Πιστεύεις ότι το Multistrada μπορεί να συγκριθεί με τις προηγούμενες 5 μηχανές???????????????
Αν ναι................
τότε επαληθεύεις την αρχική μου γνώμη για το άτομο σου ..........
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ
Γιατί συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα
Και ναι το Multi είναι πανέμορφο, άνετο σε ταξίδια και πατάει και χώμα
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Βασικα το Multistrada το 1000 η 1100 σε δημοσιο δρομο με σε σφιχτο στροφιλικι, οπως πχ Β.Εβοια κλπ, ειναι καλυτερο απο τα παραπανω, ειδικα τα τετρακυλινδρα σε σειρα, μοτερ που φορανε και τα αυτοκινητα, περιπου ιδιο εχουν και τα Χιουντα'ι΄ Accent απλα με λιγοτερα αλογα... με καλο αναβατη ταχει ανετα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Και ναι το Multi είναι πανέμορφο, άνετο σε ταξίδια και πατάει και χώμα
![]()
![]()
![]()
Ας μην ασχοληθούμε άλλο με τον sakisvolos πιστεύω ότι έδειξε το πόσο άσχετος είναι με το άθλημα
Και δεν είναι ανάγκη να του εξηγούμε τα πάντα
Εδώ ΔΕΝ παραδίδουμε μαθήματα
Αν θέλει να μάθει ας κάτσει να διαβάσει πρώτα και μετά να έρθει για προφορικές εξετάσεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ducatistiani ένας!!
Τι κάνει το Multi...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
..........
Και ναι το Multi είναι πανέμορφο, άνετο σε ταξίδια και πατάει και χώμα![]()
![]()
![]()
Πατάει χώμα?![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Εγω δεν νομιζω οτι ειναι ασχετος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Ας μην ασχοληθούμε άλλο με τον sakisvolos πιστεύω ότι έδειξε το πόσο άσχετος είναι με το άθλημα
καλο παιδι φαινεται... ειναι και μηχανοβιος, δικος μας δηλαδη...
απλα η ζηλια αλλιωνει τον πραγματικο χαρακτηρα ενος ανθρωπου...
και ο φουκαριαρης ζηλευει που δεν μπορει να παρει και αυτος ενα 1098S με το κιτακι της Ducati...
συμπονια χρειαζεται και να σκυψουμε πανω απο το προβλημα τους...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τι κάνει το Multi...?![]()
![]()
![]()
Πατάει χώμα?
ΠΑΤΑΕΙ είπα................................όχι ότι μπορεί να τρέξει
Έχει το απαιτούμενο ύψους να πάει σε κακοτράχαλο χωματόδρομο![]()
Ενώ τα ss που μου αντιπαράθεσε ούτε από μακριά να βλέπουν χώμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Εγω δεν νομιζω οτι ειναι ασχετος...
καλο παιδι φαινεται... ειναι και μηχανοβιος, δικος μας δηλαδη...
απλα η ζηλια αλλιωνει τον πραγματικο χαρακτηρα ενος ανθρωπου...
και ο φουκαριαρης ζηλευει που δεν μπορει να παρει και αυτος ενα 1098S με το κιτακι της Ducati...
συμπονια χρειαζεται και να σκυψουμε πανω απο το προβλημα τους
Ισος να έχεις και δίκιο
Αλλα δεν μας είπε τι μηχανί έχει?
Ducatistiani ένας!!
Καλημέρα μια τελευταία απάντηση διευκρύνηση για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα
και τα συμπεράσματα δικά σας!
1) Είμαι παντελώς και τελείως άσχετος και τα αφήνω όλα σε εσάς τους σχετικούς αλλα
σε καμία περίπτωση δεν ανέχωμαι να σας βλέπω να γράφετε όλο π@π@ριες για τα γιαπωνέζικα
οτι χαλάνε οτι σπάνε οτι κάνουν οτι δείχνουν !
2) Τον κινητήρα του χιουντάι άξεντ μήν τον πιάνεις στο στόμα σου διότι πρί χαλάσει
διανύει τουλάχιστον 200000 km απροβλημάτιστα !
3) Τώρα το multi στο χώμα........ναι και κακοτράχαλο.........................χμμμμμμμμμμμμ!
και μετα στον υδραυλικό για στεγανοποίηση !
4) Το μηχανάκι που έχω εγώ είναι ένας γιαπωνο-ισπανικός κουβάς ΧΟΝΔΑ ( που λέει κάποιος)
FMX 650 και το πήρα απλά και και μόνο για τη βόλτα μου και για το καλοκαίρι κυρίως
και γούστο μου και καπέλο μου όπως και εσείς γούστο σας και καπέλο σας να έχετε ότι
γουστάρετε!
5) Το κυριότερο που εσείς δεν θα καταλάβετε ΠΟΤΕ αν δεν βγάλετε τις παροπίδες που
φοράτε ΔΕΝ θα μασήσω στο μέλον να πάρω ένα ευρωπαικό μηχανάκι αν μου κάνει
''κλίκ'' κάτι που εσείς δεν θα το κάνετε ποτέ (κοιτώντας ένα γιαπωνέζικο)!
P.S. Το ΧΟΝΔΑ που έχω είναι κατά του ίμισι ευρωπαικό μιάς και μοντάρετε στην Ισπανία
και στο τεμπελάκι του γράφει MONTESA-HONDA made in Spain!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !
![]()
Να πάρεις ενα μπιτόνι ντίζελ και να το τσούκσης φωτιά !! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
P.S. Το ΧΟΝΔΑ που έχω είναι κατά του ήμισυ ευρωπαϊκό μιάς και μοντάρετε στην Ισπανία
και στο ταμπελάκι του γράφει MONTESA-HONDA made in Spain!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !
![]()
τόσο καιρό κατηγορείς τις τελείως άχρηστες DUCATI ...και δεν είσαι καν γνήσιος Γιαπωνέζος ...
ΦΤΟΥ ΣΟΥ !! Να μην βασκαθείς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Καλημέρα μια τελευταία απάντηση διευκρύνηση για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα
και τα συμπεράσματα δικά σας!
1) Είμαι παντελώς και τελείως άσχετος και τα αφήνω όλα σε εσάς τους σχετικούς αλλα
σε καμία περίπτωση δεν ανέχωμαι να σας βλέπω να γράφετε όλο π@π@ριες για τα
γιαπωνέζικα οτι χαλάνε οτι σπάνε οτι κάνουν οτι δείχνουν !
2) Τον κινητήρα του χιουντάι άξεντ μήν τον πιάνεις στο στόμα σου διότι πρί χαλάσει
διανύει τουλάχιστον 200000 km απροβλημάτιστα !
3) Τώρα το multi στο χώμα........ναι και κακοτράχαλο.........................χμμμμμμμμμμμμ!
και μετα στον υδραυλικό για στεγανοποίηση !
4) Το μηχανάκι που έχω εγώ είναι ένας γιαπωνο-ισπανικός κουβάς ΧΟΝΔΑ ( που λέει κάποιος)
FMX 650 και το πήρα απλά και και μόνο για τη βόλτα μου και για το καλοκαίρι κυρίως
και γούστο μου και καπέλο μου όπως και εσείς γούστο σας και καπέλο σας να έχετε ότι
γουστάρετε!
5) Το κυριότερο που εσείς δεν θα καταλάβετε ΠΟΤΕ αν δεν βγάλετε τις παροπίδες που
φοράτε ΔΕΝ θα μασήσω στο μέλον να πάρω ένα ευρωπαικό μηχανάκι αν μου κάνει
''κλίκ'' κάτι που εσείς δεν θα το κάνετε ποτέ (κοιτώντας ένα γιαπωνέζικο)!
P.S. Το ΧΟΝΔΑ που έχω είναι κατά του ίμισι ευρωπαικό μιάς και μοντάρετε στην Ισπανία
και στο τεμπελάκι του γράφει MONTESA-HONDA made in Spain!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !
![]()
Καλημέρα sakisvolos
1) Είσαι παντελώς τελείως άσχετος (όταν κάνεις σύγκρισι σε ανόμοια πράγματα) και ποτέ δεν κατηγόρησα γιαπωνέζο
2) Δεν Ξέρω δεν απαντώ
3) ΝΑΙ το Multistrada πάει χώμα και κακοτράχαλο (Το έχω πάει γι' αυτό μιλάω)
4) Καλό το μηχανάκι σου καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα
5) Και να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ έχω παρωπίδες και ποτέ δεν κατηγόρησα γιαπονέζο, (εκτός από ένα συγκεκριμένο)
Εξάλου είχα κατά καιρούς Honda (Cb250), Suzuki (RV 50, GSXR 400), Yamaha (XT 550, TZR250) δεν μπορώ να πω ότι τα πέρασα όλα αλλά αρκετά.
Από τότε που είχα το GSXR μου άρεσε η Ducati μου άρεσε για την ιδιαιτερότητα που είχε να μην έχει μικρά κυβικά. Βέβαια ούτε που το σκεφτόμουν τότε να πάρω γιατί χαλούσαν με το παραμικρό (και λάδια να άλλαζες σε μάστορα μετά είχες συνέχεια προβλήματα) Από το 2000-2002 και μετά τα πράγματα άλλαξαν ...........................................
μέχρι εδώ το μάθημα για περσότερα πάρε στο 090-dudumulti
![]()
p.s. Το Multi μετά χρειάστηκε συνεργείο (όχι υδραυλικό) αλλά λαστιχά :smilea: γιατί μια παλιολαμαρίνα έσκισε το πίσω λάστιχο![]()
Ducatistiani ένας!!