wx.... 8a mas paroun me tis petres.........!~
Makari na katsei> Aliws brhka kalytero sv kai pio kainoyrgio apo to diko moy ligotera lefta!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΚΑΤΑΛΑΒΑ
κι αλλος Ιταλοψυχος Ντουκατοτσολιας...
![]()
O θεός να βάλει το χέρι του...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Makari na katsei> Aliws brhka kalytero sv kai pio kainoyrgio apo to diko moy ligotera lefta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στείλε link με πμ να το δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Μην το βάλεις σε δημόσια θέα και το πάρει κανας άλλος...
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Eάν το SV που λές, είναι αυτό τότε όντως είναι πολύ καλή περίπτωση!
Mama mia! Moutso bello! Τι μανάρι είναι αυτό;
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
Με Ohlinsικό πίσω (το 303 που είναι ειδικό για sv παρακαλώ και όχι μοντιφιές που ψάχνω να κάνω εγώ!) και πολλά άλλα καλούδια τα οποία όμως ήδη έχω κατά τα άλλα(εκτός απο το μπροστινο)
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
eee kai egw to 8elw auto.....! einai kai sto xrwma mou pleon.........![]()
αυτο το χαλβαδιαζα κι εγω ...(δεν ξερω αν υπαρχει)Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Με Ohlinsικό πίσω (το 303 που είναι ειδικό για sv παρακαλώ και όχι μοντιφιές που ψάχνω να κάνω εγώ!) και πολλά άλλα καλούδια τα οποία όμως ήδη έχω κατά τα άλλα(εκτός απο το μπροστινο)
αλλα να δωσω την 1st gen αλητρα την δικια μου με 32000 για να παρω 1000αρι παλι με 35000(θα μου πεις 1000αρι) αλλα παλι δεν μου ταιριαζει ...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Telika italida ekleisa alla gillera runner einai! 180 cc parakalw!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΚΑΤΑΛΑΒΑ
κι αλλος Ιταλοψυχος Ντουκατοτσολιας...
![]()
den ekatse to allo![]()
Αυθημερών μεν, αλλά θα είμαι εκεί κι εγώ τελικά!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
xrhstooo??? kana neotero??? eidame tipota? h na psaksw gia kana kit yperkybismou gia to gillera?![]()
Ypomonh padi moy, ypomonh..Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
xrhstooo??? kana neotero??? eidame tipota? h na psaksw gia kana kit yperkybismou gia to gillera?![]()
![]()
Αλλος ενας απο βολο 1000αρι γυμνο μπλε και αυτοσ μεσα για την 1 Μαγια![]()
ποιος ρε? φερτον εδω... να δουμε αν περναει τα τεστ ...(μυησης)Αρχικά δημιουργήθηκε από indians 3
Αλλος ενας απο βολο 1000αρι γυμνο μπλε και αυτοσ μεσα για την 1 Μαγια![]()
παντως εγω Κυριακη ρολλαρω για Μπλανταμον.....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam