Ανάλογα Πάνο την περίπτωση.
Υπάρχουν άλλοι να κρίνουν και αν δεν αρέσει η απόφαση, ίσως υπάρχουν και οι ενστάσεις για τους θιγμένους.
Δεν με ενδιαφέρει όμως στην τελική.
Καλά να είσαι εκεί που είσαι φίλος.
Ανάλογα Πάνο την περίπτωση.
Υπάρχουν άλλοι να κρίνουν και αν δεν αρέσει η απόφαση, ίσως υπάρχουν και οι ενστάσεις για τους θιγμένους.
Δεν με ενδιαφέρει όμως στην τελική.
Καλά να είσαι εκεί που είσαι φίλος.
εγώ απ ότι καταλαβαίνω τελικά, ο ροσσι είναι ο γαύρος των τζιπί.....
ροσσι εισαι νούμεροοοοοοοοοοοοοο
χρηματοδοτούμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Έχεις στο μυαλοοοοοοοο να κόβεις δρομοοοοοοοο...οπου πας εσύ θα είμαι πάντα εγώ να σε προσπερνωωωω
αν κοψεις δρομο και ωφεληθεις τοτε χανεις θεση. το σκεπτικο ηταν οτι ο ροσι ηταν μπροστα, εκοψε δρομο παρεμεινε μπροστα αρα δεν ωφεληθηκε αρα δεν τρεχει καστανο. αυτα ειπαν στο live feed χτες σαν ανακοινωση των αγωνοδικων.
Ναι βρε Γιάννη εντάξει. Νίκησε δεν του παίρνει κανείς την νίκη.
Ούτε την αμφισβητώ.
Γράψαμε και (ακόμη)μια μαλακίτσα
γενικα το λεω.
σιγα μην του παρουν και την καρτα αναληψεων.![]()
Βασικά το κάνουν επειδή τους βολεύει όταν φρενάρουν δυνατά. Κυρίως στις αριστερές στροφές. Επειδή έχουν ήδη βγάλει σώμα ενώ ακόμη είναι στο γκάζι, φρενάρουν και κρατάνε τη μηχανή με το ένα πόδι. Επίσης κατεβάζουν ταχύτητες έχοντας το πόδι κάτω από τον λεβιέ, πιέζοντας προς τα πάνω, όχι όπως οι δικές μας μηχανές αλλά ανάποδα. Μετά πρέπει να φέρουν το πόδι πάνω στο μαρσπιέ να πατάει με τη μύτη σε αυτό, που κρέμεται έξω από τη μηχανή αφού έχουν βγάλει το σώμα, οπότε βολεύει στο να διατηρούν την ισορροπία τους. Κανονικά τραβούν το πόδι κάτω από τον λεβιέ πάνω στο μαρσπιέ, αλλά μάλλον με τη φόρα που έχουν και τη δύναμη των φρένων, μερικές φορές βολεύει ή «το νιώθουν σαν κάτι φυσικό» από ότι λένε, να το βγάλουν εντελώς έξω και να το ακουμπήσουν στο μαρσπιέ όταν έχουν επιβραδύνει σχεδόν μέχρι όσο θέλουν για να μπουν στη στροφή.
Οταν εγινε αυτο...κανεις δεν το εκανε αβαβα...η τουλαχιστον κανεις δεν ασχοληθηκε τοσο πολυ γιατι δεν ηταν μαχη στον τελευταιο γυρο οπως προχθες.
Ο Γιατρος τοτε εκμεταλλευομενος την βροχη γυρναγε πολυ πιο γρηγορα απο τον Στονερ και απλα εκανε οδηγικο λαθος.
Ο Ψαρας μετα φροντισε να δειξει ποσο αχωνευτος ειναι με την γνωστή δηλωση.
Ο ΜΜ απο την αρχη φετος συμπεριφερεται σαν να νομιζει οτι τα πρωταθληματα ειναι σαν τις Πιτσες.
2+1 δωρο.
Τα εχει κανει μανταρα παντου και νομιζει οτι ο Ροσσι ειναι κανενας που θα μασησει.
Δεν μασησε στην Αργεντινη...δεν μασησε προχθες...δεν θα μασησει και μελλοντικα.
Για τους πολεμιους του Ροσσι...απλα θα πω οτι το σπορ προσπαθει να βρει τροπο να διαχειριστει την αποχωρηση του ωστε να ειναι ανταγωνιστικο στην τηλεθεαση.
Οι αντιεμπορικοι και οι τσαμπουκαδες ηταν καλοι για τα παλια χρονια αλλα τωρα το τριπτυχο αναβατης - εμπορικος - καλο χαρακτηρας ισως το εχει μονο ο Αλεϊς Εσπαργκαρο.
θα απαντήσω λοιπόν με το ίδιο ύφος, όσο και αν το μοναδικό καπέλο που έχω από οδηγούς είναι ένα που γράφει VR46.
Το πότε θα σκουκάρεις πάνω σε ένα άλλο γιατί έχει τόση σημασία σε ποιόν γύρο είναι;
Μετά το πουστράκι η γλύφτρα ο Rossi επειδή τα είχε κάνει μαντάρα και νόμιζε ότι επειδή είχε 9 πρωταθλήματα (αλήθεια είναι ο μοναδικός οδηγός που του μετράμε και τα πρωταθλήματα από τους αγώνες ποδηλάτου στην γειτονία του, την οποία είμαι χαρόυμενος που είδα από κοντά) πίστευε πως με τον ματρακά που καβαλούσε θα έπρεπε όλοι να κάνουν στην άκρη.
Θυμάσε τότε που τον τρυπούσε στο Αμέρικα; Και μετά ο γλύφτης ήταν όλο γελάκια "πόσο μου άρεσε έλεγε που με έσκισε ο ΜΜ, ο οποιός είναι ο διάδοχος μου μετά τον Ούτσιο".
Και στην τελική, ποιος σας είπε ρε μάγκες ότι ο ΜΜ μασάει;;;;;
Δεν ξέρω ρπστμ από screenshots να βάλω την στιγμή που είναι ο ΜΜ μέσα στην εσωτερική μισή ζάντα πίσω και πέφτει ο άλλος πάνω του και μετά έχει δικαιολογία να κόψει ευθεία.
Γιατί στο κάτω κάτω στον τελευταίο γύρο ήταν πιο γρήγορος και μάζεψε μισό δευτερόλεπτο που είχε διαφορά.
Εντάξει τώρα; Το τερματίσαμε το θέμα και το σκίσαμε από παντού
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 29/06/2015 στις 07:52.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Ο Ισπανός προσπάθησε με αδηγική ΑΛΗΤΕΙΑ να περάσει με το ζόρι
πάνω από τον Ρόσσι μη υπολογίζοντας τις συνέπειες...!!!
Ό Ρόσσι απέδειξε όμως ότι είναι ΟΔΗΓΑΡΑ και του έδωσε και το χέρι
πρώτος στο τέλος γελώντας...!!!
Όσο για τους κανονισμούς μη πετάτε κοτσάνες μερικοί...!!!!
Απλά έδειξε ξανά τον χαρακτήρα του ο πιτσιρικάς,ή θα σε περάσω
ή θα σε πάρω μαζί μου στην κόλαση,και αυτή τη φορά πήγε με πιο
πούστικο τρόπο νοιώθωντας σίγουρος ότι θα τον εμβολίσει,έμεινε όμως
με το πουλί στο χέρι...!!!
Η κίνηση του ήταν καθαρά για να τον ρίξει όπως τον ήπιε αυτός πριν
μερικές μέρες όπου αρκετοί λέγατε ότι δεν είναι τόσο χαζός για να το κάνει,όμως
το μπροστινό του Ρόσσι δεν σημάδεψε αυτή τη φορά....??
Μπορεί να είναι μεγάλος αθλητής αποδεικνύεται όμως ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ από ένα καλύτερο αθλητή που τον ΚΑΤΑΠΙΕ
λίγο νωρίτερα περνώντας τον εκπληκτικά σε μια απίθανη στροφή...!!!
Καλώς τον.
Καλοκαίρι είναι ας πάμε για μπάνιο.
Για μία ακόμη φορά.
Ο σούπερ μικρός πύραυλος κέρδισε στα φρένα την τελευταία στοφή και μπήκε από εσωτερική.
Όταν το είδε αυτό ο πούστης έκλεισε πάνω του και δεν ολοκληρώθηκε η προσπέραση.
Ο Ούτσιο πάχυνε και πρέπει να προσέξει.
Όλοι μπορούν να γράφουν προκλητικά σχόλια με χαρακτηρισμούς.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 29/06/2015 στις 08:10.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Εχμμμ κι εγώ μπορώ να κερδίσω στα φρένα τον οποιονδήποτε.
Δε σημαίνει όμως ότι θα πάρω και τη στροφή μετά...
Πάμε για Deutschland.
Φύγαμε...