Εγώ λέω ,επειδή το θρεντ έχει ξεφύγει από τα όρια του τρολ και καταντάει επικίνδυνο, τα πάει στα ανέκδοτα-(βλακ) χιούμορ...
Παπιά που φρενάρουν καλύτερα κοντά στην τελική τους 90χαω από μία μηχανή που τα έχει μία δευτέρα και παπιά που είναι ασφαλή επειδή ...Δεν πάνε πάνω από 100...
Φαντάζομαι δλδ ότι ένα 50ρι που σέρνεται μέχρι το πολύ 60χαω θα είναι το απόλυτα ασφαλές όχημα...
Αν είστε μαλακές και πάτε με 200 μέσα στην πόλη ,δεν φταιει η μηχανή.
Αν δεν μπορείτε να κουμανταρετε κιλά, ίππους,ύψος,γκάζι δεν φταιει η μηχανή.
Αν νομίζετε ότι ασφαλές είναι το παπί επειδή μέχρι εκεί (νομιζετε)ότι φτάνετε να διαχειριστείτε ,καλύτερα να παρατήσετε οτιδήποτε 2τροχο και να παίρνετεMMM..Είστε επικίνδυνοι
Βρε παπη,έμπειρος είσαι και ξέρεις την απάντηση.
Οτιδήποτε φρενάρει πάνω σε λάδι,μπλοκάρει άμεσα και χάνει μπροστινό για πλάκα.. Τούμπα..
Αν έχεις abs ,θα κάνει αυτό που κάνει το abs ,,δλδ φρενάρει-αμολαει δεκάδες φορές το δευτερόλεπτο και εχεις πολυ μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσεις τα λάδια και να πιάσεις πάλι καθαρό δρόμο όρθιος
Φυσικά,δεν σε σώνει πάντα ούτε έχει τον απεφτο το abs
Συνεχιστε την κουβεντα με δεδομενο πως ειτε με παπι ειτε με μηχανη δε παραβιαζουμε τα ορια ταχυτητας, αλλιως πραγματικα και δεν εχει νοημα η κουβεντα και η απαντηση ειναι προφανης.
Τζίτζι καταρχάς ηρέμησε κουβέντα κάνουμε.
Κατά δεύτερον ξέρω την απάντηση, απλά υπάρχει μια λάθος νοοτροπία ότι επειδή η μηχανή έχει abs ή traction ή τετραπίστονες αυτή κι ο αναβάτης της θα βγουν αλώβητοι από κάθε κίνδυνο.
Κάθε κούβεντα γίνεται με βάση τις πραγματικές συνθήκες.
Με το σκεπτικό αυτό ένα μεγάλο μέρος των συζητήσεων σε αυτό το φόρουμ όσο αφορά reviews μηχανών βγαίνει άκυρο γτ κάθε μηχανή σπάει για πλάκα τα όρια ταχύτητας.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Στην πολη τα δικυκλα κινουνται με παρομοιες ταχυτητες ειτε παπια, ειτε σκουτερ, ειτε μοτοσυκλετες. Αλλωστε σε αυτες τις συνθηκες ο ενας παει πισω απο τον αλλο κανοντας διηθηση.
Σε περιπτωση φρεναρισματος πανικου λοιπον , τα φρενα των μοτο, ειδικα αν εχουν ABS, θα φρεναρουν γρηγορα και αποτελεσματικα. Μεγαλυτερο ρολο θα παιξει η αποσταση που εχουν μεταξυ τους τα δικυκλα για την αποφυγη του να σκασει κανεις πισω απο τον αλλο.
Αυτο που δεν μπορω να δεχθω με τιποτα ειναι οτι ενα παπι και ενα Hornet πανε με 60 και 80 αντιστοιχα διπλα διπλα και αναγκαζονται να φρεναρουν αποτομα και καποιος να πιστευει οτι το παπι θα φρεναρει νωριτερα! Ποτε ων ποτων!ακομα και αν το hornet το οδηγω εγω και το παπι ο Rossi!
Σορυ μαν, αλλά αν νομίζεις ότι ένα παπί είναι πιο ασφαλές από μία μοτο σε όποια ταχύτητα,σε όποιο περιβάλλον,δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε.
