Καταλαβατε τωρα γιατι στα δυο απο πανω μπερδευτηκα??? Να σας το πω αλλη μια, μην κρινετε απο τον εαυτο σας που τα ξερετε αυτα απο εξω και ανακατωτα. Εγω δεν τα ξερω. Προσπαθω ομως, μα την Παναγια να βγαλω ακρη γιατι ξερω οτι τοσους πολλους να ξερουν να μου πουν δεν θα πετυχω αλλου. Οσοι θελετε το πιστευετε, οσοι οχι, τι να κανω..
Αυτο που λεει ο Daz παρακατω ακριβως κανω, ακουω, και τα αυτια μου εμενα μου λενε οτι στα 35 θελει να μπει τριτη. Στα 35 μουγγριζει αλλα οχι υπερβολικα.
(επισης Μικε, εντιτ ρε συ, νομιζα τιποτα σοβαρο μου ειχες βαλει στο βιντεακι)
Daz εσυ να μας κανεις μια μεταφραση σε περιοχη Μασταμπα παρακαλουμε, αντε μεχρι Κουμπε, γιατι απο τη γειτονια σου δεν ερχομαι!!
Την ανηφορα της Ξεξακη την ξερεις? Απεναντι απο το λουνα παρκ? Αν θες πες μου εναν τροπο να την ανεβω αυτη δικαβαλο που ειναι σχεδον 50 μοιρες στην κλιση και θα σου στησω αγαλμα, γιατι τη φοβαμαι παρα πολυ και τους παω γυρω γυρω απο την Αποστολακη....
Α! 14:00 εξω απο τον κηπο, ειναι ολοκληρη η μερα μου να φανταστεις....
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Και κατι αλλο να πω....και μετα συνεχιστε, δεν παρεξηγω...μπορει το μηχανακι να το ταλαιπωρω, αλλα
-ουτε στριβω χωρις φλας
-ουτε παω αριστερα και αργα
-ουτε και χαζευω τριγυρω αλλα εχω το νου μου στο τι μπορει να πεταχτει
-ουτε κανω σφηνες αμα εχω δευτερο ατομο
-ουτε στοπ παραβιαζω
-και προτεραιοτητα δινω
-και αμα μου δινουν προτεραιοτητα περναω αμεσως με ενα γρηγορο φχαριστω
-ουτε λωριδες αλλαζω, ουτε βγαινω απο την κυκλοφορια χωρις να κοιταξω τους καθρεφτες μου
και δεν εχω τρακαρει ποτε μα ποτε.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ψάξε να βρεις το manual -ελληνιστί οδηγίες χρήσης- του παπιού. Πίσω λογικά έχει ένα ευρετήριο αλφαβητικό, πήγαινε στο Ξ και κοίτα να βρεις Ξεξάκη, υπάρχει και μια πιθανότητα να το βρεις στο Α ως ανηφόρα Ξεξάκη, έχει αναλυτικές οδηγίες πως να την ανέβεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις το manual η εύκολη λύση είναι να το βρεις μέσω internet, η δύσκολη λύση να μαζέψουμε υπογραφές να γίνουν έργα και η ανηφόρα να γίνει ίσωμα για να μην έχεις πρόβλημα...
Ξεξακη και αηδίες
Κοίτα εδώ πως ανεβαίνουν σοβαρα ανηφορια
https://youtu.be/-c_7fRq_19s
εεεεμμ!! εγω φταιω που εσυ δε διαβασες αυτό που εγραψα κατω ακριβως απ'το λινκ?? εγω σε ενημερωσα..
ναι βρε κοπελα μου, ο pipe σου ειπε να το κανεις αυτό για να δεις τα ορια της κάθε ταχύτητας, όχι να το πηγαίνεις συνεχως ετσι...
μολις βρεις τα ορια της κάθε ταχύτητας θα καταλάβεις και ποτε θα πρεπει να αλλαζεις..
Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.
Με ένα λίγο μεγαλύτερο γρανάζι πίσω,θα σου δώσει καλύτερο τράβηγμα εφ όσον οι ταχύτητες σου είναι μικρές και κουβαλάς δεύτερο άτομο σχεδόν πάντα.
Μετά κοίτα αυτό το γκατζετακι http://m.ebay.com/itm/171359912543?nav=SEARCH
Νομίζω ότι μπορεί να προσαρμοστεί στο παπί σού