Σελίδα 25 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Βλέπεις γιατί σε λένε όλοι καραγκιόζη γιατί δεν είσαι αντικειμενικός!

Εγώ δεν είπα για μία κόντρα που έκανα στη φαντασία μου αλλά για κόντρα με παιδιά που γράφουν εδώ μέσα και με άλλα 10 άτομα μάρτυρες που γράφουν εδω μέσα 10 με το πρώτο Κ7 του Γιώργου και 3 άτομα με το Κ7 του Μένιου(Μάνθος)

Εγώ μιλάω μόνο όταν υπάρχει τεκμήριο!

Και δεν ανοίξαμε απο στάση για να δοκιμάσουμε τα μηχανάκια και όχι τους οδηγους!

Άλλη φορά διάβαζε καλά πριν τη πετάξεις!
    Σε έχουν πάρει όλοι στο Ψιλό!
    Κατάλαβες Μικρέ?
    Ego diabasa kala esi grafis edo pera oti ta dokimases kai tous perases kai tous 2 me ta k7.Otan me kapion ta anigis filika de pas kai to les se olous tous perasa ego auto de to theoro kontra, esi to theorises kontra gia to grapsis edo pera.

Deuteron.Kanenas apo edo mesa de me kseri prosopika gia auto tis mpourdes pou les euthiakias kai ktl tzampa tis grafis.

Otan eixa R1 oloi eisastan mazi mou tora pira k7 kai sas tin edose auto e?Kai me brizete oloi.

Oxi oti me noiazei ti lete apla leme tora....

Opoios de me goustarei ton exo grameno sta @@ mou

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Γι'αυτό έχουνε πέσει οι πωλήσεις απο τα R1 πάνε και παίρνουν 675!

Αν θές να τα βάλεις με τη ΥΑΜΑΗΑ βάλτα με το R6 γιατί με το R1 είσαι πολύ-πολύ λίγος!

Μπερδέψαμε τις βούρτσες με τις.... ξέρετε ποιές!
    Κοίτα να δεις .. γιατί μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεως,

Έχεις πλεονέκτημα 35hp .... αλλά μειονέκτημα βάρους, απόστασης επιβράδυνσης (μεγαλύτερο βάρος + χειρότερα φρένα), ταχύτητας εισόδου σε στροφή και ένα μπροστινό που αν δεν το έχεις βελτιώσει σε δεκαπέντε λεπτά γρήγορου γυρολόγιου αρχίζει και γίνεται σούπα, σε αντίθεση με το 675 που με μαμά μπροστινό βγάζει αγώνα χωρίς πρόβλημα.

Σε ανοιχτό δρόμο που το R1 δεν πιέζεται δεν μπορώ να ακολουθήσω, αλλά οπουδήποτε αλλού ....
    Triple 1050

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    οντως θα ανοιξεις το γκαζι λιγο νωριτερα με το 675...στην στροφη...σε ΠΙΣΤΑ...

τωρα απο κει και περα ας απαντησουν αλλοι...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Pos kaneis diagrafi melous mporei na mou pei kanenas?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    σε αντίθεση με το 675 που με μαμά μπροστινό βγάζει αγώνα χωρίς πρόβλημα.
    αυτο, διαπιστωμενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ego diabasa kala esi grafis edo pera oti ta dokimases kai tous perases kai tous 2 me ta k7.Otan me kapion ta anigis filika de pas kai to les se olous tous perasa ego auto de to theoro kontra, esi to theorises kontra gia to grapsis edo pera.

Deuteron.Kanenas apo edo mesa de me kseri prosopika gia auto tis mpourdes pou les euthiakias kai ktl tzampa tis grafis.

Otan eixa R1 oloi eisastan mazi mou tora pira k7 kai sas tin edose auto e?Kai me brizete oloi.

Oxi oti me noiazei ti lete apla leme tora....

Opoios de me goustarei ton exo grameno sta @@ mou

:a16: :a57: :a5:

Pos kaneis diagrafi melous mporei na mou pei kanenas?

