Σελίδα 25 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 152021222324252627282930 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Bλακάκο με το ποδήλατο που παραβίασες το κόκκινο στην Καβάλας,χέστηκες όταν μας είδες να ξεκινάμε και δεν ήξερες από που να φύγεις.Είχες και το ηλίθιο χαμόγελο 'ελα μωρε,νταξ', εγώ φταίω που έμεινα μόνο στα Γαλλικά και δε σε άρχισα στις γρήγορες.Και δε μου έφτανες εσυ,ακριβώς έξω από το ΤΕΙ δυο μαλακισμένα διέσχιζαν το δρόμο,έχοντας πλάτη προς τη μεριά που έρχονται τα αυτοκίνητα και πήγαιναν μπουσουλώντας.Προχωράμε σας φώναξα ΖΩΑ.Ο χειρότερος όμως βρέθηκε 2 λεπτά αργότερα,στην Κοριτσας,με ΧΤ και κρεμασμένο κράνος στο τιμόνι να κοπανάει ότι καθρέπτη βρήκε στο πέρασμά του,για να στρίψει στο επόμενο στενο!!!Μπράβο ρε μάγκα,λόγο πιο κάτω έχω παρκαρισμένο το δικό μου,για πέρνα καμια βόλτα

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos

Talking σε είδα από το scania ψηλα μέσα στο οπελ το gt το κόκκινο το καμπριο και τα είδα όλα

σήμερα το πρωί στη Μαραθώνος !!!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re:

Τόσο καιρό ΔΕΝ έχω δει κανεναν...

Που είστε όλοι?
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σε είδα σήμερα το πρωί στήν αττική οδό μου έκανες συνιάλο με τα φώτα καί με πέρασες με 140+ με την παλιά mercendes καί το τρέιλερ πίσω έτοιμο γιά απογήωση.......ουγκ

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    σε ειδα φιλε....

σε ακουσα...

που πηγαινες με την φορμουλα κατεβασμενη μεχρι την μεση και τρομοκρατουσες τον κοσμο? Μεσημεριατικο? απο τον Στ. Λαρισσης μεχρι και την Κωνστ/λεως που σε αφησα? ε? εεεε???

ελισσοσουν σαν αιλουρος αναμεσα στα συτοκινητα...

ουτε γεια δεν προλαβα να σου πω...

Αλητηριε.....

Μεγαρακια μηπως? Αντε καλους δρομους βρε...
    (Η μοτο δεν ειδα τι ηταν. Ηρθες και εφυγες πολυυυυυ γρηγορα)
    σε ζηλευωωωωωωωω

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σε είδα ............. κι εγώ .............. κι ο MikeG ........... o makis206 .............. o Gareδάκος και όσοι πίναμε ήσυχα τον καφέ μας στο Τίτα, μελαχροινούλα με το Hornet και το tatoo στην αριστερή ωμοπλάτη .............
    Καλούς δρόμους ...............

Σε είδα φίλε με το gs 800, που να φανταστώ ότι το κ0λ0στενο είναι διπλής κατεύθυνσης (εδώ με το ζόρι χωρούσε ένα αυτοκίνητο...)

Συγνώμη αν σε τρόμαξα....

Ωραίο το gs....
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σε είδα με το μαύρο cb 400 να ανεβαίνεις πατητή την Εθν. Αντιστάσεως ............ εσύ όταν με είδες, γιατί σου έσβησε το μοτόρι ;;;;;;;;;
    Δεν πιστεύω να σε τρόμαξα ;;;;;;;;;
    Είναι καλό το μπούσα ........... δεν θα σε πειράξει ...............

Α, βάλε και κάτι καλύτερο στο όμορφο κεφαλάκι σου ...... τζετάκι από σούπερ μάρκετ μόνο από τις κλήσεις σε σώζει .............

Παλαιό μέλος
    Σε είδα φίλε με την Μπέμπα του '40 (είχε 2 μοχλούς δεξιά από το ρεζερβουάρ) σε χρώμα χακί, και με το καλάθι δίπλα!! Άσπρο κράνος και βουρ στην Αμαλίας! Την έχεις σούπερ προσεγμένη!

Respect!

Νέο μέλος Το avatar του/της Μak
    Χθες το απόγευμα είχα πάει για ένα καφεδάκι στην Ν. Φιλαδέλφεια, πάρκαρα λοιπόν την Βεφούλα και ανέβηκα στην απέναντι καφετέρια (είναι σε όροφο). Δυστυχώς δεν βρήκα τραπέζι στο μπαλκόνι και κάθησα πιο μέσα οπότε δεν την έβλεπα όσο κάθομουν. Φέυγοντας αντίκρυσα κάτι που μου έφτιαξε την υπόλοιπη μέρα.
    Έτερος VFRίστας είχε παρκάρει ακριβώς δίπλα μου μόνο και μόνο για να είναι οι VFR δίπλα δίπλα!

http://img514.imageshack.us/img514/7...00174copy2.jpg

>Σε είδα εξυπνάκια με το μαύρο vfr που το έβαλες στην μέση του πεζοδρομίου για να είναι δίπλα στο άλλο και έκλεισες το πεζοδρόμιο ...:rotflmao:
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Σε είδα από τον καθρέφτη φλώρε που έκανες σφήνες με το κόκκινο pudo πουλώντας μούρη στην κοπελίτσα που καθότανε δίπλα σου κοντά στο cosmos. Σε είδε και ο κύριος που έκλεισες αμέσως μετά και σου είπε μερικά επίθετα.
    Εσύ δεν είδες πως σε κοιτούσα μετά όταν ήρθα δίπλα σου λόγο φημέ ζελατίνας αλλά είδα στο βλέμμα σου ότι κατάλαβες.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Στο ειδα!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Την είδα την ασημένια breva σου με τις πλαϊνές ... κουκλάρα!! μα μην την αφήνεις στου Βρυώνη κρίμα είναι... πάντα όρθιος φιλαράκο
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    se eida noumero me to transalp prwi prwi na katevenoume apo ilioupoli se dromo 2 katethinsewn apo mia lwrida na vgaineis sto aditheto reyma gia na me peraseis...
    epeidi esy noumero isoun me ti mixani kai den mporouses na meineis pisw apo ena papi sti kinisi piges na peraseis alla otan eides oti anevenan ta aytokinita piges na peseis panw mou gia na xanampeis sti lwrida!!! :hypnotize

an einai dynaton pou se afinoun na kykloforeis exw!!!(den xerw an katalavate ti egine apo tin athlia perigrafi mou!!!)

eisai pragmatika tyxeros pou den mporousa na sou rixw kamia prwi prwi logw douleias!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων