Ε βέβαια!Ούτε παιχταράδες έχω,ούτε προεδράδες ούτε τίποτα.Ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ωραια δικαιολογια ρε φιλε ......το λες επειδη δνε προκειται ποτε να εισαι πρωτος ετσι ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ε βέβαια!Ούτε παιχταράδες έχω,ούτε προεδράδες ούτε τίποτα.Ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ωραια δικαιολογια ρε φιλε ......το λες επειδη δνε προκειται ποτε να εισαι πρωτος ετσι ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Όχι ρε γαμώτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Δεν ξαναγράφω εδώ![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
πουλοβερακι λεμεε.....ερχονται δυσκολοι καιροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ε βέβαια!Ούτε παιχταράδες έχω,ούτε προεδράδες ούτε τίποτα.Ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
η ΑΕΚ σημερα εβαλε ενα καθαροτατο γκολ
και εφαγε ενα "γκολ"απο χερι αντιπαλου απο ανυπαρκτο κορνερ(ηταν αουτ)
το σκορ εγραψε 1-0
μονο που δε κερδισε η ΑΕΚ.....
δε ξερω γιατι παιζουμε ακομα σε αυτο το πουστοπρωταθλημα
δεν εχει κανενα νοημα να μιλαω για μπαλα
για το πως επαιξε η ομαδα μου και για το τι λαθη εκανε. δεν υπαρχει κανενας λογος.
το ποδοσφαιρο λεει οτι οταν βαζεις ενα γκολ και ο αντιπαλος κανενα κερδιζεις. δε χανεις. τα αλλα ειναι για τους κομπλεξικους να βγαλουν μενος κατα της ΑΕΚ
ντροπη και αισχος. καμια λυπη.... νευρα πολλα.
αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο... αυτο ειναι η σουφραλιγκ του κοκκαλη.+_
Εχεις δικιο να φωναζεις ....... καθαροτατο το γκολ ....ποιος ηταν διαιτητης φυσικα...... τα καρκινωματα της παραγκας εξακολουθουν να αλοιωνουν ανα πασα στιγμη το αμοιρο Ελληνικο πρωταθλημα
![]()
Ρε παιδια.....
Μπορειτε να μου εξηγησετε και εμενα......
Ο Ολυμπιακος..... Τι σας φταιει στο παιχνιδι σας με την Ξανθη....
Τι Οφελος εχει παραπανω απο τον ΧΨΩ που ειναι απο επανω σας...???
![]()
φοβουνται ρε μην ανακαμψει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε παιδια.....
Μπορειτε να μου εξηγησετε και εμενα......
Ο Ολυμπιακος..... Τι σας φταιει στο παιχνιδι σας με την Ξανθη....
Τι Οφελος εχει παραπανω απο τον ΧΨΩ που ειναι απο επανω σας...???
![]()
ελα μωρε παναθα
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Τι θες να μας πεις και εσυ ρε φιλε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
φοβουνται ρε μην ανακαμψει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Οτι εισαι καλλυτερος απο την Μπενφικα...????![]()
( Γελακια δεν βαζω..... Φαιρ πλευ στον φιλο μου τον Ιντι...! )![]()
δεν ξερω πως πανε αυτα ρε, εχασα τον λογαριασμοΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι θες να μας πεις και εσυ ρε φιλε.....![]()
Οτι εισαι καλλυτερος απο την Μπενφικα...????![]()
( Γελακια δεν βαζω..... Φαιρ πλευ στον φιλο μου τον Ιντι...! )![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kRykRyVZ4gEΑρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Εχεις δικιο να φωναζεις ....... καθαροτατο το γκολ ....ποιος ηταν διαιτητης φυσικα...... τα καρκινωματα της παραγκας εξακολουθουν να αλοιωνουν ανα πασα στιγμη το αμοιρο Ελληνικο πρωταθλημα
![]()
![]()
![]()
![]()
Γελα γελα..... εγω ομως θα γελασω αργοτερα![]()
Οχι χειρουργειο...μπαλτας βγηκε στη Ξανθη!!!
εχει τα δικια του ο idi και ο καθε ΑΕΚτζης... αυτο ηταν καταφανεστατη προσπαθεια για αλοιωση του αποτελεσματος...
τωρα αν οι γαυροι σφυριζουν αδιαφορα, υπενθυμιζω τις "συγγενικες" σχεσεις που εχουν τα δυο σωματεια (γαυρος-Ξανθη), το τσιμπησαν το τριποντο οι Θρακιωτες ποιος ξερει με τι ανταλαγμα...θα δειξει...για οποιον γαυρο βγει και γραφει τα δικα του να του θυμισω την πολυχρονη καραμελα του ΟΦΗ...λουστειτε τα τωρα και λυστε μου μια απορια...το προπονητικο της Ξανθης με πιανου λεφτα φταχτηκε; ΟΕΟ;
Για εμας με τη Λαρισα τωρα μας βοηθησε πολυ η τυχη...χασαν πολλα οι βυσιΝι και βαλαμε κουλα γκολ εμεις...σκοραρε μεχρι και ο Βυντρα, ελεος...τεσπα 6Χ6 και συνεχιζουμε...
έχουν χάσει τον μπούσουλα τελείως...απάλευτοι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμένω στους αγώνες τις εθνικής σχόλια για τον Θρύλο...
παραδεχτείτε το ....αναπνέετε για τον Θρύλο....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
άστω μικρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε βιλλα, η ΞΑΝΘΗ την παει φιφα πολο την Μπενφικα:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
μην μας δείχνεις άλλο πόσο εύκολα τα πιάνεις....
θέλεις πολύ ανάλυση για να το καταλάβεις...
και μην ξεχνάς ε....Πουρσαιτίδης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=26002
δειτε και τη περιπτωση που ζηταει πεναλτυ ο μπλανκο. στην αρχη νομιζα οτι επεσε μονος του( γαμαει η ΝΕΤ...) τωρα που το βλεπω καλα στη αρχη φαινεται καθαρα οτι τον τραβαει απο το χερι ο αμυντικος...