ναι μωρε ολα με μπρεμπο ειναι τα παλιομηχανηματα..Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ρε ΄συ, είχε ποτέ η Ducati μοντέλο με Nissin;;;???![]()
![]()
Δεν έχω δεί κάποιο, όλες με Brembo....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ναι μωρε ολα με μπρεμπο ειναι τα παλιομηχανηματα..
Είπα και γώ, παλιοducati με Nissin...![]()
Άντες...
![]()
Ρε είπα εγώ Ducati?![]()
MV augusta λέμε ρε....
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν που το άρθρο έλεγε ότι ο Ταμπουρίνι αντικατέστησε τις πολυαγαπημένες του παρακαλώ εξαπίστονες Nissin με τις Brembo...
Ρε παιδιά δεν είπα ότι οι Νισιν είναι καλύτερες αλοίμονο! απλά υπάρχουν και σε αυτές τις εταιρίες αξιόλογες σειρές φρένων που κάνουν απ`οτι φαίνεται πάρα πολύ καλά την δουλειά τους (δεν άκουσα για MV με μή ικανοποιητικά φρένα).
Εγώ λέω ξεκολλάτε με τις μάρκες στα πάντα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Chris
Nissin και λοιπές μαλακίες είχε η MV?? ένα από τα καλύτερα και ακριβότερα και ομορφότερα Ευρωπαϊκά ss? Ότι μας συμφέρει λέμε μου φαίνεται φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Καλα σαφως και δε συγκρινονται brembo με νισιν και λοιπες μαλακιες μη το κάνεις θεμα και φωναζεις κιολας.
αν σου κατσει ποτε και παρεις κανα ευρωπαικο με brembo θα καταλαβεις τη διαφορα.
δεν διαφωνώ ότι η Brembo είναι η καλύτερη...
![]()
Chris
ναι κανενα κολλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε είπα εγώ Ducati?![]()
MV augusta λέμε ρε....
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν που το άρθρο έλεγε ότι ο Ταμπουρίνι αντικατέστησε τις πολυαγαπημένες του παρακαλώ εξαπίστονες Nissin με τις Brembo...
Ρε παιδιά δεν είπα ότι οι Νισιν είναι καλύτερες αλοίμονο! απλά υπάρχουν και σε αυτές τις εταιρίες αξιόλογες σειρές φρένων που κάνουν απ`οτι φαίνεται πάρα πολύ καλά την δουλειά τους (δεν άκουσα για MV με μή ικανοποιητικά φρένα).
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω εχω τζαπαν τωρα να καταλαβεις ..
πολλα συν πολλα πλην σε σχεση με αυτο που ειχα.
αλλα στα φρενα δεν συγκρινονται.
ποτε εγινε καλυτερο το αγκουστα?Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Nissin και λοιπές μαλακίες είχε η MV?? ένα από τα καλύτερα και ακριβότερα και ομορφότερα Ευρωπαϊκά ss? Ότι μας συμφέρει λέμε μου φαίνεται φίλε...
δεν διαφωνώ ότι η Brembo είναι η καλύτερη...
![]()
παπαρια μαντολες λεω εγω.
το καλυτερο σσ ευρωπαικο ειναι το ντουκατι.
ποια αγκουστα τωρα.
Κοίτα καλές οι Nissin, πολύ καλές μάλον, αλλά οι βρέμβιδες είναι "άγκυρες"....Αν είσαι άπειρος ή σε φρενάρισμα πανικού, έχεις Ελληνική άσφαλτο πόλης απο κάτω, σαβούρ....Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε είπα εγώ Ducati?![]()
MV augusta λέμε ρε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα καλά φρένα, αναρτήσεις κλπ, είναι πρώτα ασφάλεια πάντως.... Μια φορά θα τα χρειαστείς να δουλέψουν εκεί που πρέπει, αλλά θα την κάνουν τη δουλειά τους...
Όταν στο πρόσφατο συγκριτικό τεστ στην Ισπανία(νομίζω)βγήκε πρώτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ποτε εγινε καλυτερο το αγκουστα?
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ΜΕ ΜΠΡΕΜΠΟ Η ΝΙΣΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όταν στο πρόσφατο συγκριτικό τεστ στην Ισπανία(νομίζω)βγήκε πρώτο.![]()
:rotflmao:
![]()
Με Brembo ,με Brembo....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΜΕ ΜΠΡΕΜΠΟ Η ΝΙΣΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ?:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Με Brembo.Απλά πιάστηκα σ' αυτό που είπες..."Ποιά Agusta τώρα,το καλύτερο ss είναι το Ducati.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΜΕ ΜΠΡΕΜΠΟ Η ΝΙΣΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ?:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ε πες τα βρε ανθρωπΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω εχω τζαπαν τωρα να καταλαβεις ..
πολλα συν πολλα πλην σε σχεση με αυτο που ειχα.
αλλα στα φρενα δεν συγκρινονται.![]()