Σελίδα 25 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 152021222324252627282930 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 489

Θέμα: α ρε φλώροι ducatisti!!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σακη οτι να ναι λες...

το ντεσμοσεντιτσι δεν ειναι η ναυαρχιδα της ντουκατι...ουτε βγηκε για εμπορικους σκοπους...ειναι ενα κοσμημα των δυο τροχων που το εβγαλε για να το θαυμαζουμε ολοι...

τωρα να λες οτι ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το βαραντερο μονο γελια προκαλει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχκά δημιουργήθηκε από p@nos
    σακη οτι να ναι λες...

το ντεσμοσεντιτσι δεν ειναι η ναυαρχιδα της ντουκατι...ουτε βγηκε για εμπορικους σκοπους...ειναι ενα κοσμημα των δυο τροχων που το εβγαλε για να το θαυμαζουμε ολοι...

τωρα να λες οτι ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το βαραντερο μονο γελια προκαλει...

Πάνο φίλε μάλλον εσύ λες ότι να 'ναι αν το desmo δεν είναι η ωαυαρχίδα της Ducati τότε ποιό είναι
    το monster??

Και να ήταν μόνο και μόνο προτώτυπο να πω εντάξει αλλά βγήκε στην παραγωγή μπορεί να βγαίνουν
    λίγα κομμάτια αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι το ότι έχει πάνω του μια ιαπωνική καινοτομία!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Πάνο φίλε μάλλον εσύ λες ότι να 'ναι αν το desmo δεν είναι η ωαυαρχίδα της Ducati τότε ποιό είναι
    το monster??

Και να ήταν μόνο και μόνο προτώτυπο να πω εντάξει αλλά βγήκε στην παραγωγή μπορεί να βγαίνουν
    λίγα κομμάτια αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι το ότι έχει πάνω του μια ιαπωνική καινοτομία!

oxi re saki den einai to desmosedici ναυαρχηδα μην τρελαθουμε...

ναυαρχιδα ειναι το 1198R

το ντεσμοσεντιτσι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και μην επιμενεις...

και τωρα κατα ποσο ειναι ιαπωνικη καινοτομια η κινηση εκκεντροφορων με γραναζια, δε βαζω και το χερι μου στη φωτια

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    ο τυπος κασετας (συνηθιζεται για το σαζμαν) ειναι για την γρηγορότερη και ευκολοτερη επισκεψη του και αλλαγη του, δεν ειναι κανα τεχνολογικό θαυμα, ομοιως και η επισκεψιμότητα των γραναζιων κινησης εκκεντροφόρων... που στην ουσια ειναι πιο ευκολα απο το σαζμαν...

συνεπως αλλη η μορφολογία της κατασκευής και αλλο η φιλοσοφία της (βλεπε ντεσμο, καδενες, ιμαντες, γραναζια κινησης κλπ)
    Ban 'em all

Re: Re: Re: a re floroi ducatisti!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από laziali21
    το "2" που λεει στο αβαταρ σου ειναι τα μηνυματα που εχεις η ο οροφος της πολυκατοικιας σου?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    oxi re saki den einai to desmosedici ναυαρχηδα μην τρελαθουμε...

ναυαρχιδα ειναι το 1198R
    Δεν είναι ε? Τέσπα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε οπότε !

Ο θωμάς μερικές σελίδες παραπάνω έγραψε αυτό είπα να μην ποστάρω τότε αλλά θα το κάνω τώρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Νομιζω οτι τα Ευρωπαικα εχουν χαρακτηρα ενω τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου.Αλλαζει μονο η μαρκα.
    Κ αυτος ειναι ο λογος που καποιοι αγαπανε τα ευρωπαικα.Γτ εχουν κατι το πιο ιδιαιτερο απο ολα τα υπολοιπα...
    Μας λέει ο θωμάς ότι τα γιαπωνέζικα είναι κόπιες το ένα του άλλου....πως γίνεται αυτό??

Όταν η ΚΤΜ με ένα κινητήρα Lc4 βγάζει όλα της τα μονοκύλινδρα από παλιά και τα V2 της με τον
    Lc8 α! ξέχασα έβγαλε και το Rc8 αυτό που οι οδηγοί αγώνων που το είχαν τεστάρει στις αρχές
    το χαρακτήρισαν επικίνδυνο μιας και έπιανε νεκρές παντού!

