Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Μητσάκο...δοκιμάζεις αυτά που σου έμαθα?
Ναι ναι ετσι ειναι καπως οπως τα λεςγια ελα ομως και απο κοντα με το εργαλειο να μου τα δειξεις κ απο κοντα να δεις αν τα κανω ολα καλα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Μητσάκο...δοκιμάζεις αυτά που σου έμαθα?
Ναι ναι ετσι ειναι καπως οπως τα λεςγια ελα ομως και απο κοντα με το εργαλειο να μου τα δειξεις κ απο κοντα να δεις αν τα κανω ολα καλα
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Θα πρέπει όμως να πάω με μισό γκάζι για να με προφταίνεις να βλέπεις και τίποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην φτιαξω το παπι να μην βρισκει κατω και να χει και γκαζια και σαςκαι τους δυο ε??
Αντε..... :a47: :a47: :a47:
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Καλά έτσι κι αλλιώς με 1/2 γκάζι θα πας γιατί αν το ανοίξεις θα βρεθείς ανάσκελα στην Κ1Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Θα πρέπει όμως να πάω με μισό γκάζι για να με προφταίνεις να βλέπεις και τίποτα...![]()
![]()
Με αυτην την πιστα που μπλεξαμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Καλά έτσι κι αλλιώς με 1/2 γκάζι θα πας γιατί αν το ανοίξεις θα βρεθείς ανάσκελα στην Κ1![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα αμα το σκευτεις και πιο πολυ ειναι να αυτοκτονεις....
Η πιστα δεν εχει ουτε μιση στροφη νορμαλ....ολα πεταλα ειναι.....
Εκτος την Κ3 που δεν ειναι πεταλο ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη απο Γ
την Κ6 που ναι επισης Γ
την Κ7 που παρολο που ναι καλη , ειναι κατηφορικη και πρεπει να φρεναρεις σχεδον μεσα της για να μπεις στο πεταλο Κ8
και τελος η Κ13 που ναι επισης Γ
Αλλα δεν λεμε παλι καλα που χουμε τουλαχιστον και αυτη....σε αυτην την Ελλαδα που μπλεξαμε...
Εδω Ιταλια μενω σε μια πολη μικροτερη των Χανιων και στα 15 χλμ εχει πιστα που χωραει και φορμουλα 3.....
Χωρια τις πιστες που χει εδω γυρω αναλογες και μεγαλυτερες αυτης εδω...
Μεχρι και μινι μοτο ειδικη πιστα εχει και νοικιαζει μινι μοτο μονο και γινεται χαμος απο πιτσιρικαδες και ακριβα μινι μοτο υδροψυκτα και ετσι....
Και μετα λεμε πως βγαινει ο ροσσι και ο καθε ροσσι.....και γιατι τα gp ποτε δεν φιλοξενισαν Ελληνα...
![]()
Μετα την ευθεια που χεις ανοιξει σου ρχεται η Κ1 που ναι μικροτερη απο Γ και ειναι χαλια μετα απο μια ευθεια...
Μετα Κ2 ειναι ωραιο πεταλο δεν λεω....
Κ3 κατηφορικη και ψιλοαναποδη κλιση τα χαλαει παλι
Κ4 ωραιο πεταλο αλλα εχει 2 γραμμες οπως αυτες του δρομου πανω στην γραμμη την ιδανικη...
Κ5 ωραια σαν στροφη αννα ειναι ανηφορικη και λιγο λιγο αναποδη κλιση και παλι στην χαλαει και σ φευγει το πισω
Κ6 δεν το συζητω χαλια...εχει ενα καρουμπαλο πανω στο Γ της στροφης επειδη ανηφοριζει μεχρι την μεση και μετα κατηφοριζει
Κ7 ειναι η μονη καλη αλλα ειναι κατηφορικη και κοβεις πριν καλα καλα βγεις
Κ8 εχει μπαλωμα απο κολλα πλακιδιων
Κ9 εχει μπαλωμα απο κολλα πλακιδιων
Κ10 Μπαλωμα και χαλασμενη ασφαλτος
Το S Κ11 και Κ12 ειναι φοβερο τελειο γιατι σηκωνεται εμενα σουζα μονο του στη αλλαγη της πορειας
Και τελος η Κ13 ειναι ωραια αλλα καταντησε γλυστερη λιγο και εχει και ψιλο αναποδη κλιση.....
