Σελίδα 25 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παλαιό μέλος
    Ο ρολος της αστυνομιας ειναι να επιβαλει την ταξη ή να παρακαλεσει, αν θα ειχαμε την καλοσυνη να την τηρησουμε; Εχετε χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα ορισμενοι..
    Αν το λες αυτο για μενα θα επρεπε να το πεις στο νομοθετη γιατι αυτο δε το βγαζω απο το μυαλο μου, το λεει ο νομος περι οπλων.

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    jfx....ευχαριστώ για το definition των όρων, αλλά αν είχες κάποια επαφή με τον χώρο, θα ήξερες ότι ο διαχωρισμός μεταξύ αντιεξουσιαστών-αναρχικών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος εκτός και συζητάμε για τον αναρχισμό του 36 στην Ισπανία που είχε διαφορετικές στόχους, ή τις διάφορες αναρχικές θεωρίες που συναντάς σε συγράμματα (αλλά στην εφαρμογή τους χάνουν λάδια από παντού).
    Οι αντιεξουσιαστές καλύπτονται απ΄την αναρχική ιδεολογία (και έτσι αυτοπροσδιορίζονται). Αν τους απογυμνώσεις απ΄την αυτήν το μόνο που μένει απ΄την περιγραφή που έδωσες είναι πως ο αντιεξουσιαστής=χουλιγκάνος.

Κατά τα άλλα, άλλη μια για τον πέοντα συζήτηση στο μεσημεριανό δελτίο του moto.gr

δεν περιοριζω τα λεγόμενα μου στο τωρα ή στο 36. Αντιεξουσιαστές είμαστε όλοι λίγο ή πολύ, ή μαλλον καλύτερα παρουσιαζουμε αντιεξουσιαστικές συμπεριφορές(απο μια σκεψη μεχρι μια πραξη), στρεφόμενοι εναντια σε οτι συμβολίζει εξουσία. Αυτό δε μας κάνει αναρχικούς. Μπορεί ας πούμε να στρεφεται καποιος εναντια στην εξουσια προκειμενου να την πάρει αυτος. καμια σχεση με αναρχισμο.

Πολλές φορές ανθρωποι οι οποιοι εχουν περιθωριοποιηθει απο καποια εξουσια βγαινουν εξω και σπανε οτι βρουν μπροστα τους, η καλυτερα οτι δε μπορουν να αποκτησουν αισθανομενοι οτι ετσι βγαινουν στο επικεντρο ή εκδικουνται την εξουσια αυτη που δεν τους αφηνει κι αυτους να γευτούν λιγους απο τους καπιταλιστικους καρπους.

Αν σε ενα τετοιο κινημα παρεμβει ο αναρχισμός τότε το κινημα θα αποκτησει καποια προοπτική καθως η καταστροφή θα μπει στο περιθωριο και η δημιουργία θα έχει το πρώτο λόγο.
    Πχ. αργεντινη πριν λιγα χρόνια.

Αν αυτη η εκδηλη αντιεξουσιαστική κοινωνικη συμπεριφορά δεν επιρρεαστει απο αναρχικες ιδεες
    τοτε συνηθως υπερεχει η καταστροφη και το κινημα δεν εχει καποια μακροπροθεσμη προοπτικη καθως στερειται ουσιαστικου ιδεολογικου υποβαθρου. Πχ Γαλλία και αντιεξουσιαστική εξεγερση στα γκέτο όπου η κατάσταση ήταν χαώδης, η κατάσταση ήταν "τα σπαω γιατι δε μπορω να τα έχω-αγορασω". Κάτι τετοιο ειναι αντιεξουσιαστικο, όχι αναρχικο, ουτε καν αντισυστημικο.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    καμια 10ρια ηταν φιλε, υπαρχει και βιντεακι με τα παλικαρια του μεροκαματου!

http://www.youtube.com/watch?v=-YirG...layer_embedded

ΕΤΣΙ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    . Κάτι τετοιο ειναι αντιεξουσιαστικο, όχι αναρχικο, ουτε καν αντισυστημικο.
    Είναι πλεονασμός να βαφτίσουμε αντιεξουσιαστικές τις εξεγέρσεις τέτοιου είδους. Οι γκετοποιημένοι της Γαλλίας όμως ταιριάζουν σ΄αυτή τη κατηγορία.
    Οι εξεγερμένοι της Αργεντινής απ΄την άλλη δεν ήταν αντιεξουσιαστές, εφόσον το κίνητρο να κατέβουν στους δρόμους ήταν οικονομικό (η Αργεντινή κήρυξε 2 φορές πτώχευση τα τελευταία χρόνια). Αυτό που ζητούσαν ήταν μετάβαση σε άλλη εξουσία απ΄αυτήν που τους οδήγησε στην οικονομική καταστροφή. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην Αλβανία στις αρχές του '90 άλλωστε.

Αν βαφτίσουμε αντιεξουσιαστές τους απανταχού εξεγερμένους, κινδυνεύουμε να γίνουμε φαιδροί βάζοντας κάτω απ΄την ίδια ταμπέλα τους Ιρανούς και Παλαιστίνιους με τον επετειακό αντιεξουσιαστή της πλατείας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Καλημερα Ελληνεεεεεεεεεεφφφφφφφσσσσσσσσσσςς!!!!!!!!!!!!!

Εγω μια αλλη απορια εχω, μιας και ετυχε λογω δουλειας να ειμαι παρων στα ψιλοεπεισοδια που
    εγιναν στα Χανια στην πλατεια της αγορας σημερα το μεσημερι,ειδα μια παρεα αστυνομικων γυρω
    στα 5 ατομα με πολιτικα, οχι ομως ασφαλιτες,αλλα εκαμιτες(τουμπανα δλδ),με παλαιστινιακη
    μαντιλα στη μουρη ο ενας,ο αλλος με κουκουλα foul face κι ετσ'...οι υπολοιποι φορουσαν απλα ενα σκουφο στο κεφαλι...και ολοι κρατουσαν κατι καδρονια στα χερια...Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τους ειδα πολυ ψημενους για ραβδες,σε σημειο που οταν αρχισε να ηρεμει καπως η κατασταση αυτοι ξενερωσαν πολυ ασχημα...

Μηπως τελικα μερικοι δεν κοιταζουν απλως να κανουν το 8ωρακι τους και να πανε σπιτι τους, αλλα γουσταρουν και προκαλουν κιολας??

Ειναι "μυστικοι"

και αν βρεθουν χωρις δουλεια θα μεινουν και νηστικοι ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είναι πλεονασμός να βαφτίσουμε αντιεξουσιαστικές τις εξεγέρσεις τέτοιου είδους. Οι γκετοποιημένοι της Γαλλίας όμως ταιριάζουν σ΄αυτή τη κατηγορία.
    Οι εξεγερμένοι της Αργεντινής απ΄την άλλη δεν ήταν αντιεξουσιαστές, εφόσον το κίνητρο να κατέβουν στους δρόμους ήταν οικονομικό (η Αργεντινή κήρυξε 2 φορές πτώχευση τα τελευταία χρόνια). Αυτό που ζητούσαν ήταν μετάβαση σε άλλη εξουσία απ΄αυτήν που τους οδήγησε στην οικονομική καταστροφή. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην Αλβανία στις αρχές του '90 άλλωστε.

Αν βαφτίσουμε αντιεξουσιαστές τους απανταχού εξεγερμένους, κινδυνεύουμε να γίνουμε φαιδροί βάζοντας κάτω απ΄την ίδια ταμπέλα τους Ιρανούς και Παλαιστίνιους με τον επετειακό αντιεξουσιαστή της πλατείας.
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μια απορια εχω

αντε και υπεκυπτε στα τραυματα της η 55χρονη απο την δολοφονικη καφρια του ζητα (ναι του φυγε το μηχανακι ενω πηγε να διεμβολισει πορεια...)

