Σελίδα 25 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 553

Θέμα: Χωμάτινε...

................................

Τα λογια ειναι περιττα ..... καλο σου ταξιδι φιλε μου και ας μη σε ξερω .......http://www.youtube.com/watch?v=QIXvzznry5w
    :a44:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    γμτ δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω σημερα!
    Kαι εγώ δυστυχώς δεν βρηκα κάποιον να αλλάξω τη βάρδια μου..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Δεν καταφέρνω να έρθω στον αποχαιρετισμό του παλικαριού μας.. καλή δύναμη σε όλους εσάς παιδιά..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    δεν θα αντικρυσουμε τιποτα..
    δεν θα παρουμε αυτη την εικονα μαζι μας.
    αυριο 8α σταματησουμε να εχουμε ψευδαισθησεις και θα συνειδητοποιησουμε την αληθεια.
    και η αληθεια δεν ειναι μια!
    ειναι οτι εχει ζησει ο καθενας μαζι του.
    αυτο το κομματι θα κραταει απο δω και περα ο καθενας μας μεχρι το δικο του τελος.
    καθενας που χανεται αφηνει τα σημαδια του πανω στους αλλους.
    απο το ελαχιστο μεχρι το μεγιστο που μπορει να κρατησει καποιος απο τον Μανο,θα τον εχει κανει καλυτερο ανθρωπο.
    κι αυτο θα ειναι πλεον το κερδος μας απο αυτην την σχεση,ασχετα με το ποσο δυσαναλογος ειναι ο πονος..
    ακομα και στα παιδια που δεν ειχαν την τυχη να τον γνωρισουν,μπορει καποιος να διακρινει μια αναγνωριση ενος ανθρωπου που καταφερε να επηρρεασει τοσους πολλους και διαφορετικους ανθρωπους με κοινο παρανομαστη την ευγενεια,την αγαπη,την κατανοηση,την ανιδιοτελεια,εως ακομα και την αφελεια.
    δεν δικαιουμαστε τωρα να κοιταξουμε αλλοιως.
    δεν δικαιουμαστε να τον μειωσουμε σκεφτομενοι ή μεταφραζοντας τις συνθηκες που εγινε οτι εγινε.
    ας κατσουμε λιγο να τον σκεφτουμε,να ονειροπολησουμε και μετα να προσπαθησουμε ο καθενας να φανει ανταξιος αυτης της παντοτινης γνωριμιας.
    κανενα χωμα δεν μπορει να σκεπασει ελαφρα ή βαρια εναν τετοιον ανθρωπο.
    τιποτα δεν μπορει να τον περιορισει με τετραγωνικα μετρα.
    το μονο που μπορει να κανει,ειναι να γινει το σημειο συναντησης μας.
    αυτο που θα μας θυμιζει ποιοι ημασταν και τι γινομαστε απο δω και περα.

σ'ευχαριστω Μανο για οτι ησουν στην ζωη μου
    Θανασης

Ακριβώς αυτό!Ο Θανάσης τα είπε καλύτερα απ οτι θα μπορούσα ποτέ.
    Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω.
    Λέτε όλοι για το πόσο καλό και γλυκό παιδί ήταν και ένιωσα απο αυτά που διαβάζω οτι ο Μάνος ήταν ένα παράδειγμα ανθρώπου.Τόσο γλυκός,ευαίσθητος,που σίγουρα θα ήθελε ν αλλάξει τον κόσμο.Νομίζω οτι αν του επιτρέψετε αυτή την αλλαγή μέσα σας,θα ήταν οτι πιο όμορφο και κάτι που θα ήθελε.
    Γίνετε λίγο πιο χαμογελαστοί,λίγο πιο ευγενικοί,λίγο πιο "Μάνος".Θα ζει μέσα απο εσάς.

Καλή δύναμη σε όσους ήταν πιο κοντά του.

Δεν θέλω ν' ακούσω "να ζήσουμε να τον θυμόμαστε"...
    Αλλά "να ζήσουμε να του μοιάσουμε"! ...

συγνωμη

Πενθείν δε μετρίως τους προσήκοντας φίλους, ου γαρ τεθνάσιν, αλλά την αυτήν οδόν, ην πάσιν ελθείν έστ' αναγκαίως έχον, προεληλύθασιν...
    (Στοβαίος)

καλό ταξείδι Μάνο
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Ο Μάνος φίλοι μου, έπαιρνε τη ζωή όπως του ΄ρχότανε! ρούφαγε το κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, και πάντα, μα πάντα έβρισκε ένα λόγο για να χαμογελάσει! δεν άφηνε κανένα πρόβλημα και καμια κατάσταση να τον νικήσει ...είχε πιάσει το νόημα, δεν ξέρω πως να το γράψω, αλλά σα να είχε βρει την άκρη, έμοιαζε να έχει κατανοήσει κάτι, που οι περισσότεροι απο εμας, δεν το χουμε καταφέρει και πολλοί δε θα το καταφέρουν ποτέ ....
    είχε ερωτευτεί τη ζωή, τους ανθρώπους, τη φύση, όπου και να έπεφτε το βλέμμα του, έβλεπε κάτι όμορφο! πρόλαβε να απολαύσει πράγματα, που πολλοί δε καταφέρνουν μέχρι να γεράσουν...
    σ΄αυτόν τον φίλο, δεν ταιριάζουν δάκρυα...πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι και τυχεροί που τον είχαμε και τον έχουμε δίπλα μας, έστω και νοερά...όποτε τον σκεφτόμαστε, μόνο ωραίες εικόνες και στιγμές έρχονται στο μυαλό, και αυτό είναι δώρο ανεκτίμητο!
    στενοχωριέμαι που δε θα έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε κι άλλες, όσοι δεν τον γνώρισαν όμως είναι πιο άτυχοι ...

ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάτι απο αυτή τη φιλία, ας μη θεωρούμε τίποτα και κανένα δεδομένο...ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να χαμογελάμε περισσότερο, να χαιρόμαστε πιο συχνά, να ζούμε την κάθε στιγμή, να αγαπάμε, να βρισκόμαστε, να αγκαλιάζουμε, να χορταίνουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, να είμαστε λίγο πιο αφελείς, λίγο πιο ανέμελοι!
    Η ζωή είναι δώρο ανεκτίμητο, ας τη ζήσουμε όπως ο μάνος μέχρι τώρα, έτσι θα τον έχουμε πάντα μαζί μας, έτσι θα βλέπουμε χαμόγελα σαν το δικό του πιο συχνά!

σ΄ευχαριστούμε ρε ομορφόπαιδο

Σωστά ρε Γιώργο...

Πρέπει να γίνει κάνα τέτοιο , για να ζυγίσουμε την ζωή μας...

Ανθρώπινη " αστοχία υλικού " μάλλον ???

Να είστε καλά να τον θυμόσαστε , ρε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ωχ γαμωτο κερατο μου!

FFWD Το avatar του/της DimST
    Καλό ταξίδι.

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αχ ρε Μάνο....

Αόρατο Μέλος Το avatar του/της dark1n
    Αν και δεν το ήξερα το παληκάρι..
    είμαι νεός σαν μέλος εδώ μέσα..

ο αδερφός μου μου είπε τα καλύτερα, όπως και όλοι όσοι γράφουν γιαυτόν..
    σίγουρα δε θα είναι τυχαίο..

Καλό ταξίδι να έχει..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    δεν θα αντικρυσουμε τιποτα..
    δεν θα παρουμε αυτη την εικονα μαζι μας.
    αυριο 8α σταματησουμε να εχουμε ψευδαισθησεις και θα συνειδητοποιησουμε την αληθεια.
    και η αληθεια δεν ειναι μια!
    ειναι οτι εχει ζησει ο καθενας μαζι του.
    αυτο το κομματι θα κραταει απο δω και περα ο καθενας μας μεχρι το δικο του τελος.
    καθενας που χανεται αφηνει τα σημαδια του πανω στους αλλους.
    απο το ελαχιστο μεχρι το μεγιστο που μπορει να κρατησει καποιος απο τον Μανο,θα τον εχει κανει καλυτερο ανθρωπο.
    κι αυτο θα ειναι πλεον το κερδος μας απο αυτην την σχεση,ασχετα με το ποσο δυσαναλογος ειναι ο πονος..
    ακομα και στα παιδια που δεν ειχαν την τυχη να τον γνωρισουν,μπορει καποιος να διακρινει μια αναγνωριση ενος ανθρωπου που καταφερε να επηρρεασει τοσους πολλους και διαφορετικους ανθρωπους με κοινο παρανομαστη την ευγενεια,την αγαπη,την κατανοηση,την ανιδιοτελεια,εως ακομα και την αφελεια.
    δεν δικαιουμαστε τωρα να κοιταξουμε αλλοιως.
    δεν δικαιουμαστε να τον μειωσουμε σκεφτομενοι ή μεταφραζοντας τις συνθηκες που εγινε οτι εγινε.
    ας κατσουμε λιγο να τον σκεφτουμε,να ονειροπολησουμε και μετα να προσπαθησουμε ο καθενας να φανει ανταξιος αυτης της παντοτινης γνωριμιας.
    κανενα χωμα δεν μπορει να σκεπασει ελαφρα ή βαρια εναν τετοιον ανθρωπο.
    τιποτα δεν μπορει να τον περιορισει με τετραγωνικα μετρα.
    το μονο που μπορει να κανει,ειναι να γινει το σημειο συναντησης μας.
    αυτο που θα μας θυμιζει ποιοι ημασταν και τι γινομαστε απο δω και περα.

σ'ευχαριστω Μανο για οτι ησουν στην ζωη μου
    Θανασης

Παλαιότατο μέλος Το avatar του/της DoctorAbo
    H ώρα πλησιάζει φίλε Μάνο,

Ένας φιλόσοφος είπε ότι η ζωή ενός ανθρώπου είχε τόση αξία όσο οι άλλοι ήταν ευχαριστημένοι επειδή αυτός υπήρξε ανάμεσά τους.

Σε ευχαριστούμε που υπήρξες ανάμεσά μας και για όσα μας έδωσες. Σου εύχομαι καλό ταξίδι φίλε μου και καλή αντάμωση κάποτε στο μέλλον.

Δημήτρης
    Μες το δάσος περπατώ, ΄ταν ο λύκος δεν είναι δω !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Συγγνωμη ρε Μανο μου που δε θα ερθω!
    Δεν μπορω δυστυχως!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ!

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7
    καλούς δρόμους εκεί πανω

Παρόμοια θέματα

1. Χωμάτινε, περαστικά...
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2008, 12:42
  2. Χωμάτινε...
    από Stergios69 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2007, 14:46
  3. Απαντήσεις: 1