Σελίδα 250 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 150200240245246247248249250251252253254255260 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.736 έως 3.750 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    προχτες εχω μπει σε ενα λεωφορειο εδω στο παρισι, και κατι γινετε και πιανω κουβεντα με εναν μαυρο τυπο διπλα μου..
    αυτος ειναι ποδοσφαιριστης παιζει σε μια ομαδα β εθνικη γαλλιας,

του λεω οτι ειμαι ελληνας και μου λεει στον παο παιζει ενας Καντε, ειναι φιλος μου

του κανω, ειναι καλος αυτος?

-ΝΑΙ ναι, μου λεει πολυ καλος
    αλλα οπως το πε ουτε ο ιδιος δεν το πιστευε:rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλα αφου στη σπαει τοσο παρε να τον βλεπεις να σου ανεβαζει το κεφι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τώρα θα του το ανεβάζει καλύτερα .............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	053608f2aa28b4c686739def13b19893_60947.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	61,5 KB 
ID:	176243

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Τώρα θα του το ανεβάζει καλύτερα ...........
    τι πούστς είσαι :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    arxaios... έχει πλάκα η φωτογραφία , αλλά επειδή διανύουμε "περιέργες περιόδους" και μια γελοιοποίηση μιας προσωπικής εικόνας κάποιου , κάποιος ηλίθιος μπορεί να την δεί σε δημόσιο forum και να την εκλάβει ώς ρατσιστικό σχόλιο... μήπως να το διόρθωνες ρε φίλε;..

με όλο το θάρρος δηλαδή ... και παρόλο που κατανοώ οτι το κάνεις με χιούμορ και πικάρισμα. Απλά επειδή έχουν δει πολλά πλέον τα μάτια μου , στο θέμα του κυβερνοχώρου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    arxaios... έχει πλάκα η φωτογραφία , αλλά επειδή διανύουμε "περιέργες περιόδους" και μια γελοιοποίηση μιας προσωπικής εικόνας κάποιου , κάποιος ηλίθιος μπορεί να την δεί σε δημόσιο forum και να την εκλάβει ώς ρατσιστικό σχόλιο... μήπως να το διόρθωνες ρε φίλε;..

με όλο το θάρρος δηλαδή ... και παρόλο που κατανοώ οτι το κάνεις με χιούμορ και πικάρισμα. Απλά επειδή έχουν δει πολλά πλέον τα μάτια μου , στο θέμα του κυβερνοχώρου.

Gandalf
    Ρατσιστικό ρε μάγε γιατί ;;; Ανατολικής καταγωγής είναι με σουηδική υπηκοότητα .........
    Αν πιστεύετε ότι ειδικά εγώ θα έκανα ρατσιστικό σχόλιο ......... τέλος πάντων ......... mods αφαιρέστε την φωτό σας παρακαλώ ........

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν νομιζω ότι ο αρχαίος θέλει να κάνει χαβαλέ εξαιτίας της φυλής ,αλλά του παίχτη. Αν έμπαινε ένας ποδοσφαιριστής καυκάσιας φυλής, θα ήταν οκ δηλαδή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ρε παιδιά μην με παρεξηγείτε.. και εγώ γέλασα με αυτό... απλά επειδή υπάρχει αρκετή βλακεία στον κόσμο.. λέμε τώρα, μην έχουμε τράβαλα τίποτα άλλο.

Με καλή θέληση έγινε το σχόλιο, οχι για κριτική.

Πείτε οτι δεν έγινε καν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

re....pire i aek ton karagouni??
    :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αυτος ειναι ο εντσον ραμος ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    MA ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ...??
    Γιαχάγια

Πάνε τά 4,5 μύρρια τών Άράβων..........ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ........!!! μπλα μπλα μπλα
    τετοια διαβαζω και μου ερχεται να σπασω το pc μου καθε μερα... καλα που δεν εισαι προπονητης .....

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 2009 ΦΙΛΕ ΤΕΡΕΝΣ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ???? ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ..... Ε ΡΕ ΝΤΙΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.......

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.............

Νά είχαμε πάρει κάποιον φόρ..........τόν Παυλή όμως έχουμε αύτόν ...ΠΡΕΠΕΙ....νά βάλει
    γιατί ό Μπλάνκο ποτέ δέ μπορούσε νά παίξει αύτόν τόν ρόλο.
    Είναι παίκτης περιοχής,κοπής 1980.

Όσο γιά τό άλλο πού είπες..........ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ............είχαν όλοι ψυχολογικά
    προβλήματα .
    Τότε στήν Άγγλία μέ τά έβδομαδιαία συμβόλαια όλοι οί ποδοσφαιριστές θάπρεπε
    νάναι ψυχοπαθείς.....!!!!
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ............χώστε τα για νά παίξω,όπως οί μαλακίες
    τού Σκόκο.
    ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ...........νά πάρουμε τή μίζα μας....!!!
    Άλλιώς τού κάνεις μία σύμβαση άορίστου χρόνου........γιά νά τό ξεπεράσει.....!!!
    Όπως στόν ΟΤΕ............

Δέν μάς τά λές καλά φίλε
    Μέ τό χρήμα πού κονομάνε...........αύτά πού μού λές γιά δικαιολογίες ,είναι άστεία....!!!
    Ό άνθρωπος έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα άπό τίς 2-3 τελευταίες περσινές
    άγωνιστικές....!!!

ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ.... ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΑΛΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ AΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΦΕΤΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ.... Ο ΛΟΥΚΑΤΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ???? ΓΙΑ ΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ? Ε? ΓΙΑ ΠΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘ(Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ), ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ (ΟΤΑΝ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΣΕΡΒΟ ...ΠΟΥΘΕΝΟΒΙΤΣ... ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...) ΤΟΝ ΧΙΑΧΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΧΕΡΣΥ, ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ?????????????

ΠANTA ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ??????????????? ΤΩΡΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ... ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΑΧΑ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΤΟΝ ΕΣΤΗΛΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ.... ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΟΓΛΥΦΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΓΩ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ - ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.... ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ... ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ..... ΣΤΟ ΑΜΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ(ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ) ΤΩΡΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.. ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΤΟΥΣΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ????????????? ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ..... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΚΌΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ...

ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαντάζομαι την αμηχανία του Πιλάβιου όταν κατάλαβε ότι θα πρέπει να μειώσει άρδην την εύνοια του Γαβρου για να το φέρει στα 50-50.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	protathlitisl.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	75,7 KB 
ID:	176254

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ρε παιδιά μην με παρεξηγείτε.. και εγώ γέλασα με αυτό... απλά επειδή υπάρχει αρκετή βλακεία στον κόσμο.. λέμε τώρα, μην έχουμε τράβαλα τίποτα άλλο.

Με καλή θέληση έγινε το σχόλιο, οχι για κριτική.

Πείτε οτι δεν έγινε καν.

Gandalf
    Mαγε..... Οποιος παρεξηγησει τον Αρχαιο τοτε εμενα και τον ΧΥΜΑ πρεπει να μας εκτελεσει.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειδικα αυτον το καραγκουνη τον εχουμε ξετιναξει απο παντου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν νομιζω ότι ο αρχαίος θέλει να κάνει χαβαλέ εξαιτίας της φυλής ,αλλά του παίχτη. Αν έμπαινε ένας ποδοσφαιριστής καυκάσιας φυλής, θα ήταν οκ δηλαδή?
    Mα ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ είναι !!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις