ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ......![]()
![]()
![]()
Καλη Ανασταση Σπυρο χρονια πολλα και σε σενα και στην οικογενεια σου με υγεια και παντα ορθιος![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Χρονια πολλα με υγεια και παντα τετοια !!!!!!!!!![]()
![]()
Ομορφιά .....![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Χρόνια πολλά...και να έχεις συνέχεια κούκλες σαν αυτήν που φτιάχνεις τώρα να μας φτιάχνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ......![]()
![]()
![]()
whats up doc?κανα νεο?ας ειναι απλα και καμια σκεψη...το επομενο πλανο,χρονοδιαγραμμα?κατι που να παρει μου εχουν σπασει τα νευρα απο την απραξια.......................
εισαι κατι παραπανω απο απιστευτος!!!!!!!!!!!!!!
αντε να το δουμε τελειωμενο
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Τι εγινε δεν εχεις τιποτα να βιδωσεις?????Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
whats up doc?κανα νεο?ας ειναι απλα και καμια σκεψη...το επομενο πλανο,χρονοδιαγραμμα?κατι που να παρει μου εχουν σπασει τα νευρα απο την απραξια.......................![]()
Τα βιδωσες ολα ???
Και εγω προσπαθω πανω απο μια εβδομαδα να καθαρισω τον κινητηρα απο τα καταλοιπα της υαλοβολης
και ολο και κατι τυχαινει ,και σημερα στραβωσε αλλα τουλαχιστον τον φυσηξα και εφυγαν τα καταλοιπα απο τον κινητηρα και τα σπειρωματα οσο ηταν δυνατον ,τωρα μενει πλυσιμο καλο και ξανα φυσημα ,ψησιμο κορμου στον φουρνο με πατατες:rotflmao: .....
Εκει εχω κολησει αν δεν δεθει ο κινητηρας δεν μπορω να συνεχισω οποτε αυριο πιστευω να τον καθαρισω
ωστε να παει στον Πετρο και να βαλομε μπρος![]()
Αυριο θα παει το χρωμα και τα αυτοκολλητα μαζι με το τεποζιτο για βαψιμο
Αρχιζω και δεν βλεπω την ωρα να την κανω βολτα
![]()
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Εγω δεν θα πω τιποτα, αρκει μια φωτο...:wacko:![]()
, Vespa GT200 TS50W
min mou pis oti 8a vgalis afto to mixanaki ston dromoΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Τι εγινε δεν εχεις τιποτα να βιδωσεις?????![]()
Αρχιζω και δεν βλεπω την ωρα να την κανω βολτα![]()
![]()
amartia ine na pernas apo lasponera ke skones me afto?![]()
exeto gia kamia volta mia sto toso me liakades ke na pigenis na to dixnis mono se sikentrosi ke lipa krima ine na to kanis xalia pali me tosi doulia pou exis riksi
den ine afto na kiklofori xoris logo..
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
δεν βλεπεις την ωρα να την κανεις βολτα ε?master προσεχε γιατι την εχω πατησει 2 φορες και ετοιμαζομαι για τριτη.αν τελειωσει το project και δεν εχεις ετοιμο κατι αλλο για ξεκινημα θα πεσεις σε καταθλιψη....Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Τι εγινε δεν εχεις τιποτα να βιδωσεις?????![]()
Τα βιδωσες ολα ???
Και εγω προσπαθω πανω απο μια εβδομαδα να καθαρισω τον κινητηρα απο τα καταλοιπα της υαλοβολης
και ολο και κατι τυχαινει ,και σημερα στραβωσε αλλα τουλαχιστον τον φυσηξα και εφυγαν τα καταλοιπα απο τον κινητηρα και τα σπειρωματα οσο ηταν δυνατον ,τωρα μενει πλυσιμο καλο και ξανα φυσημα ,ψησιμο κορμου στον φουρνο με πατατες:rotflmao: .....
Εκει εχω κολησει αν δεν δεθει ο κινητηρας δεν μπορω να συνεχισω οποτε αυριο πιστευω να τον καθαρισω
ωστε να παει στον Πετρο και να βαλομε μπρος![]()
Αυριο θα παει το χρωμα και τα αυτοκολλητα μαζι με το τεποζιτο για βαψιμο
Αρχιζω και δεν βλεπω την ωρα να την κανω βολτα![]()
να σε δω με το ποδηλατο το ρεζερβουαρ και το ασπρο μαλι και κρεμαω τα εργαλεια μου στον παγκο...![]()
![]()
![]()
καλη συνεχεια,δωσε τροφη,παρε πολλες φωτο απο το μηχανικο οταν μονταρετε το μοτερ.![]()