Σελίδα 25 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 152021222324252627282930 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 508

Θέμα: Crypton X135

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Ευχαριστω
    Ναι ρε γαμωτο,ενας συμπλεκτης..Εχω βρει κατι απο Φιλιπινες για το μελλον,θα δουμε.
    Εδω ομως που τα λεμε σε καθημερινη χρηση βολευει το ημιαυτοματο περισσοτερο.
    Τωρα θελω μια εξατμιση και κατι χρυσες λεπτομερειες,βιδακια κλπ..
    φιλε ωραιο το παπι σου,,και πιστευω το καινουργιο κρυπτον να αποδιξει καλη αξιοπιστια,, οπως και το προηγουμενο

einai gmt ergalio k gazonei alla prosoxh!!!!!!!!!!!to exo ego k eixa atyxhma soyronoyn k barane kosmo tora einai se synergio ase den eixa k diploma

a kai kati allo poy hthela na po to crypton x exo spesial 140 km/h ta pianei to estrosa me 40 km/h k tora se kasthfora katebazei 145 se kathfora eythia 140

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από metalica
    a kai kati allo poy hthela na po to crypton x exo spesial 140 km/h ta pianei to estrosa me 40 km/h k tora se kasthfora katebazei 145 se kathfora eythia 140
    ποσα χλμ εχεις?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CORN
    losstris ναι καλα τα ειπες αλλα εχω το R (2000)TO ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ και αλλα που εχω δει....(yamaha)δεν ειπα καλη εταιρια ειναι αλλα ......ντακς
    τελος παντων η απορια μου ειναι αν μηχανικα ειναι κομπλε, οπως ειδες στο πρωτο post μου,ρωταω,γιατι κακη εμπειρια το σασμαν κατα τα αλλα ειναι οκ!
    Αν μπορεις να ρωτησεις τα γειτονακια σου θα ειμαι υποχρεως αν κουμπονουν καλα οι ταχυτητες, αυτα τα ολιγα
    εχεις προβλημα με το 115?

exei 2.ooo xiliometra otan to phra to gemiza 2 fores thn mera afoy to estrosa se miamisi bdomada

Παλαιό μέλος
    exei 2.ooo xiliometra otan to phra to gemiza 2 fores thn mera afoy to estrosa se miamisi bdomada
    απο μηχανικης πλευρας ειναι ενταξει το μχν?

λοιπον παιδες το εξης.φιλαρακι μου θελει να αλλαξει εξατμιση στη παπια του.τι προτεινετε?μου πε για τη protech οτι την ακουσε και του αρεσε.αυτη ειναι μονο τελικο η ολοσωμη?στα ποσα παιζει?με το καταλυτη και το injection τι γινετε?η termignoni εχει βγαλει εξατμιση για αυτο?

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    τις καλυτερες επιδοσεις εχω ακουσει πως τις εχει η gpr..
    αντε για υπνο τωρα που σου απαντησα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Kαι με την yoshimura αν ειναι,ενα που ειχα οδηγησει μου φανηκε πιστολι σε σχεση με την μαμα εξατμιση..
    The only easy day was yesterday.

file mhxanika einai mia xara den exei kanena problima tora einai sthn antiprosopoia teseramisi katostarika zhmia exei re gmt alla ntaksi ta leyta ta mazeya apo to kalokairi poy trakara k etsi episkeyazete se 2 meres einai etoimo vasika deytera

Παλαιό μέλος
    file mhxanika einai mia xara den exei kanena problima tora einai sthn antiprosopoia teseramisi katostarika zhmia exei re gmt alla ntaksi ta leyta ta mazeya apo to kalokairi poy trakara k etsi episkeyazete se 2 meres einai etoimo vasika deytera
    τι ζημια εχει

espase o stayros apo to timoni plastika o masipies efyge k thelei k kenoyrgia zanta mprosta diplose sthn mesa xtypsa poly gera eimoyn k nosokomei me 130km/h phgena tha balo k foto na dite

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    espase o stayros apo to timoni plastika o masipies efyge k thelei k kenoyrgia zanta mprosta diplose sthn mesa xtypsa poly gera eimoyn k nosokomei me 130km/h phgena tha balo k foto na dite
    130??
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος
    το μοτερ του χ 135 krypton ειναι πιο αξιοπιστο απο του adress 125 suzuki??,,και απο το r 115?μιλαμε παντα για μαμα μχν

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF