Σελίδα 25 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Suzuki fb πάντα σούζα Το avatar του/της powerman95
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    http://i64.servimg.com/u/f64/12/84/26/10/scoote10.jpg
    Ε αυτο ενταξει,μπορουμε να κανουμε μια εξαιρεση και να το πουμε μοτοσυκλετα:a19: :a19: :a19: :a19:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ακομα παιζει αυτο το ποστακι ΠΟΙΟΣ ξερει να μου πει?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ακομα παιζει αυτο το ποστακι ΠΟΙΟΣ ξερει να μου πει?
    Mη το κάνεις up pleaseeee!!!!

Να δω ποιός θα γράψει τώρα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα γράψω..UP :-)

Να πω οτι είμαι fan των δίκυκλων κάθε είδους..ΑΛΛΑ σε τόσο χμχμχ ρατσιστικά?σχόλια που διάβασα έχω να πω..

..οτι είναι λάθος ο τίτλος του topic..

"Οι μοτοσυκλέτες δε θα γίνουν ποτέ megascooter" έπρεπε να γράφει ο τίτλος..

..σίγουρα κάποιοι όταν είχαν άλογα και άκουσαν για 2 ρόδες που κάνουν θόρυβο και καίνε βενζίνη αν είχαν forum θα είχαν πει πολλά απ αυτά που διάβασα για τα scooter..σημασία έχει η πραγματικότητα καθώς τα scooter δεν ανταγωνίζονται πια τις μηχανές..έχουν ξεπεράσει ήδη πολλές απ αυτές, κερδίζουν μέρα με τη μέρα έδαφος σε πωλήσεις παγκόσμια και σαφώς χαρακτηρίζονται και μοτοσυκλέτες. Όλο και περισσότερες εταιρίες σχεδιάζουν megascooter (BMW, Ducati) χαζές είναι? Κάποιος ανέφερε μέχρι και οτι κινείται πιο εύκολα με μια μηχανή στην πόλη απο ένα megascooter (μήπως το κάνεις και με βροχή χωρίς να είσαι ντυμένος σαν τον robocop?Μήπως δε γυαλίζεις και τη μπότα στο κατέβασμα?)..υπάρχουν megascooter ήδη που με ένα χέρι και μόνο κινείσαι και φρενάρεις με "ασφάλεια" (αναλογία φρένων μπρος πίσω) και με το άλλο καπνίζεις πούρο κινούμενος στην πόλη (σ αυτή την περίπτωση flip-up κράνος)..με 2 χέρια ανοιγοκλείνεις καθρέπτες και περνάς ωσάν ένα παπί ανάμεσα απ τ αμάξια ενώ στο φανάρι μοιράζεις lipton σε πολλούς..αν πέσεις δε, σε λούμπα ή βρέχει..το πολύ πολύ να φορέσεις μια cordura (που χωράει κάτω απ τη σέλα) πάνω και να πλύνεις το scooter και όχι τα ρούχα σου. Ταξίδι με megascooter?Όσοι δε το έχουν κάνει ας μη μιλάνε και ας προσπαθήσουν να βγάλουν κανένα μυγάκι απ τους αεραγωγούς του κράνους τους, να σταματάνε κάθε τόσο να βαζοβγάζουν αδιάβροχα και να ξεπιαστούν. Γκάζι?Ίππους?Ροπή?Το θέμα παίρνει τόση ανάλυση όση παίρνει το αν μπορείτε να κινείστε συχνά και σταθερά με πάνω απο 200km/h. Τα scooter ήδη μπορούν εσείς?Ο δρόμος?Η ασφάλεια σας και των γύρω σας? Αξιοπιστία?Δείτε μοντέλα του 2001 πόσα χιλιόμετρα κουβαλάνε σε megascooter αξίζει..ά δείτε και πόσο κάνουν (μεταπώληση). Συχνότητα service?Τη μηχανή κάθε πότε την πάτε?Οκ βγάλτε τον έλενχο-συντήρηση της αλυσίδας κάθε τόσο (εκτός απ το GP800 m@l@kes ιταλοί)..και είστε στα ίδια. Κόστος service?Δε νομίζω να απέχει πολύ απο μια μηχανή..παίζει να είναι και πιο κάτω. Ασφάλεια?Σε πόσους κόμπλαρε αλυσίδα-σασμάν-μίζα και δε ξέρω τι άλλο εν κινήσει με μηχανή και τσακίστηκαν χωρίς λόγο?Μηδενίστε το ποσοστό στα scooter και βγάλτε το συμπέρασμα.

