Σελίδα 25 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 152021222324252627282930 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ε ρε γμτ ενα κακο.....

Σε οτι λετε να μην λενε οι αλλοι ΝΑΙ !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    TI NA ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.........

Είναι νά μή χάσει ό άνθρωπος τήν περί κοινού δικαίου αίσθηση......!!!!

Μετά θά άρχίσει νά θυμίζει αύτούς πού μπούκαραν σέ Γιουγκοσλαβία
    καί Ίράκ κυνηγώντας φαντάσματα........!!!!!!!!

καί ό δυνατός στό τέλος άφού δέ βρήκε τά φαντάσματα καί κατέστρεψε
    δύο λαούς είπε.........

SORRY IT'S A MISTAKE..........!!!!!!!!!!!

Έτσι κι έσύ τώρα........κουβαλώντας τήν άλαζονία τού δυνατού.......
    ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΛΑ.........!!!!!!!!

Καί νάθελες νά πείς.......ΝΑΙ........σέ κάτι δέν σού τό έπιτρέπει ό έγωισμός σου.
    Όπότε τζάμπα ή κουβέντα........Καί σύ δίκαιο θά νομίζεις ότι έχεις καί γώ
    τά ίδια.........

Όταν θά μπαίνεις όμως στό γήπεδο καί θά βλέπεις.....ΟΛΑ ΑΥΤΑ..........
    γιά τά όποία ............
    ΟΛΗ..........Η.............ΕΛΛΑΔΑ.............ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.....
    τότε νά κάνεις τήν αύτοκριτική σου μόνος σου..........
    Δέν είναι άνάγκη νά μάς τή λές........!!!!!!!
    Έκτός άν............έκτός άν..........έ.........τότε τό πράμμα δέν έχει γιατριά.....!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    TI NA ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.........

Είναι νά μή χάσει ό άνθρωπος τήν περί κοινού δικαίου αίσθηση......!!!

Καί νάθελες νά πείς.......ΝΑΙ........σέ κάτι δέν σού τό έπιτρέπει ό έγωισμός σου.
    Όπότε τζάμπα ή κουβέντα........Καί σύ δίκαιο θά νομίζεις ότι έχεις καί γώ
    τά ίδια.........

Έκτός άν............έκτός άν..........έ.........τότε τό πράμμα δέν έχει γιατριά.....!!!!

Καταρχην δεν σας την ειπα ιδιαιτερα ...... Αλλα εχω βαρεθει να ακουω ανθρωπους να τα ξερουν ολα και να μιλανε λες και ηταν ιδιαιτεροι του καθε ενα λαμογιου απατεωνα προεδρου ( οπως θελεις πεσ τους..... )

Να σου επιστρεψω στο ακεραιο τα πολυ σωστα λογια σου ............

Φαντασου οτι και στην πτωση σου..... Το μηχανακι που ηταν Ιαπωνεζικο (ευρωπαικης κατασκευης) εφταιγε... Εσυ οχι .... ( Μιας και μιλας για εγωισμους ....)

Μην το γυρνας για 2η φορα προσωπικα το θεμα.......
    Τα "αθλητικα φορουμ κλεφτες θα γινουν ???

ρε mpoysa μάλλον είσαι λίιιιιιιγο κολλημένος για αυτό τα συγχέεις

ναι το καραισκάκη ήταν να φτιαχτεί απο το 2000 και όχι έτσι όπως είναι σήμερα
    κάποιοι όμως τα φάγαν ,δεν φτιάχτηκε και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο κόκκαλης

ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ,ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ

ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ??

το ότι ο κοσκωτας έκλεψε την ΤΡΑΠΕΖΑ κρήτης ΔΕΝ φταιει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.το αν έριξε τα λεφτα ΚΑΙ στιν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παλι ΔΕΝ φταιει η ΠΑΕ.

ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ αεκ.
    εκλεψε μια τραπεζα και τα εριξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ
    εμεις είχαμε εναν κλεφτη που έκλεβε άλλους και εσεις 5,6 κλέφτες που κλέβαν εσας τους ίδιους.και είστε ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ξεχωριστός λαος,όπως λέτε,που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο όταν έφτασε ΣΤΑ 150000000.

