:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Του γαμησατε τη μανα του θρεντη![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μόνο αυτού??? γιατί έφυγες γιατί???Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Του γαμησατε τη μανα του θρεντη![]()
γιατι δεν αναλαμβανεις εσυ γιατι???Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μόνο αυτού??? γιατί έφυγες γιατί???
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Γιατί δεν μου χει προταθείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
γιατι δεν αναλαμβανεις εσυ γιατι???
![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: :a13: :wacko:
Ενα πουλακι (οχι του ολντμαν) μου σφυριξε οτι αμα το προτεινεις ΕΣΥ εκει που πρεπει κατι μπορει να γινειΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Γιατί δεν μου χει προταθείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....:a13: :a13: :a13: :wacko:
![]()
-..Not Yet!
Να χαρώ ζωντανή παρέα εδώ μέσα! Ευτυχώς που σας είδα στο δέλεαρ. Ξεκούνησα και εγώ με 40C και μπουφάν και τραβήχτηλα μέχρι εκεί. 40 τραπέζια να παίζουνε μπιτζ και 1 SV από έξω να ψάχνεται αν είναι στο σωστό μέρος. Και 8α κέρναγα μπύρες....
γιατι αν ερχομασταν ΟΛΑ τα σβου του φορουμ πιστευεις οτι θα πιαναμε περισσοτερα απο ΕΝΑ (1) τραπεζι???!!!??!?Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Να χαρώ ζωντανή παρέα εδώ μέσα! Ευτυχώς που σας είδα στο δέλεαρ. Ξεκούνησα και εγώ με 40C και μπουφάν και τραβήχτηλα μέχρι εκεί. 40 τραπέζια να παίζουνε μπιτζ και 1 SV από έξω να ψάχνεται αν είναι στο σωστό μέρος. Και 8α κέρναγα μπύρες....
![]()
![]()
ελα ξανα στις 2/7 θα ειμαστε εκει 2-3 σβουαδες.....![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
oute olo to hilton de mas xoraei re...
ti dld? epidi den eimaste poly ths mostras?
alwste o xwros twn sv einai oi pistes kai oi sfhxtes oreines diadromes (kai ta synergeia...)
den eimaste gia kafeteries me gyalismena mhxanakia san ton trofea!!!:o
Εγώ εκεί ήμουν τότε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
εσυ δεν μας βρήκες καθόλου ???
ir8a, parkara, de vrika kanena SV, eriksa mia petaxti matia mesa, kai tin ekana. ali8eia posoi mazevomaste kai pws 8a kserw to SV trapezi?
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
ir8a, parkara, de vrika kanena SV, eriksa mia petaxti matia mesa, kai tin ekana. ali8eia posoi mazevomaste kai pws 8a kserw to SV trapezi?
Ρε συ ψαξε την επομενη φορα την μεγαλη (20-30 ατομα) παρεα με τα πολλα τα μπουφαν και τα κρανη.
Δεν καθομαστε ξεχωριστα αναγκαζομαστε να κανουμε παρεα και τους ποταπους με τα τετρακυλινδρα και τα χωματινα, γιατι μονοι τους μαραζωνουν...
Πες μια καλησπερα συστησου και να εισαι σιγουρος οτι θα πεταχτει πρωτος να σε χαιρετησει και να σε καλοδεχτει ενας πολυ ομορφος και κομψος αντρας σαν τον Μπραντ Πιτ, με τις αφελειες του Οουεν Γουιλσον, την κορμοστασια του Βιν Ντιζελ, και το παιχνιδιαρικο βλεμα του Ροτζερ Μουρ, εγω δηλαδη.
Πακετο...την αλλη Δευτερα θα λειπω.
Θα ειναι εκει δυο ασχημοι μαλακες μαλλον ο τροπεας και ο ντιβτετρακοσα....
:rotflmao:
-..Not Yet!
Ξεχνα ολα τα παραπανω...
Μονο η ομορφια μου να σου μεινει τα αλλα σβηστα![]()
Ρωτα τους σερβιτορους που καθεται το moto.gr και θα σε στειλουν πακετο.
Μεχρι και τα nicks μας ξερουν οι περισσοτεροι.
-..Not Yet!