης κατ' εξακολούθηση, και βλασφημίας, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει αγιοποιηθεί ο γέρων από την Εκκλησία μας. Κανονικά θα έπρεπε να έχει καταδικαστεί όπως είπε και ο "θυμωμένος" για προσβολή μνήμης νεκρού σύμφωνα με το άρθρο 365 του Ποιν. Κώδικα. αδίκημα το οποίο τιμωρείται με 6 μήνες φυλάκιση. Εφόσον η ποινή που επεβλήθη είναι παραπάνω αυτό σημαίνει ότι είναι σε συνδυασμό με κάποια άλλη κατηγορία. Συνεπώς εμείς όλοι τώρα εδώ είμαστε έξω από τις πόρτες του δικαστηρίου και κάνουμε εικασίες γιατί και πως και αν. Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση του δικαστή κρίνεται και αξιολογείται, και με τις διαστάσεις (εκτός Ελλάδος) που έχει πάρει το θέμα, κανείς δικαστής δεν θα ήθελε να καταδικάσει λανθασμένα...
    Δεν τελείωσε, παίζει να την έφαγε τώρα που είναι ζεστό το πράμα και μόλις ξεχαστεί να βγει λάδι (παλιό το κόλπο)

Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω (ή δεν θέλω να καταλάβω) προς τι αυτή η εμπάθεια των αθέων, ή αλλόθρησκων στη χώρα μας να χτυπήσουν όσο περισσότερο μπορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία. Θεωρούν ότι τους καταπιέζει η ύπαρξή της? Τι ενδιαφέρουν έναν άθεο τα εσωτερικά της Εκκλησίας? Τι τον ενδιαφέρει αν ένας ιερέας δεν είναι άξιος? Αφού δεν μετέχει στο ποίμνιο του. Ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό είναι το (καθ' όλα ακατανόητο) μίσος.
    Κόντη μνήμη ('οταν βάραγαν Τσάμικα με τους χουντικούς ήταν καλά? Να μη σου πω και πιό χοντρά)

Όσο για τις συγκρίσεις μεταξύ αιμοπνίχτων όπως ο Χίτλερ, με ένα γεροντάκι από το Άγιο Όρος, ουδέν σχόλιο.
    Ένας γέροντας δε, ο οποίος στην τελική δεν επεδίωξε να γίνει φίρμα, αλλά ο κόσμος τον έκανε γνωστό με αποτέλεσμα να τον πιάνει και ο κάθε πικραμένος στο στόμα του...
    Ένας άνθρωπος του θεού που τον έκαναν φίρμα διάφοροι κόπανοι για λεφτά. Δεν έγινε τυχαία αυτό.
    Για την ιστορία (εγώ αυτά κατάλαβα)
    ανανήψαντας

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Με την ιδια λογικη πληρωνουμε στρατο αστυνομια γιατρους οδοκαθαριστες πο@τανες κλπ
    Προσυλητισμος δεν νομιζω
    Δεν βαλανε κανενα παιδακι με το ζορι να βλεπει το 4Ε ουτε να κανεθ υποχρεωτικα προσευχη το πρωι
    Ουτε να πηγαινει εκκλησια με το σχολειο ουτε τιποτα τετοιο
    Αστοχη πατατηρηση
    Παμε στην επομενη