ξερω εγω , ετσι :

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	seppuku1.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	2,6 KB 
ID:	88774

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ξερω εγω , ετσι :

Na se kala me ekanes kai gelasa etsi panta asteios maniak

A!to propolemiko r1 sou ti kanei kaiei ladia aberta e? :rotflmao: :rotflmao:

Na se kala me ekanes kai gelasa etsi panta asteios maniak

A!to propolemiko r1 sou ti kanei kaiei ladia aberta e? :rotflmao: :rotflmao:

ολα τα ξερεις εσυ ???????????

Α! Το προπολεμικο r1 που καιει και λαδια ανεβηκε και ΘΕΣ... το δικο σου το
    vespaki μεχρι που εχει παει

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ολα τα ξερεις εσυ ???????????

Α! Το προπολεμικο r1 που καιει και λαδια ανεβηκε και ΘΕΣ... το δικο σου το
    vespaki μεχρι που εχει παει

To diko mou opou thelis paei oute ladia kaiei oute benzines.

To diko sou prepi na paris kai mia tsanta mazi sou me 3-4 litra ladi. Ebgale mia prosfora to carrefour ladi me to kilo simferei gia sena :rotflmao: :rotflmao:

Kala anebikes thess giati den eipes tpt ..Na me mathis na kano kondres giati ego de mporo xalao ta diskakia.

Πατινι εχεις ρε και το ονομασες κ7 , ΩΡΑΙΟΣ

To diko sou prepi na paris kai mia tsanta mazi sou me 3-4 litra ladi. Ebgale mia prosfora to carrefour ladi me to kilo simferei gia sena :rotflmao: :rotflmao:

Προλαβες να παρεις για σενα γιατι την εχεις καψει την φλατζα δεν εξηγητε αλλιος.

Kala anebikes thess giati den eipes tpt ..Na me mathis na kano kondres giati ego de mporo xalao ta diskakia.

Το εγραψα οτι θα ερθω

Καθότι μόλις διάβασα τις 10 σελίδες (με 40 ποστ η καθεμία), θα συμφωνήσω με τους Gandalf, Iriniaaa, και Τitan (μπορεί και με κάνα 2 άλλους).

Άμα είχα φράγκα, θα είχα και γιαπωνέζο μηχανικό (που φυσικά θα ερχόταν όπου τον χρειαζόμουνα με το ιδιωτικό μου τζετ) να μου κάνει τα σέρβις και θα γλύτωνα και το διάβασμα στα κωλομάνιουαλς, και το ψάξιμο έξω επειδή μέσα τα πουλάνε όλα διπλά λεφτά καθότι με έχουνε (και σας) για πολύ μαλάκα λέμε.

Το δικό μου πρόβλημα για να μπω στη συζήτηση με τα κορυφαία (το τονίζω, επειδή κάθε εταιρεία τα φτωχά της μοντέλα τα έχει για το φούτσο) Ιταλικά ή άλλα ευρωπαϊκά είναι ότι θα έπρεπε πρώτα να κάνω ένα σκασμό test rides στα ίδια μηχανάκια (αλλάζοντας μαγαζιά να μή με δείρουνε κιόλας οι ιδιοκτήτες άμα τους ζητάω κάθε μέρα test ride και τους το γυρίζω μετά από καμμιά ώρα), για να έχω δικαίωμα να έχω άποψη.

Τώρα πιο βασικό είναι να βγάλουνε ένα κωλοκινητήρα που να καίει υδρογόνο για το πραπρά μου (και να το φτιάχνω τσάμπα έ; ) γιατί άμα βόλταρα όσο γούσταρα θα σήμαινε 10 * 30 * 365 ευρά το χρόνο.

109.500 ευρά

Που σημαίνει ότι ένα χρόνο άμα πήγαινα με ποδήλατο (τότε ειδικά, πάλι με εξοπλισμό μηχανής και κράνος θα πήγαινα ), θα έπαιρνα την Αυγούστω...

