Σελίδα 253 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 153203243248249250251252253254255256257258 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.781 έως 3.795 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    2 klaseis katoteroi oi natso scocco rafik tzimpoyr maduca kai blanco..apo ton ntiogo ton galeti ton oskar kai ton mitrogloy??

:rotflmao: :rotflmao:
    γενικά για όλους του παίχτες μίλησα

και δεν έκανα συγκεκριμένες συγκρίσεις νομίζω όπως είδες και πιο πάνω

οι ποιοτικοί σας είναι οι σκόκο, μπλάνκο και τσιμπούρ και εκεί τελιώνετε δεν υπάρχουν άλλοι, άντε και ο Νεμεθ που βέβαια δεν είναι δικός σας απλά δανεικός

μαρέσει που έβαλες από εμάς τον Γκαλέτι............ εντάξει φέτος δεν έχει παίξει αλλά να τον θεωρείς και κατώτερο του μαντούκα πάει πολύ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    γενικά για όλους του παίχτες μίλησα

και δεν έκανα συγκεκριμένες συγκρίσεις νομίζω όπως είδες και πιο πάνω

οι ποιοτικοί σας είναι οι σκόκο, μπλάνκο και τσιμπούρ και εκεί τελιώνετε δεν υπάρχουν άλλοι, άντε και ο Νεμεθ που βέβαια δεν είναι δικός σας απλά δανεικός

μαρέσει που έβαλες από εμάς τον Γκαλέτι............ εντάξει φέτος δεν έχει παίξει αλλά να τον θεωρείς και κατώτερο του μαντούκα πάει πολύ

evala toys 4 epithetikoys re mastora..giati ekei nomizo..pos yparxei perissoteri poiotita se oles tis omades toy kosmoy..
    o galeti?epeze xthes?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    η ποιότητα των παικτών μετράει ... αλλά εκείνο που μετράει πολύ είναι όταν γίνεται κάποιος όμαδα...

Και χθες ο ΟΣΦΠ είχε παίκτες που σερνόντουσαν και ανύπαρκτη ομάδα... ενώ η ΑΕΚ είχε και πάικτες και ομάδα στο γήπεδο. Αυτό λέμε..., οτι φτηνά την γλυτώσατε χθες, καθώς αν ήταν η ΑΕΚ ας πούμε που ήταν ο Ρίμπο , Λύμπε, κτλ, προ λιγων ετών... καμιά 4 ταρίφα θα έπεφτε πάλι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

evala toys 4 epithetikoys re mastora..giati ekei nomizo..pos yparxei perissoteri poiotita se oles tis omades toy kosmoy..
    o galeti?epeze xthes?
    δεν μίλησα για τεχνική ρε μάστορα, ποιότητα παιχτών είπα και ο Μελμπεργκ είναι ποιοτικός παίχτης χωρίς να έχει τεχνική , τεσπα λίγη σημασία έχει γιατί το 2 κλάσεις κάτω παίχτες που είπα το είπα όχι για να σας δουλέψω αλλά για να σας παραδεχθώ και πιστεύω ότι κάνει τη νίκη σας πιο μεγάλη.

Εσείς οι ίδιοι το λέτε ότι δεν έχετε πολλούς ποιοτικούς παίχτες δεν είναι μόνο δικά μου λεγόμενα και είναι λογικό όταν δεν υπάρχουν χρήματα. δούλεψε με όσο θες για τη νίκη σας, τα πειράγματα τα δέχομαι αλλά μην με τρελάνεις ότι έχετε και πολλούς ποιοτικούς παίχτες.

δεν μίλησα για τεχνική ρε μάστορα, ποιότητα παιχτών είπα και ο Μελμπεργκ είναι ποιοτικός παίχτης χωρίς να έχει τεχνική , τεσπα λίγη σημασία έχει γιατί το 2 κλάσεις κάτω παίχτες που είπα το είπα όχι για να σας δουλέψω αλλά για να σας παραδεχθώ και πιστεύω ότι κάνει τη νίκη σας πιο μεγάλη.

Εσείς οι ίδιοι το λέτε ότι δεν έχετε πολλούς ποιοτικούς παίχτες δεν είναι μόνο δικά μου λεγόμενα και είναι λογικό όταν δεν υπάρχουν χρήματα. δούλεψε με όσο θες για τη νίκη σας, τα πειράγματα τα δέχομαι αλλά μην με τρελάνεις ότι έχετε και πολλούς ποιοτικούς παίχτες.
    k o maistorovits poitikos einai.
    k o araouxo mia xarampak einai.

k pes moy esy tora toys poiotikoys soy..
    MHTROGLOY MHPOS??
    H O KOSTIZO 10 MYRIA DIOGO?H OSKAR???THA ME TRELANEIS?

MPAS OMOS EINAI O ZAIRI?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    η ποιότητα των παικτών μετράει ... αλλά εκείνο που μετράει πολύ είναι όταν γίνεται κάποιος όμαδα...

Και χθες ο ΟΣΦΠ είχε παίκτες που σερνόντουσαν και ανύπαρκτη ομάδα... ενώ η ΑΕΚ είχε και πάικτες και ομάδα στο γήπεδο. Αυτό λέμε..., οτι φτηνά την γλυτώσατε χθες, καθώς αν ήταν η ΑΕΚ ας πούμε που ήταν ο Ρίμπο , Λύμπε, κτλ, προ λιγων ετών... καμιά 4 ταρίφα θα έπεφτε πάλι.

Gandalf
    μαζί σου, δεν διαφωνώ σε αυτό χθες σερνόμασταν πραγματικά, ήταν απαράδεχτη η εικόνα μας και ειδικά που παίζαμε με την χειρότερη ΑΕΚ της 20τίας, σας κάναμε να φαίνεστε ομαδάρα

k o maistorovits poitikos einai.
    k o araouxo mia xarampak einai.

k pes moy esy tora toys poiotikoys soy..
    MHTROGLOY MHPOS??
    H O KOSTIZO 10 MYRIA DIOGO?H OSKAR???THA ME TRELANEIS?

MPAS OMOS EINAI O ZAIRI?
    ο Μαιστόροβιτς και ο Αραούχο ποιοτικοί, ναι σίγουρα τεσπα

δεν έχει νόημα έχω πολλούς να σου πω αλλά σε βλέπω να μου τους βγάζεις όλους άχρηστους όπως έκανες και με τον Γκαλέτι και με τον Ντιόγο πριν οπότε άστο.......

οκ εσύ έχεις περισσότερους ποιοτικούς παίχτες από τον Ολυμπιακό, γιαυτό κράζετε συνέχεια ότι δεν έχετε παίχτες, δεν σας πιάνει κανείς πουθενά τι να πω, ας σου απαντήσει κανένας Αεκζής για να μην λες ότι εγώ δεν είμαι αντικειμενικός και τα λέω όπως θέλω. Βγήκα να σας παραδεχθώ για την νίκη σας και τέλος σε οποιον λίγο σχετικό πεις ότι έχετε αυτή τη στιγμή περισσότερους ποιοτικούς παίχτες από τον Ολυμπιακό μόνο για ανέκδοτο μπορεί να το πάρει αλλά είπαμε ο Γκαλέτι άσχετος και εγώ θα σε τρελάνω

ο Μαιστόροβιτς και ο Αραούχο ποιοτικοί, ναι σίγουρα τεσπα

δεν έχει νόημα έχω πολλούς να σου πω αλλά σε βλέπω να μου τους βγάζεις όλους άχρηστους όπως έκανες και με τον Γκαλέτι και με τον Ντιόγο πριν οπότε άστο.......

οκ εσύ έχεις περισσότερους ποιοτικούς παίχτες από τον Ολυμπιακό, γιαυτό κράζετε συνέχεια ότι δεν έχετε παίχτες, δεν σας πιάνει κανείς πουθενά τι να πω, ας σου απαντήσει κανένας Αεκζής για να μην λες ότι εγώ δεν είμαι αντικειμενικός και τα λέω όπως θέλω. Βγήκα να σας παραδεχθώ για την νίκη σας και τέλος σε οποιον λίγο σχετικό πεις ότι έχετε αυτή τη στιγμή περισσότερους παίχτες από τον Ολυμπιακό μόνο για ανέκδοτο μπορεί να το πάρει αλλά είπαμε ο Γκαλέτι άσχετος και εγώ θα σε τρελάνω
    pes re atomo giati blepo apopsi gia poiotita exeis gia ton allonone mono..
    o diogo loipon einai poitikos??einai kaliteros apo kapoion epithetiko tis aek?
    o mitrogloy?
    o oskar einai?
    o galeti eina i itan super paixtis fetos de kanei diafora poythena.

alla oi alloi einai epiikos gia to poytso kai an epezan se alli omada ta idia tha leges k esy. alla esy se antikeimenikos..

ελα cirus

εχει δίκιο

Μαρεσκα,Ντουντου,Μητρογλου (εδω θεωρει τον μπλάνκο καλύτερο), Γκαλέτι, Ζαιρι εχει το αεκακι απειρους...δεν το βλέπεις?
    Μελμπεργκ,Αβρααμ,Μπράβο,Τορο

ας αναψουν μια λαμπαδα στον πουστροζικο τωρα για το δωρο των χριστουγεννων και όλα τ αλλα

και αντε τωρα να ρίξεις το φταίξιμο στον κωλόγερο τον αλλον
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ελα cirus

εχει δίκιο

Μαρεσκα,Ντουντου,Μητρογλου (εδω θεωρει τον μπλάνκο καλύτερο), Γκαλέτι, Ζαιρι εχει το αεκακι απειρους...δεν το βλέπεις?
    Μελμπεργκ,Αβρααμ,Μπράβο,Τορο

ας αναψουν μια λαμπαδα στον πουστροζικο τωρα για το δωρο των χριστουγεννων και όλα τ αλλα

και αντε τωρα να ρίξεις το φταίξιμο στον κωλόγερο τον αλλον
    kala esy theoreis polla ego milao me oti exo dei..an deis to mitrogloy na bazei osa goal exei balei o blanco ..ela pes moy.
    zairi???
    ax ax
    axax re malakes ok gia plaka mpika edo na do ti tha lete...kai apoxoro osi mpala blepete eseis oi gayroi de ti blepei kaneis leme. o zairi paixtis..ayto k an einai anekdoto.

mareska paixtoyra..kapote.
    ntoyntoy kalos alla xthes den epeze an ton oneireytikes meta..desto ..

ante geia tora ta leme sta play off pali.

pes re atomo giati blepo apopsi gia poiotita exeis gia ton allonone mono..
    o diogo loipon einai poitikos??einai kaliteros apo kapoion epithetiko tis aek?
    o mitrogloy?
    o oskar einai?
    o galeti eina i itan super paixtis fetos de kanei diafora poythena.

alla oi alloi einai epiikos gia to poytso kai an epezan se alli omada ta idia tha leges k esy. alla esy se antikeimenikos..
    χθες όλοι οι παίχτες σου φαινόντουσταν καλύτεροι από τους δικούς μου γιατί απλά έπαιξαν και οι δικοί μου τον έπαιζαν. Ξεκινάμε από εκεί

επειδή έχεις πει τον Μήτρογλου και τον Οσκαρ 100 φορές, ο Μήτρογλου είναι απλά υποσχόμενος και ο Οσκαρ είναι απλά για τα μπάζα.

Ο Ντιόγο και ο Γκαλέτι είναι ποιοτικοί παίχτες που δυστηχώς φέτος σέρνονται όπως και πολλοί άλλοι παίχτες που έχω και γιαυτό δεν κάνουν διαφορά, τι είναι αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις?????

Σου είπα δεν το συνεχίζω απλά μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος Αεκζής να σου γράψει για το ρόστερ σου και τους παίχτες που έχεις, δεν θέλω να το κάνω εγώ αυτό. Αν δεν το κάνει κάποιος σημαίνει ότι έχετε καλύτερο ρόστερ και απλά θα περιμένω ένα από τα επόμενα σας παιχνίδια που θα αρχίσετε να συχτιρίζετε παλι την κατάντεια σας και να σας υπενθιμίσω ότι έχετε ομαδάρα και ποιοτικούς παίχτες σε κάθε θέση.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

χθες όλοι οι παίχτες σου φαινόντουσταν καλύτεροι από τους δικούς μου γιατί απλά έπαιξαν και οι δικοί μου τον έπαιζαν. Ξεκινάμε από εκεί

επειδή έχεις πει τον Μήτρογλου και τον Οσκαρ 100 φορές, ο Μήτρογλου είναι απλά υποσχόμενος και ο Οσκαρ είναι απλά για τα μπάζα.

Ο Ντιόγο και ο Γκαλέτι είναι ποιοτικοί παίχτες που δυστηχώς φέτος σέρνονται όπως και πολλοί άλλοι παίχτες που έχω και γιαυτό δεν κάνουν διαφορά, τι είναι αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις?????

Σου είπα δεν το συνεχίζω απλά μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος Αεκζής να σου γράψει για το ρόστερ σου και τους παίχτες που έχεις, δεν θέλω να το κάνω εγώ αυτό. Αν δεν το κάνει κάποιος σημαίνει ότι έχετε καλύτερο ρόστερ και απλά θα περιμένω ένα από τα επόμενα σας παιχνίδια που θα αρχίσετε να συχτιρίζετε παλι την κατάντεια σας και να σας υπενθιμίσω ότι έχετε ομαδάρα και ποιοτικούς παίχτες σε κάθε θέση.
    re mastora mi trexeis ...
    eipa o galeti einai poly megalos paixtis.h mallon itan.
    fetos den yparxei..

o DIOGO..POTE YPHRXE??? :rotflmao:

mareska paixtoyra..kapote.
    ntoyntoy kalos alla xthes den epeze an ton oneireytikes meta..desto ..

τελικα μιλάμε για την ποιότητα των παικτων στο χθεσινο ματς ή γενικά

τον Ντουντου τον εβαλα σαν ροστερ

και τελευταιο

Ο τόρο στο 80 μπήκε στον αξονα σαν αμυντικο χαφ....τι έγινε?
    ενα κανονικο γκολ που ακυρώθηκε
    μια κεφαλια που την εβγαλε ο Αραμπατζης
    και μεσα σε 1~2 φασεις ακομα......

τι έγινε μεχρι το 80?.....

Ζικο ευχαριστούμε...ο Τορο στο ματς του πρώτου γύρου τι θεση είχε παίξει?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ο Σκόκο είναι μακράν ό,τι ποιοτικότερο έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή,ένας από τούς καλύτερους ξένους τού πρωταθλήματος.Ο Μπλάνκο φέτος δεν..για πολλούς και διάφορους λόγους.

Και ο Τζεμπούρ είναι καλός παίχτης αλλά χθες αλλού γι' αλλού κι αν έμπαινε στο β' ο Παυλής πχ,θά'χαμε γέλια.

Ρε Μπιλ...ο Μήτρογλου;;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47