τι θα γινοταν μετα?

πορειες με γαρυφαλα? ή θα ξαναμαλεγαμε "ολοι οι αστυνομικοι δεν ειναι το ιδιο?" (δεν ειναι το ιδιο συμφωνοι αλλα ολοι οι ματαδες ειναι το ιδιο: γουρουνια)

και κατι ακομα: στην αργεντικη τουλαχιστον 15 εργοστασια λειτουργουν αυτοοργανωμενα, με τους εργατες, ενω το κινημα γης στην βραζιλια αυτοαποκαλουνταν "αναρχικο"

χαλαω τη σουπα αλλα στην ν αμερικη ο α/αχωρος εχει ποολλλλλυ δυναμη
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Όσον αφορά τα γεγονότα του Δεκέμβρη 2008 πιστεύω ότι δεν μπορούν να πάρουν μια ξεκάθαρη χροιά γιατί προκλήθηκαν απο πολλές πλευρές:

- Καταπιεσμένοι απο το πολύ σκληρο πρόγραμμα 16χρονοι, που είδαν ένα παιδί της ηλικίας τους να φεύγει άδικα, νέοι που είδαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι που θα δώσει μια σημασία και στη δική τους γενιά.
    - Πολίτες που δεν θέλουν να φοβούνται αν αυτοί που πληρώνουν για να τους προστατέψουν μπορεί να τους κάνουν το αντίθετο.
    - Αντιεξουσιαστές και αναρχικοί που βρήκαν πρόσοφορο έδαφος να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
    - Μισθοδοτούμενοι απο τους ευκατάστατους γονείς τους βαριεστημένοι νεαροί που ζητούν μια δόση αδρεναλίνης.
    - Μπαχαλάκηδες, μηδενιστές και τραμπούκοι των γηπέδων που βρήκαν ευκαιρία για προπόνηση.
    - Αλλόδαποί που βρήκαν ευκαιρία να εκδικηθούν όσους τους βάζουν στο περιθώριο, και να εξυπηρετήσουν και τα συμφέροντα τους (ναι υπήρχαν και τέτοιες περιπτώσεις).
    - Δυνάμεων καταστολής που βρήκαν την καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουν ευρεία κοινωνική αποδοχή και ελευθερία δράσης. Βάζοντας τους δικούς τους κουκουλοφόρους να ξεκινούν τις καταστροφές.
    - Ακραίων (και απο τις δύο πλευρές) κομμάτων που πρσπαθούν να τραβήξουν νέους πελάτες.
    - Καναλιών που είδαν την καλύτερη ευκαιρία να βγάλουν χρήμα.
    - Παρουσιαστές εκπομπών που έβγαλαν πολλά επαναστατικά εκατομμύρια με το να κοροϊδεύουν κατάμουτρα και να χειραγωγούν ένα "ήμουν και εγώ εκεί, με έδειξε η κάμερα" κοινό που χειροκροτεί ότι του λέει ο χειροκροτητής.

Βάλτε τους όλους τώρα να πλακωθούν μεταξύ τους και τι δημιουργείται;
    Ένα θολό τοπίο, ένα μπάχαλο.
    Ποιοί έχασαν απο το μπάχαλο που δημιουργήθηκε;

- Οι νέοι που νομίζουν ότι έκαναν επανάσταση αλλά στην ουσία είναι ακόμα βυθισμένοι στα ίδια σκατά και θα μπούν ακόμη πιο βαθιά όταν θα αρχίσουν να ψάχνουν για δουλειά.

- Πολλοί που εζήσαν και πέρασαν καλά με δανεικά και τώρα νομίζουν ότι είναι κοινωνικα δίκαιο να μη τα γυρίσουν ποτέ πίσω. Όταν θα καταλάβουν ότι αυτό δεν γίνεται, θα πάνε στο σύμβουλο ο οποίος θα τους βάλει να πουλήσουν κάνα νεφρό για να πληρώσουν το σέρβις της πόρσε.

- Εργαζόμενοι που δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα για ψίχουλα και τους κόλλησαν ταμπέλες όπως νοικοκυραίους, καναπεδάκηδες, αδιάφορους, βολεμένους, κακούς γονείς, διάφοροι τεμπέληδες αερολόγοι ψευτοεπαναστάτες, για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους.

- Η μικρομεσαίοι κυρίως που θα κληθούν να πληρώσουν τα σπασμένα, τόσο υλικά αλλά και σε κακή φήμη για μια χώρα που μόνο τουρισμό έχει να προσφέρει.

- Όλοι μας γιατί τώρα η κρατική βια είναι απο πολούς αποδεκτή, οπότε αύριο αν θελήσουμε να βγούμε να διαμαρτυρηθούμε για κάτι π.χ. για κάποιο σκάνδαλο (λέμε τώρα, σιγά μη βγεί κανείς αφού όλοι φαίνεται να τρώνε απο αυτά) θα φάμε ληγμένα χημικά και κανείς δεν θα αντιδράσει, γιατί θα έχουν δίκιο που τους βαράνε τους μαλιάδες.

- Όλοι μας, γιατί αντί να συσπειρωθούμε ως ενεργοί πολίτες με κοινούς στόχους βελτίωσης της ζωής όλων μας, χωριστήκαμε σε διάφορες ομάδες (φίλοι των "αναρχικών", φίλοι των αστυνομικών, αριστεροί, δεξιοί, ευθείοι, φοβισμένοι πολίτες, αδιάφοροι, δεν ξέρω/δεν απαντώ, είμαι και εγώ αρχαιολόγος κ.λπ)

Αν μπορέσουμε να περάσουμε σαν κάτι αυτονόητο το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο τότε ισως να κάνουμε όλοι (μικροι, μεγάλοι και μεγαλύτεροι) ένα βήμα μπροστά...
    Όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του.

Η πραγματική επανάσταση έρχεται χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Προς blackrose:

Καμία "γενιά" δεν μπορεί να αλλάξει απο μόνη της τίποτα.
    Σε 10 χρόνια τα παιδιά που διαδηλώνουν τώρα θα είναι οι "βολεμένοι" και τα τωρινά 10χρονα οι "επαναστάτες".

Βοήθησε κάποιον που έχει ανάγκη και άσε κατα μέρος τις σειρήνες τα αποκάλυψης...
    Όταν κάνεις παιδιά τότε τα ξαναλέμε για τις προτεραιότητες σου.

Και αυτό που παραθέτεις για "το δικό μου παιδί" και "το δικό μου μαγαζί" είναι κάπως αυθαίρετο.
    Συγκρίνεις δύο άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
    Όλη η ελλάδα είπε ότι μπορεί να ήταν το δικό της παιδί (εκτός απο τον κούγια ίσως), αυτό δεν σημαίνει ότι γουστάρει να καταστρέφεται δημόσια ή ιδιωτική περιουσία.
    Μη περιμένεις το μεγάλο μπαμ, γιατί όταν θα πέσει η σκόνη τα πράγματα θα είναι χειρότερα απο πριν.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    καταρχάς αν ενόχλησαν οι φωτό που έβαλα ζητώ συγνώμη.. το έβαλα απλά για humor να αλαφρώσει η ατμόσφαιρα... δεν θα επαναληφθεί .. μάλλον λάθος έκανα.

Τώρα όσον αφορά το συνολικό μετά απο 25 σελίδες κειμένων... συμπλέω με τα του BlackAdder.

Είναι δεδομένο οτι τα αίτια είναι πιο σοβαρά και το χτύπημα κεφαλιών ενστόλων και ακραίων στοιχείων δεν οδηγεί πουθενά...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    χαλαω τη σουπα αλλα στην ν αμερικη ο α/αχωρος εχει ποολλλλλυ δυναμη
    Καμμία σούπα δεν χαλάς. Απλά χάνεις την μπάλα όταν συγκρίνεις τα μαζικά εγκλήματα που συμβαίνουν αιώνες και έβγαλαν τον λαό στους δρόμους της Χιλής, της Αργεντινής, του Σαλαβαδόρ, της Γουατεμάλας της Βολιβίας κλπ κλπ με τις .......διαμαρτυρίες των Ευρώπαϊκών λαών (που έμμεσα στήριξαν την καλοπέραση τους καταληστεύοντας τα κράτη της Ν.Αμερικής).
    Τις κινητοποιήσεις της Ελλάδας (πολύ δυνατές για την χώρα μας όντως) τις αφήνω απ΄έξω απ΄την σύγκριση γιατί είμαστε μια τρίχα απ΄τα αγωνιστικά @@ τους....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είναι δεδομένο οτι τα αίτια είναι πιο σοβαρά και το χτύπημα κεφαλιών ενστόλων και ακραίων στοιχείων δεν οδηγεί πουθενά...

Gandalf
    Μακάρι να το ακούσουν και οι ένστολοι που επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο φορώντας χειροπέδες σε πιτσιρικάδες αδιακρίτως στη χθεσινή πορεία.
    Και μην ακούσω ρε μάγε αντίλογο....παιδί φίλης μου συνελήφθη όταν βγήκε απ΄το μαθητικό μπλοκ για να πάρει ένα σάντουιτς.
    Ντάξ....δεν την πείραξαν εκτός απ΄τις χειροπέδες και την άφησαν μετά από λίγο με τις γνωστές νουθεσίες....

Ελά πες μου και πείσε με ότι δεν αποτελεί σχέδιο τρομοκράτησης των πιτσιρικάδων αυτό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

εγω το δηλωσα περσι

τα περσινα ειναι ιστορικα

και συγκρινομενα με τον μαη 68(που περιοριστηκε στο παρισι) πολυ μεγαλυτερα σε ογκο, συμμετοχη, παλμο

και φυσικα η επανασταση ερχεται σαν σπιθα, αλλα πρεπει πρωτα να δουλεψεις τα καρβουνα απο κατω

και στα τετοια μου τι λενε οι εξω για μας.μην φαω χρονο να αναλυω τα αυτονοητα

και ξαναρωτω: αν πεθενε η 55χρονη? αλλα ενα "μεμονομενο περιστατικο?"

" Η μικρομεσαίοι κυρίως που θα κληθούν να πληρώσουν τα σπασμένα" το εγραψε και ο σχολιαστης κανελλης στο σαιτ του θεοδωρακη. μαλιστα. σε καθε εξεγερση η "σιωπηλη πλειοψηφια" πληρωνει τα σπασμενα
    κινδυνευοντας να μαγαρησω μνημες, θα πω οτι το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιουσαν οι γερμανοι στην κατοχη "μην κανετε σαμποταζ για τιο θα εκτελουμε"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Byr0n...αν δεν ακούσω και τις δύο πλευρές δεν κρίνω... οτι γίνονται γενικώς προσαγωγές (ΟΧΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ) μέσα σε πορείες... ή καλύτερα γύρω απο αυτές, είναι γεγονός. Αλλά δεν είναι τακτική μόνο της Ελληνικής αστυνομίας. Είναι γενικότερη τακτική αστυνομιών για να καλύψουν την πιθανότητα αυτός που πάει εκτός πορείας να μην κάνει κάτι άλλο.

Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος... λέω οτι είναι τακτική.

iosif...διάβασε αδερφέ τι είπε ο BlackAdder σε παρακαλώ... και σύγκρινε το με την πραγματικότητα... θα δείς οτι έχει δίκιο.. και δεν λέει μόνο ενάντια στους ακραίους... αλλά και στους ένστολους... κυρίως όμως στο σύνολο μας ώς Έλληνες πολίτες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    εγω το δηλωσα περσι

τα περσινα ειναι ιστορικα

και συγκρινομενα με τον μαη 68(που περιοριστηκε στο παρισι) πολυ μεγαλυτερα σε ογκο, συμμετοχη, παλμο

και φυσικα η επανασταση ερχεται σαν σπιθα, αλλα πρεπει πρωτα να δουλεψεις τα καρβουνα απο κατω

και στα τετοια μου τι λενε οι εξω για μας.μην φαω χρονο να αναλυω τα αυτονοητα

και ξαναρωτω: αν πεθενε η 55χρονη? αλλα ενα "μεμονομενο περιστατικο?"

" Η μικρομεσαίοι κυρίως που θα κληθούν να πληρώσουν τα σπασμένα" το εγραψε και ο σχολιαστης κανελλης στο σαιτ του θεοδωρακη. μαλιστα. σε καθε εξεγερση η "σιωπηλη πλειοψηφια" πληρωνει τα σπασμενα
    κινδυνευοντας να μαγαρησω μνημες, θα πω οτι το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιουσαν οι γερμανοι στην κατοχη "μην κανετε σαμποταζ για τιο θα εκτελουμε"
    Να σε ρωτήσω εγώ κάτι?
    Ας υποθέσουμε ότι έρχεται αυτη η ώρα και γίνεται όντως μια μαζική επανάσταση. Κατεβαίνουμε όλοι στο δρόμο και ανατρέπουμε την κυβέρνηση. Τι νόμίζεις ότι θα επακολουθήσει? Τι είναι αυτό που νομίζεις οτι πρέπει να αλλάξουμε?
    Θα αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα? Το πολειτιακό? Το οικονομικό σύστημα? Θα αλλάξουμε τις κοινωνικές δομές? Θα επικρατήσει αναρχισμός? Θα επικρατήσει κομμουνισμός? Θα συνεχίσουμε τον καπιταλισμό?
    Και το κυριότερο. Πως νομίζεις ότι θα γινουν αυτά? Με ποιό τρόπο.

Η αίσθηση που έχω έγώ για τους περισσότερους οι οποίοι οραματίζονται την περιβόητη επανάσταση είναι ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους. Βρίσκονται στη λογική του βλέποντας και κάνοντας.

Όπως είπε και ο Byron είναι πολυ άτοπο να συγκρίνεις την επανάστση του Παλαιστίνιου ή του Αργεντινού με την επανάσταση του Έλληνα. Άλλο είναι να λες δεν έχω πατρίδα, δεν έχω δουλειά δεν έχω φαγητό, δεν έχω φάρμακα για το παιδί μου, δεν έχω νερό και ζώνομαι εκρηκτικά και ανατινάζομαι μέσα σε ένα λεωφορείο, και άλλο να λες καίω τη μισή Αθήνα από τα νεύρα μου για την υπάρχουσα κατάσταση και το βράδυ πάω σπίτι να παραγγείλω πίτσες .
    Υπάρχει διαφορά.

Τέλος πάντων τι είναι αυτό που προσδωκούμε από μια επανάσταση? Τι είναι αυτό που θα έρθει με την βία το οποίο δεν μπορεί να έρθει χωρίς τη βία?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

μα με τα υπολοιπα του lackAdder δεν εχω ιδιαιτερες διαφωνιες!
    αυτα που διαφωνω σχολιαζω ετσι γινεται κουβεντα!

καθενας προσδοκα διαφορετικα πραγματα. για αυτο και υπαρχουν οι πολιτικοι (εξωθεσμικοι) φορεις.
    κουβεντα, οσμωση, διαλογος.

τι θα γινει και πως και με ποιον τροπο σορρυ μονο η αλεκα εχει αυτες τις απαντησεις!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