Επίσης,για την χρησιμότητα ή όχι του abs πάλι δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε τίποτα.το abs βοηθάει πολύ στα φρένα πανικού,άρα κάνει το φρενάρισμα πιο ασφαλές,άρα είναι αδιαπραγμστευτα χρήσιμο.τελεια.
Τώρα,αν νιώθουμε πιο ασφαλείς όταν οδηγάμε ένα μηχανάκι που πάει μέχρι 100,οκ καταλαβαίνω το ψυχολογικό και το "δεν μπορώ" .Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να έχεις και μία μηχανή που πάει 250 για... Ταξίδι...
Δλδ,στο ταξίδι ου υπογράφει κανείς κάνα συμβόλαιο ότι δεν θα βρεις κίνηση,δεν θα πρέπει να κάνεις μανούβρες,δεν θα πρέπει να σταματήσεις;
Το να μην μπορείς να κουμαντάρεις βάρος, ύψος, άλογα, κυβικά είναι απόλυτα λογικό.
Γι αυτό υπάρχουν μηχανάκια από 125 κε έως 2000+κε,από 20 ίππους μέχρι 200+,από 140κιλα μέχρι 300+, από 60 πόντους σέλα μέχρι 1 μέτρο+
Για να έχεις επιλογές ανάλογα τις ανάγκες και τις δυνατότητες σου.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι ασφαλέστερα από ένα παπί παντού
Ρε συ δεν είπε κανείς ότι η μηχανή δεν είναι ασφαλέστερη από το παπί
Απλά (τουλάχιστον εγώ υποστηρίζω) σε κάποιες περιπτώσεις η δύναμη που έχει μια μηχανή 100+ ίππων μπορεί να την καταστήσει πιο επικίνδυνη
Αν δε το δέχεσαι, δικαίωμά σου, εγώ πάντως έχω κάνει μαλακίες με μηχανή (εντός πόλης) που παραλίγο να μου στοιχίσουν ακριβά, ενώ αντίστοιχα με παπί όλα ήταν "πιο λίγα"
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε άριστο,εδώ γραψσνε ακόμα και ότι ένα παπί φρενάρει καλύτερα από μία 1000ρα μοτό στα 90χαω κι εσύ μου λες ότι δεν είπε κανείς ότι το παπί είναι ασφαλέστερο από μία μηχανή;
Επίσης,ρε μαν το να σε γλυκαινει το γκάζι και να μην το κουμαντάρεις σε όποιαδήποτε συνθήκη είναι λογικό.
Όμως,αν δεν έχεις το όριο σαν οδηγός ταβτο κουμαντάρεις στην πόλη,δεν το κουμαντάρεις και στην εθνική,και στο κλειστό ορεινό,και μέσα στα χωριά κλπ
Ναι μία μηχανή 100 ίππων μπορεί να γίνει επικίνδυνη παντού ανάλογα με τον οδηγό.
Όμως,αν είσαι καγκουρας με την μηχανή θα είσαι και με το παπί ..
Και αν αισθάνεσαι άνετος και ασφαλής να πηγαίνεις μέσα στην κίνηση με 80-90-100 με ένα παπί,κάτι λάθος ψυχολογικό κανείς.
Στο φρενάρισμα αυτό καθαυτό,με ίδια χλμ μια μεγάλη μότο με καλύτερα φρένα με ποιο μεγάλα λάστιχα νομιζω οτι έχει υπεροχή.
Παρολο που το βαρος ανεβαίνει στην μεγάλη μότο.
Δεν μετράμε εδώ (όπως προ είπαν) φρένα με μεγάλη μότο με 160χλμ και παπί με 70.
Αν κάποιος μέσα στον αστικό ιστό κινείται με 160+ κακό του κεφαλιού τού.
Το παπί είναι εργαλείο, ευκολοσυντηρητο,φθηνοσυντηρητο αλλά μέχρι εκεί.
Πάσχουν απο το πλαίσιο μονής ραχοκοκαλιάς.
Με ελάχιστες εξαιρέσεις (YAMAHA z,YAMAHA crypton X,SUZUKI fx)
Τα φρένα τους στην πλειοψηφία θέλουν βελτίωση.
Οποτε τι συζητάμε τώρα.
τέτοιους χαρακτηρισμούς,τέτοιες προτροπές δεν περίμενα ποτέ να διαβάσω.
κρίμα, κρίμα, κρίμα.