Κατσούνες, όχι γλύτσες. Η κατσούνα γίνεται από Αμπελισιά και δε σπάει εύκολα αυτή καθαυτή. Σπάει όμως ούλα τα άλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Κριτηκους τζοπαναρεους με τις γλυτσες τους στη Luftlandeschlacht um Kreta...
![]()
Κατσούνες, όχι γλύτσες. Η κατσούνα γίνεται από Αμπελισιά και δε σπάει εύκολα αυτή καθαυτή. Σπάει όμως ούλα τα άλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Κριτηκους τζοπαναρεους με τις γλυτσες τους στη Luftlandeschlacht um Kreta...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Κοινή λόγική ειναι Στέλιο. Ας πούμε ότι εσύ πρέπει να δουλέψεις για να ζήσεις την οικογένειά σου. Και έχεις της εξής επιλογές: 1. 12ωρο με ΣΚ μέσα, για 500 ευρώ, 2. 8ωρο με ΣΚ για 600 ευρώ και 3. 8ωρο πενθήμερο για 700 ευρώ. Δεν θα διάλεγες το μη χείρον βέλτιστον? Θα έλεγες "αυτό, για εμένα, λύση δεν είναι. Απλά διαιωνίζει μια κατάσταση από κακή ως τραβεστί"?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Και αυτό, για εμένα, λύση δεν είναι. Απλά διαιωνίζει μια κατάσταση από κακή ως τραβεστί.
Πέρα όμως από αυτή την προσέγγισή σου, τι άλλο θα πρότεινες;
Πάντα φιλικά
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Spoken like a true prodigy.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Νε κε ο παπούς μου που πολέμισε στο Αλβανηκο μετοπο κε δεν ηχε την δυνατοτητα στο χοριο του για παη σχολιο οστε να γινει κινονος της ελ. πεδιας και κε ορθογραφιας δε ειναι Εληνας αλλά Αστραλος γιδεμπορας....
για να μην πω για τους αλους Κριτηκους τζοπαναρεους με τις γλυτσες τους στη Luftlandeschlacht um Kreta...
+ + + Γιώργο.
Εξυπνο το επιχείρημα, μη συγκρισιμες οι εποχές και τα δεδομέναΑρχικά δημιουργήθηκε από golis
Νε κε ο παπούς μου που πολέμισε στο Αλβανηκο μετοπο κε δεν ηχε την δυνατοτητα στο χοριο του για παη σχολιο οστε να γινει κινονος της ελ. πεδιας και κε ορθογραφιας δε ειναι Εληνας αλλά Αστραλος γιδεμπορας....
για να μην πω για τους αλους Κριτηκους τζοπαναρεους με τις γλυτσες τους στη Luftlandeschlacht um Kreta...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο παππούς ΟΚ, εμείς όμως;Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
για να μην πω για τους αλους Κριτηκους τζοπαναρεους με τις γλυτσες τους στη Luftlandeschlacht um Kreta...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δηλαδή, εμείς είχαμε-εχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες για παιδεία-μόρφωση?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο παππούς ΟΚ, εμείς όμως;
Μάλιστα. Πες μου σε ποιό κόσμο ζεις να έρθω να ζήσω κι εγώ.
Μια γ@μο ορθογραφία είχαμε την ευκαιρία να την μάθουμε.... και 10 πράγματα να μάθουμε... καλά δεν λέω να κάτσουμε μόνοι μας να διαβάσουμε κανα βιβλίο... αυτά τέλος από την ημέρα που πηραμε PCΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή, εμείς είχαμε-εχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες για παιδεία-μόρφωση?
Εdit : και ναι.... όλοι έχουμε την ίδια ευκαιρία μέχρι ένα σημείο μόρφωσης. Θλίβομαι να βλέπω νέα παιδιά να γράφουν όπως να 'ναι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τουλαχιστον για τη στοιχειώδη μορφωση δημοτικου που σου μαθαινει τη βασικη ορθογραφία, οι δυνατότητες που έχουμε σημερα ειναι απειρως περισσότερες απ' οτι πριν δεκαετίες. Μαλλον καλο ειναι να φυγεις απο τον κοσμο που ζειςΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή, εμείς είχαμε-εχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες για παιδεία-μόρφωση?