α ρε idi με έκανες και γέλασα
    " ο οσφπ ΔΕΝ ειναι το πρωτο μαγαζι γιατι οσοι ΔΕ τον γουσταρουν ειναι περισσοτεροι απο οσους τον γουσταρουν."
    το θέμα είναι ότι όλοι ασχολούνται με μια ομάδα.αρα υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ομαδα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Καταρχην δεν σας την ειπα ιδιαιτερα ...... Αλλα εχω βαρεθει να ακουω ανθρωπους να τα ξερουν ολα και να μιλανε λες και ηταν ιδιαιτεροι του καθε ενα λαμογιου απατεωνα προεδρου ( οπως θελεις πεσ τους..... )

Eπειδη αναφερεσε (και) σε εμενα......ειπα εγω οτι ακουσα απο καποιον,μου ειπαν,ειμαι κολλητος????ολα αυτα που εγραψα,τα διαβασα και εγω απο τις αναλογα με την εποχη εφημεριδες....εσυ τοτε τι εκανες???μαλλον αφου και εδω δεν διαβαζεις τι γραφουμε,η μαλλον διαβαζεις και απαντας επιλεκτικα οτι σε βολευει.....και τοτε ετσι θα εκανες.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ρε mpoysa μάλλον είσαι λίιιιιιιγο κολλημένος για αυτό τα συγχέεις

ναι το καραισκάκη ήταν να φτιαχτεί απο το 2000 και όχι έτσι όπως είναι σήμερα
    κάποιοι όμως τα φάγαν ,δεν φτιάχτηκε και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο κόκκαλης

ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ,ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ

ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ??

το ότι ο κοσκωτας έκλεψε την ΤΡΑΠΕΖΑ πειραιώς ΔΕΝ φταιει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.το αν έριξε τα λεφτα ΚΑΙ στιν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παλι ΔΕΝ φταιει η ΠΑΕ.

ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ αεκ.
    εκλεψε μια τραπεζα και τα εριξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ
    εμεις είχαμε εναν κλεφτη που έκλεβε άλλους και εσεις 5,6 κλέφτες που κλέβαν εσας τους ίδιους.και είστε ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ξεχωριστός λαος,όπως λέτε,που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο όταν έφτασε ΣΤΑ 150000000.

" ο οσφπ ΔΕΝ ειναι το πρωτο μαγαζι γιατι οσοι ΔΕ τον γουσταρουν ειναι περισσοτεροι απο οσους τον γουσταρουν."
    το θέμα είναι ότι όλοι ασχολούνται με μια ομάδα.αρα υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ομαδα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τελικα πρεπει να εισαι πιτσιρικας.......αρα οτι λες δικαιολογησε λογω ηλικειας......να εισαι καλα που με εκανες και γελασα....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    λοιπον ειπα οτι πηγα και στο τουρνουα στο ΟΑΚΑ σημερα?

στο παιχνιδι με το μΠΑΟΚ 1-1 και με τη Λαρσα 0-1 χασαμε

αλλα δεν ηταν κακη η ΑΕΚ σε γενικες γραμμες...

πρωτα πρωτα δεν επαιξαν βασικοτατα στελεχη (τετοια που δεν υπαρχει περιπστωση να μη κατεβουν σε καποιο επισημο παιχνιδι... Ριβαλντο, Λυμπε, Μαντουκα, Δελλα, Παπασταθο κτλ)

ο Φερέρ κατεβασε αλλοπροσαλες εντεκαδες (και με νεους παιχτες και δοκίμασε τον Αμαραντίδη απο Αναγ. Καρδιτσας αριστερό μπακ) νομίζω αυτά που ήθελε να δει τα είδε.

Αν ήθελε να κερδίσει τα παιχνίδια δε θα κατέβαζε αυτές τις ενδεκάδες.
    Δοκίμασε τον Μανού σε όλες τις θέσεις που μπορεί να παίξει.
    Δοκίμασε τον Ντιούφ σε 2 θέσεις.
    Δοκίμασε τον Μπούρμπο στα χαφ και αποδείχτηκε ότι δε κανει ... μονο αριστερού μπακ μπορεί να προσφέρει σε μπακαπ του Αρουαμπαρενα.
    Έδωσε και πάλι ευκαιρία στον Παππά αλλά.... λιγα πραματα παλι
    Δοκίμασε την ομάδα χωρίς Σέζαρ αλλα με Λυμπε Ριμπο Μαντουκα εκτως δε μπορεις να εχεις εξω και τον μονιμως εκνευριστικο Σεζαρ...

εγω θα πω μερικα σχολια

1. και τα δυο τερματα μας που παιξαν (Αραμπατζης, Μορετο) ειναι τελικα ΓΤΠ. επλιζω ο Μαχο που προοριζεται για βασικος να ειναι καλος... (δεν επαιξε)ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καλλιτερος απο Μορετο-Αραμπατζη
    2. ο Μπλανκο ειναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. δηλ παιχτης περιοχης που ξερει να ειναι μεσα στις φασεις και να κανει με τη μια σουτ ή πασα ετοιμο γκολ. μου αρεσε παρα-παρα πολυ! επιτελους αποκταει νοημα η επιθεση της ΑΕΚ... δε μπορω να θυμηθω απο ποτε ειχαμε παιχτη περιοχης στην ΑΕΚ... απο εποχη Ντεμη???? μακαρι να εγκληματισει γρηρορα... περιμενω πολλα πολλα γκολ απο αυτο το παιχτη!!! εβαλε γκολ κανονικο αλλα ακυρωθηκε σαν οφσαιντ... γιατι ο εποπτης ηταν ΓΤΠ και στα 3 ημιχρονα σε εκεινο το τερμα (ο ιδιος ηταν)
    3. ο Μανού όλα τα λεφτα αλλα λιγο ατομιστης Δεν υπάρχει ταχύτερος παιχτης στην Ελλάδα!!!
    4. Ζήκος είναι εκτός φόρμας.+_ ακομα ενα αθλοιο παιχνιδι... θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα... γιατι και ο Nsaliwa ειναι η του υψους ή του βαθους... επλιζω να ξεκουραστει λιγο και να επανελθει
    5. ο Ζεραρντο Αλβες εχει χαλια ψυχολογια..... ή ειναι μετριος παιχτης τελικα.... σημερα επαιζε με τον
    Ασκαράτε που αναλογικά με την αμυντικη μετριότητά μας, δεν ήταν άσχημος. ο Αλβες δε μπορει να παιζει στην ΑΕΚ ετσι... παγκο τον βλεπω και μεσα Δελλα - Παπασταθοπουλο και ελπιζω να γυρισει δυνατος ο Αλεξοπουλος
    6. ο Ραμος ακομα ενα καλο παιχνιδι (ειδικα επιθετικα... αμυντικα ειναι λιγος...)
    7. Ντιουφ πολυ καλος! δε το περιμενα αλλα αυτο το παιδι αν παρει λιγα κιλα θα αφησει εποχη στην ΑΕΚ... πολυ καλο παιχτακι!
    8. ειπα οτι ο Παπας ειναι ΓΤΠ???

η εντεκαδα μας φετος ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ετσι

-------------------------------------------------Μαχο(τελος!)-----------------------------------------------
    Ραμος------------------------------Δελλας-------Παπασταθοπουλος----------------------Αρουαμπαρενα
    --------- Ζηκος (αλλα μονο αν συνελθει γιατι γινεται επικινδυνος...αλλιως Ενσαλιβα μονος του)-----
    Μανου----------------------------------------------------------------------------------------------- Μαντουκα
    ---------------------------------------------------Ριβαλντο------------------------------------------------------
    --------------------------------Λυμπε-----------------------------Μπλανκο-------------------------------------

Με πρωτες αλλαγες Σεζαρ, Παυλη(ναι ρε Παυλης!!! ειναι παιχτρονι ο μικρος), Nsaliwa ή Τοζερ στη θεση του Ζηκου οταν κουραζεται, ο δευτερος γιατι κανει καλες καθετες μπαλιες .... ισως και τον Λαγο οταν επιστρεψει με το καλο

την επιθεση μας θα την τρεμει ο καθε αμυντικος της σουφραλιγκ... εφιαλτης... και τα ακρα μας βγαζουν φωτιες....

την αμυνα μας... καλυτερα να την βρουν σε καλη μερα οι καλες ομαδες....γιατι... μας βλεπω να βαζουμε 3 γκολ και να τρωμε.... πολλα....

θα στο πω αλλιως....

εχεις 3 σουβλατζιδικα στη γειτωνια σου

το ενα εχει το καλυτερο (λεμε τωρα) σουβλακι αλλα δουλευει μεσα ενας παπαρας στο ταμειο που δεν τον πας καθολου θες να του κανεις τη μουρη κρεας

διπλα εχει ενα αλλο που ειναι μεν καλο το σουβλακι αλλα ειναι ολοι μεσα στο μαγαζι γαμω τα παιδια (κατα τη γνωμη σου

στο τριτο δεν εχει ουτε καλο σουβλακι και δε ξερεις και κανενα μεσα

που θα φας σουβλακι???

ασε σου βαζω δυσκολα ε? σου ειπα κοψε τον "Πρωκταθλητη" ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Eπειδη αναφερεσε (και) σε εμενα......ειπα εγω οτι ακουσα απο καποιον,μου ειπαν,ειμαι κολλητος????ολα αυτα που εγραψα,τα διαβασα και εγω απο τις αναλογα με την εποχη εφημεριδες....εσυ τοτε τι εκανες???μαλλον αφου και εδω δεν διαβαζεις τι γραφουμε,η μαλλον διαβαζεις και απαντας επιλεκτικα οτι σε βολευει.....και τοτε ετσι θα εκανες.....
    Αναλογα ποια εφημεριδα διαβαζες .....
    Αν διαβαζες και την απεναντι εφημεριδα απο αυτην που επικαλεισαι οτι διαβαζες αυτα που γραφεις τοτε.......

Θα εγραφες τα ακριβως αντιθετα ..........

Δεν εχω προβλημα εγω το ποσο εκλεψε ο Καθε Κοκκαλης φιλε , ουτε μου εδωσε εμενα να φαω ουτε τιποτα για να κανω τον δικηγορο του ( που δεν εκανα πουθενα τον δικηγορο του ) ......

Η μονη διαφορα μας ειναι οτι αναφερεις λαμογιες σχετικες η ασχετες με το ποδοσφαιρο με συγκεκριμενο χρωμα ενω ξερεις καλα οτι και εσεις και οι υπολοιποι ειστε τα ιδια και χειροτερα.... Απλα το μονο που σας ενδιαφερει οτι πισω απο καθε τι βρωμικο να πρεπει να ακουγετε το Ολυμπιακος.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    θα στο πω αλλιως....

που θα φας σουβλακι???
    Στην Δροσοπηγη ( κοντα στα γραφεια του Ολυμπιακου στην πλατεια Αλεξανδρας )

Αμα δεν γουσταρεις σουβλακι εχει διπλα και το Λεχματζουν του Τζιοβανι !!!

Στην Δροσοπηγη ( κοντα στα γραφεια του Ολυμπιακου στην πλατεια Αλεξανδρας )

Αμα δεν γουσταρεις σουβλακι εχει διπλα και το Λεχματζουν του Τζιοβανι !!!

εισαι σιγουρος οτι δεν με εχεις πετυχει εκει γυρω??? γιατι ολο εκει γυρναω με την Ευη ....

λοιπον ειπα οτι πηγα και στο τουρνουα στο ΟΑΚΑ σημερα?

3. ο Μανού όλα τα λεφτα αλλα λιγο ατομιστης Δεν υπάρχει ταχύτερος παιχτης στην Ελλάδα!!!

την επιθεση μας θα την τρεμει ο καθε αμυντικος της σουφραλιγκ... εφιαλτης... και τα ακρα μας βγαζουν φωτιες....

όχι δεν είπες :rotflmao: :rotflmao:

ελα ρε,κυκλοφορεί και ο κεντέρης και είναι ελεύθερος.εκει να δεις τρέξιμο

βασικα εγω για ένα πράμα φοβαμαι την επίθεση σας,μαλλον δυο,
    ή έτσι όπως πάτε θα κοιμηθούν οι αντίπαλοι αμυντικοί όποτε θα τους πιάσετε στον υπνο (κυριολεκτικα)
    ή απο τα πολλά γέλια που θα τους προκαλείτε δεν θα μπορούν να τρέξουν
    πράγματι είναι για να τρέμουμε την επίθεση σας.

α και σουβλάκι θα πάω στο καλύτερο.αρα στο πρώτο.εναλλακτικά θα το παίρνω delivery.

υ.γ δεν έχω να προσθέσω τπτ άλλο.τα είπε και ο stoubi
    φαντάζομαι διάβαζες αντικειμενικότατες εφημερίδες.
    2. idi δεν πιστευω να μου παραξηγιέσαι :rotflmao: :rotflmao:
    γιατι θα ακολουθήσει και αγώνας κάποια στιγμή.μην σε αποπαίρνουμε απο τώρα κ σου κόβουμε την χαρα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

εισαι σιγουρος οτι δεν με εχεις πετυχει εκει γυρω??? γιατι ολο εκει γυρναω με την Ευη ....

Απο εποχης Σεβαλιε ( τωρα εχει γινει πιτσαρια) γυρναγα εκει περα.....

Τωρα πια κανα Fredo που και που με παλιους φιλους.....

