Σελίδα 250 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 150200240245246247248249250251252253254255 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.736 έως 3.750 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα το οτι ο Γκαλινοβιτς θα εβγαινε MVP οποιουδηποτε αγωνα πραγματικα δεν το περιμενα...

Εσωσε τον κ*λο μας πανω απο τρεις φορες και δεν επνιξε ουτε ενα μπαλακι

Εμφανιση απαραδεκτη για τον ΠΑΟ, ομαδα γ΄εθνικης.

Ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος, ασυνενοησια, λαθη επι λαθων και το γνωστο προβλημα συνδεσης της μεσαιας γραμμης με την επιθεση.

Το συστημα που παιζουμε ειναι τερμα--->προωθηση στους μεσους και αν δεν χαθει η μπαλα γιομα στον γαμο του καραγκιοζη

ουτε ενας μ@λ@κ@ς δεν μπορει να μοιρασει παιχνιδι απο το κεντρο και πανω!

και υστρα βλεπεις τις απειρου καλους ενεργειες ποδοσφαιριστων οπως ο Βυντρα , ο Τζιολης , ο Μορις και ο Νιλσον και σε πιανουν τα γελια....

μπο*ρδελο εντελως.

Ισως η πιο αθλια εμφανιση του Παναθηναϊκου φετος και απιστευτη κολοφαρδια που δεν φαγαμε γκολ.

Οχι οτι αν πιασουμε αποδοση παιζουμε φαναταστικη μπαλα, αλλα τετοιο χαλι δεν εχουμε.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες.με 0 αποδοση παιρνουν αποτελεσματα:rotflmao:

περα απο την πλακα οι παικτες μας ηταν πολυ λιγοι για ενα τοσο μεγαλο γηπεδο..
    διαλυμενες γραμμες, κεντρο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επιθεση ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..

ευτυχως ο κουλος ηταν σε καλη μερα σημερα.

ΕΚΤΟς απο γκαλινοβιτσ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο πιτσιρικας Σιμαο μαζεψε τα αμαζευτα, και καραγκουνης χωρις δημιουργια ετρεξε πολυ κατα μηκος της μεσαιας γραμμης κυκλοφοροντας την μπαλα και καλυπτοντας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ηταν για φουντο, πιασαν αποδοση 3 το πολυ.

αυτος ο ποστιγκα ξερει μπαλα αλλα απο ορεξη 0.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ρε σεις καλά όλα αυτά αλλά ο παίκτης που έστειλε ο Αρουαμπαρένα για βρούβες ξέρει κανείς τι έχει τελικά; Τι έπαθε;;; Είδα το χτύπημα και φρίκαρα!!!

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ρε σεις καλά όλα αυτά αλλά ο παίκτης που έστειλε ο Αρουαμπαρένα για βρούβες ξέρει κανείς τι έχει τελικά; Τι έπαθε;;; Είδα το χτύπημα και φρίκαρα!!!

στο σπορ εφεμ ακουσα οτι επαθε διασηση αλλα οχι κατι παραπανω!!!!ρε μαλα τον ειδες πως επεσε?
    οταν επεφτε ειχε παραλυσει!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μικρή διάσειση και μερική αμνησία... κάτι όπως έπαθε και ο Μάχο... πωπω φίλε λέω πάει σκοτώθηκε... πως έσκασε έτσι κάτω;

Για την ΑΕΚ τα γνωστά... τουρλουμπούκι μπάλα , με πάθος αλλά χωρίς καμία οργάνωση... τουλάχιστον είχαν μια δύο καλές αναπτύξεις.

Ερώτηση....

ΙΣΜΑΕΛ ΜΠΛΑΝΚΟ

Γιατί επιμένουν και το έχουν το παληκάρι εκτός;
    Γιατί ο Λύμπε έπαιζε ενώ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του και συνέχεια ξάπλωνε κάτω;

Ενώ βλέπεις πως Καλόν και Μπλάνκο έκαναν μια άμυνα των Ισπανών ανω κάτω, γιατί τους βάζεις μέσα στο 70-80; Συνήθειες Μπάγιεβιτς αποκτήσαμε;

Η άμυνα πέραν του Παπασταθόπουλου (αυτός θα φύγει ... να το θυμάστε αυτό!) ενας βούρκος τελματωμένος. Ο Αρουαμπαρένα σκέφτεται απο τώρα να φύγει... το έδειξε και με τις δηλώσεις του άλλωστε.
    Ο Ρίμπο πάρα πολύ βαρρύς πλέον... πως το έχασε μπροστά στο τέρμα ρε;

Η κακοποίηση του ποδοσφαίρου χθες ... τόσο απο την ΑΕΚ... όσο και απο την Χετάφε που ότι και να λένε δεν νομίζω να είναι καλύτερη του ΑΡΗ ή του Αστέρα Τρίπολης εδώ.

Κρίμα... άλλη μια χρονιά χαμένη. Και χωρίς μέλλον , μιας και ελάχιστοι αξίζουν και μπορούν να μείνουν.

Για τον ΠΑΟ...

Ωραίες οι ανοιχτές άμυνες κύριε Πεσέιρο;... απορώ βέβαια αυτός ο Νάβο πως έχανε τις ευκαιρίες έτσι και δεν σας έκανε ναυάγιο στο μουράγιο.
    Ρε πορτογαλικό τρομπόνι... πόσο καλύτερος ήταν ο Καραγκούνης αντί μιας συμμετοχής του Νίνη;
    Τράβαγε σούτ και του έστειλαν τον λογαριασμό για τους σπασμένους προβολείς του σταδίου πριν να φύγει;

Αλλά είναι και οι Σκωτζέδοι δικαιωματικά ιδιοκτήτες του τίτλου loosers... αλλιώς σε τόσες μπαλιές που χαρίσε στην άμυνα την μια ο Γκούμας, την άλλη ο Τζιώλης νομίζω, αν ήταν κανάς Ντρογκμπα΄, θα σας είχε κάνει ελβετική γραβιέρα.

Για τον ΟΣΦΠ...

Μην γελάτε εσείς... σας βλέπω και λίγο ντεφορμέ και δεν θέλει και πολύ η Τσέλσι να κάνει ασέλγειες σε δαφνοστεφανωμένους εφήβους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εμενα παντως χθες σε γενικες γραμμες μου αρεσε το παιχνιδι της ΑΕΚ αλλα οι λαθος επιλογες ενως υπηρεσιακου κοουτς δεν μας αφησαν να κανουμε κατι καλυτερο...

Αλλα και παλι καλυτερα παιξαμε απο οτι με τον Ισπανο....Υπηρχε συστημα επιτελους.....

Τα ασχημα

Κατα την γνωμη μου ομως ο Λυμπε δεν επρεπε να ξεκινησει ως μοναδικος φουνταριστος σε συστημα αντεπιθεσεων...Ριμπο πρεπει να ειναι πισω απο 2 επιθετικους....Σαν επιτελικος μεσος και δευτερος φορ ειναι πολυ αργος για αντεπιθεσεις ειδικα σε συνδυασμο με Λυμπε....Μεγαλη αποτυχια αποδειχτηκε η αλλαγη του Μανου...Θα προτιμουσα Ραμος σαν δεξι χαφ ή τον Καλλον....Δυο παιχτες εμπειροι δεν ειχαν καλη αποδοση,ο Ζηκος και ο Αραουμπαρενα...Μαντουκα και Παππας δεν βοηθησαν αρκετα ειδικα ο δευτερος....Η αντιδραση της original στο γκολ που φαγαμε....

Τα καλα
    ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΣΤΗΜΑ,4-5-1 και 4-4-2 στο τελος.Σε μια ενδεκαδα που δεν θυμαμαι να επαιξε απο την αρχη αλλη φορα με αυτη την συνθεση.

Ο Νσαλιβα σαν δεξι μπακ δεν ηταν ασχημος και πιστευω οτι μπορει να παιξει σε μια θεση σχετικα αγνωστη σε αυτον σε βαθος χρονου με επιτυχια...Ειναι αρκετα γρηγορος,στριβει ευκολα,εχει αλμα και εχει τριπλα οταν ανεβαινει...Αν και εκανε χοντρη πατατα στο γκολ που φαγαμε...

Παπασταθοπουλος και Δελλας ειναι εγγυηση...

Καλον και Μπλανκο ανακατεψαν την αντιπαλη αμυνα και ιδιαιτερα ο Καλον μπηκε με τρελη ψυχολογια.Ο Μπλανκο πρεπει να ξεκιναει βασικος και αναντικαταστατος....

Ο Καφες ηταν γλυκος με καλο καιμακι...

Η αντιδραση στο γεια σας πελατες της original του υπολοιπου γηπεδου....

Τελος να παραθεσω για το τελος δηλωση του Φερερ στην "Diario de Mallorca" απο το www.contra.gr

"Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Καθαρά, η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 ετών και προσωπικός μου φίλος".

Κ.Φερερ αφου δεν εκτιμας τους παικτες σου και δεν πιστευεις σε αυτους ζητας μεγαλυτερο μπατζετ και αμα δεν υπαρχει πας σπιτι σου.Δεν καθεσαι να κλαιγεσαι...Βγαινεις και το λες απο την αρχη...

Εγω κυριοι ειμαι ο Φερερ,πρωην προπονητης της Μπαρτσελονα και μπλα μπλα.Δεν μου δινουν το μπατζετ που θελω ή μου ειχανε υποσχεθει και επειδη ενας προπονητης σαν και εμενα δεν μπορει να οδηγει ποδηλατο φευγω και δεν κοροιδευω τους παικτες μου,την διοικηση και τους φιλαθλους με δηλωσεις για πρωταθλημα.Στο οποιο δεν πιστευω οτι μπορω με αυτο το υλικο να κατακτησω.-

Και δεν θα σου ελεγε κανενας τιποτα.Καθαρα και ξαστερα.Οπως κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν αντιμιλησε στον Σαντος που ειπε δεν εχω καλο υλικο αλλα θα παλεψουμε ολοι μαζι και οτι κανουμε.

Εχει δικιο ο Gandalf για τον Πεσεϊρο..

Δεν τον θεωρω κακο προπονητη (ουτε και μυστη της στρατηγικης βεβαια) αλλα αυτο το πραγμα με το rotation εχει κουρασει.

Και για ποιο rotation μιλαμε οταν π.χ. ο Νινης ειναι στην απεξω;

Ναι οκ να δινεις συμμετοχη σε ολους, αλλα δεν μπορεις να παρουσιαζεις μια διαφορετικη ενδεκαδα καθε φορα....μονο Σαλπιγγιδης και Γκουμας ειναι οι σταθεροι, ολοι οι αλλοι (ελεω και τραυματισμων & αγωνιστικων υποχρεωσεων) αλλαζουν.

Βυντρα , Μορις , Τζιολης καλυτερα να μην συμπεριλαμβανονται στις αποστολες ρε γαμοτο! παρτε τεσσερα πιτσιρικια απο τα τσικο και βαλτε τα μεσα αντι για αυτους.

Οι τυποι ειναι αμπαλοι.

Δεν λειτουργησε τιποτα εχθες...πηγαιναν να κατεβασουν την μπαλα και την γυρναγαν πισω! στις μισες περιπτωσεις την πουλαγαν για πλακα και η αμυνα ηταν για τα γελια.

Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη και δεν μπορεις να βασιζεις το παιχνιδι σου στο να βρεις τον Σαλπιγγιδη απο μπαλιες καμιναδες τριαντα + μετρων.

ουτε τα χαφ παιξανε εχθες....μεχρι το κεντρο και μετα γιομα....

ειδικά στην τελευταία δήλωση σου προσθέτω οτι πέρα απο το οτι δεν είπε τίποτα, βιάστηκε να διώξει τον Τσιρίλο , που μπορεί να μην ξέρει καντάρια μπάλα, αλλά αν μη τι άλλο είχε πάθος και δίπλα σε Παπ και Δέλλα θα ήταν σημαντική προσθήκη. Γενικά έκανε λάθη.

Τον ευχαριστούμε λοιπόν κυρίως για την πορεία του CH.L. εν έτος 2006-2007 και όσα τέλος πάντων καλά μας έδωσε, και του ευχόμαστε καλή τύχη εκει που θα συνεχίσει. Για εμάς πλέον είναι παρελθόν.

Για το θέμα ΑΕΚ τα είπα και πιο πάνω.

