φανταστείτε λοιπόν, εσάς το λέω ξυλάγκουρα, γωνίες που θα κάνουν τα σκλεναρικοβοβρωμοπόδαρά σας......
α - ν - ε - σ - η λέμε.....![]()
φανταστείτε λοιπόν, εσάς το λέω ξυλάγκουρα, γωνίες που θα κάνουν τα σκλεναρικοβοβρωμοπόδαρά σας......
α - ν - ε - σ - η λέμε.....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Καπετάνιο του Φαλήρου, βίρα τις άγκυρες, όρτσα τα πανιά, όρσε τα φάσκελα. Και το S1000XR φαινόταν πολύ κακό στις φωτογραφίες, μάλλον έφταιγε ο γίγαντας που το οδηγούσε γιατί ζωντανό ήταν τέλειο.
Πάρε μηχανάκι. Πάρε παπί. Κλέψε το ποδήλατο της μικρής. Η απουσία από τη σέλα σε έχει κάνει χειρότερο και από την Λαμπίρη πως την λέγανε τη φαρμακόγλωσσα των μεσημεριανών. Εκτονώσου γιατί χάνεις το μυαλό σου.
Ρε φιλο.....
Εσεις λετε οτι ειναι κοντο, εγω το χανω;
πουτσ@@@@@@@@@
Κοντό είναι...
Η ζελατίνα στην φωτο πρεπει να είναι έξτρα. Αποκλείεται να έχουν βγάλει μηχανάκι με μαμά ανεμοκαλυψη...![]()
Ξαναλέω, στις φωτό έτσι φαινόταν και το XR. Ζωντανό, καμμία σχέση. Εδώ έτσι "χάλια" φαίνεται στις φωτό του καταλόγου το crossrunner και μόλις το καβαλήσεις είναι "όαση".
Διατηρείς το δικαίωμα επιστροφής μέχρι να το καβαλήσουμε![]()
@ggs θα είναι η adventure έκδοση, όπως το ΝC και το CB500X. Ζελατίνα, κάγκελα, προβόλια, top case, 900 ευρώ...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αμα θες το κανεις αμα δε θες βρισκεις ενα σκασμο δικαιολογιες.....
Τι δε γκαταλαβαινεις;
Εκτος και αν το υψος καθοριζει και το μηχανακι που θα παρεις και μονο αυτο.....
Δε γκοβουμε τις παπαριες;
πουτσ@@@@@@@@@
Ρε συ και Ζετάκι καβαλάω αν χρειαστεί, δε πάει να πει όμως ότι θα το επέλεγα για μηχανάκι μου
Φυσικά και ο σωματότυπος παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή μηχανής, μην παραβλέπουμε τα αυτονόητα...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δε μου αρεσει το χωμα.....
Στο σωματοτυπο μου να ραψουν χωματινο δε θα το παρω.....
Οχι οτι εισαι εντελως λαθος αλλα το Τι θελω ειναι το κριτηριο μου
πουτσ@@@@@@@@@