Θα το εχω υποψην παντως ....

2. idi δεν πιστευω να μου παραξηγιέσαι
    γιατι θα ακολουθήσει και αγώνας κάποια στιγμή.μην σε αποπαίρνουμε απο τώρα κ σου κόβουμε την χαρα
    κοιτα πρεπει να βρισεις τη μανα μου ή τη γυναικα μου για να παρεξηγιθω... αλλιως καζουρα και αγιος ο θεος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σοβαρα μιλαω στην επιθεση θα κενταμε.... στην αμυνα θα εχουμε προβλημα.....

Αναλογα ποια εφημεριδα διαβαζες .....
    Αν διαβαζες και την απεναντι εφημεριδα απο αυτην που επικαλεισαι οτι διαβαζες αυτα που γραφεις τοτε.......

Θα εγραφες τα ακριβως αντιθετα ..........

Δεν εχω προβλημα εγω το ποσο εκλεψε ο Καθε Κοκκαλης φιλε , ουτε μου εδωσε εμενα να φαω ουτε τιποτα για να κανω τον δικηγορο του ( που δεν εκανα πουθενα τον δικηγορο του ) ......

Η μονη διαφορα μας ειναι οτι αναφερεις λαμογιες σχετικες η ασχετες με το ποδοσφαιρο με συγκεκριμενο χρωμα ενω ξερεις καλα οτι και εσεις και οι υπολοιποι ειστε τα ιδια και χειροτερα.... Απλα το μονο που σας ενδιαφερει οτι πισω απο καθε τι βρωμικο να πρεπει να ακουγετε το Ολυμπιακος.....

Δηλαδη ο Κωσκοτας δεν εκλεψε την Τραπεζα Κρητης (και οχι Πειραιως πιτσιρικο)???και δεν φαλιρισε???
    Δεν ΑΝΕΘΕΣΕ-ΟΡΙΣΕ το πρωτοδικειο τον Κοκκαλη ως μεγαλομετοχο,μετα απο δικαστικη διαμαχη που ειχε με τον Μποδοσακη???
    Δεν βγηκε απο τον φακελο του 2004 η Ν.Φ. και μπηκε το Καραισκακη σε ενα βραδυ,με προφαση τους 131 και το ΣτΕ???και σε προλαβαινω οτι και με το Τραμ στο Ν.Φαληρο ειχαμε ολο τον δημο εναντιον αλλα τους εγραψαν στα @@ τους.....
    Δεν ξεκινησε να παιρνει κρατικες εργολαβιες ο Κοκκαλης,ΑΜΕΣΩΣ,με το που ανελαβε τον Ολυμπιακο,και εβγεναν οι ανταγωνιστες και γκρινιαζανε???Θα μου πεις ανταγωνιστες ηταν τι θα εκαναν???μα για ΟΛΕΣ εκανε δηθεν τις πιο καλες προσφορες???
    Δεν ακουστηκαν κασσετες υποπτες,που κατηγορουσαν για παραγκα???αφου δεν ηταν τιποτα το σοβαρο γιατι θαφτηκαν και δεν τις ακουσαμε ΟΛΕΣ να παρουμε με τις πετρες τους αλητες-δημοσιογραφους???
    Για να μην σου υπενθυμησω την υποθεση Παπαδοπουλου-Μπαλλη.....

Οι ΑΕΚ οντως ειχε λαμογια προεδρους,που δυστηχως γαι εμας τοτε το Κρατος δεν εκανε τους καταληλους ελεγχους για να τους γ@μησουν.....Μακης,ΕΝIC,Tροχανας...αλλα ολοι αυτοι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ.....μονο εμας γαμαγανε.....για αυτο και σας λενε και ΟΜΑΔΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ....αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι...Ζαφειροπουλο,Γιδοπουλο,Τροχανα με τοσο κραξιμο που φαγανε μαλλον εμεις τους διωξαμε....

BTW ξερει κανεις ποια ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΕ απο ΟΛΕΣ στη σουφραλιγκ... που δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ χορηγο που εχει σχεση με δημοσιο χρημα?????

ξερετε εσεις... ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, κτλ κτλ.....

για ψαξτε......

και ποια παιρνει 2εκ για τηλεοπτικα ενω οι απαταιωνιοι 5-7εκ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ....

γαμω τις βοηθειες απο το κρατος εχουμε....

Παρόμοια θέματα

1. μονο για χριστιανούς?
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 23:56
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 17:53
  4. Απαντήσεις: 19