![]()
btw κι ο δικος μου παπους πολεμησε στην Αλβανια αλλα είχε βγαλει την Ιατρική κι ας ήταν απο φτωχη αγροτική οικογένεια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αλλο το ενα κι αλλο το αλλο. αλλο αγια χωματα και 21 κι αλλο θουκιδιδης, διαλεκτικη, κυνικοι κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Το πρωτο ειναι ο τοπος σου η καρδια σου κι οτι αλλο, το δευτερο ειναι τροπος παρουσιας στον κοσμο ,για να εισαι ελληνας αρκει να γεννηθεις στην ελλαδα απο ελληνες, για να γινεις "ελληνας" πρεπει να ....
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Εγω που δε πιστευω στις συλλογικες δρασεις εχω συμετασχει σε τρεις απο το σεπτεμβρη. αλλα εκει μεσα εχουμε τυπους σα και σενα κι εμενα ,οχι τοτεμ διασημα και αλαζονικα που φιλοδοξουν να αναλαβουν τα γκεμια της ανθρωποτητας. Με τι φοντα ρε καραμητρο. Αμα δω αλαζονα ειμαι ετοιμος για πολεμο. Το μονο που θελουν κατι τετοια παλικαρια ειναι να αλλαξουν τον ενα εξουσιαστη με τον αλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Για πες μου λοιπόν αφού δεν υπάρχουν μόνο αυτοί, ποιός άλλος υπάρχει?
Αφου για σένα δεν υπάρχουν συλλογικές δράσεις , πες μου πως θα αλλάξουν τα πράγματα με ατομικές.
Οσο για το "μη χειρον βελτιστον" πολυ καλα κάνεις , αλλα...
Ο Σολωμος έλεγε : "με λογισμο... και με Ονειρο" , και τσουπ σκαει απο τη γωνια η μεγαλιωδης ελληνικη παιδεία.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Κοίτα, αυτό που γράφεις είναι ένα μέρος της αλήθειας. Το ότι όλοι κάτω των 40 ας πούμε, έχουμε λάβει την βασική μόρφωση δεν σημαίνει ότι όλοι είχαμε τις ίδιες ευκαιρίες να μορφωθούμε. Δεν είναι για όλα τα παιδιά το ίδιο εύκολο να αφομοιώσουν αυτά που διδάσκονται στα σχολεία. Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια γ@μο ορθογραφία είχαμε την ευκαιρία να την μάθουμε.... και 10 πράγματα να μάθουμε... καλά δεν λέω να κάτσουμε μόνοι μας να διαβάσουμε κανα βιβλίο... αυτά τέλος από την ημέρα που πηραμε PC
Εdit : και ναι.... όλοι έχουμε την ίδια ευκαιρία μέχρι ένα σημείο μόρφωσης. Θλίβομαι να βλέπω νέα παιδιά να γράφουν όπως να 'ναι.
Σκέψου ότι όταν εσύ μάθαινες στο δημοτικό το πως γράφονται τα ρήματα εις -ω, κάποια παιδιά στην ηλικία σου την ίδια ώρα σκέφτονταν πόσες ώρες απομένουν για να πάνε στο σπίτι και να τα σαπίσουν στο ξύλο οι γονείς τους. Ή πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγαν κανονικό φαγητό. Ή σε ποιό σπίτι θα κοιμηθουν το βράδυ , στης μαμάς ή στου μπαμπα. Αντιλαμβάνεσαι που το παώ.
Προς θεού δεν λέω ότι όλοι οι ανορθόγραφοι έζησαν τέτοια δράματα. Αλλά επειδή σε φόρουμ είμαστε και δεν ξέρεις του ανοθόγραφου που επικρίνεις, πως του προέκυψε η ανορθογραφία του, καλό είναι να μην γενικεύεις.
Και κάτι ακόμα. Αν το κριτήριο για το πόσο Έλληνας είναι κάποιός, είναι το πόσο ορθογράφος είναι, τότε νομίζω ότι ο κορυφαίος έλληνας είναι ο Μπαμπινιώτης. Φαιδρό? Όσο και το αντίστροφο αυτού.