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αλλο καλο παιδι και εκεινο που την ειδε τ χανκς παιζοντας την δικη του εκδοχη των πεφωτισμενων
    Και αν τον βγαλουν λαδι καντε παρτι σο γουατ?
    Πολυ κανανε παρτι με τους χουντικους και παπαδες και αριστεροι και δοσιλογοι και διαφοροι
    Και τελος τα ειπαμε και νωριτερα το οτι καποιοι εκμεταλευτηκαν την φημη του καθ εισπρατουν απο αυτον σιγουρα γινεται εν αγνοια του
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 22/01/2014 στις 09:37.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Aυτό που όλοι πια θέλουν να χτυπήσουν την εκκλήσια και εξαπολύουν μύδρους μίσους είναι για γέλια. Μόνο οι κληρικοί τα λένε αυτά και στις περισσότερες των περιπτώσεων τα όποια συμπεράσματα τους προκύπτουν από την υπεργμάτη λογική "όποιος δεν είναι μαζί μας ή διαφωνεί μαζί μας, είναι εχθρός μας". Μιλάμε για πολύ διαλακτικούς ανθρώπους Ξεφτυλίκια του τύπου δώσε μου 150 ευρώ για να ανάψω τον πολυέλαιο στο γάμο και στη βάφτιση, δώσε μου κανά 50άρι για να κάνω τρισάγιο στον νεκρό σου, μπίζνες με την τεράστια εκκλησιαστική περιουσία, σκάνδαλα, αρπαχτές, ανακάτεμα με την πολιτική κτλ-κτλ δεν έχουν κανένα πρόβλημα όμως να τα πράτουν και να τα υιοθετήσουν ως πρακτικές, εκεί είναι μανούλες. Ξέρω ότι κάποιος θα πεταχτεί να γράψει για τον παπά τάδε που αφιέρωσε τη ζωή του στο να βοηθάει συνανθρώπους του ή στα γεύματα / ρούχα που προσφέρουν οι ενορίες σε άπορους... δυστυχώς όλο αυτό χάνεται μέσα στη λάμψη των χρυσοποίκιλτων άμφιων, των μεγαλόπρεπων ναών, των λίμο μερτσεντέ και του real estate.

Ακόμη η εκκλήσια εν έτη 2014 πιστεύει με έπαρση ότι είναι το κέντρο του κόσμου και ο βασικός άξονας αναφοράς των ανθρώπων, πράγμα που αν μη τι άλλο δείχνει το πόσο απομονωμένη και ξεκομένη είναι από τις εξελίξεις και την πραγματικότητα. Αντί να επιδίδονται σε κυνήγια μαγισσών και να ανακαλύπτουν φανταστικούς εχθρούς προκειμένου να συσπειρώσουν ότι κόσμο τους έχει απομείνει, θα έπρεπε να ανησυχούν περισσότερο από ποτέ και περισσότερο απ όλα για το ότι τις Κυριακές (και όχι μόνο) ο μέσος όρος ηλικίας της πελατείας είναι 60+, όπως και για το ότι οι περισσότεροι ορθόδοξοι χριστιανοί πατάνε στις εκκλήσίες σε γάμους, βαφτήσια, κηδείες και από τις 23:45 μέχρι τις 00:05 την ανάσταση.

Ξαναγράφω: Μην μπλέκετε το χριστιανισμό με τους άνθρωπους που τον "εκπροσωπούν".

1ον αυτοί που επέμεναν να πληρώνονται από το κράτος είναι οι κοσμικοί άρχοντες και όχι οι εκκλησιαστικοί.

2ον τα παιδιά σας μπορείτε να τα προστατέψετε, απομακρύνοντάς τα από την εκκλησία και τους αιμοσταγείς, νηπιολάγνους ιερείς... Στα ίντερνετ καφέ, και στα "μαγαζιά" είναι πιο αθώα τα πράγματα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    κι εγώ κατάλαβα ότι όταν υπάρχει εμπάθεια, και ο πιο άκακος, αθώος, ταπεινός γεροντάκος είναι μία κακοχυμένη φίρμα που αυτοσκοπό έχει να υποτάξει και να παρασύρει τα αδύναμα μυαλά.... σκατά, ή παστίτσιο στον τάφο του, γιατί αυτός φταίει για όλα.

Με την ιδια λογικη πληρωνουμε στρατο αστυνομια γιατρους οδοκαθαριστες πο@τανες κλπ
    Προσυλητισμος δεν νομιζω
    Δεν βαλανε κανενα παιδακι με το ζορι να βλεπει το 4Ε ουτε να κανεθ υποχρεωτικα προσευχη το πρωι
    Ουτε να πηγαινει εκκλησια με το σχολειο ουτε τιποτα τετοιο
    Αστοχη πατατηρηση
    Παμε στην επομενη
    Μα δε με αφήνεις να αγιάσω λέμε

Η αστυνομία με φυλάει από τους κακούς, οι γιατροί με κάνουν καλά άμα αρρωστήσω και οι οδοκαθαριστές καθαρίζουν τους δρόμους που περπατάω, τους πληρώνουμε όλοι για συγκεκριμένες δουλειές που αφορούν στη ζωή μας άμεσα (και δεν εξετάζω φυσικά αν κάνουν καλά ή κακά τη δουλειά τους, ούτε αν
    πληρώνονται πολλά ή λίγα, ούτε τη διαφθορά τους).
    Οι παπάδες τι ακριβώς κάνουν που πρέπει να τους πληρώνω;

Το σχολείο έχει θρησκευτικά με κάποιον δάσκαλο που (στα χρόνια μου τουλάχιστον, δε ξέρω τώρα) κατά 99% υποστηρίζει
    το χριστιανισμό. Να μη μιλήσω για τα βιβλία και το τι γράφουν (έστω γράφανε παλιά) μέσα.

Ρε συ σούτερ, πραγματικά ώρες ώρες μου θυμίζεις το ανέκδοτο με το τύπο που όλη μέρα έριχνε χριστοπαναγίες
    και μόλις ένας φίλος του του την είπε ότι το παραέκανε, του απάντησε
    "και τι σε νοιάζει εσένα ρε, μάνα σου είναι;"

Χαλάρωσε βρε, 3η φορά, μην επιτίθεσαι, τα όσα δίκια έχεις τα χάνεις αν εκνευρίζεις τους συνομιλητές σου.

@ ελ χυμαδόρ, και εσύ μη τσατίζεσαι, με καυγά και εριστικούς τόνους μόνο θα μαλώνουμε.
    Καλά το κρατήσαμε 25 σελίδες.

Αι λοβ γιου του

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Έμα μίλα και συ, πάρε θέση, στα δύσκολα κοκοκο ε;
    Μωρέ κάτι είπα κι εγώ αλλά πέρασε στο έτσι....

Κάτι περισσότερο δε νομίζω να πω, γιατί το κλείδωμα θα είναι μονόδρομος (δε θα βρίσω, απλά αναπόδραστα κάποιοι θα βγουν από τα ράσα τους και θα γίνει του Γέροντος Γιουβέτσιου εδώ μέσα).
    Και δε θέλω να σας στερήσω τη χαρά να τα λέτε όμορφα κι ωραία όπως κάνετε μέχρι στιγμής.

ΥΓ. I love you 2, I love you 3, I love you a thousand δεκατρεί

Και στην τελικη 10 μηνες με αναστολη εφαγε ... Δεν τον εστειλαν ουτε στην σπιναλογκα ουτε στο γκουανταναμο ουτε στα κατεργα πως κανετε ετσι?
    Ντάξει ρισπέκτ, δεν περιγράφω άλλο.

1ον αυτοί που επέμεναν να πληρώνονται από το κράτος είναι οι κοσμικοί άρχοντες και όχι οι εκκλησιαστικοί.

2ον τα παιδιά σας μπορείτε να τα προστατέψετε, απομακρύνοντάς τα από την εκκλησία και τους αιμοσταγείς, νηπιολάγνους ιερείς... Στα ίντερνετ καφέ, και στα "μαγαζιά" είναι πιο αθώα τα πράγματα....
    Ε να τα βλέπεις; Είναι ή εκκλησία ή ιντερνετ καφέ με ανωμαλάρες, κάτι άλλο δεν υπάρχει ... δηλαδή αν αντί να πας το παιδί στην κατήχηση όπου του μαθάινουν ότι φτιάχτηκε από λάσπη και ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε σε 7 ημέρες, το πας στο πλανητάριο, συμεμτέχεις στον πνευματικό εκμαυλισμό του;

Μα δε με αφήνεις να αγιάσω λέμε

@ ελ χυμαδόρ, και εσύ μη τσατίζεσαι, με καυγά και εριστικούς τόνους μόνο θα μαλώνουμε.
    Καλά το κρατήσαμε 25 σελίδες.

αμα σου πω οτι δεν καταλαβα τι εννοεις....

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 13:07
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  4. Σε 10 λεπτά