Άμα θέτε να αγριέψει η διαμάχη, σας έχω ούλους με trial μέσα στην Αθήνα -με πατέντα τιμόνι και εξτρά σέλα, και τεπόζιτο σε διάφορους τύπους το κάνω στο πι και φί τσόπερ, ss και ότι άλλο θέλετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Κοίτα να δεις .. γιατί μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεως,

Έχεις πλεονέκτημα 35hp .... αλλά μειονέκτημα βάρους, απόστασης επιβράδυνσης (μεγαλύτερο βάρος + χειρότερα φρένα), ταχύτητας εισόδου σε στροφή και ένα μπροστινό που αν δεν το έχεις βελτιώσει σε δεκαπέντε λεπτά γρήγορου γυρολόγιου αρχίζει και γίνεται σούπα, σε αντίθεση με το 675 που με μαμά μπροστινό βγάζει αγώνα χωρίς πρόβλημα.

Σε ανοιχτό δρόμο που το R1 δεν πιέζεται δεν μπορώ να ακολουθήσω, αλλά οπουδήποτε αλλού ....
    Στο 400άρι σε έχω, δεν ξέρω αν θα φλύγεις μπροστά για τα πρώτα 100-150μ αλλά στα 400 θα είσαι αρκετά πίσω και στα παραπάνω καταλαβαίνεις!

675
    http://www.sportrider.com/bikes/146_...rs/index9.html

R1

http://www.sportrider.com/bikes/146_...s/index10.html

Το μπροστινό το έχω βελτιώσει...

Μη νομίζεις οτι υποτιμώ το 675 στην κατηγορία 600 είναι το 2ο καλύτερο με πρώτο το R6...

Αλλά μη πάς να παίξεις κόντρα στα 1000!

Στα 600 καλύτερο το japan με μικρή διαφορά απο europe!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Και τί καίει? Κάρβουνο? :rotflmao:

Ά και πρίν που είπες οτι όταν είχες R1 ήταν όλοι μαζί σου....
    Πήγαινε μία βόλτα στο θρεντ που άνοιξες να δείς πόσο μπινελίκι άκουσες λίγοι σε υποστήριξαν μαζί και εγώ αλλά όχι γιατί είχες R1 απλά για να έχεις την ευκαιρία να ληυθούν σοβαρά αυτά που έλεγες εδώ μέσα! Είπα πως το παιδί μπορεί να είναι μικρό αλλά ώριμο για την ηλικία του δε το ξέρουμε γι'αυτό να μή το κράζουμε! Αλλά μερικοί μάλλον ήταν πιό διορατικοί ή περισσότερο καιρό στα φόρουμ και είχαν συναντίσει και άλλες περιπτώσεις σα και σένα και είχαν δίκιο...

Εγώ δεν σου την είπα ακόμα και όταν πήρες Κ7!

Εγώ σου την είπα όταν άρχισες να λές ακριβώς τα αντίθετα απ'οτι υποστήριζες καιρό!
    Οι άντρες φοράνε παντελόνια και ότι λένε το υποστηρίζουν και όχι συμφεροντολόγοι!
    Σε κανα μήνα μπορεί να πάρεις κανα 1098 και να έρθεις εδώ στο ίδιο θρέντ που κράζεις τα ευρωπαϊκά και να κράζεις τα Ιαπωνικά! Να λές ποσο ανώτερα είναι τα Ιταλικά και τί ήχος κ@υλα είναι αυτός ενώ πρίν λίγες μέρες έλεγες οτι κάνουν σα χαλασμένα!
    Έτσι έκανες και με το R1 είσαι άσχετος εσύ και μολίς πήρες Κ7 προσπάθησες να βγάλεις άχρηστο και το R1...

Sorry for spaming
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    -με πατέντα τιμόνι και εξτρά σέλα, και τεπόζιτο σε διάφορους τύπους το κάνω στο πι και φί τσόπερ, ss και ότι άλλο θέλετε.

To εμαθες το κολπο βλεπω....:rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα