Σελίδα 25 από 418 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 6267

Θέμα: Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες, μέρος IX

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    στη τριτη φωτο το αμαξι ΔΕΝ ειναι kia αλλα ford focus...
    που επιτελους βρηκε την σωστη του θεση

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	883 
Μέγεθος:	40,8 KB 
ID:	401865

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew

Όνομα:	47682062_972912276249982_5501992198691880960_n.jpg 
Προβολές:	863 
Μέγεθος:	39,9 KB 
ID:	401866
    pew pew pew pew pew pew !!!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    χμμμ..

Όνομα:	FB_IMG_1544176893520.jpg 
Προβολές:	775 
Μέγεθος:	67,6 KB 
ID:	401878

yeah

Όνομα:	FB_IMG_1544179782797.jpg 
Προβολές:	776 
Μέγεθος:	78,7 KB 
ID:	401879
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Άλλο επίπεδο προστασίας !!!

Όνομα:	O1CN011hqj1UAleRkUbLQ__1756494329_2000x.jpg 
Προβολές:	726 
Μέγεθος:	91,2 KB 
ID:	401881

και υπάρχει και site για να την αγοράσεις : https://www.chosenhot.com/collection...terproof-quilt
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Round 2

'' Μωρό
    Σου στέλνο αυτό το μύνημα ινπόξ γιατί καμιά φορά στο πρωφορικό λόγω κολάω, δε ντο χω με τα λόγια ρε παιδι μου, ενώ στο γραπτό νταξ φισάω.
    Αυτά τα τελευτέα χρόνια που ήμαστε μαζί εγώ έχω αλλάξει εμένα που με βλέπης ήμουνα μεγάλος αλίτης να πούμε. Κάθε βράδι και με άλλο κομενάκι, δεν ήθελα δεζμεφσεις και τέτια φλόρικα. Αλλά όταν σε είδα εκείνο το βράδι να χορέβης πάνω στο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδούσε ο μακαρίτης, κάτη ράγησε μέσα μου, Βούλα. Τα ήδα όλα κολιόμενα δε ξέρω τι έπαθα, σκίρτισα, να στο σταβρό που σου κάνω ρε, να θάψω τη μάνα σου! Αλήθια. Πήγα και ρώτισα τη φίλη σου, αυτή που σου χτιπούσε παλαμάκια από κάτω, τη μυταρέλω ντε, ξέρης. Λέω “ωρέα η φίλη σου πως την ελένε;” και μου είπε τονομά σου και σε βρίκα στο FEIS. Γιατί σε πόθεισα from dey 1 να το ξέρης, Βούλα.
    Και σου’κανα έτοιμα φηλίας αλλά εσύ μου το πεζες δύσκολη και με απέριψες Βούλα δε ξέρω αν το θιμάσε εγώ όλα τα θιμάμε, έχω αυτό το χούι δε ξεχνάω, έτσι είμαι εγώ αξεχασιάρης. Αλλά μετά ήδες στο προφήλ μου φοτός από το γιμναστύριο από προπονήσεις και την ήδες αλλιός άτιμη χα χα χα γούσταρες ε; γούσταρες; έλα πες! Γούσταρες. Και μετά μου έστιλες εσύ έτοιμα και λέω έτσι μου ρχετε να την κάνω μπλογκ την ψωνάρα αλλά δεν σε έκανα γιατί ήσουνα πολύ όμορφη ρε Βούλα (μετά όμως μου χότρινες ρε μωρό τέλος παντον δε πιράζει θα σε στρώσω εγώ.)
    Και σε έκανα ΑΔΔ και μετά σου έκανα λάηκ σε όλες τις φοτός παντού, μόνο στην φοτό στη ταφτότητα σου δεν πάτησα λάηκ, θυμάσε Βούλα όχι πες. Α ρε Βούλα ωρέες φάσεις ε; πες!
    Και μετά σου μίλισα και σου ήπα “τι κάνεις!!!!!!!!!!!!1” και μου έστιλες σκυλάκι νταξ λέω γουστάρη με τα χίλια η τύπησα. Και κάναμε φάση, χοτ τσατ θυμάσε και με έλεγες Τάκη, νταξ Σωτίρη με λένε δε πειράζη λέω περδεύτηκε το κορίτσι συμβένουν αυτά. Και αφού τελιώσαμε και σκουπιστίκαμε σου λέω στο τσατ “ρε σίγουρα είσε γυνέκα μηπως είσε κανάς νταληκιέρης” γιατί μου έχει συνβεί κιαυτό, είχα μια σκέση παλιά, στο τρίμινο πάνω μου λέει “Σωτίρη είμε ενχιριζμενη” και γω θύμοσα πολύ γιατί εγώ είμαι ζόρικος άντρας δεν είμαι κανάς τινκιτάνκας, και 2 χρόνια μετά χορίσαμε με τον Χριστοφωρο.
    Σου πρότινα να βγούμε σε πίγα και σκίσαμε κάτι πιτόγιρα στο γκυρ-ανέστη και μετά για πελβεδέρε, θυμάσε Βούλα ωρέα ε; Θυμασε που αγαπιθίκαμε 3 φορες σερί εκίνο το βράδι στο ξενοδοχίο “ΠΗΔΗΧΤΕΡΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ” και εντιποσιάστηκες απο το μέγεθος της αγάπης μου, δεν είχες ξαναματαδεί τέτια αγάπη, μου είπες, τόσο μεγάλη! Την ήθελες συνέχια και γιαφτο χόρισες τον κόμενο που είχες τότε, του είπες ‘Γιορδάνη, βρήκα άλλον με πιο μεγάλη αγάπη από τη δική σου, γιαφτό χορίζουμε πέιμπι, ποθώ τον Τάκη.’ (Σωτίρη με λένε, Βούλα)
    Γιατί στα λέω όλα αφτά Βούλα, ξέρης? Ξέρης γιατί στα θυμίζω;
    Έχω σκοπώ ρε μωρό. Για μας. Ζίσαμε μεγάλες στιγμές και νιόθω πως δε μπορώ χωρίς εσένα, θέλο να γεράσουμε μαζί! Είσε το άλλο μου μισώ Βούλα κι ας χόντρινες και δε βλέπεις πια τα νίχια τον ποδιόν σου. Δεν έχει σιμασία σαγαπό ρε Βούλα, ΚΕΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!
    Απάντησε μου καταφατικά ή με ένα ναι.
    Θα με παντρεφτής Βούλα; Σου κάνω επήσημη πρόταση για γάμω.
    Ζω για την στιγμή που θα μου απαντίσεις “Ναι Τάκη. Ναι!”
    (Σωτίρη με λένε)''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μια περίληψη για όσους δε θέλουν να βγάλουν τα μάτια τους;!
    Life begins at 45°.

Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Επος!!!!
    Χαχαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Round 2

'' Μωρό
    Σου στέλνο αυτό το μύνημα ινπόξ γιατί καμιά φορά στο πρωφορικό λόγω κολάω, δε ντο χω με τα λόγια ρε παιδι μου, ενώ στο γραπτό νταξ φισάω.
    Αυτά τα τελευτέα χρόνια που ήμαστε μαζί εγώ έχω αλλάξει εμένα που με βλέπης ήμουνα μεγάλος αλίτης να πούμε. Κάθε βράδι και με άλλο κομενάκι, δεν ήθελα δεζμεφσεις και τέτια φλόρικα. Αλλά όταν σε είδα εκείνο το βράδι να χορέβης πάνω στο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδούσε ο μακαρίτης, κάτη ράγησε μέσα μου, Βούλα. Τα ήδα όλα κολιόμενα δε ξέρω τι έπαθα, σκίρτισα, να στο σταβρό που σου κάνω ρε, να θάψω τη μάνα σου! Αλήθια. Πήγα και ρώτισα τη φίλη σου, αυτή που σου χτιπούσε παλαμάκια από κάτω, τη μυταρέλω ντε, ξέρης. Λέω “ωρέα η φίλη σου πως την ελένε;” και μου είπε τονομά σου και σε βρίκα στο FEIS. Γιατί σε πόθεισα from dey 1 να το ξέρης, Βούλα.
    Και σου’κανα έτοιμα φηλίας αλλά εσύ μου το πεζες δύσκολη και με απέριψες Βούλα δε ξέρω αν το θιμάσε εγώ όλα τα θιμάμε, έχω αυτό το χούι δε ξεχνάω, έτσι είμαι εγώ αξεχασιάρης. Αλλά μετά ήδες στο προφήλ μου φοτός από το γιμναστύριο από προπονήσεις και την ήδες αλλιός άτιμη χα χα χα γούσταρες ε; γούσταρες; έλα πες! Γούσταρες. Και μετά μου έστιλες εσύ έτοιμα και λέω έτσι μου ρχετε να την κάνω μπλογκ την ψωνάρα αλλά δεν σε έκανα γιατί ήσουνα πολύ όμορφη ρε Βούλα (μετά όμως μου χότρινες ρε μωρό τέλος παντον δε πιράζει θα σε στρώσω εγώ.)
    Και σε έκανα ΑΔΔ και μετά σου έκανα λάηκ σε όλες τις φοτός παντού, μόνο στην φοτό στη ταφτότητα σου δεν πάτησα λάηκ, θυμάσε Βούλα όχι πες. Α ρε Βούλα ωρέες φάσεις ε; πες!
    Και μετά σου μίλισα και σου ήπα “τι κάνεις!!!!!!!!!!!!1” και μου έστιλες σκυλάκι νταξ λέω γουστάρη με τα χίλια η τύπησα. Και κάναμε φάση, χοτ τσατ θυμάσε και με έλεγες Τάκη, νταξ Σωτίρη με λένε δε πειράζη λέω περδεύτηκε το κορίτσι συμβένουν αυτά. Και αφού τελιώσαμε και σκουπιστίκαμε σου λέω στο τσατ “ρε σίγουρα είσε γυνέκα μηπως είσε κανάς νταληκιέρης” γιατί μου έχει συνβεί κιαυτό, είχα μια σκέση παλιά, στο τρίμινο πάνω μου λέει “Σωτίρη είμε ενχιριζμενη” και γω θύμοσα πολύ γιατί εγώ είμαι ζόρικος άντρας δεν είμαι κανάς τινκιτάνκας, και 2 χρόνια μετά χορίσαμε με τον Χριστοφωρο.
    Σου πρότινα να βγούμε σε πίγα και σκίσαμε κάτι πιτόγιρα στο γκυρ-ανέστη και μετά για πελβεδέρε, θυμάσε Βούλα ωρέα ε; Θυμασε που αγαπιθίκαμε 3 φορες σερί εκίνο το βράδι στο ξενοδοχίο “ΠΗΔΗΧΤΕΡΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ” και εντιποσιάστηκες απο το μέγεθος της αγάπης μου, δεν είχες ξαναματαδεί τέτια αγάπη, μου είπες, τόσο μεγάλη! Την ήθελες συνέχια και γιαφτο χόρισες τον κόμενο που είχες τότε, του είπες ‘Γιορδάνη, βρήκα άλλον με πιο μεγάλη αγάπη από τη δική σου, γιαφτό χορίζουμε πέιμπι, ποθώ τον Τάκη.’ (Σωτίρη με λένε, Βούλα)
    Γιατί στα λέω όλα αφτά Βούλα, ξέρης? Ξέρης γιατί στα θυμίζω;
    Έχω σκοπώ ρε μωρό. Για μας. Ζίσαμε μεγάλες στιγμές και νιόθω πως δε μπορώ χωρίς εσένα, θέλο να γεράσουμε μαζί! Είσε το άλλο μου μισώ Βούλα κι ας χόντρινες και δε βλέπεις πια τα νίχια τον ποδιόν σου. Δεν έχει σιμασία σαγαπό ρε Βούλα, ΚΕΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!
    Απάντησε μου καταφατικά ή με ένα ναι.
    Θα με παντρεφτής Βούλα; Σου κάνω επήσημη πρόταση για γάμω.
    Ζω για την στιγμή που θα μου απαντίσεις “Ναι Τάκη. Ναι!”
    (Σωτίρη με λένε)''
    Κάπου πάει το μυαλό μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr

Όνομα:	47396552_1182300415271744_3722548086447276032_n.jpg 
Προβολές:	671 
Μέγεθος:	37,3 KB 
ID:	401889

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μια περίληψη για όσους δε θέλουν να βγάλουν τα μάτια τους;!
    Γράμμα στην γκομενά του, στο οποίο αρχικά της θυμίζει πως γνωρίστηκαν, πως γίναν ζευγάρι κ.ο.κ. και καταλήγει σε πρόταση γάμου. Όλο αυτό όμως με πολύ μεγάλη επιπολαιότητα, ανορθογραφία, μουνοδουλίαση, και η γκόμενα ολοφάνερα κάρχια.

Το μέσο νεοελληνικό ζευγάρι με άλλα λόγια.

Κριτικός σινεμά πρέπει να γίνω ο άτιμος.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Γράμμα στην γκομενά του, στο οποίο αρχικά της θυμίζει πως γνωρίστηκαν, πως γίναν ζευγάρι κ.ο.κ. και καταλήγει σε πρόταση γάμου. Όλο αυτό όμως με πολύ μεγάλη επιπολαιότητα, ανορθογραφία, μουνοδουλίαση, και η γκόμενα ολοφάνερα κάρχια.

Το μέσο νεοελληνικό ζευγάρι με άλλα λόγια.

Κριτικός σινεμά πρέπει να γίνω ο άτιμος.
    Περίληψη το λες αυτό ρε ?
    Ρε τι ξενέρωτοι είστε εσείς οι τεχνοκράτες
    Θα μείνω με του Τάκη-Σωτίρη έχει άλλη φλόγα
    Το κόκκινο αλήθεια δεν ξέρω πως σου ρθε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650

Όνομα:	FB_IMG_1543773233593.jpg 
Προβολές:	655 
Μέγεθος:	37,0 KB 
ID:	401890

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2024
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2018, 14:21
  2. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες, μέρος VII
    από pipe_smoker στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1992
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2017, 18:37
  3. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες: