Αν και στην αρχή η μοτο δεν μου έκανε κάτι, τώρα με το Made in Japan, σα να μου αρέσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και στην αρχή η μοτο δεν μου έκανε κάτι, τώρα με το Made in Japan, σα να μου αρέσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Προιόν marketing της Yamaha και τίποτα περισσότερο το tenere 1200 τελικα.
Και καλά κάνει αφού σε τελική ανάλυση η εταιρία δεν είναι φιλανθρωπική λέσχη.
Απευθύνεται στο πλέον κερδοφόρο segment της αγοράς, τιμολογημένο υψηλά, ένα "me too" προιόν σε σχέση με τον leader GS 1200.
Και η Moto Guzzi άλλωστε το ίδιο ακριβώς έκανε με το stelvio.
Δοκιμασμένες στρατηγικές που βασίζονται σε άπειρες έρευνες (των αγορών φιλέτων) αγοράς.
Αξιολογήστε τα λοιπόν και σείς σαν προίόντα με "value for money" κριτήρια σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας.
Μην τους τα δίνετε έτσι τα ΕΥΡΩ σας όμως παρασυρόμενοι από θρυλικά καταχωρημένα λογότυπα τύπου "tenere", "africa" ή "tengai"
Είναι εξίσου παρανοικό όπως η λογική των οπαδών που αντί να βλέπουν μπροστά τους (πλέον) Ανώνυμες Ποδοσφαιρικές Εταιρίες με λογότυπα τύπου "Ολυμπιακός", "ΠΑΟ", "ΑΕΚ" νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μια ομάδα που παίζουν τα παιδια της γειτονιάς τους και πορώνονται παίζοντας άγριο ξύλο μεταξύ τους!
Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι εποχές αλλάξανε....
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
E όχι και θρυλικό το Tengai.... :rotflmao:![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Εντάξει, δε λέω, το λιγότερο "θρυλικό" είναι το TENGAI αλλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
E όχι και θρυλικό το Tengai.... :rotflmao:![]()
Άμα η Καβασάκι έβγαζε και αυτή το αντίστοιχο μαστόδοντο τύπου GS μάλον έτσι θα το ονόμαζε πάλι!
:rotflmao:
Υ.Γ. Ειδα παρεπιπτόντως πρίν μερικές μέρες, καθημερινή πρωί, στην Ακαδημίας έναν τύπο με το πολύ χοντρό gs adventure με κορδούρες BMW, κράνος enduro BMW, μπότες BMW, γάντια BMW, κάτι προβολείς ομίχλης αναμένους, αλουμινένια κουτια γύρω γύρω, touratech παρπρίζ...
Πάσχιζε να περάσει ανάμεσα από τους ταρίφες με το τσιγάρο στο χέρι κρεμασμένο απο το παράθυρο και τις γκομενίτσες με τα Σμάρτ που μιλούσανε στα ροζουλί κινητά τους...
Σε τί κόσμο ζούμε ρε φούστη μου....
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Live your myth in Greece ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Εντάξει, δε λέω, το λιγότερο "θρυλικό" είναι το TENGAI αλλα....
Άμα η Καβασάκι έβγαζε και αυτή το αντίστοιχο μαστόδοντο τύπου GS μάλον έτσι θα το ονόμαζε πάλι!
:rotflmao:
Υ.Γ. Ειδα παρεπιπτόντως πρίν μερικές μέρες, καθημερινή πρωί, στην Ακαδημίας έναν τύπο με το πολύ χοντρό gs adventure με κορδούρες BMW, κράνος enduro BMW, μπότες BMW, γάντια BMW, κάτι προβολείς ομίχλης αναμένους, αλουμινένια κουτια γύρω γύρω, touratech παρπρίζ...
Πάσχιζε να περάσει ανάμεσα από τους ταρίφες με το τσιγάρο στο χέρι κρεμασμένο απο το παράθυρο και τις γκομενίτσες με τα Σμάρτ που μιλούσανε στα ροζουλί κινητά τους...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
![]()
+ 1.000.000 και σε αυτό και στο προηγούμενο ποστ σου, Αντώνη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μολις εριξα μια ματια στο περιοδικο μοτο ετσι για να παρουμε μια ιδεα
απο μετρησεις.
το συγκρινει με το gs, 990 r και moulti
ο δημοσιογραφος προσπαθει αλλα δεν καταφερνει να
πει κατι για να αποδειξει την ανοτεροτητα του tenere.
Δυστυχως ουτε στο πρωτο τεστ που ξερουμε ολοι πως τα
σπρωχνουν τα νεα μοντελα οι δημοσιογραφοι δεν επεισε
η yamaha
φιναλε τα 90 αλογα τροχο και τα 9,3 κιλα ροπης που οσο καλα
κατανεμημενα και αν ειναι κανουν το gs ευστροφο και δυνατο,
περιμενα κατι καλυτερο απο ενα νεο(σχεδον)μοτερ 1200 κυβικων
και δεν τα λεω αυτα για να χαρω με την ανωτεροτητα των ανταγωνιστων
αλλα γιατι λυπηθηκα γιατι αυτες οι κινησεις δεν μας πανε μπροστα![]()
Ποιο έχει 90 άλογα τροχό...????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Τι ερώτηση είναι τώρα αυτή....τι περίμενες...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ποιο έχει 90 άλογα τροχό...????
Αν και yamahικός, αναρωριέμαι, πως ήθελαν να την πλασάρουν αυτή τη μηχανή απέναντι στον ανταγωνισμό...???
Σε αυτή την κατηγορία βέβαια δεν μετράνε τόσο πολύ τα άλογα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ειλικρινά ρωτάω....το Gs του 2010 έχει 109 άλογα και το Tenere του δίνουν 110..
Στρόφαλο είναι τόσα. Τα 90 είναι στον τροχό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ειλικρινά ρωτάω....το Gs του 2010 έχει 109 άλογα και το Tenere του δίνουν 110..
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Υπάρχει κάπου δυναμομέτρηση σε Tenere 2010 ?Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Στρόφαλο είναι τόσα. Τα 90 είναι στον τροχό.
Το ΜΟΤΟ έχει συγκριτικό τέστ στο τρέχον τεύχος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Υπάρχει κάπου δυναμομέτρηση σε Tenere 2010 ?
Το πήρα και εγώ. 90 τροχό και 266 γεμάτο.
Του κινητήρα δεν του αρέσει να δουλεύει μετά τις 5000. Στα λίγα άλογα (σε σχέση με τους άλλους) έχει να αντιπαραθέσει το τράβηγμα από χαμηλά.
Στα πολλά κιλά την καλή κατανομή.
και σε όλα τα άλλα την ομοιογένεια.
Υπερέχει ξεκάθαρα σε φρένα.
Στην αντιπαράθεση με τη μπεμπα πάντως τα βρήκε σκούρα.
Ιαπωνικό gs με 21 κιλά περισσότερα, λιγότερα άλογα, ψυλότερο κέντρο βάρους, λίγο χειρότερη προστασία απ' τον αέρα, καλύτερα φρένα λίγο χειρότερο στο στροφιλίκι, λίγο πιο σταθερό στις ανοικτές καμπές.
Sent from me using a computer.