Με λιγα λογια παρε ενα καρτ RM1 για πχ και σκιστο εκει μεσα.......
Αλλα 1000 φορες να πηγαινω εκει παρα στους δρομους...εκει τουλαχιστον δεν εχει να σου κανουν μερικοι τους μαγκες οτι σε περνανε....
οτι λεει το χρονομετρο.....Οποτε εχει μπει ο καθενας στην θεση του.....
Εχει βαλει κανεις βιντεο απο on-board δηλ απο πανω στην μηχανη καμερα??
Στο youtube??
Γεια σου ρε Σουζουκακια με τον μονολογο σου![]()
![]()
![]()
Ο Μητσος εχει ....
Και βιντεο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Αλλα δεν λεμε παλι καλα που χουμε τουλαχιστον και αυτη....σε αυτην την Ελλαδα που μπλεξαμε...
Εδω Ιταλια μενω σε μια πολη μικροτερη των Χανιων και στα 15 χλμ εχει πιστα που χωραει και φορμουλα 3.....
Εκεί όμως δεν σερβίρουν τέτοια φραπεδιά !![]()
![]()
![]()
Δεν το χει βαλει ομως στο γιου του μπή (που το λεει και αυτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Γεια σου ρε Σουζουκακια με τον μονολογο σου![]()
![]()
![]()
Ο Μητσος εχει ....
Και βιντεο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
)
Μονολογος ε??Στηριξτε με ρεεεεεεεεεε........![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εκεί όμως δεν σερβίρουν τέτοια φραπεδιά !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα μην το λες...
Χθες ημουν σε ενα καφε βαρ και ελεγε σε μια ταμπελα ''Εδω σερβιρουμε και ελληνικο φραπε'' Στα ιταλικα βεβαια..
Διοτι αυτη που το χει ειναι Ελληνιδα στις ριζες της....
Η πίστα είναι πραγματικά πολύ τεχνική και σφικτή.Το κόλπο είναι η ροή και αν το καταφέρεις κάνεις καλό χρόνο.Πολύ ωραία η Κ3 όπου μπαίνεις με φόρα και βγαίνεις πλαγιολισθένοντας,η Κ5 όπου έχεις χώρο να μπεις με πολλές γραμμές, ανάλογα πώς θα βγεις από Κ4 και η Κ7-Κ8 όπου μπαίνεις με φόρα στην Κ7 και τέρμα γόνατο κάτω Κ8.Το μυστικό για γρήγορο γυρολόγιο είναι να εκμεταλλευθείς όλο το πλάτος της πίστας και να μην φοβηθείς να μπεις με φόρα και γόνατο κάτω.
Την πρώτη φορά που μπήκα απλά δεν μπορούσα να στρίψω με τίποτα.Τώρα έχω λασκάρει λίγο.
Αν εχεις λασκαρει παιδι μου ΓΙΑΝΝΗ περνα αυριο απο το μαγαζι να σε σφιξω λιγουλακιΑρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Τώρα έχω λασκάρει λίγο.θα σου βαλω και κολα σπειρωματων για καλο και για κακο
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Βαλε του και αυτασφαλιζομενο παξιμαδι με ενσωματωμενη σιδερενια ασφαλεια που και να ξαναλασκαρει να μην χασουμε την βιδα και το παξιμαδι..Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Αν εχεις λασκαρει παιδι μου ΓΙΑΝΝΗ περνα αυριο απο το μαγαζι να σε σφιξω λιγουλακιθα σου βαλω και κολα σπειρωματων για καλο και για κακο
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()