Μάριε... Ρε μαν κουλάρισε λίγο και μην εξισώνεις τους πάντες. Νταξ...![]()
Μάριε... Ρε μαν κουλάρισε λίγο και μην εξισώνεις τους πάντες. Νταξ...![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ρε μαν μην εξισώνεις όλους τους ρωσικούς σου λέω. Δεν μπορείς να πετάς ένα γενικό γίδια γιατί άνθρωποι που δεν εμπλέκονται σε κουβέντες όπως ο Γιώτης και άλλοι δίκαια θα παρεξηγηθούν.
Κάποιοι που έχουν διαβάσει σχόλιά σου και αλλού πιθανά καταλαβαίνουν πως δεν εννοείς τους πάντες αλλά οι υπόλοιποι όχι. Φαίνεται σαν να βρίζεις τους πάντες έτσι όπως το γράφεις.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ναι εχεις δικιο σε αυτο. Ηταν πολυ γενικο! Ζηταω και απο αυτους συγνωμη.
Ειδες ομως πως μπορει να καταστρεψουν ενα θεμα επειδη εχουνε διαφορετικη αποψη ? Αντε και εχω λαθος, αυτοι τι προσπαθουν να περασουν και να επιβαλουν μεσω αυτων που γινεται και κανουν εδω που φυσικα οι αντμινς θα τα ριξουν το φταιξιμο στους " αλλους " ?
Κλικες μαναμ ακομα και στα φορουμ! Απλα δεν υπαρχει, βγαινει το ενα προβατο μπροστα και βριζει οποιον του καθεται στο λαιμο.
Να δουμε θα κανει μονο εμενα μπαν ή θα πεσει και "αλλου" ?
Ευχαριστω Βραδιπους!!!!
Που να το φανταστω!!!
edit: Τελικα τα motoGP ειναι πολυ ενδιαφεροντα!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Βασικα δεν ειναι ακριβως δικο μου. Ειναι στο ονομα του αδερφου μου που ειναι μεγαλυτερος . Δοθηκαν μερικα χρηματα απο μερους μου με σκοπο να αγοραστει με ανταλλαγμα να το περνω και εγω οποτε το θελω για καμια δουλεια κτλ. Απλα προσεχω να το περνω οσον το δυνατο λιγοτερο μην γινει και καμια μαλακια γιατι σου ειπα ειμαι χωρις διπλωμα.
Γι αυτο και δεν υπαρχει κλειδι στην φωτο με τα χαπια και τις πρωτεινες κτλ!![]()
Ελα ενταξει, η αληθεια ειναι οτι πηγα να σε πειραξω και να τρολαρω αλλα μου φυγε το δαιμονιο τωρα και ηρεμησα.
Οποτε θα σου πω 2 πραγματα πολυ σοβαρα:
1ον. Μην οδηγας χωρις διπλωμα.
2ον. Μην παιρνεις χαπια-πρωτεϊνες-κρεατινες-αναβολικα και ολες αυτες τις πρεζες του γυμναστηριου.
Και οι δυο συνηθειες μπορουν να σε μπλεξουν πολυ ασχημα.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Εχεις δικιο και το ξερω.
Για το δευτερο δεν ξερω αμα ασχολεισαι αλλα μαλον οχι γιατι αυτο που λες δεν ισχυει και ειναι τεραστιος μυθος , αλλα οπως λεγαν και οι παλιοι ολα με μετρο. Αμα πας και κατεβασεις 1 κιλο κρεατινη λογικο ειναι να μεινεις στον τοπο. Επισης το σωμα παραγει την δικη της κρεατινη , κρεατινη βρισκεις και στα γευματα κτλ
Δεν μπορω να σε βοηθησω αλλιως, κατσε και ψαξε στο νετ για την κρεατινη και θα πεσεις απο τα συννεφα το ποσο λαθος εισαι.
Kαλα θα σπαμαρω λιγο αλλα ενα ποστ μονο και τελος. Μετα μπορειτε να συζητησετε ανετα ποσο μ@μαει ο Rossi!
Γενικοτερα φιλε Μαριε καλο ειναι να αποφευγεις τα προσθετα. Οπως λες, κρεατινη βρισκεις και στα τροφιμα, γιατι λοιπον να παρεις συμπληρωματα;; Φαε 3 μπριζολες και 5 αυγα και ασε τον οργανισμο σου να τα αποροφησει οπως ειναι φυσιολογικο.
Ολα τα συμπληρωματα αυτα κανουν κακο απο πολυ εως ελαχιστα, αλλα κανουν. Δεν ειναι το ιδιο υγιεινο με την απλα σωστη για τις εκαστοτε αναγκες διατροφη και την γυμναστικη.
Ειναι χημειες. Γνωμη μου ειναι εφοσον σε ενδιαφερει απλα το σωμα σου και η υγεια σου και δεν κανεις πρωταθλητισμο να τα αποφευγεις.
Συγνωμη για το σπαμ, αποχωρο and I stay out!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Βλέπετε ότι επανελλημένα δεν εχω ασχοληθεί με το θρεντ και την φαγωμάρα μεταξύ σας....
mario27 : Ηρεμία, είσαι μικρός, έχεις ελαφρυντικά λόγω αυτου (μην το παρεις στραβά αυτό, όλοι μας στην ηλικία σου είμασταν παντογνώστες και ισχυρογνώμονες). Πρόσεχε παντως τι συμπληρώματα παιρνεις ή σου πασάρουν... (Και σ' υατό επέτρεψέ μου να έχω τεράστια εμπειρία).
Εndopandou : Kάνε μου τη χάρη και σταμάτα την επιθεση στην ομάδα διαχείρισης. Βλέπεις ότι τίποτα δεν κόβεται και κανένας. Αν ξεκινήσει η σφαγή δεν θα μείνει κανένας όρθιος. Επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις τον προστάτη ή κηδεμόνα κανενός.
Byron : Xαλάρωσε κι εσύ, κι ασε τον καθένα να λέει ό,τι θέλει. Οι υπόλοιποι βλέπουν και κρίνουν...
Ηρεμήστε γενικότερα.
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 29/10/2014 στις 10:19.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.