Αν σε κοροιδέψω μια φορά και συνεχίσεις να με χαιρετάς εγκάρδια να μου μιλάς όπως πριν κτλ, θα σκεφτώ ότι ο super_toto είναι ένας άνθρωπος που εύκολα τον κορόιδεψα. Αν ξαναγίνει αυτό, πάλι και πάλι, θα θεωρήσω ότι τελικά είναι κορόιδο. Μόνο αν μου γυρίσεις την πλάτη, αν μου την πεις, αν σταματήσεις να με χαιρετάς, θα αρχίσω να σκέφτομαι τι έγινε και στράβωσε και τότε θα δω ότι ίσως δεν με παίρνει για άλλη κοροιδία.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ωραία με αυτούς δεν ασχολούμαστε. Βγαίνει κάποιος άλλος και φτιάχνει ένα κίνημα , τον κράζουμε σαν καλιακούδες.
Γνώμη μου, το μη χείρον βέλτιστον. Προσωπικά έτσι ψηφίζω από την πρώτη φορά που ψήφισα.
Για μένα είναι τραγωδία που στην παρούσα φάση δεν έχει μπει μπορστά κανείς ώστε να σηκώσει το βάρος και να εμπνευση το λαό. Που είναι οι άνθρωποι των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών? Περιμένουμε από τον Θοδωράκη με το ένα πόδι στον τάφο να μας σώσει. Είναι πλήρως απογοητευτικό που δεν συντάχτθηκαν μαζί του και άλλοι του συναφιού του. Ας ήταν αυτός στο παρασκήνιο σαν τοτέμ.
Για πες μου λοιπόν αφού δεν υπάρχουν μόνο αυτοί, ποιός άλλος υπάρχει?
Αφου για σένα δεν υπάρχουν συλλογικές δράσεις , πες μου πως θα αλλάξουν τα πράγματα με ατομικές.
Με άλλα λόγια η λογική του μη χείρον βέλτιστο σημαίνει μια εναλλαγή αυτών που μας κοροιδεύουν.
Τις περισσότερες φορές τα πράγματα στη ζωή πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους πρωτού ξανατεθούν με νέες πιο υγιείς βάσεις. Έτσι και τώρα, όποιος ανακατευθεί με αυτή τη βρωμιά που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή έτοιμη να ξαναβγεί στην επιφάνεια, θα βρωμίσει κι αυτός, γιατί είναι η μειοψηφία. Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί άξιοι άνθρωποι στην Ελλάδα, όμως δεν θέλουν να μολυνθούν. Ειδικά τώρα που για την κοινωνία είναι ώρα περίσκεψης και όχι πυροτεχνημάτων. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι νωρίς να ανοίξει το γκάζι στην έξοδο της στροφής...
Τα τοτέμ, ή οι Ελ Σιντ αν θέλεις είναι αναγκαία. Διότι μπορεί εσύ να μην έχεις ανάγκη τον νεκρό ηγέτη πάνω στο άλογο για να σε εμπνεύσει, αλλά δεν συμβαίνει αυτό και με την πλειονότητα του λαού. Ο λαός έχει ανάγκη από συμβολισμούς για να ξυπνήσει. Χρειάζεται πρότυπα για να ταυτιστεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Εγω που δε πιστευω στις συλλογικες δρασεις εχω συμετασχει σε τρεις απο το σεπτεμβρη. αλλα εκει μεσα εχουμε τυπους σα και σενα κι εμενα ,οχι τοτεμ διασημα και αλαζονικα που φιλοδοξουν να αναλαβουν τα γκεμια της ανθρωποτητας. Με τι φοντα ρε καραμητρο. Αμα δω αλαζονα ειμαι ετοιμος για πολεμο. Το μονο που θελουν κατι τετοια παλικαρια ειναι να αλλαξουν τον ενα εξουσιαστη με τον αλλο.
Οσο για το "μη χειρον βελτιστον" πολυ καλα κάνεις , αλλα...
Ο Σολωμος έλεγε : "με λογισμο... και με Ονειρο" , και τσουπ σκαει απο τη γωνια η μεγαλιωδης ελληνικη παιδεία.
Ο χώρος της τέχνης ή πιο συγκεκριμένα της μουσικής έχει πολλές φορές αφυπνίσει συνειδήσεις κατά το παρελθόν. Το θλίβερό είναι ότι στο παρόν, δεν υπάρχει κανένας πραγματικός "καλλιτέχνης". Είναι κατασκευάσματα της σοου μπιζ και για αυτό δεν διατίθεται κανείς να δαγκώσει το χέρι που τον ταϊζει.
news247.grΜίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε: Μάϊος 06 2011 13:21 Ενημερώθηκε: Μάϊος 06 2011 15:18
Την απάντησή του έδωσε ο γνωστός συνθέτης και πρόεδρος του κινήματος "Σπίθα" Μίκης Θεοδωράκης, μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του για τα περί αυστριακής λογοκρισίας που δέχτηκε στο "Μαουτχάουζεν".
