το σφαξαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το μπεεεε που είναι ανησυχώ!![]()
![]()
το σφαξαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το μπεεεε που είναι ανησυχώ!![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι τώρα ρε το πάσχα!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
το σφαξαμε![]()
![]()
το πασχα βαζουμε γουρουνοπουλο! μην τα μπερδευεις :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Οχι τώρα ρε το πάσχα!![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
το πασχα βαζουμε γουρουνοπουλο! μην τα μπερδευεις :hypnotize![]()
Τι να περιμένω από ΚΤΜάκια ανάποδος σε όλα!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Τι να περιμένω από ΚΤΜάκια ανάποδος σε όλα!![]()
![]()
κ στο μπροστινο συστημα! οχι σαν κατι xtx ή xr![]()
![]()
![]()
Εγώ USD έχω!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ στο μπροστινο συστημα! οχι σαν κατι xtx ή xr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ USD έχω!![]()
![]()
![]()
κ εγω δεν ειπα για το Duke! εσυ γιατι μας λες για το fmx?![]()
Είπα FMX? Αλλά αυτό έχω αυτό λέω!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ εγω δεν ειπα για το Duke! εσυ γιατι μας λες για το fmx?![]()
![]()
![]()
γιατι αναφερεσαι στο δικο σου μηχανακι? γενικα για τα ιαπωνικα πες!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Είπα FMX? Αλλά αυτό έχω αυτό λέω!![]()
![]()
![]()
Αμάν με τους ιάπωνες !Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
γιατι αναφερεσαι στο δικο σου μηχανακι? γενικα για τα ιαπωνικα πες!![]()
![]()
Τι σας κάνανε μωρέ?![]()
Αμάν με τους ιάπωνες !![]()
Τι σας κάνανε μωρέ?![]()
εμενα τιποτα! γιαπωνεζικο ειχα, σε γιαπωνεζικο εμαθα να οδηγαω και οταν ερθει η ωρα για ss πολυ πιθανω να παρω γιαπωνεζικο..
το duke το πηρα γιατι το θεωρω απ τα καλυτερα στην κατηγορια του![]()
Ωραία τότε γιατί τρωγόμαστε?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εμενα τιποτα! γιαπωνεζικο ειχα, σε γιαπωνεζικο εμαθα να οδηγαω και οταν ερθει η ωρα για ss πολυ πιθανω να παρω γιαπωνεζικο..
το duke το πηρα γιατι το θεωρω απ τα καλυτερα στην κατηγορια του![]()
![]()
Ωραία τότε γιατί τρωγόμαστε?![]()
εμενα το λες?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εμενα το λες?![]()
Οχι ρε κάτσε καλά δεν έχω τίποτα με εσένα!![]()
Άντε γεια την κάνω!![]()