Σελίδα 25 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Σε είδα και σένα πιο κάτω στη Θησέως βλαχοκάγκουρα με το λαχανί το Ζ ακράνωτο και το τσαρουχοειδές παπουτσάκι με... το νυχάκι προς τα πάνω. Σαν να φόραγες το πασουμάκι σου γιουσουφάκι.
    ...Χανουμάκι με... εξάτμιση...
    χαχαχαχαχαχα βλάκα:rotflmao: :rotflmao:
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Σε είδα (ευτυχώς) ''ΘΕΙΑ'' από την κόλαση (είχες και έναν μαυροφορεμένο με δρεπάνι που καθόταν στο καπό σου, κάπου τον ξέρω, ποιος να ήταν άραγε? ) να με προσπερνάς από δεξιά μέσα στο χωριό του Δομοκού, ενώ ήμουν κοντά στη διαχωριστική ώστε να αποφύγω τα παγωμένα νερά πάνω στη στροφή ...ενώ βρισκόσουν δίπλα μου είδες σίγουρα την έκφραση απορίας στο βλέμα μου, αλλά δεν είδες την παλινδρομική κίνηση του χεριού μου στη συνέχεια ... :a31:

Αλήθεια τι σκεφτόσουν??? Μόλις βγήκαμε από το χωριό σε ξαναπέρασα...:a24:

Σας είδα κι εσάς σκυλάκια ράτσας αρκούδους-τσοπανόσκυλους, στο χωριό Κορομηλιά, να μου χαλάτε άλλη μία βόλτα...
    Είχατε αράξει (καμιά 10αριά) στη μέση του κεντρικού δρόμου και περιμένατε...'οταν έκανα αναστροφή για να πάω από τον περιφερειακό που τώρα φτιάχνεται (χώμα), σηκωθήκατε και μου την πέσατε κι εκεί...
    Και το καλύτερο ήταν, όταν έκανα ξανά αναστροφή για να γυρίσω προς τα πίσω και να κατευθυνθώ ξανά προς Δομοκό, 3 φιλαράκια σας κατέβηκαν από κάποια στάνη πιο ψηλά και με περίμεναν στην έξοδο του χωριού...

Ευτυχώς την έβγαλα καθαρή...και πάλι ευτυχώς στη στροφή που ακολουθούσε το νερό δεν ήταν παγωμένο...

Τελικά αυτό το thread είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία...:rotflmao:

Προσοχή εκεί έξω ρεεεεε...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Σε είδα σήμερα στο Σύνταγμα με τα βαρκαδέρο σου να κοιτάς υποτιμητικά το ζευγάρι με το beverly που ήταν δίπλα σου στο φανάρι.Αλλά αυτοί ρε παπάρα φορούσαν κράνος κ οι 2.Εσύ σκούφο κ ray-ban. Mας ντροπιάζετε που περνιέστε για μοτοσυκλετιστές. :a36:
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    H κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ εκεί έξω παίδες.Από Μαρούσι μέχρι Ανάκασα σήμερα πήγαν να με σκοτώσουν τουλάχιστον 4 φορές.Κανείς δεν δίνει σημασία σε κανέναν όλοι οδηγούν όπως γουστάρουν και οι περισσότεροι με ένα κινητό στο χέρι.Ψυχραιμία τα μάτια σας 14 όσο μπορείτε με μικρές ταχύτητες και πάντα σε ετοιμότητα.Οι οικογένειές μας μάς περιμένουν να γυρίσουμε σπίτι κάθε μέρα.Καλά κουράγια.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα σημερα στο Μικρολιμανο και ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΡΑΝΟΣ καλα ρε ποσο φλωρος μπορεις να εισαι????δεν ειδες τα αλλα τα παλλικαρια τα υπερντουμπανα που κατακλυσαν με τα 1000ρια τους τα ΚΤΜια τους και ολα τα διαστημικα μοτορια τους ξεκρανωτα με το γυαλικο το σπεσιαλ ???? μαθε αγορι μου μην μας ντροπιαζεις .... ακου να φοραει κρανος.....

εγω με το παπι πρεπει να φοραγα τα περισσοτερα απο εξοπλισμο.

νταξη μαγκες σας ειδαμε εχετε μηχανες γ@$@ματε και δερνετε....μια ανατριχιλα την ενιωσα οπως επινα το καφεδακο μου , εφυγα στα γρηγορα μη με δειτε με δερματινο-κρανος-γαντια-μποτες και σας πιασει καμμια ανακατοσουρα....

προσοχη , μαλλιασε η γλωσσα μας να λεμε τα αυτονοητα....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σε ειδα σημερα στο Μικρολιμανο και ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΡΑΝΟΣ καλα ρε ποσο φλωρος μπορεις να εισαι????δεν ειδες τα αλλα τα παλλικαρια τα υπερντουμπανα που κατακλυσαν με τα 1000ρια τους τα ΚΤΜια τους και ολα τα διαστημικα μοτορια τους ξεκρανωτα με το γυαλικο το σπεσιαλ ???? μαθε αγορι μου μην μας ντροπιαζεις .... ακου να φοραει κρανος.....

νταξη μαγκες σας ειδαμε εχετε μηχανες γ@$@ματε και δερνετε....μια ανατριχιλα την ενιωσα οπως επινα το καφεδακο μου , εφυγα στα γρηγορα μη με δειτε με δερματινο-κρανος-γαντια-μποτες και σας πιασει καμμια ανακατοσουρα....

Είσαι και εσύ από εκείνους τους βαρετούς,ανέραστους,ξενέρωτους,φλώρους που φοράνε εξοπλισμό;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Καλα ρε παιδια...δεν βαρεθηκατε να ασχολιστε με τους ξεκρανωτους????στην τελικη εις γνωσης τους δεν φορανε κρανος κλπ...γιατι καθεστε και στεναχωριεστε???αφου δεν βαζουν μυαλο...αφου εχουν την λογικη οτι αφου δεν πεσαμε μεχρι τωρα και δεν παθαμε τπτ γιατι να το φορεσουμε το κρανος???? καντε την δουλεια σας εσεις και μην χαλατε την διαθεση σας για τους μαλακες...παντα απευθυνομαι για τους ξεκρανωτους... αυτα !

Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Είσαι και εσύ από εκείνους τους βαρετούς,ανέραστους,ξενέρωτους,φλώρους που φοράνε εξοπλισμό;
    ναι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Σε ειδα ηλιθιε και ξεμωραμενε γεροντα , και ημουν διπλα σου ακριβως την ωρα που φρεναρες για το ΚΟΚΚΙΝΟ στο φαναρι και σου εφυγαν ΜΠΡΟΣΤΑ απο τη σχαρα ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΞΥΛΟΥ 1Χ1.5!! ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
    σκεφτηκα οτι αν ημουν εγω μπροστα , θα ημουνα στην ασφαλτο τεζα και αναισθητος.
    βαζω νεκρα .
    παω να κατεβω να σου σπασω τα μουτρα
    για την δολοφονικη αδιαφορια σου,

αλλα αναβει πρασινο και σε γραφω στα @@ μου!

παιδια μιλαμε αν ηταν κανενα παπακι μπροστα απο τον τυπο, απο αυτους που κυκλοφορουν ακι ακρανωτοι (οχι μονο παπακια δηλαδη μην παρεξηγηθω) θα του ειχε κοψει το κεφαλι.
    τι γινεται στον δρομο την τρελα μου μεσα. δεν ξερεις απο που και απο ποιον να προφυλαχτεις. σε ΧΤΥΠΑΝΕ και εναερια.(το να πετιουνται απο στοπ, να σου παιρνουν προτερεοτητα ή και οπως μου συναιβει σημερα , να με βλεπουν οτι πηγαινω στο δρομο μου αλλα με τον τσαμπουκα να περνανε ειναι πλεον καθημερινο φαινομενο.
    θα ζησουμε με αυτο... αναγκαστικα , γιατι ακομα μηχανη δεν εχω ευχαριστηθει και δεν θα με κανει η ελλειψη οδιγικης παιδειας τους να την παρατησω.(καλα καλα δεν την πηρα.......)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Τί μου θύμισες.. paranormal, πυλες ανεξήγητου κτλ:
    Ανεβαίνω περιφεριακό Αιγαλεω... στη αριστερη βανακι που παει με καμια 100αρα... τον φτανω, στα παπαρια του.. θα περναγα απο δεξια αλλα στη δεξια λωρίδα λιγο πιο εμπρος πήγαινε παράλληλα ενα αλλο ΙΧ...

Λοιπον, κατι νιωθω.... σα μια φωνουλα μεσα μου... δεν ξερω πως αλλιως να το πω... και φευγω απο πισω του και παω στη δεξια και καθομαι εκει οδηγωντας λιγο πισω και δεξιά του...

Στην οροφη ειχε σχαρα (δεν το ειχα προσεξει) σηκωνεται απο τον αερα ενα κομματι μελαμινη 1-2 τετραγωνικα και φευγει πισω σα λαιμιτομος...

εκανα δεξια και σκεφτομουνα τα παιδάκια μου για κανα 5λεπτο....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
    Τί μου θύμισες.. paranormal, πυλες ανεξήγητου κτλ:
    Ανεβαίνω περιφεριακό Αιγαλεω... στη αριστερη βανακι που παει με καμια 100αρα... τον φτανω, στα παπαρια του.. θα περναγα απο δεξια αλλα στη δεξια λωρίδα λιγο πιο εμπρος πήγαινε παράλληλα ενα αλλο ΙΧ...

Λοιπον, κατι νιωθω.... σα μια φωνουλα μεσα μου... δεν ξερω πως αλλιως να το πω... και φευγω απο πισω του και παω στη δεξια και καθομαι εκει οδηγωντας λιγο πισω και δεξιά του...

Στην οροφη ειχε σχαρα (δεν το ειχα προσεξει) σηκωνεται απο τον αερα ενα κομματι μελαμινη 1-2 τετραγωνικα και φευγει πισω σα λαιμιτομος...

εκανα δεξια και σκεφτομουνα τα παιδάκια μου για κανα 5λεπτο....

φιλε μου μιλαμε για το ιδιο πραγμα, εσενα ακομα χειροτερο βεβαια.
    Τυχη βουνο ειχες ..... αυτα τα σκεφτεσαι μετα.... κ εγω αυτο σκεφτομουν, ΠΩΣ δεν ημουν μπροστα του.... οπως το ειπες, λαιμιτομος ειναι η καταλληλη λεξη.....

ποποποποπο

Σας ειδα ολους σημερα, με ζηταδικα, περιπολικα και με τα ποδια σας, να περιφερεστε στην Καλαματα, να αραζετε στα φαναρια και να χαζολογατε γενικως. Και που ηρθε ο Πατριαρχης παλι καφενεια εισαστε ρε στρουμφακια.. Τουλαχιστον σημερα θα ηρεμησουν λιγο απο τις καθημερινες μαλακιες οι καγκουρες...
    Μπορει και οχι ομως...

πριν μερικες μερες καθως πηγαινα στην κοζανη με το αμαξι και εμπαινα απο περιφεριακο σε εθνικη οδο (θεσσαλονικη παντα) βγαινω πισω απο μια νταλικα. σημειωτεον ειχε κρυο και παγωνια

ξαφνικα απο πανω απο την καροτσα αρχιζουν και πεφτουν μεγαλα κομματια παγου στο δρομο και κανω ζιγκ ζαγκ στην δεξια λωριδα να τα αποφυγω μεχρι π βρηκα χωρο στη μεσαια και ξεφυγα...

ηταν τοσο τρομακτικο οσο και περιπετειωδες.

αντε τωρα να πεις σε 1 νταλικα οτι του πεφτει παγος
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

και πως θα τους δουν οι γκόμενες αν φοράνε κράνος? ε?

σε είδα κι εγώ υπερβλακέντιε με το cbr600 (μάλλον... πάντως streetάκι ήταν) την Παρασκευή το βράδυ που έφευγα από το κολυμβητήριο τρικάβαλο με 2 πιτσιρίκια από πίσω να τα φέρνεις για προπόνηση.. και γέλαγες κι όλας σαν τον μαλάκα. κόπανε....

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    καλα ΔΕΝ το'ξερα οτι θα βγεις να σου κρατουσα οοοοοολη την παραλιακη για παρτη σου. SORRY ετσι...

εεεε φιλε, σε εσαν μιλαω με το οικολογικο, βιοδιασπωμενο, προβλεπομενο και πανισχυρο Lexus Rh400 μιλαω. Ναι ρε ΜΛΚ σε εσενα, που με περασες απο το δεξια σε αδεια παραλιακη με +50χλμ/ωρα παραπανω και σε αποσταση 5μm... μπετοβλακα...

και οοολα αυτα γιατι??? για να σταματησεις στα επομενα φαναρια 20 μετρα παρακατω...

απ'οτι καταλαβα η υπεροψια σου δεν σου επιτρεπει να δεις πισω γιατι θα εβλεπες την κινηση που εκανα και χαρακτηριζει το ειδος σου :a31:

νομιζω παντως οτι σου αρεσε πουσε πιγαμε καροτσακι μαζι με τα φιλαρακια μου μεχρι τα επομενα φαναρια (στα επομενα 20 μετρα) με την εκληκτικη ταχυτητα των 7,37km/h. χααααααχχχχχχααααααα γελαγαμε μεσα απο τα κρανη ........

παντα τετοια βρε.

Α! αμα δεις το λαγουδακι της duracell πες του χαιρετισματα
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