Κορνάρετε παιδιά....μην ντρέπεστε! Υπάρχει πολύς κόσμος που κοιμάται όρθιος και δεν ξυπνάει αλλιώς.
Ποτέ δεν παραμένεις δίπλα σε αυτοκίνητο. Δε διδάσκουν δρομίσια σοφία στις πίστες.![]()
Life begins at 45°.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αυτά συνήθως έχουν μπαγκαζιεριτσες τροχηλατες που δεν υπερβαινουν μαζί με τους τροχους τα 50 κιλά βάρους.Αν πχ ένας αναβατης είναι 75 και η γυναίκα του 50 όλοι μαζί είναι 125. Συν 50 ίσον 175.
Δεν είναι τραγικά περισσότερα.
Εγώ που είμαι 135 μαζί με γυναίκα 65 πάμε στα 200,άρα κάποιος φυσιολογικός με μπαγκαζιερα είναι ελαφρύτερος.
Σε είδα απέναντί μου πιτσιρικά πρωί πρωί με το πατίνι.
Στένευε ο δρομος σε εκείνο το σημείο και έκοψα λίγο με το αυτοκίνητο για να περάσεις, άρχισες να κουνάς το κεφάλι φωνάζοντας "ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας!!.
Μου έφτιαξες την ημέρα σαλαμπαμπέτσικο!
Λίγο αργότερα βλέπεις τον καλοστημένο 30άρη δρομέα, με άσπρα πον πον στα αφτια για ηχεία να ζητά συγνώμη ενω κατεβαίνει απο το καπό και ισιώνεις..
Σας είδα Τούρκοι με 1250 GS & Multi 1200(V2? με τον άσσο στα πλαστικά) , που πάτε να τα βάλετε με το λοκάλι που καβαλάει legendary
ο bmwς το πήγαινε πολύ καλύτερα από το ντουκατίστα, αλλά να μου πεις αυτοί οι κόκκινοι όλοι τέτοιοι είναι,μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση![]()
όχι εσύ πλιτς, εσύ είσαι γρήγορος.
με το αυτοκίνητο.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σε είδα το πρωί, περιμένοντας στο φανάρι, να έρχεσαι επιθετικά δίπλα, μου με το αμάξι. Τρόμαξα μέχρι να κλείσω τη μουσική και να ακούσω τι μου έλεγες.... "Φίλε, τι είναι καλύτερο να καβαλάς; Η μηχανή ή η γκόμενα;" Όταν γύρισα, τον κοίταξα, τον ρώτησα τι είπε, παίζει να άλλαξε καμία δεκαριά χρώματα! "χίλια συγνώμη..... Νόμιζα ότι ήσουν άντρας, χίλια συγνώμη!" και γέλαγε σα χαζός! Φίλε μου έφτιαξες τη μέρα με το σοκαρισμένο βλέμμα και τα μπερδεμένα λόγια σου, όταν κατάλαβες την γκάφα σου!![]()
Τελευταία τροποποίηση από Maira; 13/07/2025 στις 07:56.
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......