NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
No pressure, αλλά ούτε στο σκούτερ δεν έχω βάλει μπαγκαζιέρα.![]()
Life begins at 45°.
προσωπικά είμαι πολύ οκ η μοτοσυκλέτα να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου αν αυτό είναι ψώνια και θέλω χώρο να μπορώ να προσαρτήσω ακόμη και τελάρο όπως αναφέρθηκε και ανευ πλάκας
όμως η μπαγαζιέρα είναι μια μόνιμη παρέμβαση , προυποθέτει ένα άθλιο πιάτο με μπράτσα που βγαίνει αρκετά έξω απο το μεταξόνιο για να δώσει άνεση στην περίπτωση συνεπιβάτη.
Αν η μπαγαζιέρα είναι 35λ θα εξυπηρετεί κυρίως μόνο το κράνος που απεχθάνομαι να δεσμεύω την αισθητική για ενα κράνος που στην τελική μπορώ να το πάρω στην υφασμάτινη σακούλα του μαζί μου παραμένοντας ανεπηρέαστο απο ακραίες θερμοκρασίες
Ενω για τις ελάχιστες φορές που πρέπει να αφεθεί στην μοτοσυκλέτα προτιμώ μια κλειδαριά πιάνοντας απο σταθερό σημείο της μοτο πχ μπουκάλες, τιμονοπλακα, κλπ
Είμαι υπερ μιας μινι σχάρας ως συνεχεία της σέλας η οποία θα μπορεί να προσδέσει με ιμάντες αντικείμενα προς μεταφορά, είτε ενα λουκάνικο για τα πολυήμερα ταξίδια
κάτι τέτοιο για παράδειγμα
![]()
you rise you fall you're down then you rise again
πάντως πολύ χαίρομαι για τον bowleno!
από τις αναποδιές και την καταναγκη χρήση παπιου,στο μεταβατικό στάδιο του κινεζου και τώρα σε κάτι που το βλέπει και χαμογελάει!
βάλε και τρέιλερ αν γουστάρεις Μήτσο!![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Καλορίζικο το μηχανάκι! Μιας και κοιτάζω το ίδιο θα ήθελα τη γνώμη σου (και οποίου άλλου ιδιοκτήτη).
Πώς είναι το μηχανάκι από θέμα ζέστης? Πετάει καυτό αέρα στα πόδια ή έχει μια νορμάλ ζέστη που αντέχεται?
Έχω παρατηρήσει πως τα καινούργια μηχανάκια με τα euro regulations είναι όλο και πιο ζεστά και στη ζέστη της Αθήνας κάποια είναι ανυπόφορα.
Έχω τεσταρει πάνω από 7-8 μηχανάκια αυτό το διάστημα και κάποια είχαν πιο έντονο θέμα από άλλα. Δυστυχώς το RS δεν υπάρχει για τεστ ραιντ και κολλάω στο να το αγοράσω τυφλά οπότε ψάχνω για γνώμες από δω κι από κει. Σε ευχαριστώ και καλές βόλτες!
Μία χαρά είναι η μότο, βγάζει ζέστη όταν δουλεύει το βεντελατερ, ποια δεν βγάζει;
Αν υπήρχε το RS και το έπαιρνες test ride με αυτές τις θερμοκρασίες αυτές τις ημέρες στο κέντρο θα έλεγες ότι βγάζει ζέστη, το βεντιλατερ θα δούλευε συνέχεια.
Εγώ μέχρι τώρα (8000km) δεν έχω δυσανασχετήσει αν και σπάνια μπαίνω στο κέντρο.....
Παλιότερα είχα μπει καλοκαίρι στο κέντρο με ένα transalp 700 ενός φίλου, από τότε όλες οι υπόλοιπες μότο μου φαίνονται πολύ δροσερές![]()