Τα κονδύλια ΔΕΝ ενεκρίθισαν![]()
Καλά να περάσετε λεβέντες![]()
θα πνίξω τον καημό μου σε πλησίον μονοπάτια και λάσπες![]()
Τα κονδύλια ΔΕΝ ενεκρίθισαν![]()
Καλά να περάσετε λεβέντες![]()
πνίξε όπου θες τον καημό σου αλλα πέρνα απο τα "μαστιχοχώρια" που σε θέλωΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πνίξε όπου θες τον καημό σου αλλα πέρνα απο τα "μαστιχοχώρια" που σε θέλω
![]()
Αν μΕ υποσχεθείς ότι θα διανυκτερεύσουμε και στον Σταθμό Διοικήσεως στον λόφο 73 ..![]()
σου υπόσχομαι και ρομαντική βραδιά στον Αγρελωπό με θέα το πεδίο βολής :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αν μΕ υποσχεθείς ότι θα διανυκτερεύσουμε και στον Σταθμό Διοικήσεως στον λόφο 73 ..![]()
(και στο χαλασμένο ανεμόμυλο κοντα στο Πυργί)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μην αγχώνεσαι ... (το δικό σου έχει πλωτήρες !!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Βατραχοπέδιλα να πάρουμε μαζί μας?![]()
![]()
Καλύτερα πάρε ένα ματσακόνι να σπάζεις τον πάγο για να χωράνε οι εν λόγω πλωτήρες σου !!!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εσεις τα δυο να παρετε τα προσωπικα σας και να πατε αλλου με τα κουβαδακια σας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σου υπόσχομαι και ρομαντική βραδιά στον Αγρελωπό με θέα το πεδίο βολής :a07:
(και στο χαλασμένο ανεμόμυλο κοντα στο Πυργί)
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ladies ...!!!
Κανονίστε την πορεία σας (μας) από Θεσ/νικη για Βέροια, γιατί θα γεμίσει ο δρόμος "χύμα" μηχανάκια (και είναι και κωλόδρομος !!).
Ένα σετ μηχανακίων (2 τμχ.) προτίθεται να αναχωρήσει περί την ενάτην πρωϊνήν από την Περιφερειακή οδό (στο ύψος της γέφυρας του Φιλίππειου).
Το εν λόγω σετ προτίθεται να κινηθεί μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Διαβατά - Χαλκηδόνα - Πλατύ - Μακροχώρι - Βέροια) με την ασύληπτη μ.ω.τ. των 80-85 χ.α.ω. !!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[Ένα σετ μηχανακίων (2 τμχ.) προτίθεται να αναχωρήσει περί την ενάτην πρωϊνήν από την Περιφερειακή οδό (στο ύψος της γέφυρας του Φιλίππειου).
Κάνε τα 3 τα τεμάχια...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλα να περασετε ρε... :smilea:
... και να "σεβεστε" το βουνο!!!![]()
Υποχωρηστε οπου κι αν χρειαστει ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρήστο σ΄ευχαριστούμε!!!
Άμα δεν κλάσει, πάντως, κανένας γάιδαρος στο Πεκίνο...
...μας βλέπω να περνάμε το τριήμερο... σε γκλάμορους μπουγατσατζίδικο στους πρόποδες του Βερμίου!!!
![]()
![]()
![]()
Να πω κι εγω σε ολους να περασετε φανταστικα και με προσοχη!!
Καρνταση οπως καταλαβες παιζουν αλλα παιχνιδια τωρα!
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Παίδες εγώ τα μπαγάζια τα ετοίμασα ήδη. Πρωί πρωί πηγαίνω την μπεμπε να φορέσει τα βουνίσια λαστιχάκια της, και είμαι έτοιμος. Κατά 99% θα έρθει και ένας φίλος με ΧΤΖ 660, εαν καταφέρει να βρεί χωμάτινα λάστιχα μέχρι αύριο, αλλιώς θα πρέπει να τα φορέσει την Παρασκευή το πρωί και να είμαστε στην Βέροια γύρω στις 11:00. Φαντάζομαι ότι θα χωρέσει και αυτός έτσι δεν είναι?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Παίδες εγώ τα μπαγάζια τα ετοίμασα ήδη. Πρωί πρωί πηγαίνω την μπεμπε να φορέσει τα βουνίσια λαστιχάκια της, και είμαι έτοιμος. Κατά 99% θα έρθει και ένας φίλος με ΧΤΖ 660, εαν καταφέρει να βρεί χωμάτινα λάστιχα μέχρι αύριο, αλλιώς θα πρέπει να τα φορέσει την Παρασκευή το πρωί και να είμαστε στην Βέροια γύρω στις 11:00. Φαντάζομαι ότι θα χωρέσει και αυτός έτσι δεν είναι?![]()
![]()
Ναι αλλα το ραντεβου ειναι στις 10:00!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H