Την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, στην τελετή μνήμης των θυμάτων του Ναζισμού ματαίωσε η πρόεδρος της αυστριακής Βουλής Μπάρμπαρα Πράμερ, ένα γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και έκπληξη σε όλη την ελληνική αποστολή.
Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη:
"Η βασική θεωρία του Ναζισμού υπήρξε ο Ρατσισμός, που δεν περιελάμβανε μόνο τους Εβραίους αλλά κάθε έναν που δεν ήταν Άρειος. Τσιγγάνοι, Ρώσοι, Ουκρανοί, Έλληνες, Σέρβοι είχαν συνολικά τριάντα εκατομμύρια θύματα κυρίως μέσα σε στρατόπεδα θανάτου.
Σε αναλογία πληθυσμού οι Εβραίοι με τα 6 εκατομμύρια θύματα είχαν τους περισσότερους νεκρούς. Γι' αυτό και ονόμασαν ολοκαύτωμα την απώλειά τους.
Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις λίγες χώρες που υπεράσπισαν τους Εβραίους που ζούσαν σ' αυτές. Προφύλαξε συστηματικά τους Έλληνες Εβραίους από τη μήνι των Ες-Ες. Εάν τα μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης εισάκουσαν την πρόταση του ΕΑΜ να πάνε στο βουνό και να τεθούν υπό την προστασία του, δεν θα υπήρχε αυτή η τερατώδης εξόντωση των 50 και πλέον χιλιάδων ανθρώπων.
Δυστυχώς οι Ραββίνοι εξακολουθούσαν να έχουν αυταπάτες ως προς την στάση των Γερμανών και αντιτάχθηκαν σ' αυτή την σωτήρια πρόταση.
Ενδεικτικά σημειώνω ότι η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Μάτσα σώθηκε γιατί κατέφυγε στο βουνό στην περιοχή του ελέγχου του ΕΛΑΣ.
Στην Αθήνα υπήρχαν εκατοντάδες οικογένειες που με κίνδυνο της ζωής τους έκρυβαν Εβραίους. Εμείς ως μαχητές του ΕΛΑΣ Αθηνών είχαμε αναλάβει την φύλαξη πολλών τέτοιων κατοικιών με εντολή να δώσουμε μάχη προκειμένου να σωθούν οι κρυμμένοι Εβραίοι.
Προσωπικά μπορώ να αναφέρω δεκάδες περιπτώσεις κατά τις οποίες θρηνήσαμε θύματα προκειμένου να εμποδίσουμε τους Ες-Ες στο μακάβριο έργο τους.
Επομένως ο αντιρατσισμός και η αντίθεση στον αντισημιτισμό δεν υπήρξαν μόνο βασικά στοιχεία της αγωγής μας (εννοώ ως εαμίτες) αλλά και αντικείμενο της δράσης μας στην περίοδο της Κατοχής, εναντίον του ρατσισμού κάθε είδους.
Την ίδια στάση κράτησα σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα και τίποτα δεν θα μπορούσε να με κάνει να αλλάξω ιδέες.
Έτσι και τώρα με την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών η λέξη «απαγορεύεται» αφορά κάθε αναφορά στον Φασισμό-Ναζισμό-Εθνικισμό-Αντικομμουνισμό και Αντισημιτισμό και ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή στις γραμμές μας ατόμων που εμφορούνται από παρόμοιες ιδέες.
Προσωπικά δηλώνω ότι τους μισώ, γιατί επί πλέον με χωρίζει από αυτούς αίμα. Ναι, ματώσαμε για να υπερασπίσουμε τις ιδέες μας, έτσι που να έχουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε ότι αναδειχθήκαμε μεταξύ των πρωτεργατών στην υπεράσπιση των θυμάτων του Φασισμού-Αντισημιτισμού. Γι' αυτό τελεία και παύλα. Και θεωρώ βρώμικο σκουλήκι όποιον ξανατολμήσει να με προσβάλει στο πιο ευαίσθητο σημείο του χαρακτήρα μου.
Από δω και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί ο Σιωνισμός που είναι φανερό ότι όχι μόνο σηκώνει κεφάλι αλλά διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστικό στις διεθνείς εξελίξεις, χρησιμοποιεί σαν άλλοθι το Ολοκαύτωμα για πράξεις καθαρά αντιδραστικού χαρακτήρα, όπως είναι η κρατική πολιτική του Ισραήλ και ο ρόλος ορισμένων σπουδαίων παραγόντων του Εβραιοαμερικανικού λόμπι στη διαμόρφωση της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Έτσι κάθε κριτική εναντίον τους χαρακτηρίζεται έντεχνα αντισημιτισμός, με αποτέλεσμα να μην τολμά πια κανένας να καταδικάσει πράξεις επαχθείς, από φόβο μήπως στιγματισθεί ως ρατσιστής.
Επειδή είμαι από εκείνους που δεν με σταματά τίποτα προκειμένου να πω την αλήθεια όπως εγώ την εννοώ και την πιστεύω, έχω γίνει κατά καιρούς στόχος παρόμοιων επιθέσεων, ενώ παράλληλα οι αντίπαλοί μου δεν μένουν στα λόγια αλλά προχωρούν και σε πράξεις που με μειώνουν ως άνθρωπο και ως συνθέτη. Κυρίως ως συνθέτη, γιατί οι Σιωνιστές ελέγχουν σε ποσοστό 99% την μουσική ζωή της Οικουμένης.
Έχω λοιπόν κατηγορήσει επανειλημμένα και κατηγορώ και σήμερα το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Όπως καταδικάζω και ορισμένους σπουδαίους παράγοντες από το Εβραιοαμερικανικό λόμπι τόσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξαν στα εγκλήματα της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ στο Ιράκ όσο και για το σχέδιο της άλωσης των Εθνών-Κρατών με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία των Τραπεζιτικοπιστωτικών κολοσσών που ελέγχουν εξ ολοκλήρου.
Είναι από τα παράδοξα της ιστορίας, τα κατ' εξοχήν θύματα του Χιτλερισμού να μιμούνται απόλυτα τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για την παγκόσμια επικράτησή του.
Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει να τους φερθούμε ανάλογα, ακόμα και αν κινδυνεύσουμε όπως τότε να θυσιάσουμε τη ζωή μας.
Και κάτι ακόμα: Κάνουν λάθος που χάρη στον κ. Παπανδρέου διάλεξαν τη χώρα μας για το συνέδριό τους. Αυτό για μας αποτελεί υπέρτατη πρόκληση, που είμαστε υποχρεωμένοι να τη λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν".
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Τελικά ο γερο Μίκης είναι πάντα επίκαιρος?
Αυτό το θρέντ ήταν και η αφορμή να πρωτογράψω στο φορουμ.
2009 ήταν και με αφορμή δηλώσεις του Μίκη αναφορικά με τους φόβους του επι εθνικών, οικονομικών και πολιτικών θεμάτων, κάποιος συνφορουμίτης είχε γράψει.....
"...Για μένα το συγκεκριμένο κείμενο ειναι μια παπαριά κ μισή, απο έναν ταλαντούχο συνθέτη ο οποίος πάτησε γερά καποτε στη βάρκα του πολιτικου τραγουδιού καθιερώνοντας το μπουζούκι σαν οργανο της αριστεράς αλλ έκτοτε πατάει σε όποια βάρκα βρει μπροστά του ασχέτως κατεύθυνσης"
Είχα οργιστεί τότε! Σκέφτηκα , "σηκωθήκαν τα περίπτερα να μαλώσουν με τον Παρθενώνα.."
Είχα γράψει πως κάποιοι θα ντρέπονται στο μέλλον γιατί τα γραφτά μένουν.
Ακολούθησε τότε κάποια αντιπαράθεση, κάποιοι ήταν υπέρ κάποιοι κατά και .. Να που τώρα ζούμε το μέλλον του 2009...
Βέβαια στην πορεία τον "συγχώρησα" . Διάβασα και αρκετά κειμενά του (μερικά ιδιαίτερα ευαίσθητα και έξυπνα) έτσι αναθεώρησα την άποψη μου γιαυτόν πιστεύοντας τώρα πως πρόκειται για ευφυές και καλλιεργημένο άτομο.
Συμπέρασμα (προς όλους μας)
"Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας"
Καλημέρα σας.
![]()