Τέλος τα scooter δεν έχουν μπει στο χώμα ακόμα και είναι "ακριβά". Μόλις αλλάξει και αυτό ετοιμάστε πολλοί απο εδώ την αγγελία σας..και να ελπίζετε να έχουν πέσει οι τιμές των scooter.

Φιλικά, χωρίς εμπάθεια, τονίζοντας πάλι οτι είμαι fan οποιουδήποτε δικύκλου και ανταλλάζοντας "εύκολα (όχι τόσο αλλά λέμε)" το scooter μου με μια varadero 1000 (τουλάχιστον μέχρι να βγει το t-max το 750 (δεν αργεί), το BMW 800 ή το ducati αγνώστων κυβικών ακόμα που μόνο σχέδιο να δεις..λιποθυμάς).

Θάνος ;-)

ΥΓ1 http://www.youtube.com/watch?v=NegpNBY7DIc

ΥΓ2 http://www.youtube.com/watch?v=BBAhC...eature=related

ΥΓ3 Δεν είχα οδηγήσει απλά, είχα μηχανή πριν αναρωτηθούν πολλοί.

ΥΓ4 Ας κλείσει κάποιος το κουτί της Πανδώρας..το μπέρδεψα με το κουτί της μερέντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    (υπάρχουν megascooter ήδη που με ένα χέρι και μόνο κινείσαι και φρενάρεις με "ασφάλεια" (αναλογία φρένων μπρος πίσω) και με το άλλο καπνίζεις πούρο κινούμενος στην πόλη (σ αυτή την περίπτωση flip-up κράνος)
    Μήπως λέω τώρα εγώ......... με ένα αυτοκίνητο αυτά που περιγράφεις γίνονται καλύτερα?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Μήπως λέω τώρα εγώ......... με ένα αυτοκίνητο αυτά που περιγράφεις γίνονται καλύτερα?
    Σίγουρα γιατί μπορείς να έχεις και καφέ μαζί..απλά δε ξέρω πόσο εφικτό θα είναι να μη κολάς στην κίνηση και να βρίσκεις parking, μιλάω για μες τη πόλη στη συγκεκριμένη φάση αν δεν είδες τι παρέθεσες :-)

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εσύ έχεις πμ
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

:a19: :a19:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Εγώ θα γράψω..UP :-)

Να πω οτι είμαι fan των δίκυκλων κάθε είδους..ΑΛΛΑ σε τόσο χμχμχ ρατσιστικά?σχόλια που διάβασα έχω να πω..

..οτι είναι λάθος ο τίτλος του topic..

"Οι μοτοσυκλέτες δε θα γίνουν ποτέ megascooter" έπρεπε να γράφει ο τίτλος..

.................................mpla,mpla,mpla..................................................... ......................

ΥΓ4 Ας κλείσει κάποιος το κουτί της Πανδώρας..το μπέρδεψα με το κουτί της μερέντας
    Κανε μια βολτα στο κεντρο μιας μεγαλης πολης με mega-scooter, και ελα να μου πεις πως χωραει το ρημαδι των 240 κιλων και φαρδους 3 παπιων αναμεσα στα αυτοκινητα.Αυτο μονο.Τελος!
    ..
    ..
    Ρε φιλε, πεσ'μου ειλικρινα..Αυτα που λες τωρα τα πιστευεις ή εισαι promotion manager τμηματος mega scooter??
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    τα μεγκα σκουτερ ειναι απατεωνια!καινε πολυ,ειναι βαρια και ακριβα!και κακασχημα οπως και καθολου ασφαλη.... εχω πετυχει στα γιανενα μεγκα σκουτερ με ζελατινα που εφτανε μεχρι πισω...εκανε δλδ σκεπη...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος
    kostantinos και mikros boudas φαίνεται απ τα λεγόμενα και των 2 οτι δεν είχατε ποτέ mega scooter ούτε για 1 μέρα. Βρείτε ένα φίλο και δώστε του 5-10Ε τις βενζίνες να σας κυκλοφορήσει μια μέρα να δείτε και την άνεση του πίσω.

kostantinos έχω megascooter και απ το Δεκεμβριο οδηγώ στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας μόνο αυτό (το αμάξι το άφησα χωρίς πόλους στην μπαταρία κ ανασφάλιστο..σκέψου το γιατί). Α και όχι δεν είμαι promotion manager..η δουλειά μου είναι τεχνικός Η/Υ.

mikros boudas εντελώς καμία επαφή με το άθλημα και σορρυ κ όλας..όσο καίει το v-strom καίει το πιο μεγάλο σε κυβικά (839cc) GP800, και νομίζω οτι το v-strom είναι οικονομικό σε μηχανές..που τα είδες να καίνε?Σε σχέση με τι?Στο κακάσχημα..δεν απαντώ, είναι υποκειμενικό και καθαρά δικό σου θέμα. Βαριά?Δηλαδή ποια μηχανή 500-650-800 κυβικά είναι ελαφριά και πόσα κιλά είναι?Για το θέμα ασφάλειας δε το συζητάμε άλλο..το είπα παραπάνω μη γίνουμε γραφικοί. Βρες ένα scooter που κόμπλαρε, αλυσίδα-μετάδοση-σασμάν-μίζα και τσάκισε τον οδηγό του και μετά μιλάμε για ασφάλεια (μηχανή μη ψάξεις θα βρεις αρκετές ακόμα και εδώ).

Καλό θα ήταν να μιλάνε άνθρωποι που ξέρουν τα megascooter και τις μηχανές για να μας πουν αν τα θεωρούν ή όχι μοτοσυκλέτες..μπορώ να πω 9 στους 10 που έχουν μιλήσει εδώ όχι μόνο δε τα ξέρουν δε τα έχουν καβαλήσει και ποτέ.

kostantinos και mikros boudas φαίνεται απ τα λεγόμενα και των 2 οτι δεν είχατε ποτέ mega scooter ούτε για 1 μέρα. Βρείτε ένα φίλο και δώστε του 5-10Ε τις βενζίνες να σας κυκλοφορήσει μια μέρα να δείτε και την άνεση του πίσω.

kostantinos έχω megascooter και απ το Δεκεμβριο οδηγώ στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας μόνο αυτό (το αμάξι το άφησα χωρίς πόλους στην μπαταρία κ ανασφάλιστο..σκέψου το γιατί). Α και όχι δεν είμαι promotion manager..η δουλειά μου είναι τεχνικός Η/Υ.

mikros boudas εντελώς καμία επαφή με το άθλημα και σορρυ κ όλας..όσο καίει το v-strom καίει το πιο μεγάλο σε κυβικά (839cc) GP800, και νομίζω οτι το v-strom είναι οικονομικό σε μηχανές..που τα είδες να καίνε?Σε σχέση με τι?Στο κακάσχημα..δεν απαντώ, είναι υποκειμενικό και καθαρά δικό σου θέμα. Βαριά?Δηλαδή ποια μηχανή 500-650-800 κυβικά είναι ελαφριά και πόσα κιλά είναι?Για το θέμα ασφάλειας δε το συζητάμε άλλο..το είπα παραπάνω μη γίνουμε γραφικοί. Βρες ένα scooter που κόμπλαρε, αλυσίδα-μετάδοση-σασμάν-μίζα και τσάκισε τον οδηγό του και μετά μιλάμε για ασφάλεια (μηχανή μη ψάξεις θα βρεις αρκετές ακόμα και εδώ).

Καλό θα ήταν να μιλάνε άνθρωποι που ξέρουν τα megascooter και τις μηχανές για να μας πουν αν τα θεωρούν ή όχι μοτοσυκλέτες..μπορώ να πω 9 στους 10 που έχουν μιλήσει εδώ όχι μόνο δε τα ξέρουν δε τα έχουν καβαλήσει και ποτέ.
    στα χαρτια καιει τοσο η στην πραγματικοτητα?γιατι οσα εχω υποψιν πανω απο 400κυβικα καινε αρκετα,ειδικα για μεσα στην πολη.ασε που μεσα στην πολη τα παραπανω κυβικα δεν κανουν την διαφορα.
    κακασχημα ειναι γιατι δεν εχουν καμμια ισορροπια ογκων,εχουν μεγαλο κωλο,πλατυ ρυγχος και γενικα μια στραβοχυμενη αισθητικη,εμενα δε μου αρεσει εσενα μπορει οκ
    δλδ εσυ τα θεωρεις ελαφρια?ειδικα για κινηση μεσα στην πολη?
    γιατι μηχανη 500-650-800 κυβικα για πολη δε παιζει να ειναι η ενδεδειγμενη για πολη!
    τα ατυχηματα που λες αντε να ειναι το 5% απο τις ποσες μηχανες κυκλοφορουν και μαλιστα απο κακους μαστορες.
    το σκουτερ ειναι πολυ καλο για την δουλεια του.οπως και το παπι.οπως και καθε οχημα εχει προσανατολισμο.οπως ειναι χαζο να φτιαχνεις ενα παπι για πιστα,να κανεις ντελιβερυ με χαγιαμπουσα,ετσι ειναι χαζο να αγοραζεις σκουτερ 500 κυβικα για μεσα στην πολη ας πουμε. για ταξιδι δε λεω κατι γιατι εχει μια ανεση αλλα μεχρι εκει.
    The sickness

Παλαιό μέλος
    mikros boudas επιμένω να οδηγήσεις ένα πριν μιλήσεις. Δηλαδή τι θες να μου πεις οτι ένα fazer (κουκλί μηχανάκι πολύ το πάω) ή ένα varadero (άλλη αγάπη μου) κινούνται πιο εύκολα και πιο οικονομικά μέσα στην πόλη απο ένα GP800?Και καίνε και λιγότερο?Πλάκα μου κάνεις?Καταλαβαίνεις τι λες?Και μόνο το ανέβασε κατέβασε ταχύτητες..όχι μόνο τα σκίζει μες την πόλη αλλά σκίζει και τον οδηγό και την κατανάλωση. Άρα τι ζητάμε?Και ταξίδι και πόλη..σε πληροφορώ τα megascooter έχουν και τα 2 αρχική σχεδίαση για πόλη και μετεξέλιξη στο άνετο ταξίδι, θα ξαναπώ μόνο το χώμα τους λείπει ώς ώρας. Μέχρι να οδηγήσεις ένα και στα 2 (ταξίδι-πόλη)..καλό θα ήταν να μη λέμε ασυναρτησίες..Για αισθητική σου είπα, υποκειμενικό. Για βάρος ισχύει ότι είπα και παραπάνω. Τα ατυχήματα 5% απ αυτά που λέω?Και τι είναι μικρό ποσοστό? (καταρχάς είναι μικρότερο). 5 στους 100 τσακίζονται απο λάθος μάστορα ή απο μια ξεπερασμένη τεχνολογία που ανέβασε ίππους και ταχύτητες χωρίς να λύσει θέματα μετάδοσης-ασφάλειας?Τα παραπάνω τα λέω μιας και τέθηκε ασφάλεια στα scooter. Επίσης εκείνα τα πόδια σε περίπτωση πτώσης που τα κρύβει ο μηχανόβιος?Μήπως πηδάει για να τα γλυτώσει άσχετα απ το αν θα προσγειωθεί σε κολώνα της ΔΕΗ?O scooterovios απλά κάθεται σε πλάγια πτώση..αραχτός και αφήνει το όχημα ενώ βρίσκεται στο έδαφος..χωρίς να έχει ξηλώσει τα πόδια του.

Θες να πεις κάτι σωστό?Πες για χώμα και megascooter..εκεί δε πάνε..αλλά εκεί δε πάνε και πολλά δήθεν on-off.. ;-)

Άρα ξαναλέω..οι μοτοσυκλέτες δε θα γίνουν megascooter και αυτός έπρεπε να είναι ο τίτλος.

mikros boudas επιμένω να οδηγήσεις ένα πριν μιλήσεις. Δηλαδή τι θες να μου πεις οτι ένα fazer (κουκλί μηχανάκι πολύ το πάω) ή ένα varadero (άλλη αγάπη μου) κινούνται πιο εύκολα και πιο οικονομικά μέσα στην πόλη απο ένα GP800?Και καίνε και λιγότερο?Πλάκα μου κάνεις?Καταλαβαίνεις τι λες?Και μόνο το ανέβασε κατέβασε ταχύτητες..όχι μόνο τα σκίζει μες την πόλη αλλά σκίζει και τον οδηγό και την κατανάλωση. Άρα τι ζητάμε?Και ταξίδι και πόλη..σε πληροφορώ τα megascooter έχουν και τα 2 αρχική σχεδίαση για πόλη και μετεξέλιξη στο άνετο ταξίδι, θα ξαναπώ μόνο το χώμα τους λείπει ώς ώρας. Μέχρι να οδηγήσεις ένα και στα 2 (ταξίδι-πόλη)..καλό θα ήταν να μη λέμε ασυναρτησίες..Για αισθητική σου είπα, υποκειμενικό. Για βάρος ισχύει ότι είπα και παραπάνω. Τα ατυχήματα 5% απ αυτά που λέω?Και τι είναι μικρό ποσοστό? (καταρχάς είναι μικρότερο). 5 στους 100 τσακίζονται απο λάθος μάστορα ή απο μια ξεπερασμένη τεχνολογία που ανέβασε ίππους και ταχύτητες χωρίς να λύσει θέματα μετάδοσης-ασφάλειας?Τα παραπάνω τα λέω μιας και τέθηκε ασφάλεια στα scooter. Επίσης εκείνα τα πόδια σε περίπτωση πτώσης που τα κρύβει ο μηχανόβιος?Μήπως πηδάει για να τα γλυτώσει άσχετα απ το αν θα προσγειωθεί σε κολώνα της ΔΕΗ?O scooterovios απλά κάθεται σε πλάγια πτώση..αραχτός και αφήνει το όχημα ενώ βρίσκεται στο έδαφος..χωρίς να έχει ξηλώσει τα πόδια του.

Θες να πεις κάτι σωστό?Πες για χώμα και megascooter..εκεί δε πάνε..αλλά εκεί δε πάνε και πολλά δήθεν on-off.. ;-)

Άρα ξαναλέω..οι μοτοσυκλέτες δε θα γίνουν megascooter και αυτός έπρεπε να είναι ο τίτλος.
    δεν διαβασες τι ειπα.πιστευεις πως μια μηχανη η σκουτερ τοσα κυβικα ειναι καταλληλη για πολη?εγω οχι.
    ειναι πολυ μικρο το ποσοστο και δεν μπορεις να το ελεγξεις κιολας.ασε που στα σκουτερ δεν μπορεις να κανεις τυπικο ελεγχο πριν ξεκινησεις γιατι ολα ειναι κλειστα με καπακια.ενω στην μηχανη την αλυσιδα την βλεπεις,την τσεκαρεις.βλεπεις αν εχει δακρυσει λαδια το μοτερ και χιλια 2 αλλα.μην προσπαθεις να με πεισεις πως τα σκουτερ ειναι καλυτερα απο μια μηχανη σε κανενα ειδος γιατι δεν ειναι.
    μεσα στην πολη,προτιμω σκουτερ 250 (το πολυ) η παπακια.
    στην καλυτερη κανενα εντουρακι που καβαλαει πεζοδρομια ανετα,δεν φοβαται λακουβες και επιβλεπει την κινηση πολυ καλα.αμελητεο βαρος και σπιρταδα που την θες μεσα στην πολη.
    για ταξιδια δε το συζητω,η μηχανη ειναι πολυ πιο ανετη και αξιοπιστη και αξιοποιησιμη.ειπαμε,προσανατολισμος.για χωμα?ουτε λογος.
    τα μεγκασκουτερ βγηκαν καθαρα για καναλωτικους πλασματικους προσανατολισμους και οχι για ουσιαστικη αναγκη,παθος και αγαπη για τους 2 τροχους. ειναι ευκολια,με ο,τι αυτο συνεπαγεται
    The sickness

Παλαιό μέλος
    Διάβασα πολύ καλά αυτό που είπες. Το τι πιστεύεις χωρίς να το έχεις δοκιμάσει δε σημαίνει οτι ισχύει κ όλας. Το megascooter κινείται μια χαρά μες την πόλη. Ανεβαίνει πεζοδρόμια δε ζαλίζει τον κ@λο του αναβάτη σε λακούβες και περνάει έυκολα ανάμεσα απο αμάξια. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να είχαμε ένα 100ρι για μες την πόλη ένα 500ρι για ταξίδι και μια πραγματική on-off για το χώμα. Αλλά δεν είναι έυκολο για την τσέπη του καθενός. Το megascooter προσφέρει πιο πολλά απο μια μηχανή ότι και να μου πεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δε μοιάζει με την BMW του 1930 +αναρτήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει περάσει σε πωλήσεις την μηχανή. Για το ταξίδι που λες..φάσκεις και αντιφάσκεις στα λεγόμενα σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    πουμε. για ταξιδι δε λεω κατι γιατι εχει μια ανεση αλλα μεχρι εκει.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    .
    για ταξιδια δε το συζητω,η μηχανη ειναι πολυ πιο ανετη και αξιοπιστη
    Μόλις παρατήσεις το αμάξι χειμώνα καλοκαίρι για να πηγαίνεις στη δουλειά και αποσυμφορήσεις την κίνηση των δρόμων. Έλα να μου πεις για την αγάπη και το πάθος του μηχανόβιου ή αν είμαι η όχι δικυκλιστής επειδή οδηγώ scooter. Αυτός ο ρατσισμός δλδ είναι πραγματικά ντροπή για όλους τους δικυκλιστές πιστεύω.

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων