Σελίδα 251 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 151201241246247248249250251252253254255 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.751 έως 3.765 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κάτσε να δείς που θα πουληθεί ο Νίνης (αλά Γκέκα) και θα παίξει μια μπαλάρα που θα βγάζει μάτια...

Εκεί να δούμε τι θα λέει ο Τζίγγερ πάλι που θα ψάχνει εκ νέου μέσους για τον κάθε προπονητή που θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα αδιαφορώντας για το τι βγαίνει απο τις δικές του ακαδημίες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Τωρα το ειδα αυτο....

Νικοπολιδης=το καλυτερο τερμα στην Ελλαδα με διαφορα εχει δωσει πολλους βαθμους στον ΟΣΦΠ

Αντζας καλος στο μαρκαρισμα και πολυ καλυτερος στον αερα απο τον δικο μας μικρο

Τοροσιδης ταλεντο,<<πολυθεσιτης>> και πολυ τρεξιμο

Στολτιδης αδικηθηκε σαν καθαρος κοφτης τοσα χρονια να σκαει στο τρεξιμο.Πολυ καλα τελειωματα με ποδια και κεφαλι,μαρκαρισμα κτλ

Τζορτζεβιτς ειναι σταθερη αξια αν και φυσικα τον εχουνε παρει τα χρονια παραμενει ακρως υπολογισιμος αντιπαλος...

Λουα Λουα και Γκαλετι στον κενο χωρο και στην τριπλα,ειδικα ο δευτερος

Νταρκο killer ποδια και κεφαλι

Ο Μπελουτσι θα δειξει...
    Καμμία αντίρρηση για τον Νικοπολίδη.Πράγματι είναι λίρα εκατό ο άνθρωπος.Μην ξεχνάς όμως ότι είναι 36 και αυτή η πείρα τον βοηθάει τα μέγιστα.
    Μην ξεχνάς επίσης τα γκολ που έχει φάει όρθιος καθώς και τίς γκέλες του που προσωπικά τα θεωρώ ανθρώπινα.Είναι παιχταράς,τέλος.
    Η ένστασή μου είναι για τον Μορέτο που πιστεύω τον έχουμε κρίνει ΜΟΝΟ από τα λάθη του.Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θ' ανέβει κι άλλο.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Άντζα που είναι 32( ; )Μην τον συγκρίνεις με τον Παπασταθόπουλο,είναι άδικο.
    Γκαλέτι...ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός.Γρήγορος,πανέξυπνος,μπαλαδόρος.

Από κει και πέρα,οι έχοντες δύναμη και ταχύτητα ξεχωρίζουν στα μάτια μας.Και ξεχωρίζουν γιατί παίρνουν πολλές μπάλες,φαίνονται μέσα στο γήπεδο.
    Κλασσικό παράδειγμα ο Τζόρτζεβιτς.Σε περιγραφή πρόσφατου παιχνιδιού άκουσα ότι είναι ο πρώτος σε ασσίστ! Ποιός;Ο παίχτης με μια από τίς χειρότερες μεταβιβάσεις στο πρωτάθλημα,πολλές λάθος πάσες,καθόλου φαντασία αλλά....τρέξιμο,πολύ τρέξιμο φίλε μου.
    Παρόμοια και η κατάσταση τού Στολτίδη.Τέρας δύναμης και αντοχής.Τον περνάς και πάλι μπροστά σου είναι.Όσο για τα τελειώματά του(σουτ)που λες,είναι..κλείνω τα μάτια και πυροβολάω.Και για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω πως είναι άσχετος,θυμήσου όμως πόσες μπάλες έχουν χαθεί από το γήπεδο μετά από δικά του σουτ.
    Αν σού αρέσουν τα μακρινά σουτ(εμένα πάρα πολύ)δες καμμιά φάση από γερμανικό πρωτάθλημα,θα πάθεις πλάκα.
    Τοροσίδης...ένα καλό εργαλείο και τίποτα παραπάνω.Από ταλέντα βρωμάει ο τόπος στην Ελλάδα άλλωστε.Δεν λέω ότι έχουμε κάτι καλύτερο στην ΑΕΚ αλλά ξέρω δεκάδες ποδοσφαιστές που κάνουν αυτό που κάνει ο Τοροσίδης.
    Κοβάσεβιτς.Μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά....κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί.Είναι πλέον βαρύς και τον σώζει η εξυπνάδα και η πείρα του.Θεωρώ ότι ο Λυμπερόπουλος κάνει πολλά παραπάνω στο γήπεδο.
    Λούα Λούα....χρόνια είχα να δω τόσο άμπαλο ποδοσφαιριστή!Τα καλάμια,τα γόνατα και οι αστράγαλοί του είναι γεμάτα σημάδια από τίς μπάλες που έχει σκάσει. Πάσα μηδέν,ευστροφία για κλάμματα,τοποθετήσεις άσ'τα να πάνε.....αλλά όπως είπαμε και πριν,φοβερή φυσική κατάσταση και σχεδόν άπαιχτος στο "ένας μ' έναν"(κάτω από προϋποθέσεις.)όπως είπες.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    να με χαλάσει;.... οχι...
    να με "φτιάξει";... πάλι οχι...

Αυτό δεν μπορείτε να κατανοήσετε όσοι δεν είσαστε μάλλον ΑΕΚ. το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός όπως είπα... είναι απλά η επιβράβευση όταν παίζεις μπάλα. Αλλιώς για να το πάρεις χωρίς να παίζεις, κάτι άλλο θα έχει μεσολαβήσει.

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν κάποιες παρωπίδες, για να γίνει κατανοητό.

gandalf
    isws epeidi kapoioi exoume sinithisei se titlous kai mas xalaei an den pairnoume...
    alloi pali ....oxi

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κάτσε να δείς που θα πουληθεί ο Νίνης (αλά Γκέκα) και θα παίξει μια μπαλάρα που θα βγάζει μάτια...

Εκεί να δούμε τι θα λέει ο Τζίγγερ πάλι που θα ψάχνει εκ νέου μέσους για τον κάθε προπονητή που θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα αδιαφορώντας για το τι βγαίνει απο τις δικές του ακαδημίες.

Gandalf

για αυτο λεω ΠΕΚ!!! ποσο χειροτερα δηλαδη μπορει να γινουν τα πραγματα;;!!

εχουμε ξεπουλησει ενα ροστερ που αποτελεσε το 80%(και βαλε) της ομαδος που σηκωσε του Euro 04

και εχουμε παρει τοσα παλτα που η καρνταρομπα μας ειναι η μεγαλυτερη της Ευρωπης....ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο χρηματα σπαταληθηκαν βλακωδως για παικτες οπως ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ενα καρο αλλοι αμπαλοι και ασχετοι σου ανεβαινει η πιεση.

Βλακεια και ανικανοτητα ειναι οι ιδιοτητες που χαρακτηριζουν την διοικηση μας. Ειναι το βασικο προβλημα μας τα τελευταια χρονια και ολες οι μ@λ@κιες απο εκει εκπορευονται!!

Υποστηριζω Παναθηναϊκο, αλλα με αυτη την διοικηση ουτε γηπεδο θα παω, ουτε περιμενω να γινει οτιδηποτε θετικο στα επομενα χρονια...χαλια μαυρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

εχουμε ξεπουλησει ενα ροστερ που αποτελεσε το 80%(και βαλε) της ομαδος που σηκωσε του Euro 04

ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο χρηματα σπαταληθηκαν βλακωδως για παικτες οπως ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ενα καρο αλλοι αμπαλοι και ασχετοι σου ανεβαινει η πιεση.

!
    re kwsta plaka kaneis?' kai den anaferomai mono se sena twra, giati to exw xanakousei auto....
    vlakia itan to na fereis ton conseisao kai ton biskan???
    diladi tha mas trelanete teliews???

gia prwti fora epitelous o panathinaikos evale lefta kai efere anagnwrismenous paixtes...oi opoioi gai DIAFOROUS logous den vgikan....kai leme oti ekane vlakia????

re imarton
    fernei .....kanei vlakies
    den fernei...pali kanei vlakies

re gia peite mas kai mas ti prepei akrivws na kanei telika giati berdeutikame

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

και εχουμε παρει τοσα παλτα που η καρνταρομπα μας ειναι η μεγαλυτερη της Ευρωπης....ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο χρηματα σπαταληθηκαν βλακωδως για παικτες οπως ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ενα καρο αλλοι αμπαλοι και ασχετοι σου ανεβαινει η πιεση.

Βλακεια και ανικανοτητα ειναι οι ιδιοτητες που χαρακτηριζουν την διοικηση μας. Ειναι το βασικο προβλημα μας τα τελευταια χρονια και ολες οι μ@λ@κιες απο εκει εκπορευονται!!

Υποστηριζω Παναθηναϊκο, αλλα με αυτη την διοικηση ουτε γηπεδο θα παω, ουτε περιμενω να γινει οτιδηποτε θετικο στα επομενα χρονια...χαλια μαυρα!

Αυτό με τα ποσοστά,
    για ξαναρίξτο μια ματιά.

στο θέμα γενικά παικτών και ομάδος είμαι με τον el hymador.

Άλλο ικανός παίκτης και άλλο κατάλληλος για την ομάδα σου. Ο Μπίσκαν καλός για τα Ελληνικά δεδομένα παίκτης , αλλά αργός όπως και η περισσότερη άμυνα του ΠΑΟ τότε.

Για τον Κονσεισάο... απλά έκατσε... η μόνη περίπτωση νομίζω.

Αντίθετα δες τι γίνεται με τον Καλόν στην ΑΕΚ... αυτός θα παίξει μπάλα για ενα και μόνο λόγο.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ και να πάει έξω. Η Ελλάδα είναι η είσοδος στην Ευρώπη για αυτόν. Ας μην ξεχνάμε οτι μπάλα ξέρει... αρκεί να θυμηθεί τα πατήματα του. Είναι όφελος για την ΑΕΚ όσο μπορεί να τον εκμεταλευθεί σαν παίκτη.

Το ίδιο και με τον ΠΑΟ... ο Μανούτσο ρε παιδιά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής; Αν είχε ο Ντου είναι πολύ καλύτερος του;

Στον ΟΣΦΠ δεν έχουν παλτά νομίζετε;... εκείνος ο Μπράβο και ο Σέζαρ τι νομίζετε οτι είναι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

στο θέμα γενικά παικτών και ομάδος είμαι με τον el hymador.

Άλλο ικανός παίκτης και άλλο κατάλληλος για την ομάδα σου. Ο Μπίσκαν καλός για τα Ελληνικά δεδομένα παίκτης , αλλά αργός όπως και η περισσότερη άμυνα του ΠΑΟ τότε.

Για τον Κονσεισάο... απλά έκατσε... η μόνη περίπτωση νομίζω.

Αντίθετα δες τι γίνεται με τον Καλόν στην ΑΕΚ... αυτός θα παίξει μπάλα για ενα και μόνο λόγο.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ και να πάει έξω. Η Ελλάδα είναι η είσοδος στην Ευρώπη για αυτόν. Ας μην ξεχνάμε οτι μπάλα ξέρει... αρκεί να θυμηθεί τα πατήματα του. Είναι όφελος για την ΑΕΚ όσο μπορεί να τον εκμεταλευθεί σαν παίκτη.

Το ίδιο και με τον ΠΑΟ... ο Μανούτσο ρε παιδιά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής; Αν είχε ο Ντου είναι πολύ καλύτερος του;

Στον ΟΣΦΠ δεν έχουν παλτά νομίζετε;... εκείνος ο Μπράβο και ο Σέζαρ τι νομίζετε οτι είναι;

Gandalf
    o biskan argos?
    kala ok, oti peite...
    apla upenthimizw oti otan irthe o biskan ton evalan na paizei STOPER pou elege oti DEN KSEREI o anthrwpos
    emeis omws...ekei.....

kai ekane olo malakies
    kai eixe ektethei me apotelesma na arxisoun oi mourmoures apo tous proponites exedras
    kai otan epitelous epaixe stin thesi tou,. epaixe poly kala
    apla sunepese meta me tis aparadektes emfaniseis tou panathinaikou, kai etsi ton pire i bala

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παίδες μόλις έμαθα μία άκρως ΤΡΕΛΛΗ πληροφορία και ΕΛΠΙΖΩ είτε πως είναι φάρσα είτε πως ΔΕΝ ισχύει με τίποτα!!!!! Πραγματικά ΕΛΠΙΖΩ να είναι μπούρδα!!!

Υπάρχει λέει συνενόηση και επαφές ΑΕΚ με... Μπάγιεβιτς!!!!
    Ας μου πει κάποιος ότι είναι μούφα!!!!!!

καρά-μούφα... κάποιος σου έκανε πλάκα.

1. Ο Ντέμης δεν τα πάει καλά με τον Σέρβο.
    2. Ο Σέρβος έχει 2ετες συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και έχει τρελή αποδοχή εκεί πάνω , συν το οτι έχει τους παίκτες που θέλει και όπως τους θέλει.
    3. ο εγωισμός του Σέρβου δεν νομίζω να τον αφήσει να ξαναπεράσει τα ίδια στην ΑΕΚ.
    4. Η αγάπη του Ντούσαν για την ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει, μιας και δεν θέλει να διαχωρίσει τον κόσμο της. Για όσους τον γνώριζαν είχε μια μεγάλη σημαία του δικέφαλου που είχε σε ειδικό χώρο στο σπίτι του.

Οπότε άστο... κάποιος σε δουλεύει ή μεταδίδει φήμες για να κάνει "ντόρο".

Gandalf

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Παίδες μόλις έμαθα μία άκρως ΤΡΕΛΛΗ πληροφορία και ΕΛΠΙΖΩ είτε πως είναι φάρσα είτε πως ΔΕΝ ισχύει με τίποτα!!!!! Πραγματικά ΕΛΠΙΖΩ να είναι μπούρδα!!!

Υπάρχει λέει συνενόηση και επαφές ΑΕΚ με... Μπάγιεβιτς!!!!
    Ας μου πει κάποιος ότι είναι μούφα!!!!!!
    Μούφα θα είναι αλλά πες μου εσύ έναν προπονητή που θα σού άρεσε να έχει η ΑΕΚ.
    Όλοι τον βρίζαν τον Μπάγεβιτς τότε γιατί κοίταξε τη δουλειά του.Προτίμησε τον Κόκκαλη από τον Τροχανά.Μάσ'τα.
    Με πείραξε κι εμένα αλλά δεν τού έδωσα κανένα άδικο.Όπως αισθάνθηκα περηφάνεια με τον Ντέμη να πανηγυρίζει δείχνοντας τον δικέφαλο στον ώμο.
    Αλλά εγώ κι εσύ Στέλιο μου είμαστε οπαδοί.Και η ομάδα μας μια εταιρεία και το ποδόσφαιρο επαγγελματικό.
    Πράγμα που σημαίνει ότι πολύ θα "θέλαμε" να έχουμε ΑΕΚτζή προπονητή(Μανωλάς-Σαβέφσκι)αδιαφορώντας για τίς ικανότητές τους στον πάγκο.Ή δεν είναι έτσι;

Και μη μού πεις για τον Λεμονή γιατί θα σού πω για τον Φυλακούρη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

vangelis 64...

με την διαφορά οτι ο Μανωλάς έχει κάνει πολύ καλά πράγματα στις μικρές Εθνικές ομάδες. Χώρια που είναι μια φυσιογνωμία που πέρα απο το οτι είναι σημαία της ΑΕΚ εμπνέει σεβασμό σε φιλάθλους, παίκτες και αντιπάλους.

Θεωρώ προσωπικά οτι έιναι μια άριστη λύση για την ΑΕΚ, δεδομένου οτι γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζει μέσα και έξω την ΑΕΚ και τον κόσμο της , αλλά γνωρίζει και το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω είναι οι σχεδόν ανύπαρκτες σχέσεις του με τον Νικολαϊδη.

Gandalf

καρά-μούφα... κάποιος σου έκανε πλάκα.

1. Ο Ντέμης δεν τα πάει καλά με τον Σέρβο.
    2. Ο Σέρβος έχει 2ετες συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και έχει τρελή αποδοχή εκεί πάνω , συν το οτι έχει τους παίκτες που θέλει και όπως τους θέλει.
    3. ο εγωισμός του Σέρβου δεν νομίζω να τον αφήσει να ξαναπεράσει τα ίδια στην ΑΕΚ.
    4. Η αγάπη του Ντούσαν για την ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει, μιας και δεν θέλει να διαχωρίσει τον κόσμο της. Για όσους τον γνώριζαν είχε μια μεγάλη σημαία του δικέφαλου που είχε σε ειδικό χώρο στο σπίτι του.

Οπότε άστο... κάποιος σε δουλεύει ή μεταδίδει φήμες για να κάνει "ντόρο".

Gandalf

Ευχαριστώ ρε μάγε!!! Με ηρέμησες ειλικρινά...

aporiaaa........diladi an parete proponiti ton manwla i ton savefski....tha eiste ikanopoiimenoi??

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Μούφα θα είναι αλλά πες μου εσύ έναν προπονητή που θα σού άρεσε να έχει η ΑΕΚ.
    Όλοι τον βρίζαν τον Μπάγεβιτς τότε γιατί κοίταξε τη δουλειά του.Προτίμησε τον Κόκκαλη από τον Τροχανά.Μάσ'τα.
    Με πείραξε κι εμένα αλλά δεν τού έδωσα κανένα άδικο.Όπως αισθάνθηκα περηφάνεια με τον Ντέμη να πανηγυρίζει δείχνοντας τον δικέφαλο στον ώμο.
    Αλλά εγώ κι εσύ Στέλιο μου είμαστε οπαδοί.Και η ομάδα μας μια εταιρεία και το ποδόσφαιρο επαγγελματικό.
    Πράγμα που σημαίνει ότι πολύ θα "θέλαμε" να έχουμε ΑΕΚτζή προπονητή(Μανωλάς-Σαβέφσκι)αδιαφορώντας για τίς ικανότητές τους στον πάγκο.Ή δεν είναι έτσι;

Και μη μού πεις για τον Λεμονή γιατί θα σού πω για τον Φυλακούρη.
    Για προπονητή που μου λες Βαγγέλη έχω κάποιους στο μυαλό μου αλλά δεν θα έρθουν είναι βέβαιο αυτό. Οπότε τι να σου πω ονόματα; Μαλακία.
    Για τον Μπάγιεβιτς ΔΕΝ θέλω και ΔΕΝ πρέπειο να έρθει με τίποτα!!! ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά. Βαγγέλη πόσο θα ξαναζεστάνεις μία σχέση; Έσπασε το γυαλί μία; ΟΚ το πάλεψες το ξαναπροσπάθησες. Δεν βγήκε πάλι; ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Προχωράμε!
    Είναι το ίδιο πράγμα και με τον προπονητή. Δεν μπορεί μία ομάδα να κολλά με ένα όνομα επειδή τςη πήρε τρεις τίτλους. τελείωσε το θέμα! Άσε που έχει τρομερές έχθρες πια. Όχι Βαγγέλη με τίποτα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20