Όταν η Ducati με ένα V2 κινητήρα πότε σε έκδοση διβάλβιδου και πότε τετραβάλβιδου έβγαζε και
    βγάζει όλα της τα εμπορικά μοντέλα! Βέβαια έχει μετατρέψει και τα μοτέρ αυτά σε υδρόψυκτα
    πλέον....κάτι είναι κι αυτό δεδομένου ότι τα αερόψυκτα της είναι τεχνολογία δεκαετίας '60!
    Η ντουκατι στα περισσότερα μοντέλα της (τα εμπορικά) επίσης χρησιμοποιεί και το ίδιο πλαίσιο!

Η BMW τα περισσότερα εμπορικά της μοντέλα έχει βάλει τον boxer τον αερόψυκτο!
    Στα μονοκύλινδρα της χρησιμοποιεί κινητήρες της Rotax ή της Motori Minarelli και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου
    μιας και τα μοτέρ αυτά δουλεύανε και δε σπάγανε όχι εύκολα και αναίτια τουλάχιστον!

Για ποιο χαρακτήρα μιλάς ρε θωμά για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή! Ποια είναι κόπιες το ένα του άλλου??

Άσχετο με τα υπόλοιπα στο συγκεκριμένο πόστ αλλά....................
    Η aprilia μας είχε συνηθίσει κυρίως να βγάζει ζημιές στα ηλεκτρικά και πολλοί θεωρούσαν τα μοτέρ
    της άσπαστα και ήταν! Αλλά στο RSV τι έγινε;; σπάνε η μπιέλες;; γιατί;;
    Από λάθος προγραμματισμό στο CNC που φτιάχνει τις μπιέλες;;
    Στο κομμάτι της μπιέλας εκεί που περνάει ο πίρος του πιστονιού
    έγιναν οι τρύπες παράκεντρα με αποτέλεσμα οι μπιέλες να κόβονται με ότι επακόλουθο!
    Και λέω εγώ ένας μ@λ@κ@ς μηχανικός ΔΕΝ το είδε αυτό να πει ρε τι κάνουμε;; θα έχουμε πρόβλημα!
    Ποιοτικός έλεγχος ΔΕΝ υπάρχει;;

και τωρα κατα ποσο ειναι ιαπωνικη καινοτομια η κινηση εκκεντροφορων με γραναζια, δε βαζω και το χερι μου στη φωτια
    Μη το βάζεις ρε το χέρι σου στη φωτιά θα καείς τσάμπα και βερεσέ και θα είσαι κουλός μετά! :rotflmao: :rotflmao:

re saki sto xw pei polles φορες...γιατι ολο μπαρουφες γραφεις και μας τα πριζεις και δε θα μας φτανει να τα μετρησουμε το ορχιδομετρο μετα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πηγαινε σε μια ελληνμοτο...μπες μεσα και ζητα ενα μηχανακι...εχει πολλα...ντουκατι κτμ μορινι κλπ...παρε και κανε βολτα, οποιο σου δωσουν...

και θα καταλαβεις γιατι σου λεμε

φροντησε να μην εχει θαλασσα κοντα, γιατι μετα που θα φυγεις με το φμξ θα το πεταξεις μεσα και ειναι κριμα

φμξ
    Πάλι εκεί το γύρισες γιατί έτσι σε συμφέρει ξεκόλλα τέλος πάντων ΔΕΝ κάνω καμιά σύγκριση εγώ
    ξεκόλλα πια με το φμξ καταντάς εντελώς μα εντελώς γραφικός!

Απάντησε μου.....στο παραπάνω πόστ όσα γράφω είναι λάθος;;;

Α! Και που 'σαι είμαι πλέον κάποιας ηλικίας και στην ηλικία μου και για τη χρήση που τη θέλω
    τη μηχανή αυτό που έχω μου κάνει δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κι άλλες μηχανές που θα μου κάνανε γι αυτή τη
    χρήση αλλά κι αυτές ΔΕΝ είναι ευρωπαϊκές να είσαι σίγουρος!!

Α! και κάτι άλλο για πολλές πίπες γραφτήκανε στα παραπάνω πόστ! Όταν εγώ πήρα το φμξ με 5550?
    το ΚΤΜ DukeII σε στοκ που τα είχανε τα πουλάγανε 9450? ούτε ένα ευρώ παρακάτω οπότε η κάθε
    σύγκριση στην τιμή είναι απλά άκυρη σχεδόν τα διπλά κόστιζε!

Τη μια πίπα πάνω στην άλλη πετάτε! Ξεκόλλα από το φμξ και απάντησε μου στο παραπάνω πόστ
    είναι ψέμματα τα όσα γράφω;;

Τα άλλα είναι απλώς πίπες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	napoleonducati.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	17,0 KB 
ID:	194528

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Α! και κάτι άλλο για πολλές πίπες γραφτήκανε στα παραπάνω πόστ! Όταν εγώ πήρα το φμξ με 5550?
    το ΚΤΜ DukeII σε στοκ που τα είχανε τα πουλάγανε 9450? ούτε ένα ευρώ παρακάτω οπότε η κάθε
    σύγκριση στην τιμή είναι απλά άκυρη σχεδόν τα διπλά κόστιζε!

Τη μια πίπα πάνω στην άλλη πετάτε! Ξεκόλλα από το φμξ και απάντησε μου στο παραπάνω πόστ
    είναι ψέμματα τα όσα γράφω;;

Τα άλλα είναι απλώς πίπες!
    Ειλικρινα με ολο τον ΣΕΒΑΣΜΟ που σου εχω....εαν δεν ειναι η υπερτατη ΠΙΠΑ να συγκρινεις το Duke με το FMX τοτε τι ειναι?????

Σακη καπου το εχεις χασει και εκτιθεσαι.....εντελως φιλικα στο λεω!

τι λες μωρε σακη

9490 εχει τωρα το καινουριο ντουκ...

τα στοκ ντουκ τα εδιναν 7000...τα απλα lc4 τα εδιναν 6500...αμα επιμενεις θα ψαξω να βρω και περιοδικα παλια που τα διαφημιζαν...

στα ακριβα τους τα ντουκ τα εδιναν 8κ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Ειλικρινα με ολο τον ΣΕΒΑΣΜΟ που σου εχω....εαν δεν ειναι η υπερτατη ΠΙΠΑ να συγκρινεις το Duke με το FMX τοτε τι ειναι?????

Σακη καπου το εχεις χασει και εκτιθεσαι.....εντελως φιλικα στο λεω!

Ε ρε Νικόλα θα με χαζέψεις ΠΟΤΕ δεν έκανα εγώ κάποια τέτοια σύγκριση!
    Αν διαβάσεις κάποιο πόστ δικό μου
    που να κάνω σύγκριση του φμξ με οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι τι να πω τότε ναι το έχω χάσει και δε ξέρω τι λέω!

Την σύγκριση αυτή θα δεις ότι πάντα κάποιος άλλος την κάνει και όχι εγώ!
    Εγώ απλά είπα για την σύγκριση της τιμής που κάνανε κάποιοι σε κάποια πόστ παραπάνω.....είπα
    απλά ότι όταν το φμξ είχε 5550? το ντιουκ2 είχε 9450? γιατί κάποιος ανέφερε ότι ήταν απλώς λίγο ακριβότερο
    όχι ότι είχε σχεδόν διπλάσια τιμή!

9490 εχει τωρα το καινουριο ντουκ...

Κοίτα υπάρχει περιοδικό της τότε εποχής........9450? σου αρέσει η όχι τόσο είχε το ντιουκ2 !

και ποιο να ναι ρε σακη ψεμα...το οτι οι ευρωπαιοι αντιγραφουν τους ιαπωνες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επειδη η ντουκατι εβαλε σε ενα σουπερ ντουπερ συλλεκτικο 2τροχο γραναζια?
    και σε τι πλεονεκτει αυτο?δινει κατι σε αποδοση?η μηπως απλα δε θελει καθε χρονια αλλαγμα οπως ο ιμαντας(μιας και ολα βιτρινα θα πανε)

αντιγραφη θα ηταν να εβαζε vtec, οχι κινηση με γραναζια...ενας απλος τροπος κινησης των εκκεντροφορων ειναι...οχι κατι περισσοτερο...

Κοίτα υπάρχει περιοδικό της τότε εποχής........9450? σου αρέσει η όχι τόσο είχε το ντιουκ2 !

εσυ ειπες οτι τοσο ειχαν τα στοκ...

δεν ειχαν τοσο τα στοκ...9κ εδιναν πολυ πριν τα στοκ...και αμα επιμενεις θα βρω διαφημιση να τη βαλω να μαθεις να λες ψεμματα

Παρόμοια θέματα

1. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  2. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:29
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  4. Μην κάνετε σαν μαλάκες ρε....