Να πω και εγώ την κωλ... έ συγνώμη.... την γνώμη μου , όπως όλοι για το τι μέλλει γεννέσθαι.

1. προπονητή μόνο μέσα απο την ΑΕΚ... αδιάφορο αν είναι Μανωλάς (καλύτερα) ή Σαβέφσκι ή και οι δύο. Θέλουμε κάποιον να ξέρει την Ελλάδα και συνάμα το τι εστί ΑΕΚ.

2. Ξεκαθάρισμα του ρόστερ. 32 παίκτες είναι πολλοί... πάρα πολλοί. Οι κάποιας ηλικίας (άνω των 33) να αρχίσουν να μετέχουν λιγότερο και να παίρνουν θέση οι νεότεροι αλλά και οι ικανότεροι.
    Η ΑΕΚ πρέπει να έχει μέλλον και αν είναι δυνατόν , όσο περισσότερο Ελληνικό και λιγότερο ξένο.

3. Ξεκαθάρισμα διοικητικής εικόνας. Ο Ντέμης πρέπει να γίνει κ.Νικολαϊδής και να αρχίζει να εμπνέει και λίγο σεβασμό. Ή παίκτης θα είσαι ή πρόεδρος... και δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους.
    Αν δεν μπορεί να το κάνει, τον ευχαριστούμε και αυτόν και μάλλον θα πρέπει οι μέτοχοι να σκεφτούν κάτι άλλο. ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ... κοράκια δεν θέλουμε... που ήταν το 2004 ο κύριος αυτός; Θέλουμε κάτι σε στύλ Δρόσσου που έχει πάρει την ΑΕΚ στο basket και με τα ψέμματα την έχει φέρει σε θέση playoff. Φαντάσου δηλαδή να τον υποστήριζε περισσότερο και ο κόσμος!!!

4. Υποδομές... τα χέρια στις τσέπες κύριοι... εντάξει ΠΑΕ είσαστε αλλά για να σας αποδώσει κέρδος πρέπει να επενδύσετε σιγά-σιγά...το ΟΑΚΑ είναι νεκροταφείο... δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Για να μην μιλήσουμε για προπονητικό κέντρο καλύτερα. Πιο καλά θα ήταν για εκείνους να έπαιζαν σε 5Χ5.

5. Κόσμος... ΤΕΡΜΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ. Οποιος αγαπάει την ομάδα ας το δείξει με τον τροπο του. Αν δεν του αρέσει κάτι , ας το δείξει κόσμια. Η διχόνοια μόνο τους άλλους ευννοεί. Εδώ παραδέχομαι και τους γαύρους που πάνω απο όλα βάζουν την ομάδα τους. Η original θα πρέπει επιτέλους να αποδεχτεί οτι έτσι δεν βοηθάει αλλά καταστρέφει. Η Ν.Φιλαδέλφια και να ήθελε η επίσημη ΑΕΚ να κάνει γήπεδο.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!.... Συμβούλιο επικρατείας, κάτοικοι, κράτος... κανείς δεν την θέλει εκεί. Πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να δώσει τρελά ποσά για γήπεδο που δύσκολα θα αυτο-συντηρηθεί!!! Καλές οι ρομαντικές εποχές... και εγώ θα γούσταρα γήπεδο εκεί.... αλλά όταν δεν έχει παιχνίδια, με τι πηγές θα συντηρείται; Την στιγμή που ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχουν απολαβές απο έμμεσες πηγές εσόδων , πέριξ του γηπέδου; Γιατί να είμαστε μικρότεροι;

Δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΚ, μιας και με παιδιά που έχω μιλήσει ακόμα και μέσα απο την Original, πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος είναι. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι , βάσει τίτλων , η τρίτη ομάδα στην χώρα, αλλά βάσει πάθους και καρδιάς για εμάς είναι και θα είναι πάντα πρώτη.

Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τέτοιο σπασμένο ηθικό απο παίκτες μέσα στο γήπεδο. Ο Φερέρ δεν έφυγε για τα αποτελέσματα... Ο Σάντος είχε χειρότερα.... έφυγε γιατί έμαθε στους παίκτες να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό δεν το ανέχεται κανένας ΑΕΚτζής.

Στο goal του Μπλάνκο χθες... αν κάποιος έβλεπε τα πρόσωπα των φιλάθλων κυρίως θα έβλεπε πολύ ξέσπασμα.... μα πάρα πολύ ξέσπασμα.

Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς, οτι δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα , αλλά το να βλέπω μπάλα, κάποιοι κορόιδευαν.. κάποιοι μειδίαζαν. Η αλήθεια είναι όμως αυτή.

Δείξτε μου εναν ΑΕΚτζή που θα ήθελε σήμερα με αυτή την ομάδα να πάρει εσωτερική κούπα με αυτή την εικόνα. Μπορείτε;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Δείξτε μου εναν ΑΕΚτζή που θα ήθελε σήμερα με αυτή την ομάδα να πάρει εσωτερική κούπα με αυτή την εικόνα. Μπορείτε;

Gandalf
    deixe mas enan pou na min thelei tin koupa....eidika meta apo tosa xronia

kalgeorge...

οχι έτσι!... μόνο κάτι κολλημένοι και χωρίς ζωή άνθρωποι που θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι σκοπός της ζωής τους και πρέπει με κάθε κόστος οπως και να έχει να είναι δικό τους. Οι υπόλοιποι πρώτα θέλουν να βλέπουν μπάλα και να το ευχαριστιούνται ... να παίρνουν μια δόση ψευδαίσθησης περηφάνειας ρε παιδί μου που η ομάδα τους παίζει ωραία μπάλα και μετά να ασχολούνται με έπαθλα.

Γενικά πρέπει να κατανοήσουμε πως το ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους είναι θέαμα και ευχαρίστηση. Ούτε πληρωνόμαστε, ούτε γινόμαστε καλύτεροι με ενα κύπελο. Αντίθετα ενα καλό παιχνίδι μας δίνει μια στιγμιαία ευχαρίστηση θεάματος και μια ψευδαίσθηση αν θέλεις οτι υποστηρίζουμε μια ομάδα που έχει μια "α" ποδοσφαιρική ποιότητα και αξία.

Όταν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο , ούτε βία θα έχουμε... ούτε παράγκες .. .ούτε τίποτα.

Gandalf

Εμενα....Δεν με χαλαει η κουπα αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος για εμενα...Για τον Ντεμη και την original κτλ εχει γινει...Εγω θελω να δω μπαλα...Θελω να δω παιχτες ικανους...Σχεδιασμο,ταλεντα απο τα τσικο και τα τοπικα να ανεβαινουν...Ενα ΟΑΚΑ(ή οποιο αλλο) με 35,000-40,000 κοσμο σε καθε ματς...

Και πιστεψε με αυτο θα γινει οταν δει ο κοσμος μπαλα.Οχι αμα παρει την κουπα και βασιλευει στους τυφλους ο μονοφθαλμος.

Δηλαδη ο ΟΣΦΠ που εχει παρει τοσα πρωταθληματα γιατι δεν γεμιζει ο κοσμος το γηπεδο καθε αγωνιστικη?Ο ΠΑΟ γιατι εχει στις κερκιδες μονο τους κυνηγους που πυροβολανε τον Καραγκουνη και τον Ν'Ντοι μολις τους μαρκαρει καποιος?

Δεν εχουν κοσμο?Εδω μιλανε οι προεδροι για τα εκατομμυρια των ηρωικων οπαδων.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    kalgeorge...

οχι έτσι!... μόνο κάτι κολλημένοι και χωρίς ζωή άνθρωποι που θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι σκοπός της ζωής τους και πρέπει με κάθε κόστος οπως και να έχει να είναι δικό τους. Οι υπόλοιποι πρώτα θέλουν να βλέπουν μπάλα και να το ευχαριστιούνται ... να παίρνουν μια δόση ψευδαίσθησης περηφάνειας ρε παιδί μου που η ομάδα τους παίζει ωραία μπάλα και μετά να ασχολούνται με έπαθλα.

Γενικά πρέπει να κατανοήσουμε πως το ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους είναι θέαμα και ευχαρίστηση. Ούτε πληρωνόμαστε, ούτε γινόμαστε καλύτεροι με ενα κύπελο. Αντίθετα ενα καλό παιχνίδι μας δίνει μια στιγμιαία ευχαρίστηση θεάματος και μια ψευδαίσθηση αν θέλεις οτι υποστηρίζουμε μια ομάδα που έχει μια "α" ποδοσφαιρική ποιότητα και αξία.

Όταν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο , ούτε βία θα έχουμε... ούτε παράγκες .. .ούτε τίποτα.

Gandalf
    diladi an peis.....terma i malakies...xekinaw sxediasmo sovaro tou xronou...alla twra tha parw prwtathlima kai as paizw tin xeiroteri bala apo oles tis omades....tha se xalasei??'
    tha to dwseis pisw diladi to prwtathlima??
    xaxaaxx re ti akoume

να με χαλάσει;.... οχι...
    να με "φτιάξει";... πάλι οχι...

Αυτό δεν μπορείτε να κατανοήσετε όσοι δεν είσαστε μάλλον ΑΕΚ. το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός όπως είπα... είναι απλά η επιβράβευση όταν παίζεις μπάλα. Αλλιώς για να το πάρεις χωρίς να παίζεις, κάτι άλλο θα έχει μεσολαβήσει.

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν κάποιες παρωπίδες, για να γίνει κατανοητό.

gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    diladi an peis.....terma i malakies...xekinaw sxediasmo sovaro tou xronou...alla twra tha parw prwtathlima kai as paizw tin xeiroteri bala apo oles tis omades....tha se xalasei??'
    tha to dwseis pisw diladi to prwtathlima??
    xaxaaxx re ti akoume
    ομοιως το εχω γραμμενο το πρωταθλημα και το κυπελλο και ολα τα τροπαια...

μου αρκει να παιζει καλα η ομαδα μου και ολα τα αλλα αν ειναι να ρθουν, καλωε\ς να ερθουν.

αν υπηρχε ενα διαφορετικης ποιοτητας πρωταθλημα στην Ελλαδα, οπου η καλη μπαλα επιβραβευεται με τιτλους και αποτελει το μοναδικο κριτηριο για την αναδειξη του πρωταθλητη-κυπελλουχου κτλ-κτλ οκ... στην Ελλαδα δεν αρκει να παιζεις την καλυτερη μπαλα ομως για να παρεις πρωταθλημα....ειναι σημαντικοτερες αλλες μεθοδευσεις κατα πως φαινεται.

για αυτο και στο μονο που δινω σημασια ειναι η Ευρωπη.

συμφωνω 100% με τα λεγομενα του Kalgeorge

γαμώ τις ασίστ έδωσε ο ενσαλίβα χθες στο πρώτο γκολ της χετάφε, ρε το κατσίκι τι διώξιμο ήταν αυτό, ευτυχώς που τα καταφέρατε έστω και στο τέλος να ισοφαρίσετε. από εμφάνιση δεν είσασταν χάλια αλλά ούτε και πολύ καλοι, τα είπατε και παραπάνω.

ο βάζελος ήταν χάλια μαύρα δεν βλεπόταν αφού έκανα ζάπινκ γιατί βαριόμουν να βλέπω, ευτυχώς ακόμα και με αυτή την εμφάνιση ο θεός ξέρει μόνο πως την πήραν και αυτοί την ισοπαλία οπότε με 2 ισοπαλίες (αεκάκι,βαζελος) τα πήγαμε σχετικά καλά στα αποτελέσματα γιατί για θέαμα Γ2μησέ τα και άφησε τα.

υ.γ. : ρε παιδιά αυτό τον Νίνη γιατί στο π@@τσο δεν τον βάζει ο ηλίθιος, έχει πολλούς τέτοιους παίχτες ο βάζελος????? τι σκατα παίζει με αυτόν??? τραυματίας δεν είναι πάντως από όσο ξέρω. είναι και κρίμα ένα τόσο ανερχόμενο ταλέντο (και με ήθος που σπάνια βλέπεις) να βρίσκεται παραγκωνισμένο τη στιγμή που δεν υπάρχει καν καλύτερος του που παίζει στη θέση του. ρε γαμώτο και άσχετος τελείως να είσαι φαίνεται από μακρια οτι αυτό το παιδί έχει ταλέντο!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20