Φαινεται η τιμη αγορας.Απο εκει και περα ομως δεν υπαρχει ελεγχος για το τι πουλαει ο καθενας.Φυσικα υπαρχει νομος,αλλα κανεις για να ελεγχει.
Το μεγαλο μαρκετ θα παρει καλυτερη τιμη,αλλα εχει πολαπλασια εξοδα σε σχεση με το μικρο σημειο.Σε μια υγιη αγορα μπορουνε να πουλανε στις ιδιες τιμες.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πως φαίνεται ακριβώς, για πες μου να ξέρω και εγώ δηλαδή
Επίσης το μεγάλο μάρκετ στηρίζεται στο γεγονός ότι εσύ θα τζιράρεις πολλαπλάσια από το ένα ευρώ που μπορεί να πουλάει και καλά το γάλα προσφορά
Ο ψιλικατζής της γειτονιάς μου που να βασιστεί, στο γεγονός ότι όταν θα πάω να πάρω γάλα από εκεί θα πάρω και ένα πακέτο τσιγάρα ;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλο θα ειναι να καταλαβαινουμε την σκεψη και την λογικη του αλλους ΕΑΝ θελουμε να κανουμε σοβαρη κουβεντα...
μπορει να ειναι σκληρο το να λες "κριμα αλλα ηξεραν" απο το να ψαχνεις να βρεις τροπους να μεταθεσεις την ευθυνη της τεραστειας ζημιας....στο "κακο" συμπαν.
Αυτες οι περιπτωσεις πρεπει να γινονται παραδειγμα προς αποφυγη, διοτι αυτοι που την πληρωνουν σχεδον αποκλειστικα ειναι οι χαμηλομισθοι υπαλληλοι που θα μεινουν στο δρομο...
Πρεπει να υπαρχει σασπενς...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 30/06/2016 στις 14:44.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
To φπα κατα αρχην δεν θεωρειτε κοστος.. Το πληρωνεις και το πληρωνεσε....
Δευτερον... Που ξερεις ( και λεω για το παραδειγμα που εφερες ) ποιο ηταν το κοστος της εταιρειας γαλακτος στην προκειμενη περιπτωση αναμεσα στο φουρνο σου και τον μαρινοπουλο....
Εγω ας πουμε βλεπω κερδος - τιμη ....αναλογα τον τζιρο του καθενος... τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω..!
Y.Γ.
Μου αρεσει που εχουν πεσει τοσα ατομα στην υπεράσπιση του Μαρινοπουλου!!!
Μην ανησυχείτε παιδια....μια χαρα θα τα περασει στ Μαιαμι....
Να υπηρχε τοση ζέση και στην τήρηση των νομων….Ελβετια θα ημασταν!!!
ψαναψόφα φούστη γλάρε